Dodaj do ulubionych

Skandal w Wilnie. Kibice Legii przerwali mecz P...

• grzes1966 Skandal w Wilnie. Kibice Legii przerwali mecz P.. 09.07.07, 08:48
      czemu do jasnej cholery policja nie strzelała do tego bydła?
    • the_rest kibol legii od lat się kojarzy z bandytą 09.07.07, 08:53
      dlaczego się pozwala na istnienie tego klubu ?
      • Gość: ws Re: kibol legii od lat się kojarzy z bandytą IP: *.crowley.pl 09.07.07, 13:39
        wszyscy kibole są bandytami, więc zamknąć wszystkie kluby!!!!!!!!!!!!
    • Gość: antykibic Skandal w Wilnie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 09:03
      Jaka druzyna, tacy kibice! To zawsze było hamstwo.
    • Gość: zawiedziony Skandal w Wilnie. Kibice Legii przerwali mecz P.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 09:09
      Chcę wiedzieć kto sponsoruje tę wiochę - już nigdy nie wydam u nich swoich
      pieniędzy.
    • Gość: JuRek No cóż! Warszawska "kultura"! Wstyd! Tfu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 09:10
      • Gość: ws Re: No cóż! Warszawska "kultura"! Wstyd! Tfu!!! IP: *.crowley.pl 09.07.07, 11:15
        a czymże ta warszawska "kultura" rózni sie od krakowskiej czy poznańskiej w
        wykonaniu takich samych bandytów jak ci pseudokibice Legii. Bandyta jest
        bandytą, natomiast ty masz zadatki aby takim bandytą zostać, gdyż przemawia
        przez ciebie nienawiść tylko dla tego, że z Warszawy. Tak prawdę mówiąc tych
        warszawskich bandytów Legii jest tylko pewien procent, pozostali to bandyci
        mieszkający w miejscowościach mających tyle wspólnego z Warszawą, że znajdują
        się dość niedaleko niej. A tak dla gimnastyki umysłowej to wykaż tu na forum
        wyższość bandyty Cracowii nad bandytą Legii, oraz, że zwierzęca nienawiść
        między bandytą fanem Cracowii, a Wisły tak po prawdzie jest tylko pewną formą
        okazywanego sobie nawzajem szacunku.

Pozdrawiam z Warszawy
        • goethek Warszawska Kultura-wg.Warszawskiego Kibica Legii ! 09.07.07, 12:38
          Ciężko napisać coś nowego, gdyż większość już została powiedziana.
          Jestem Polakiem - Warszawiakiem - Kibicem Legii.
          To co mialem przyjemność(wątpliwą)wczoraj oglądać, napełniło moje serce goryczą.
          Boli mnie tylko to , że ludzie swoim zwyczajem (marnym zwyczajem)generalizują i
          teraz to już wszyscy kibice Legii to chołota i wszyscy Warszawiacy, w dodatku
          widzę opinie ludzi (nie z Warszawy), którzy teraz mają powód, żeby pozbyć się
          jakiegoś małomiasteczkowego kompleksu i wyladować złość na znienawidzoną
          stolice i to nie tylko za niedzielne wydarzenia to jest tak samo chore jak
          wandalizm na stadionach.
          Mało brakło a i ja bym się znalazł w Wilnie dopingować swoja drużyne (teraz
          cieszę się, że tak sie nie stało) Wiem, że poza huliganami i wandalami znaleźli
          się tam też normalni fani piłki nożnej, jednak wizytówkę wystawili ci mniej
          ogładzeni. Nie dość, że Wilno jest stosunkowo blisko, są wakacje (co zwiększa
          frekwencje - w głównej mierze o tych uczniów, którzy nie muszą chodzić do
          szkoły ani pracy) to jeszcze Vetra chciala się zachować w porządku i oddali nam
          swoją główną trybunę...Niestety niektórzy osobnicy obecni na meczu nie byli w
          stanie tego docenić, nie dość że chamsko się zachowywali w pierwszej połowie
          (udając chłopców od podawania piłek - co im nie wychodzilo) to pozwolili sobie
          na jeszcze więcej w przerwie meczu...Nie wiem czy to brak ochrony ich
          sprowokował, czy może to, iż byli tak liczni,może słaby poziom zabezpieczeń, a
          może alkohol, który lał się strumieniami przed meczem, a może wszystkie te
          czynniki + jakieś mi nieznane...
          Tak czy inaczej nie widzę żadnego usprawiedliwienia dla ich poczynań. Chwalą i
          szczycą sie jacy to oni nie są dobrzy kibice jak to świetnie dopingują drużyne
          przez 90 minut i że jest to europejski poziom a nawet lepszy... Bywałem na
          meczach, że na prawde tak bylo i tym bardziej mi żal, bo teraz nie prędko Legia
          i jej kibice pozbędą się piętna wczorajszych ekscesów.
          Najchętniej widziałbym jakąś akcję normalnych Kibiców + Warszawiaków, którzy by
          zebrali jakieś datki dla Litwinów na pokrycie strat - może dzięki tego typu
          inicjatywie udałoby się oczyścić trochę nasz honor...?
          Możnaby wiele jeszcze dodać jednak z drugiej strony brak mi słów ... Przez
          garstkę nieodpowiedzialnych, infantylnych i chamskich ludzi będą cierpieć
          tysiące innych a także klub , Warszawa i cała Polska (pośrednio)

Pozdrawiam Kulturalnych kibiców oraz życzliwych czytelników mojego posta.

• Gość: x Re: Skandal w Wilnie. Kibice Legii przerwali mecz IP: 212.69.77.* 09.07.07, 09:10
      afera z nozem to nie byla przypadkiem w Krakowie na meczu Wisly? bo cos tak mi
      sie wydaje, ze tutaj ktos albo niezna faktow tylko wie ze cos dzwoni, albo...
      nie wiem jak mozna takie bledy puszczac w swiat :/
    • Gość: autor Litwa - to byl ostatni "sojusznik" Polski ... IP: *.chello.pl 09.07.07, 09:13
      i tak zreszta tylko w propagandzie antyrosyjskiej ...prawda o naszych relacjach
      jest skrzetnie "ukrywana" ....Polscy bandyci wywiali Litwinom reszte sympatii
      dla Polski.
    • Gość: jedenkibicnielegii Skandal w Wilnie. Kibice Legii przerwali mecz P.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 09:15
      mam nadzięję, że tych cymbałów wkońcu ktos pozamyka ..., to kamieniołomów nie
      tam się wyszaleją
    • mromac Zwierzęta do ZOO!! Legia do A klasy!! 09.07.07, 09:19
      To jest wina klubu ktory toleruje zwierzyniec na trybunach. Z tych szumnych
      zapowiedzi o niewpuszczaniu nic nie wyjdzie. Ile razy juz to słyszeliśmy? Nic
      sie nie robi by bezmógowcy nie wchodzili na stadion.

Mam nadzieje że sponsorzy odwocą się od tego klubu i spadnie niżej żeby nie
      robić Polsce obciachu.

• Gość: michal2708 Skandal w Wilnie. Kibice Legii przerwali mecz P.. IP: *.cofund.org.pl 09.07.07, 09:26
      To nie KIBICE tylko banda kretynów, złodzei i ..... (wstawcie tu co trzeba).
      Właśnie przez takich debili nie chodzę na mecze na Łazienkowskiej. Jest mi żal
      klubu któremu kibicuję ale tych łobuzów to wysłałbym na Księżyc z biletem w
      jedną stronę. Mam nadzieję, że policja, sądy i zarząd Legii właściwie
      wykorzysta materiały telewizyjne i że ta banda półgłówków na długo popamięta
      wyjazd do Wilna.
      Wierzę, że parwdziwi kibice (nie tylko Legii) przyznają mi rację.
      pozdrawiam,
      Kibic L
    • Gość: HH Kara to przynajmniej 5 lat zakazu gry w pucharach. IP: *.comarch.com 09.07.07, 09:27
      A kiboli zamknąć do paki!
    • Gość: tejon Re: Banda zakompleksionych Polaczków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 09:35
      Wszyscy, którzy wylewają tutaj swoje kompleksy wobec Warszawy i Legii to
      wiesniaki podobnej maści do tych troglodytów z Wilna, tylko na sieci.
      Zlikwidować Warszawę, rozwiązać Legię, warszawska kultura itp., itd. Chcecie mi
      powiedzieć, że debile z Wodzisławia, Chorzowa, Łodzi, Gdyni, Wrocławia czy
      Krakowa (Wisła-Arka) pokazują kulturę waszych miast i wsi? No właśnie, to jest
      problem ogólnopolski. I każdy z nas, kibiców a nie zadymiarzy, czuje podobne
      zażenowanie, kiedy "kibice" jego klubu bezmyślnie dewastują stadiony i niszczą
      widowisko. A jak chcecie się popluć na temat warszawskiej kultury, "Warszawki"
      itp. to zapraszam na plac Krasińskich 1 sierpnia na 17.00. I wtedy się
      napinajcie bęcwały zakompleksione z gilami do pasa. Gó..arzy z Wilna do
      pierdla a Wam głowy pod zimną wodę, frustraci.
    • Gość: br Skandal w Wilnie. Kibice Legii przerwali mecz P.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 09:36
      Holding ITI właścicielem Legii!!!!!!!!!!!!! Taki wstyd. Nie zobacze jeż nigdy TVN24.
    • Gość: Jan Skandal w Wilnie. Kibice Legii przerwali mecz P.. IP: 195.8.217.* 09.07.07, 09:45
      Dzicz! To nie ma znaczenia. czy legia wygrywa, czy przegrywa. Gdy wygra -
      zadyna z radoąci, gdy przegra - ze złości! Bydło i tyle.
    • Gość: g Re: Skandal w Wilnie. Kibice Legii przerwali mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 10:10
      hmm jak tak patzre na tych kibicow jak rzucaja ceglami to sie zastanwaiam mzoe
      zamiast kul gumowych tzreba uzyc ostrej amunicji cel pal i 1 rzadek
      wyleimnowany jaki prosty sposb na takich bandytow po co tacy ludzie maja zyc w
      spoleczenstwie
    • Gość: kilo Rozwiazac to dziadostwo legie! IP: *.crowley.pl 09.07.07, 10:12
    • Gość: marcysia Polacy... IP: 212.2.99.* 09.07.07, 10:37
      Czuję się osaczony... Kretyni w rządzie, telewizji, na ulicy, nawet w Wilnie na stadionie! Aż się paszport w kieszeni otwiera...
      • ravenheart1 Re: Polacy... 09.07.07, 10:39
        LEGII GRATULUJEMY NAJLEPSZYCH KIBICóW NA śWIECIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ciekawe ile jeszcze trzeba żeby ITI się opamiętało i wycofało ze sposnsorowania
        legii?!
    • Gość: gość 111 ITI IP: *.wsinf.edu.pl 09.07.07, 10:41
      Apeluję do ITI zaprzestańcie ładować kase w to bagno, to najgorsi kibole w
      całej Polsce.Skoro sa CI porządki kibice to dlaczego nie zapanują nad
      motłochem????Zainwestujcie wreszcie w jakiś porządny klub i zróbcie z niego
      potęgę
    • Gość: psik Skandal w Wilnie IP: 195.68.192.* 09.07.07, 10:45
      P E N E R S T W O - polska pilka nozna to jedno wielkie G, karupcja i
      bandyctwo, zalosc, powinni ich wypie.. na zbity pysk,
    • Gość: Wieśmak Skandal w Wilnie. Kibice Legii przerwali mecz P.. IP: 85.112.196.* 09.07.07, 10:46
      No cóż, widać że warszawka to zlepek debilizmu i bandytyzmu z całego kraju...
      Przenieść Stolicę do Krakowa!!! WSTYD!!!
    • Gość: gosc111 Muzuem osobliwości IP: *.wsinf.edu.pl 09.07.07, 10:46
      Otworzono nowe Muzuem Osobliwości tylko w Polsce można obejrzeć w jednym
      miejscu Ojca Dyrektora i Debili z Warszawy. Chcesz się przekonać jak ich
      nawróci ... głosuj na PIS w kolejnych wyborach!
    • rudies7 popieram polskie swinie, ida za prezydentem!!! 09.07.07, 11:02
    • Gość: generał Skandal w Wilnie. Kibice Legii przerwali mecz P.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 11:27
      Następnym razem proponuje w sektory legionistów zrzucić napalm
    • Gość: luio Skandal w Wilnie. Kibice Legii przerwali mecz P.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 11:47
      Debilizm, kretyństwo, wstyd na cały świat. Mam nadzieje że ITI wycofa się i
      sprzeda to wielkie G. Wiwat wawa.
    • Gość: fan sportowy stosować ostrą amunicję i tyle IP: *.chello.pl 09.07.07, 11:51

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka