Gość: STEPHEN Prawnik Przypomina mi /prawie/ młodego Ronaldo IP: 213.17.149.* 10.07.07, 15:32 jedna kiwka i do przodu - 10 s / 100 m, lewa noga, prawa - głowka nie ma znaczenia - może będą z niego ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dantes Re: Janczyk przejdzie do CSKA Moskwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 15:48 szkoda:( dobry zawodnik Odpowiedz Link Zgłoś
dave80 Janczyk przejdzie do CSKA Moskwa 10.07.07, 16:21 Dawid pojechal do Kanady wypromowal sie i bedzie gral w lepszym klubie niz jego koledzy z druzyny Kamil Osiol Grosicki i Maciej Drugi Osiol Korzym Odpowiedz Link Zgłoś
jorn Re: Janczyk przejdzie do CSKA Moskwa 10.07.07, 16:48 Ale panom Osiolom wydawalo sie, ze do Kanady poleca, mimo olanego zgrupowania. To tylko potwierdza ich Osiolowatosc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrrr Bomba / Niewypal ? / Roku ... IP: *.dyn.optonline.net 10.07.07, 16:28 Jesli ten transfer dojdzie do skutku , bedzie to zyciowy interes Legii. Tej klasy / sredniej / zawodnik , za takie astronomiczne pieniadze ?!? Swoja droga , jest to najlepszy przyklad , na to , jak wielka range i sile przebicia , maja Mistrzostwa Swiata. No i dobrze .Przed nast. turniejem ,majac w pamieci transfer Janczyka , zaden gowniarz nie zbojkotuje kadry . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamilos !!!!Na transfermarkt.de jest co innego podane!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 16:34 Tam jest podane, że janczyk jest już piłkażem ZSKA Moskau i że przeszedł z Legii za 1,1 mln euro. I teraz kto ma rację?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamilos Re: !!!!Na transfermarkt.de jest co innego podane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 16:40 Ale siara -napisałem piłkarz przez "ż"... ech te emocje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu555 Janczyk przejdzie do CSKA Moskwa IP: *.pitt.east.verizon.net 10.07.07, 17:06 liga rosyjska to coraz bardziej lukratywna liga ale mam nadzieje ze janczyk nie bedzie poz za duza presja wyniku bo to zle dla mlodego zawodnika. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Debilizm! 10.07.07, 17:33 Kto to widzial, aby taka umowe podpisywac w trakcie imprezy mistrzowskiej rangi? Ciekawe co zrobia, jesli np. Janczyk blysnie w kolejnych meczach i po mistrzostwach zglosi sie np. Milan i powie ze chce dac za Janczyka 9 mln? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Debilizm! IP: *.as.kn.pl 10.07.07, 17:47 Nie bujajcie w obłokach. To jest przeciętniak, który nawet w polskiej lidze nie strzela goli. Sprzedali go szybko, żeby sie przypadkiem CSKA nie rozmyśliło. Idę o zakład, że za rok działacze CSKA będą sobie pluli w brodę, że zrobili taki "interes". Wspomnicie moje słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molski Paranoja, koleś to miernota a idzie taka kasa... IP: *.icpnet.pl 10.07.07, 17:44 Gorawski ktory był naprawde wartosciowy nie poradził sobie w Rosji a jakis taki szczyl bez zadnego doswiadczenia ma tam zrobić kariere??? Ciekawe jest to ze ludzie podniecają się takimi cudami, ktore i tak za pół roku zmienią się w kolejne bagienko bez celu i ładu. Wielu sie podnieca, a ja tylko zapytam - jak grał w tym roku ten gwiazdor (gorzej niz średnio), jak grał poprzednio (strzelił kilka bramek w miernej polskiej lidze), czymże pokazał się na MS w Kanadzie (strzelił, ale w sumie to musiał)? Paranoja, ktorej celu nie poznamy nigdy, ale na 100% to jedna z ostatnich powaznych informacji o tym kolesiu - nastepne będą podobne do niusów o Drewniaku, przewracającej się gwiaździnie z Koszalina, jakimś wielkim lewoskrzydłowym który bryluje w dialogach, itp itd. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Janczyk przejdzie do CSKA Moskwa 10.07.07, 17:46 no i dobrze Janczyk kto tam teraz by chciał grać po tym blamażu w tej parszywej dwunastce,...co dobrze gadam dwunastym i najlepszym zawodnikiem w drużynie jest teraz przecież trener Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tardy Bardzo dobry ruch!! Wiadomo, że IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 18:17 z Janczyka niewiele będzie (mimo, że strzelił te 2 bramki). Więc opylili go za gigantyczne pieniądze. Poza tym muszą sobie odbić straty za wykluczenie z pucharów przez swoich debili. Niewiarygodny splot przypadku i Legia ma solidną kasę na następny sezon, 2 sezony. Nie muszą sprzedawać składu. Mogą kupić nowych grajków. Tylko po co to, skoro i tak co najwyżej pokopią sobie w OE i Pucharze Ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Bardzo dobry ruch!! Wiadomo, że IP: *.as.kn.pl 10.07.07, 18:38 Hm, a myślisz, że gdyby nie kibice to by przeszli Vetrę ? Rzeczywiście, stało się tak jak niektórzy mówili, ta afera zamazała obraz rzeczywistości i niektórzy nie pamiętają jaki był wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Vetry być może by nie przeszli, ALE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 19:13 teraz prawdopodobnie nie przejdą nikogo przez kilka lat :-) - ja tu widzę różnicę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tardy Rzeczywiście, tą Vetrę to cięzko byłoby przejść bo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 19:38 jak zauważyli zczubaki - mecz był wyrównany do pewnego momentu, tzn. grali jak równy z równym tj. Legia i 6 drużyna z Litwy:). Przynajmniej Legia miałaby okazję do rewanżu. Teraz legii nie będzie w pucharach i kto się będzie przebijał, żeby polskim klubom było łatwiej? Zagłębie Lubin? Wolne żarty. Chyba, że obudzi się Wisła. PS. Nigdy nie widziałem takiego bezmózgiego bydła jak wtedy w niedzielę na stadionie w Wilnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tardy Naszła mnie taka myśl - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 19:47 Gdyby ci pseudopiłkarze Korzym i Grosicki pojechali na U-20 i zagrali na pewnym poziomie, to może zainteresowałby się nimi jakiś szejk ew. nowobogacki a'la Abramowicz i wyłożył podobną co za Janczyka kasę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tardy Re: ,że pora spać1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 21:15 Mówisz o sobie synku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ałtor Re: Janczyk przejdzie do CSKA Moskwa IP: 83.13.74.* 10.07.07, 18:50 Teraz ciężko bedzie zagrać na poziomie zbliżonym do ceny transferu , już nie wystarczy poczłapać przed polem karnym i strzelić jedną bramkę na m u-20 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korzym odpocząłem IP: *.162.udn.pl 10.07.07, 19:21 teraz już chce jechać do Montrealu, będę grał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ek Szkoda chlopa,pewna ława,potem los Kowala,kucharza IP: *.c28.msk.pl 10.07.07, 20:10 czy mietowego.Wszyscy grali w legii wszyscy według GW i Przekrętu S.mieli podbić swiat,grali [grają] w przecietnych klubach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiotrEs Transfer-majstersztyk IP: *.chello.pl 10.07.07, 20:22 Trzeba kuc żelazo póki gorące. Obawiam się,że Janczyk nigdy nie będzie w przyszlości tyle wart co teraz. Odpowiedz Link Zgłoś