Dodaj do ulubionych

Idźcie w cholerę

• Gość: empe Idźcie w cholerę IP: *.chello.pl 09.07.07, 14:58
      nic dodac....
    • Gość: SiAnO Re: Idźcie w cholerę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 14:59
      Brawo zczubaki, podpisuje się po Waszym tekstem!
    • Gość: GACA Cała Polska pie*doli Legię-tirówkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 15:07
      Pie*dolić was (celowo piszę małą literą) Jesteście największymi pajacami,
      przynosicie wstyd..a wszystko przez kompleksy związane z kulturalnym, głośnym
      dopingiem, którego nigdy nie opznaliście (chyba że odwiedziliście Poznań,Łódź..)
      pozdrowienia dla tanich dresiarzy ze Stadionu 10-Lecia
      • Gość: nieeeeee oj przesada, przesada IP: *.edipresse.pl 09.07.07, 22:37
        kochani chyba jednak przesadziliscie.
        Jakkolwek uwazam ze zachowania takie jak to z Wilna trzeba bezwzglednie tepic,
        to postulaty lubianego bardzo przeze mnie zczuba to wylewanie dziecka z kapiela.
        Nie wiem czy jestem jakis wyjatkowy - mam wrazenie ze wiekszosc piszacych tutaj
        opinie o polskim kibicowaniu wyrabia sobie na podstawie zaslyszanych historii.
        Ale neich bedzie, w kazdym razei sa tacy jak ja, i to niemalo, ja to wiem ;)

- chodze na kazdy mecz swojej druzyny
        - kupuje karnet
        - nigdy nie zaatakowalem kibica druzyny przeciwnej
        - wyksztalcony z dobra praca (zeby nei bylo bo was korci powielanie stereoptypow :)

ale...

- zaliczam duza czesc meczow wyjazdowych, zdarzalo sie w dodatku - o zgrozo -
        przebywac na nich w stanie upojenia
        - stoje a nie siedze na meczu
        - dre sie glosno nie unikajac niecenzuralnych piosenek (swoja droga powolujacy
        sie na Anglie powinni posluchac O CZYM spiewaja stateczne biale kolnierzyki :D)
        - skoro o nich mowa - hmm niejeden sam by powiedzial ze nim jestem, no, ale- jak
        maja sie krzywic ze ktos im zaslonil na chwile boisko sektorowka- niech usiada w
        lozy VIP czy na drozszej trybunie
        - co do rodzin - co za problem? no, ale w postulacie chodzi chyba o to zeby byly
        'kolnierzyki i rodziny' i nikt poza tym tak?
        - uwielbiam pirotechnike i nie rozumiem dlaczego moze przeszadzac
        - ojej, pale tez papierosy narazajac wspolkibicow na raka

szczerze - nie rozumiecie czym jest klimat na meczach, to nie siatkowka for fuck
        sake. mozna sie nie bic, powtarzam, ze jestem temu przeciwny, ale musi byc
        adrenalina, trzeba skakac, drzec sie, bluzgac czasami tez.
        od tego jest policja i ochrona zeby kontrolowac sytuacje

to jak strzelac do mnie czy oszczedzic?
        • Gość: Pan mobutu Re: oj przesada, przesada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 23:44
          Strzelić debilu. Strzelić. Policja jest od łapania złodziei, a nie od
          uspokajania ciebie palancie jak na..y jedziesz na mecz i śpiewasz chamskie
          piosenki. GW powinna udostępniać ipki takich jak ty pracodawcom. Miałbyś okazję
          pooglądać na żywo ligę angielską zmywając w Londynie
        • stary_pawian Re: oj przesada, przesada 10.07.07, 07:39
          Drzyj się, nawet bluzgaj (jeżeli to siedzącym obok nie przeszkadza - nikt nie
          zwraca Ci uwagi). Nie przyszedłeś na mecz by "żreć popcorn". Ale istnieją jakieś
          granice !!! Z Twojego listu wynika, że ich nie przekraczasz, ale inni ... .
    • Gość: juda Idźcie w cholerę IP: *.tpnet.pl 09.07.07, 15:11
      W życiu nie czytałem tak fantastycznego i ekspresyjnego tekstu. Brawo z czuba.A tych debili wyłapać wysłać do Wilna, niech odbuduja to co zniszcyli. Tylko kto i kiedy odbuduje zaufanie do tych wszystkich, którzy chcą przyjść na mecz w białych kołnierzykach i garniturach.
    • wiarusik Kibolom proponuję zrobić... 09.07.07, 15:20
      ...ścieżkę zdrowia,a później roboty publiczne-niech budują za darmo autostrady.
      Panowie,tak nie może być!
      • stary_pawian Re: Kibolom proponuję zrobić... 09.07.07, 19:57
        wiarusik napisał:

> ...ścieżkę zdrowia,a później roboty publiczne-niech budują za darmo autostrady.
        > Panowie,tak nie może być!

Mam propozycję by Policje wszystkich krajów miały możliwość w takich sytuacjach
        schować do tylnej kieszeni spodni takie drobiazgi jak Prawa Człowieka. Nie
        pomogą żadne prożby, groźby i wykłady. Policja powinna na takie zachowanie
        odpowiadać siłą i (piszę to z całą odpowiedzialnością) brutalnością. Jak jednemu
        czy drugiemu przefasonuje buźkę, a NFZ nie będzie refundował leczenia to może ???...
    • Gość: Rav22wawa Idźcie w cholerę IP: 217.8.161.* 09.07.07, 15:28
      Troszkę Pana redaktora poniosło. Sam jestem za wyeliminowaniem tych półgłówków
      ze stadionów, ale akurat na Legii (kilka razy padło to stwierdzenie) to jest
      bezpiecznie i ITI tutaj zrobiło i robi co może (chociaż niektóre ich decyzje są
      dziwaczne). Dlatego też ekscesy dzieją się GŁÓWNIE na wyjazdach zagranicznych,
      bo tam klub nie ma już żadnej kontroli. I dotyczy to nie tylko Polski (Turcja,
      Grecja, Anglia). Troszkę wody zimnej sugeruję .... I to nie jest problem
      wyplenienia debili ze stadionu (polecam oparty na faktach film The Hooligans -
      jak widać w Anglii nie do końca udało się to zwalczyć...).
      • kszurmak Re: Idźcie w cholerę 09.07.07, 22:17
        Mój ukochany klub - Legia nie zasługuje na to, żeby mieć takich kibiców.

------
    • Gość: Prawdziwy kibic Idźcie w cholerę IP: *.nott.cable.ntl.com 09.07.07, 15:33
      Pajace, debile, kretyni, s*******ny, chamy i tchórze. Wy nie kochacie swojego
      klubu bo robicie wszystko żeby mu zaszkodzić. jesteście ns poziomie rozwoju
      glisty bałwany. W grupie "wielkie kozaki" ale na solo to spieprzacie jak Kubica
      przed Massą na Silverstone. Kretyni i buraki. Pokazaliście, że nawet reklamą nie
      potraficie rzucić a potem w tył zwrot i w nogi. Bohaterowie za dyche. Leje na
      was wszystkich idioci. Pajace, pajace i 100*pajace
    • Gość: tylkoKKS Re: Idźcie w cholerę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 15:35
      Adresatem tego artykulu sa kibice Legii, a jego autorem "Z czuba" tak? Dobrze
      rozumiem? czy moze juz zaczelo sie mierzenie wszystkich kibicow jedna miarka?
    • Gość: Ula Idźcie w cholerę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 15:37
      Świetny tekst!!
    • lookaug dziwne.... 09.07.07, 15:37
      I to mnie własnie zawsze dziwiło. Mimo, ze polska piłka nozna jest na poziomie
      kamienia łupanego, mimo ze jest wiele innych ciekawszych dyscyplin sportowych,
      mimo ze ostatni prawdziwy sukces w tym sporcie odnieslismy ponad 30lat temu i
      wreszcie mimo, ze jest wiele innych sportow, ktorych ogladanie na zywo nie grozi
      bliskim kontaktem z latajacym wyrwanym krzesełkiem, to i tak tej "rozrywce dla
      troglodytów" (co za trafne określenie) poswieca sie najwiecej miejsca we
      wszystkich serwisach i gazetach sportowych. Smutne...
      • Gość: jano Re: dziwne.... IP: 149.254.192.* 09.07.07, 16:42
        Pilka nozna jest najpopularniejszym sportem na swiecie... nie ma drugiego
        sportu ktory by jej dorownywal popularnoscia... wiec nie wiem co cie tak dziwi
      • wyj.am Re: dziwne.... 09.07.07, 20:32
        Rzeczywiscie dziwne – co za zgraja swietoszkow się odezwala. To polska pilka,
        polski patriotyzm i kibice jak Legii, to nie jednosc? Mieszkam kolo Legii i
        systematycznie mogę ogladac watahy napranych i rozwrzeszczanych kiboli
        demolujacych co podleci. Przeciez to na tym chyba polega czar tego „sportu”!
        Tyle lat to trwa i teraz ktos mi chce wmowic, ze klub tego nie lubi! To
        dlaczego dotad potulnie placil za szkody powodowane przez swoich wielbicieli?
        Chyba wlasnie o takie dowody milosci im chodzi!
    • jakas1 Przecież są w Wawie kluby "białych kołnierzyków 09.07.07, 15:40
      • jakas1 Re: Przecież są w Wawie kluby "białych kołnierzyk 09.07.07, 15:48
        Przecież są kluby typu Polonia SPEC Warszawa (kosz), J.W. Construction AZS
        Politechnika Warszawa (siatka), Warszawianka (ręczna)... Chcecie koniecznie
        piłkę nożną. No to macie Drukarza, Hutnika, Gwardię, Okęcie, Ursusa. Jak macie
        na benzynę, to nawet Świt Nowy Dwór, Bug Wyszków. Za niski poziom? No to może
        Wisła Płock, albo nawet Polonia...

Dlaczego, drogie zczubasy na te kluby nie chodzicie? Ale za to koniecznie
        chcecie chodzić na Legię? Dlatego, że chcecie chodzić na klub, na którym jest
        fajny doping, ale jednocześnie nie ma bezmózgów? No to chodzcie na kluby bez
        bezmózgów i spróbujcie tam zrobić doping, ciekawe, czy Wam się uda - a powinno,
        skoro jak dziś widać 90% Warszawiaków chce tego rzekomo.

Naprawdę nie rozumiem o co Wam chodzi - chcecie białych kołnierzyków i popcornu
        na trybunach - no to chodźcie na te kluby, które to mają na trybunach. Albo
        rybka albo akwarium: albo się chodzi na kluby z kibolami, przyjmując wszelkie
        tego wady i zalety, albo się chodzi na kluby bez kiboli przyjmując wszelkie
        tego wady i zalety. A Wy chcecie zjeść ciastko i mieć ciastko.
        • stasio_paluch Błędna alternatywa. 09.07.07, 16:00
          Wybór między kulturalnymi "białymi kołnierzykami" ktorzy nie potrafia kibicowac, a chuliganami ktorzy swietnie kibicuja, ale dymią, jest falszywy, a rozwiazanie problemu bardziej skomplikowane.

Nalezy stworzyc takie warunki, aby potencjalnym chuliganom nie przyszło do głowy dymic a najbardziej agresywne jednostki trzeba bezwglednie wyrzucic poza stadion i sportowe wydarzenia. Ale do tego potrzebna jest:

- determinacja wlascicieli klubow (nie chęć wyłacznie!)
          - zgoda starszyzny (kibicowskich stowarzyszen) ze dla chuliganow przyjmujemy zasade zero tolerancji

Bez tego nigdy sobie z buractwem nie poradzimy.

ps.
          Ziobro z Kaczmarkiem zamiast zajmowac sie konferencjami prasowymi niech zrobia porzadek z chuliganami niszczacymi sportowe widowiska. Co, za trudne zadanie dla szeryfów?
          • Gość: Antykomunista Dobry Człowieku... IP: *.ists.pl 09.07.07, 16:32
            Ziobro i Kaczmarek ugrzężli w powszedniej robocie ścigania totalnego czerwONEGO
            złodziejstwa i bandyctwa, którego przez 62 lata nagromadziło się nieskończona
            ilość. Są tam przekrety wielomilionowe w ogromnej liczbie i właściwie należy
            podziwiać tych akurat ludzi, że w ogóle jakoś się w tym bagnie czerwONEGO
            złodziejstwa i bandytyzmu poruszają. Dla kiboli p. Ziobro przeforsował sądy 24-
            godzinne.

W sprawie kar, regulaminów et cetera, właściwy jest Sejm. W polsce to Sejm
            uchwala prawo. Gdyby pp.Ziobro i Kaczmarek samowolnie wzięli się za karanie
            bandytów , bez ustaw Sejmu, toby dopiero zrobił się wrzask w GW na łamanie
            prawa przez ministrów, a Ty pierwszy gardłowałbyś przeciwko pp.Ziobro i
            Kaczmarkowi.

Zatem ostatni raz zwracam Ci uwagę, a na przyszłość pisz już sensownie.
            • Gość: Antykomunista Re: Dobry Człowieku...mała errata.. IP: *.ists.pl 09.07.07, 16:35
              Oczywiście "w Polsce" z wielkiej litery, przepraszam. Mam wrażenie, że wpisałem
              poprawnie, ale nie. Przepraszam.
        • Gość: ws Re: Przecież są w Wawie kluby "białych kołnierzyk IP: *.crowley.pl 09.07.07, 16:30
          porażające. Jedź do Harlemu pospacerować, jak już tak bardzo chcesz spacerować.
          A potem zdaj relację, jeżeli będziesz jeszcze w stanie.
    • Gość: 1938 Idźcie w cholerę IP: 80.48.254.* 09.07.07, 15:46
      Mam tylko pytanie? Kto chce białe kołnierzyki i popcorn? Jakie prawo ma osoba
      piszaca artykuł by wypowiadac sie w imieniu... narodu(?) W moim mniemaniu zadne.
      Mysle ze kazdy chce dopingu i zabawy na stadionie, a nie osobników pod
      krawatem, którzy przyjda tyylko wtedy gdy druzyna bedzie na topie, a jedynym
      głosem jaki beda z siebie wydawac podczas meczu bedzie odgłos chrupania
      popcornu. NIe wydaje mi sie by ktokolwiek normalny, kto gosci na meczach w
      naszym kraju czegos takiego chciał, nie mówie oczywiscie o "fachowcach", którzy
      na meczu byli raz w zyciu, ale sa przekonani ze o kibicowaniu i piłce wiedza
      wszystko.
      Oczywiscie to co zrobila CZĘSC(!) kibiców Legii to dramat i głupota...

PS. dla wiadomosci autora za mecz w Wiedniu Legie ukarano za drobne incydenty
      czyli odpalenie srodków pirotechnicznych, gdyz na tym punkcie uefa jest
      nadzwyczaj dziwnie wyczulona. Chociarz nie jeden postronny obserwator widowisk
      piłkarskich był pod wrazeniem kibicowskich opraw z uzyciem pirotechniki.

Pozdrawiam obiektywnych i normalnych.
    • Gość: ogu. Re: Idźcie w cholerę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 15:50
      podpisuję się rękami i nogami pod tym apelem!!!
    • Gość: kato Idźcie w cholerę IP: *.gdynia.mm.pl 09.07.07, 16:00
      Zgadzam się całkowicie. Chciałby kiedyś pujść na mecz z synem a nie bać się
      poruszać po mieście w dniu rozgrywania jakiegoś meczu. I Legia nie jest tu
      wyjątkiem. W 3-mieście dni w których rozgrywane są mecze żywcem przypominają
      stan wojenny i na pewno nie kojażą się ze świętem sportu !!!
    • Gość: Oprawom - nie!!! Oprawy to żałosny festyn. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 16:01
      Prawda jest taka, że te całe oprawy to żałosny festyn. Przyśpiewki są z d.. wzięte. Ostatnio na meczu Wisła-BOT (Puchar OE) słyszałem jak kibice śpiewali "Alleluja, alleluja". Żałosne jest odwracanie się tyłem do boiska i tańczene tzw. "walczyka". Nie ma wyboru, każdy w sąsiedztwie młyna musi tańczyć. Porażką jest zakrywanie trybuny sektorówką.
      Czasem mam wrażenie, że większość tzw. "oprawców" przychodzi na mecze tylko po to, żeby odstawić tę całą szopkę. Zastanówcie się, w jaki sposób przyśpiewka "Legia to stara k..." może pomóc w grze piłkarzom Widzewa w meczu z dajmy na to Odrą Wodzisław? W jaki sposób zasłaniające dymem pół boiska race mobilizują waszą drużynę do dania z siebie 200%? Ile flaga "Armia Białej Gwiazdy" ma wspólnego z grą waszej drużyny?
      Zdecydowanie najgorsza jest jednak pogarda, z jaką prawdziwi Ultrasi odnoszą się i mówią o tzw "piknikach", czyli de facto ludziach, którzy na mecz idą po to by oglądać i emocjonować się sportowym wydarzeniem, a nie brać udział w żalosnym teatrzyku.
      I nie mówcie, że lepsi ultrasi niż hools, bo różnica jest bardzo płynna i te role zwykle się łączą.
      • monster1972 oni nie czytają, nie myslą, kibolstwo to ich zycie 09.07.07, 16:15
        i dlatego cale te "oprawy", bicie słabszych, palenie szalików czy "pisenki"
        typu "jeba_ć kur_wy, j_ebać" sa jedynym sensem ich istnienia

gdyby nie byli kibolami, przestaliby byc czymkolwiek (nie piszę kimkolwiek, bo
        zeby być kims, trzeba miec mózg)

:)

• Gość: rex33 Idźcie w cholerę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 16:04
      Wynoście się do jaskiń gdzie jest wasze miejsce a za parę tysięcy lat jak się ucywilizujecie może sami zbudujecie stadion.
    • Gość: Kashpir Re: Idźcie w cholerę IP: *.pse.pl 09.07.07, 16:20
      Jestem z Warszawy i mi wstyd, po prostu wstyd. Na Legie przestalem chodzic ze
      wzgledu na towarzystwo, ktore ceni sobie burdy i chluby klubowi nie przynosi -
      oczywiscie chodza tam takze normalni kibice, tacy ktorza chca obejrzec mecz i
      wspierac swoja druzyne spiewami i oklaskami - chcialbym, zeby takich bylo jak
      najwiecej. Zarzad klubu niewielu do tej pory zrobil w sprawie wyrzucenia
      chuliganow ze stadionu Legii, bojac sie spadku wplywow z biletow i niskiej
      frekwencji - przynajmniej tak to dla mnie wyglada, bo ta grupa najwyrazniej
      jest liczna. A przeciez gdyby tych bandytow nie bylo na stadionie to w koncu
      moze zjawialiby sie tam ojcowie z synami, bo dzis dzieciak noglada sie zadym i
      choralnie spiewanych obelg wobec przeciwnika. To przykre, ze w ponad milionowym
      miescie sa klopoty z zapelnieniem pierwszoligowego stadionu pilkarskiego na
      bodajze kilkanascie tysiecy osob, a przyczyna tego jest dla mnie jasna:
      normalni ludzie boja sie i brzydza sie tam chodzic!
      I jescze jedna sprawa, rzadko poruszana w mediach - zal mi pilkarzy Legii. Zal,
      ze graja dla takich "kibicow". Zal, bo praktycznie teraz juz beda grali o nic.
      Co nawet po mistrzostwie kraju, jesli UEFA wywali z rozgrywek europejskich na
      kolejny sezon, a moze i wiecej. Zal, bo takie wydarzenia musza na nich wplywac
      demotywujaco. Nic tylko uciekac! Pewnie chce im sie wyc ze wscieklosci.
      Wychodzi na to, ze Wlodarczyk i Surma mieli jednak szczescie, ze ich nie
      chciano w Legii - beda mieli dla kogo i o co grac.
      Chcialbym, zeby mianem kibica okreslali sie glownie tacy ludzie jak Gruby
      www.sport.pl/sport/1,67926,4299750.html , w
      Polsce to pewnie utopia, ale byc moze wydarzenia w Wilnie dadza nam wszystkim
      do myslenia i sprowokuja wlodarzy klubow i wladze do konkretnych dzialan,
      majacych na celu oczyszczenie stadionow z chuliganow. Nie mowie tu tylko o
      Legii, bo to problem ogolnokrajowy. Oszolomy, zawsze byly i zawsze beda - nie
      pozwolmy im jednak na to, by stadiony pilkarskie staly sie ich podworkiem!
      Niech oni placa kary nalozone na klub za ich zachowanie, niech dostaja
      dozywotnie zakazy stadionowe - dzialania musza byc radykalne. Anglikom sie
      udalo, mam nadzieje, ze uda sie i w Polsce a prawdziwy kibic za kilka lat
      bedzie mogl bez obaw wejsc na trybuny stadionu pilkarskiego, a EURO 2012 nie
      bedzie kolejna kompromitacja na skale europejska.
      • Gość: hansolo Re: Idźcie w cholerę IP: *.cenega.pl 09.07.07, 16:29
        Miałem iść na rewanż na L3 z moją dziewczyną, a jakby była fajna atmosfera to
        może wybralibyśmy się jeszcze na parę innych meczy w sezonie. Teraz, nawet jak
        Legia nie dostanie zakazu moja noga tam dłuuugo nie postanie, po prostu nie mam
        ochoty oglądać mecz sterroryzowany przez bandę podpitych gamoni.
    • Gość: kaj Idźcie w cholerę IP: *.dyn.optonline.net 09.07.07, 16:27
      hanba!!! zrobcie cos z tymi bezmozgowcami co zamiast mozgu maja gó.. w głowie
      łyse pały na nich kaptur i "gustowny" dresik,uruchomic dla nich jedna komore
      gazowa w Auschwitz, zwłoki na karmę dla lisów chociaż nie, lisy mogły by
      pozdychać ,szkoda lisów
    • zigzaur Poziom gry polskiego futbolu jest taki, że 09.07.07, 16:27
      nikt normalny na mecz nie przyjdzie.
      • Gość: Gość: I vice cersa.. IP: *.ists.pl 09.07.07, 16:37
        Ponieważ nikt normalny na mecz nie przychodzi, to poziom jest taki właśnie jaki
        jest.
        • zigzaur Re: I vice cersa.. 09.07.07, 16:43
          Czyli kompatybilność piłkarzy i kibiców?
        • Gość: czlapka Re: I vice cersa.. IP: *.pai.net.pl 09.07.07, 16:49
          Zawsze uwielbialem z Zczuba ale ten artykuł jest beznadziejny.Żeby było jasne to
          ogólnie się zgadzam,dla takich debili na stadionach nie powinno być miejsca.Ale
          jak chcecie białe kołnierzyki,brak opraw to idzcie do teayu.W Anglii mecz może i
          jest świetem,ale na niektorych stadionach jak wstaniesz z krzeszła to beda sie
          lduzie czepiac.Doping tez niemrawy,brak flagowisk,opraw ,przez to mecz nie jest
          już takim widowiskiem jak w Hiszpanii czy Włoszech.Troche przesadziliscie
          • Gość: omo Re: I vice cersa.. IP: *.range86-138.btcentralplus.com 09.07.07, 17:14
            Nie masz calkowitej racji kolego,czasami jest nudno ale zazwyczaj,goraco i
            bezpiecznie,na stadionie nikt nie zrobi burdy nie odpali racy to co jest poza
            stadionem to juz inna sprawa, do Angielskich boisk to nam daleko (czyt. doping )
            bo do poziomu futbolu jeszcze dalej
          • Gość: Maja Re: I vice cersa.. IP: 192.193.245.* 09.07.07, 18:37
            Toz ty chyba meczu Liverpoolu nie widzial. Celowo biore za przyklad ten klub bo
            jego kibice slyna z opraw - sprawiaja ze ziemia drzy w podstawach od ich
            przyspiewek, ktore o dziwo! nikogo nie lza.
            A inne teamy tez nie maja gorzej, ale w Polsce sa malo znani wiec przykladow
            nie przytaczam (Reading).
            Biale kolnierzyki w tego slowa znaczeniu sa na Stamford Bridge (tylko), a i tak
            angielska pilka nozna nie jest sportem dla elit. Pomimo niezlych "karkow"
            chodziacych na mecze w takim naprzyklad Manchesterze, nie balabym sie wziac na
            mecz kilkuletniego dziecka. Wot i cala roznica!
          • tasman69 Re: I vice cersa.. 11.07.07, 00:28
            że w Anglii niby doping niemrawy??? Have You ever seen Nothingham Forest? Have
            You ever heard famous "Go Forest"? I dont think so
      • Gość: kaz Re: Poziom gry polskiego futbolu jest taki, że IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 16:46
        dla znudzonych chamstwem na polskich stadionach piłkarskich zapraszam na areny
        koszykarskie !
    • Gość: roblad Idźcie w cholerę IP: *.nwrk.east.verizon.net 09.07.07, 16:48
      NA CO WAS STAC ZASRANE POLACZKI.POPIJAWA I ROZRUBA, DOPUKI RUSKI WAM MORDY NIE
      NABIJE
      • Gość: Dentysta Re: Idźcie w cholerę IP: *.chello.pl 09.07.07, 17:32
        Ty, Newark, Ty masz jakiś kompleks?
        Za dużo zmywakowania?
    • Gość: Z holota Idźcie w cholerę IP: *.abhsia.telus.net 09.07.07, 16:49
      trzeba zrobic porzadek uzywajac metod systemowych. Zarzad Legii jesli jest
      kompetentny powinien to zrobic juz wiele lat temu.

Zachwyty nad kibicami angielskimi swiadcza ze zapomniano jak ci kibice
      zachowywali sie podczas meczow ( slynny mecz na stadionie Heysell z Juwentusem
      i Bonkiem w nim grajacym). Nie zachwycac sie naiwnie Derby tylko wprowadzic
      porzadek u Siebie za pomoca madrego(?) zarzadu Legii nawet po szkodzie. LG
    • Gość: Pomysł Karę oddać Litwinom... IP: *.dhcp.insightbb.com 09.07.07, 16:50
      Tak sobie myślę, że karę nałożoną na Legię powinno się przekazać litewskim
      klubom, które ucierpiały przez ekscesy tych gnojków.
      Byłby to ładny gest...
      Warszawa też mogłaby wyrazić ubolewanie i przekazać jakąś sumę...
      Zczubaki, co Wy na to ?
      Może by warto taki pomysł nagłośnić...?
    • profanum_vulgus Litwini wiedzą, że to było bydło 09.07.07, 16:54
      Należy cieszyć się, że Litwini uznali te zamieszki za zwykłe chuligaństwo
      zbydlęconych dresów, a nie normalnych Polków.

Bardziej na pogorszenie się stosunków polsko-litewskich wpływa niestety
      lituanizacja ludności polskiej w Trokach, Wilnie, Sołecznikach, a także Grodnie,
      Szczuczynie, Woronowie i Lidzie oraz na obszarach wiejskich pomiędzy Wilnem,
      Podbrodziem, a Święcianami oraz Sołecznikami i Ejszyszkami.
      Możliwe, że młoda demokracja na Litwie w przyszłości zrozumie, że polski element
      jest jednak pożyteczny na Litwie (oczywiście nie to bydło, które zdewastowało
      stadion)
    • Gość: Gregoff Idźcie w cholerę IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.07, 16:56
      Aż się popłakałem...
    • Gość: marecki-34 Re: Idźcie w cholerę IP: *.bielskpodlaski.mm.pl 09.07.07, 17:20
      Nie jestem kibicem i nie obchodą mnie żadne argumenty. Zapytam tylko co to za
      kraj gdzie policja ściga strajkujące pielęgniarki zamiast tępić tych debili.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka