Gość: Bhaebzone Re: Idźcie w cholerę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 21:00 Genialny tekst i odważny - gratuluję. Szkoda tylko, że Ci do których sie odnosi nie czytają tak "długich" tekstów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dukon W cholerę z tymi pajacami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 21:11 Powinni zrobić porządek z tymi piepszonymi bezmózgimi sterydziarzami, uliczniakami i cwaniakami, którzy myślą jedynie o tym, żeby się z kimś bić. Nie potrafię zrozumieć takiego ograniczonego przez naturę typa. To jest ścierwo, chwast, takich ludzi powinno się ELIMINOWAĆ, tak aby żaden z nich już nigdy nie wszedł na stadion. Na to nie ma pieniędzy, ale oczywiście pieniądze są na odprawy liczone w milionach złotych dla polityków (tzn. złodzieji), itp. Tym razem też skończy się na gadaniu. Jeśli ktoś patrzy jeszcze trzeźwym i realnym okiem na to wszystko, to widzi, że ze wszystkim jest coraz gorzej, a poprawiają się tylko nieistotne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: River Idźcie w cholerę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 21:14 Idźcie w cholerę i zorganizujcie własne rozgrywki na kamienie i noże i pozabijajcie się nikt was żałować nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Idźcie w cholerę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 21:18 www.team-nix.de/album/Volleyball%20evivo%20Dueren/evivo%20vs.% 20vfb030207/slides/DSC_1709.html Tak powinna wygladac żyleta :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Idźcie w cholerę a nawet jeszcze dalej... IP: *.hsd1.il.comcast.net 09.07.07, 21:21 Bardzo, bardzo, bardzo, bardzo dzękuję za te słowa, za cały artykuł - Bardzo dziękuję! Jestem kibicem piłki nożnej, tym prawdziwym. Mimo, że mieszkam poza Polską, śledzę to co dzieje się w polskiej piłce, wśród kibiców i jest to przerażające. Dlatego zgadzam się w 100% z opiniami wyrażonymi w artykule. Dziękuję jeszcze raz! A władzom, wszelkim władzom, które mogą coś z tym zrobić, pomóc, życzę konsekwencji, choć z tym będzie problem, bo niestety nam Polakom tego bardzo brakuje. Pozdrawiam! Kibole, chamy, frustraci, idioci i inne pajace idxcie w cholerę, a nawet dalej, na bezludną wyspę!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rraf Re: Idźcie w cholerę a nawet jeszcze dalej... IP: *.elpos.net 09.07.07, 21:38 tekst jest śmieszny a większość z was któa tu pisze ogląda mecze jak ich drużynom idzie dobrze. odświętni kibice sukcesu, jak drużynie słabiej idzie nie będziecie chodzić. Z czyba zapomniało że oprócz popcornu i coli przyda się jeszcze heroina i inne modne narkotyki które nawet w rządzie biorą młodzi ludzie sukcesu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e tam Re: Idźcie w cholerę a nawet jeszcze dalej... IP: *.edipresse.pl 09.07.07, 22:38 kochani chyba jednak przesadziliscie. Jakkolwek uwazam ze zachowania takie jak to z Wilna trzeba bezwzglednie tepic, to postulaty lubianego bardzo przeze mnie zczuba to wylewanie dziecka z kapiela. Nie wiem czy jestem jakis wyjatkowy - mam wrazenie ze wiekszosc piszacych tutaj opinie o polskim kibicowaniu wyrabia sobie na podstawie zaslyszanych historii. Ale neich bedzie, w kazdym razei sa tacy jak ja, i to niemalo, ja to wiem ;) - chodze na kazdy mecz swojej druzyny - kupuje karnet - nigdy nie zaatakowalem kibica druzyny przeciwnej - wyksztalcony z dobra praca (zeby nei bylo bo was korci powielanie stereoptypow :) ale... - zaliczam duza czesc meczow wyjazdowych, zdarzalo sie w dodatku - o zgrozo - przebywac na nich w stanie upojenia - stoje a nie siedze na meczu - dre sie glosno nie unikajac niecenzuralnych piosenek (swoja droga powolujacy sie na Anglie powinni posluchac O CZYM spiewaja stateczne biale kolnierzyki :D) - skoro o nich mowa - hmm niejeden sam by powiedzial ze nim jestem, no, ale- jak maja sie krzywic ze ktos im zaslonil na chwile boisko sektorowka- niech usiada w lozy VIP czy na drozszej trybunie - co do rodzin - co za problem? no, ale w postulacie chodzi chyba o to zeby byly 'kolnierzyki i rodziny' i nikt poza tym tak? - uwielbiam pirotechnike i nie rozumiem dlaczego moze przeszadzac - ojej, pale tez papierosy narazajac wspolkibicow na raka szczerze - nie rozumiecie czym jest klimat na meczach, to nie siatkowka for fuck sake. mozna sie nie bic, powtarzam, ze jestem temu przeciwny, ale musi byc adrenalina, trzeba skakac, drzec sie, bluzgac czasami tez. od tego jest policja i ochrona zeby kontrolowac sytuacje to jak strzelac do mnie czy oszczedzic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Idźcie w cholerę a nawet jeszcze dalej... IP: *.hsd1.il.comcast.net 09.07.07, 23:50 Tak, masz rację - andrenalina i te sprawy itd. itd. Ale wszystkie te białe kołnierzyki, śpiewające na stadionie - nie rzucają się jak jakaś gadzina na boisko, jak niespełna rozumu matołki i nie rozwalają bramek, miasta itd. Ludzie, granice, granice... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Idźcie w cholerę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 21:34 przepraszam a moze pan ktory napisal ten artykul moglby sie przedstawic ;) chetnie bym mu wytlumaczyl kilka kwesti i uswiadomil jakim jest debilem, bo inaczej tego ujac nie mozna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były kibic Idźcie w cholerę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 21:44 Nie chodzę na stadiony bo z chamami i prostakami nie chcę się stykać.Niestety wszędzie pełno polskiej hołoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DamiaN Idźcie w cholerę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 21:48 ty buraczyno myslisz ze u nas w Polsce bedzie tak samo jak na Wyspach? jezeli tak to bardzo grubo sie mylisz spoleczniaku i nie wypisuj takich glupot po necie bo to jest zenujace!!!!! awantury na stadionach byly i beda zawsze!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Idźcie w cholerę 09.07.07, 21:53 pilkarski.blox.pl/2007/07/Odebrac-kibolom-demolujacym-Wilno-obywatelstwo.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siepacz A może dobrze zrobili? IP: *.aster.pl 09.07.07, 22:08 Niech żaden troglodyta się nie łudzi: nie pochwalę bandytyzmu, nie potrafię się identyfikować ze stanowiskiem, że na mecz idzie się tylko troszkę dla samej piłki, a głównie dla "transcendentalnego" przeżycia wspólnoty w darciu mordy. Do czego takie stanowisko prowadzi - wszyscy dopiero co zobaczyliśmy. Ale może trzeba było osiągnąć dno, żeby się od niego odbić? Może teraz naprawdę zostaną wszczęte działania, by mecze obserwowali przede wszystkim ci, których "prawdziwi" kibole nazywają pogardliwie lamusami. Może to będzie jedyne osiągnięcie tego marnego rządu, jeśli w ogóle zdąży coś zrobić, zanim upadnie. Może ślepi dotąd prezesi klubów ligowych dostrzegą wreszcie, że na kontaktach z indywiduami podobnymi Bosmanowi nie zarabiają, a tracą pieniądze. Ale i może być, że się to wszystko, o czym marzę, nie stanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eon popieram !!! IP: *.chello.pl 09.07.07, 22:25 precz z debilami w pilce noznej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RADEK Obrandowane IP: *.chello.pl 09.07.07, 22:48 Obrandowane ! Na miłość boską ! Polaku ty też masz swój język! Czy my nie za daleko poszliśmy z tymi zapożyczeniami? To powinno być tępione, ponieważ używanie takich zwrotów uwłacza polskiemu językowi. Naszemu wspólnemu dobru. Brandują to niech sobie Anglicy. My możemy oblepiać, obklejać nasze ubrania reklamami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja polka Idźcie w cholerę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 22:56 ja bym to bydło zaprzęgła do pługa i dogoniła do roboty, a nie wsadziła do ciepłego więzionka.To straszne co w tej naszej Ojczyźnie się dzieje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena bardzo,bardzo mądre słowa! takich ludzi nam nie IP: *.tkdami.net 09.07.07, 23:02 potrzeba! Wstyd, jeszcze raz wstyd! Fajnei jest na skokach narciarskich w Zakopanem [mimo różnych wcześniejszych awantur i chamskich zachowań w stosunku do rywali Małysza], fajnie jest na polskiej lidze siatkowej, nie mówiąc już o reprezentacji - czemu ma nei być fajnie na meczach piłki nożnej???? Przez takich bandytów długo nie będzie tak! PS. nawet będąc na meczu polskiej repry w nogę nie czułam się bezpiecznie przechadzając się w przerwie meczu, a na Pucharze Polski siatkarzy chodziłam w koło hali wszędzie sama, to pokazuje że są ludzie, którzy rozumieją o co w tym wsyztskim chodzi, i są niestety tzw "parapety"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc. Idźcie w cholerę IP: *.home.cgocable.net 09.07.07, 23:06 Kiedy wreszcie ten nasz kraj zacznie byc krajem kultury. Dlaczego na calym swiecie wszyscy o nas musza mowic z pogarda. Ile nienawisci w polskich ludziach panuje,szczegolnie u mlodziezy.Jak mozna sie bylo dopuscic na stadionie takiego okropnego wybryku !!!!! Skandal na caly swiat,o ktorym podaly wszystkie stacje TV jaki Polak jest glupi i niebezpiczny w ogladaniu sportu i wandaliczny. Wstydz sie ,,Polska swinio" sama za siebie. Wladze powinny zastosowac duzy rygor co do tych bandziorow i dac im najwyzsze kary nie tylko finansowe,ale wpier.... do wiezienia na dlugi czas i dac ich do ciezkich robot. To kompletnie sie tej ciemnocie juz w glowach poprzewracalo.Mamusia z Tatuniem takiego oto bandziora chowa i tylko wstyd przynosi calemu krajowi.Moim zdaniem tez powinni dostac po dupach i oglosic ich nazwiska na calym forum jakiego bandziora dzis maja i wychowali sobie. Wstyd i jeszcze raz wstyd na Polske !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemek Idźcie w cholerę IP: *.bulldogdsl.com 09.07.07, 23:17 po co ten artykuł?? ja mieszkam w anglii i wcale nie jest tu tak kolorowo o czymmożna sie było przekonać rok temu na meczu Fulham-Chealsy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Idźcie w cholerę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 23:22 Zgadzam się z tym artykułem w calej rozciągłości. Kibicuję LEGIUNI od dziecka ale "kiboli" nigdy nie mogłem zrozumieć> Ja osobiście do kazdego DEBILA z tych zamieszek bym strzelał z ostrej amunicji, moze wtedy by sobie poszli a tylko normalni by zostali! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Idźcie w cholerę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 23:27 Oni dobrowolnie nie odejdą. Ich trzeba wytępić jak szczury i to za wszelką cenę. Bo tak naprawdę po co oni są komukolwiek (społeczeństwu) potrzebni, pracują - nie!, płaca podatki - nie!, a co robią? okradają nam, normalnym ludziom samochody, zaczepiają na ulicy nas i nasze dzieci,dziewczyny, żony , okradają sklepy, niszczą mienie (autobusy,tramwaje) które kupowane i remontowane jest z naszych podatków. Gdyby ich nie było o ile procent w naszych miastach spadłaby przestępczość? Tę sprawę należy załatwić raz a dobrze. Od następnego meczu ,wszystko jedno gdzie i kiedy, policja powina być uzbrojona w ostrą amunicję. I wystrzelać to robactwio. Taka informacja oczywiście winna być podana w mediach aby ta chołota wiedziała czym ryzykuje. Nie może być tak że na trybunach policja walczy z bandytami i nie wiadomo kto wygra. Interwencja służb porządkowych musi być zawsze szybka i skuteczna. Gwarantuję ,że po 2 góra 3 kolejkach problem chulgaństwa sam by się rozwiązał. Cała reszta to półśrodki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kcim O legii na stronie celticu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 23:34 www.celticpoland.com/pokaz_news.php?id_newsa=3244#kom zobaczcie sobie ten link. tam też fajnie napisali o tych ekscesach. Miodzio xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil z wwa moze polswiatek powinien sie zajac Legia IP: *.elartnet.pl 09.07.07, 23:40 bylby porzadek jak w Poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magellan Idźcie w cholerę IP: *.nokia.com 09.07.07, 23:45 Podpisuję się. Pozamykać ćwierć-mózgów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Idźcie w cholerę IP: *.chello.pl 09.07.07, 23:46 Paszławon prymitywy i hołota ze stadionów! Z naszych stadionów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Idźcie w cholerę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 23:56 tak, tak, tak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Idźcie w cholerę IP: 213.199.195.* 10.07.07, 00:15 co ty ku.. debilu wiesz o kibicowaniu??? Uwazasz sie za kibica?? Czlowieku te biale kolniezyki o ktorych piszesz beda z klubem tylko wtedy jak bedzie gral dobrze i bedzie na topie w tabeli,a prawdziwy kibic bedzie nawet jesli klub spadnie do 4 ligi!! Czlowieku pilka nozna bez kibicow by nie istniala to oni tworza to widowisko,pilka nozna to nie golf do h..a tak jak sobie to wyobraza kolator!!! A nie pie..jak to jest pieknie w Anglii bo obecnie tam przebywam i bylem na kilku meczach i nie pie..ze jest tam tak kolorowo!!! -football fanatics- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hem Oj ciezko bedzie elektorat PiS i LPRu wygonic ze s IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.07, 00:35 Oj, ciezko bedzie elektorat PiS i LPRu wygonic ze stadionow! Odpowiedz Link Zgłoś