Dodaj do ulubionych

Janczyk przejdzie do CSKA Moskwa

• Gość: STEPHEN Prawnik Przypomina mi /prawie/ młodego Ronaldo IP: 213.17.149.* 10.07.07, 15:32
      jedna kiwka i do przodu - 10 s / 100 m, lewa noga, prawa - głowka nie ma
      znaczenia - może będą z niego ludzie
    • Gość: dantes Re: Janczyk przejdzie do CSKA Moskwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 15:48
      szkoda:( dobry zawodnik
    • dave80 Janczyk przejdzie do CSKA Moskwa 10.07.07, 16:21
      Dawid pojechal do Kanady wypromowal sie i bedzie gral w lepszym klubie niz jego
      koledzy z druzyny Kamil Osiol Grosicki i Maciej Drugi Osiol Korzym
      • jorn Re: Janczyk przejdzie do CSKA Moskwa 10.07.07, 16:48
        Ale panom Osiolom wydawalo sie, ze do Kanady poleca, mimo olanego zgrupowania.
        To tylko potwierdza ich Osiolowatosc :)
    • Gość: rrrr Bomba / Niewypal ? / Roku ... IP: *.dyn.optonline.net 10.07.07, 16:28
      Jesli ten transfer dojdzie do skutku , bedzie to zyciowy interes Legii.
      Tej klasy / sredniej / zawodnik , za takie astronomiczne pieniadze ?!?
      Swoja droga , jest to najlepszy przyklad , na to , jak wielka range i
      sile przebicia , maja Mistrzostwa Swiata. No i dobrze .Przed nast.
      turniejem ,majac w pamieci transfer Janczyka , zaden gowniarz nie
      zbojkotuje kadry .
    • Gość: Kamilos !!!!Na transfermarkt.de jest co innego podane!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 16:34
      Tam jest podane, że janczyk jest już piłkażem ZSKA Moskau i że przeszedł z
      Legii za 1,1 mln euro. I teraz kto ma rację?!
      • Gość: Kamilos Re: !!!!Na transfermarkt.de jest co innego podane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 16:40
        Ale siara -napisałem piłkarz przez "ż"... ech te emocje :)
    • Gość: gosciu555 Janczyk przejdzie do CSKA Moskwa IP: *.pitt.east.verizon.net 10.07.07, 17:06
      liga rosyjska to coraz bardziej lukratywna liga ale mam nadzieje ze janczyk nie
      bedzie poz za duza presja wyniku bo to zle dla mlodego zawodnika.
    • matrek Debilizm! 10.07.07, 17:33
      Kto to widzial, aby taka umowe podpisywac w trakcie imprezy mistrzowskiej rangi?

Ciekawe co zrobia, jesli np. Janczyk blysnie w kolejnych meczach i po
      mistrzostwach zglosi sie np. Milan i powie ze chce dac za Janczyka 9 mln?
      • Gość: zzz Re: Debilizm! IP: *.as.kn.pl 10.07.07, 17:47
        Nie bujajcie w obłokach. To jest przeciętniak, który nawet w polskiej lidze nie
        strzela goli. Sprzedali go szybko, żeby sie przypadkiem CSKA nie rozmyśliło. Idę
        o zakład, że za rok działacze CSKA będą sobie pluli w brodę, że zrobili taki
        "interes". Wspomnicie moje słowa.
    • Gość: molski Paranoja, koleś to miernota a idzie taka kasa... IP: *.icpnet.pl 10.07.07, 17:44
      Gorawski ktory był naprawde wartosciowy nie poradził sobie w Rosji a jakis taki
      szczyl bez zadnego doswiadczenia ma tam zrobić kariere??? Ciekawe jest to ze
      ludzie podniecają się takimi cudami, ktore i tak za pół roku zmienią się w
      kolejne bagienko bez celu i ładu. Wielu sie podnieca, a ja tylko zapytam - jak
      grał w tym roku ten gwiazdor (gorzej niz średnio), jak grał poprzednio (strzelił
      kilka bramek w miernej polskiej lidze), czymże pokazał się na MS w Kanadzie
      (strzelił, ale w sumie to musiał)? Paranoja, ktorej celu nie poznamy nigdy, ale
      na 100% to jedna z ostatnich powaznych informacji o tym kolesiu - nastepne będą
      podobne do niusów o Drewniaku, przewracającej się gwiaździnie z Koszalina,
      jakimś wielkim lewoskrzydłowym który bryluje w dialogach, itp itd.
    • morfeusz_1 Janczyk przejdzie do CSKA Moskwa 10.07.07, 17:46
      no i dobrze Janczyk
      kto tam teraz by chciał grać po tym blamażu w tej parszywej dwunastce,...co
      dobrze gadam dwunastym i najlepszym zawodnikiem w drużynie jest teraz przecież
      trener
    • Gość: tardy Bardzo dobry ruch!! Wiadomo, że IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 18:17
      z Janczyka niewiele będzie (mimo, że strzelił te 2 bramki). Więc opylili go za
      gigantyczne pieniądze. Poza tym muszą sobie odbić straty za wykluczenie z
      pucharów przez swoich debili.
      Niewiarygodny splot przypadku i Legia ma solidną kasę na następny sezon, 2
      sezony. Nie muszą sprzedawać składu. Mogą kupić nowych grajków. Tylko po co to,
      skoro i tak co najwyżej pokopią sobie w OE i Pucharze Ligi.
      • Gość: zzz Re: Bardzo dobry ruch!! Wiadomo, że IP: *.as.kn.pl 10.07.07, 18:38
        Hm, a myślisz, że gdyby nie kibice to by przeszli Vetrę ?
        Rzeczywiście, stało się tak jak niektórzy mówili, ta afera zamazała obraz
        rzeczywistości i niektórzy nie pamiętają jaki był wynik.
        • Gość: werty Vetry być może by nie przeszli, ALE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 19:13
          teraz prawdopodobnie nie przejdą nikogo przez kilka lat :-) - ja tu widzę różnicę
        • Gość: tardy Rzeczywiście, tą Vetrę to cięzko byłoby przejść bo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 19:38
          jak zauważyli zczubaki - mecz był wyrównany do pewnego momentu, tzn. grali jak
          równy z równym tj. Legia i 6 drużyna z Litwy:). Przynajmniej Legia miałaby
          okazję do rewanżu.
          Teraz legii nie będzie w pucharach i kto się będzie przebijał, żeby polskim
          klubom było łatwiej? Zagłębie Lubin? Wolne żarty. Chyba, że obudzi się Wisła.

PS. Nigdy nie widziałem takiego bezmózgiego bydła jak wtedy w niedzielę na
          stadionie w Wilnie.
      • Gość: tardy Naszła mnie taka myśl - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 19:47
        Gdyby ci pseudopiłkarze Korzym i Grosicki pojechali na U-20 i zagrali na pewnym
        poziomie, to może zainteresowałby się nimi jakiś szejk ew. nowobogacki a'la
        Abramowicz i wyłożył podobną co za Janczyka kasę?
        • Gość: KML ,że pora spać1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 21:02
          jjw1
          • Gość: tardy Re: ,że pora spać1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 21:15
            Mówisz o sobie synku?
    • Gość: ałtor Re: Janczyk przejdzie do CSKA Moskwa IP: 83.13.74.* 10.07.07, 18:50
      Teraz ciężko bedzie zagrać na poziomie zbliżonym do ceny transferu , już nie
      wystarczy poczłapać przed polem karnym i strzelić jedną bramkę na m u-20 .
    • Gość: Korzym odpocząłem IP: *.162.udn.pl 10.07.07, 19:21
      teraz już chce jechać do Montrealu, będę grał.
    • Gość: ek Szkoda chlopa,pewna ława,potem los Kowala,kucharza IP: *.c28.msk.pl 10.07.07, 20:10
      czy mietowego.Wszyscy grali w legii wszyscy według GW i Przekrętu S.mieli
      podbić swiat,grali [grają] w przecietnych klubach.
    • Gość: PiotrEs Transfer-majstersztyk IP: *.chello.pl 10.07.07, 20:22
      Trzeba kuc żelazo póki gorące. Obawiam się,że Janczyk nigdy nie będzie w
      przyszlości tyle wart co teraz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka