Dodaj do ulubionych

Hleb uratował Arsenal

IP: *.range86-139.btcentralplus.com 12.08.07, 15:51
miazdzaca przewage i tylko kalectwu rosickiego i van persiego fulham
zawdziecza to ze bylo 2:1 a nie 7:1.
Obserwuj wątek
    • Gość: weeman Hleb uratował Arsenal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 16:04
      męczyli sie z nimi niemiłośiernie. Najpierw Lehman zalicza "asyste" i goncie... przez cały mecz kanonada, ale jak to bywało w tamtym sezonie rażąca nieskuteczność nie pozwalała na rostrzygniecie meczu po 1 połowie (trafna uwaga, że Fulham powinno dostać 7-1 w plecy). i jak w tamtym sezonie bywało w ostatnich 10 minutach spotkania Arsenal zdobywa 3 pkt;]
      • rudestus0700 Re: Hleb uratował Arsenal 12.08.07, 16:32
        Powinni może i powinni, ale w takim razie nie 7:1 tylko 7:3, bo sami obrońcy
        Arsenalu mogli sobie wbić ze 2 samobóje. Zresztą po co te dywagacje. Arsenal
        pokazał w dzisiejszym meczu te same bolączki co zwykle, nawet nie brak
        skuteczności co po prostu nieumiejętność wykończenia akcji przez siebie
        stworzonej(brylował w tym elemencie Rosicky). Van Persie jest świetnym
        konstruktorem akcji, ale sam wiele ich marnuje, a tego się przecież od
        napastnika wymaga. I to będzie jak zwykle bolączka Arsenalu.
        A Fulham nawet mi się podobał. Jak na taki mecz stworzyli sobie kilka dogodnych
        sytuacji, bramka dla nich oczywiście zawiniona przez Lehmanna, ale jak będą tak
        dalej grać to się utrzymają. Ten mecz nie przypominał mi np. spotkania z
        zeszłego roku Arsenal West Ham kiedy to Młoty nie grały totalnie nic na dwie
        podajże akcje strzelili jedną bramkę więcej od Arsenalu i wygrali 1:0. No
        oczywiście podobne było to co zwykle Arsenal 20 okazji i zero bramek... Fulham
        jednak grało w porównaniu z West Hamem do przodu...
        • Gość: kibic Arsenalu a Ty powinienes pisac artykuly do GW ! IP: *.1.251.72.1dial.com 12.08.07, 19:39
          Napisales bardzo ciekawie o Arsenalu, widac ze znasz sie na rzeczy.
          W 100 % zgadzam sie z Twojo opnio ze "było to co zwykle Arsenal 20
          okazji i zero bramek..."
          To mnie wkurza w Arsenalu !
          • Gość: X Re: a Ty powinienes pisac artykuly do GW ! IP: *.chello.pl 12.08.07, 19:50
            Nie trzeba się znać - wystarczy obejrzeć dwa mecze Arsenalu i już wiadomo, że na jedną bramkę muszą zapracować paronastoma setkami.
            • rudestus0700 Re: a Ty powinienes pisac artykuly do GW ! 12.08.07, 22:03
              Ja po prostu uważam, że, abstrahując już od tego meczu,ten klub ciągną na dno
              poniekąd ci którzy go zbudowali. Sponsorzy bo nie dają odpowiedniej kasy,
              Prezydent Dein odszedł, Henry tak samo. A Wenger... Pamiętacie może casus
              Fergusona, który zapowiedział, że jest to ostatni sezon w Manchesterze w jego
              karierze. Piłkarze obiecali mu, że zdobędą dla niego wszystkie trofea. I co? Nie
              zdobyli niczego? Teraz podobna sprawa z Wengerem, nie wiadomo czy to jego
              ostatni sezon czy dalej będzie managerem tak się nie robi...
              Co będzie jak za rok nie będzie Ligi Mistrzów za rok??? O Fabregasie przypomni
              sobie Real Madryt może dokupi Gilberto, Van Persi do Juve i zostanie ino
              Hleb(który co śmieszne naprawdę nazywa się Gleb, czytałem z nim kiedyś wywiad
              Niemcy go przechrzcili Hlebem i zostało...). Drużyna może się totalnie rozsypać...

Po za tym transfery. Zapłacono aż 10 mln funtów na Da Silvę. Ja rozumiem, że to
              zdolny podobno piłkarz, ale liga chorwacka a angielska to jednak nie to samo.
              Dziś go nie widzieliśmy(nie doczytałem dlaczego).Oby pokazał na co go stać, ale
              cóż jestem sceptyczny co do niego...
              • Gość: emka Re: a Ty powinienes pisac artykuly do GW ! IP: *.bulldogdsl.com 13.08.07, 10:36
                I tu się mylisz jeśli chodzi o kasę od sponsorów.
                Wenger kasę ma na nowych zawodników, a nawet jakby miał miliardy to
                by nimi nie szastał bo nie jest zwolennikiem kupowania podstarzałych
                gwiazd,które swoje już zdobyły i grać im się nie chce (Chelsea-
                Szewczenko np.). Czy T.H był piłkarzem tego pokroju jak teraz kiedy
                Wenger go kupił?-nie sądzę. Nie masz się co czepiać Wengera-
                zauważ,że większość kadry młodzieżowej UK to wychowankowie Arsenalu,
                ma facet łeb na karku i dla samego Arsenalu zrobił więcej niż
                niejeden jego poprzednik-świadczy o tym chociażby to jak długo jest
                menedżerem, a to czy odejdzie, czy zostanie to już nie tylko od
                niego zależy.
                No i z takim podejściem,że piłkarzy jak kupować to tylko z ligi
                angielskiej daleko by nie zaszedł, a co powiesz o Fabiańskim,że do
                doopy bo nie angol ? Da Silva pokaże na co go stać jak przyjdzie
                czas na niego. Drużyna to nie gwiazdy doskonałe co wiedzą jak grać-
                Wenger i każdy inny menedżer byłby zbędny, a taktyka gry zbyt łatwa
                do przewidzenia.
                • rudestus0700 Re: a Ty powinienes pisac artykuly do GW ! 13.08.07, 11:40
                  Cóż... pogadamy za rok jak Fabregas będzie płakał, że chce do Realu, van Persi
                  też gdzieś odejdzie gdzie zapłacą mu więcej, a przede wszystkim odejdzie Wenger
                  o czym się mówi od dłuższego czasu. I mimo, że jestem kibicem Newcastle i MANU
                  żale mi trochę tego klubu, bo wszystko wygląda mi na totalną rozsypkę... Na
                  szczęście piłka nożna to na tyle nieprzewidywalny sport, że może się okazać, iż
                  Arsenal w tym roku będzie bardzo mocny. Oby...
                  • Gość: emka Re: a Ty powinienes pisac artykuly do GW ! IP: *.bulldogdsl.com 13.08.07, 13:27
                    No taaaak ManU i NewC to faktycznie jaedna taktyka i ciągłe wygrane
                    no i nigdy pod górkę. No i Alex Ferguson-pantoflarz co to żonka mu
                    każe zostać w domu bo przeprowadzka-akurat w dzień meczu-pełna
                    gotowośći organizacja....
    • Gość: troleusz Hleb uratował Arsenal IP: *.chello.pl 12.08.07, 16:36
      Wywyzszacie arsenal a moim zdaniem wygrali to wielkim fartem!!!Fulham moglo dzis
      wygrac z arsenalem, zlozyla sie na to doskonala postawa obrony fulham z
      bramkarzem Tonym Warnerem na czele !!! rosicki??? to ma byc napastnik??? niech
      sobie kupi okulary przed nastepnym meczem bo chyba ma zeza. Arsenal z pewnoscia
      nie bedzie sie liczyl w walce o tytul mistrzowski.
      • Gość: kibic fajne fotki w tym artykule IP: *.1.251.72.1dial.com 12.08.07, 19:42
        fajne fotki, widac ze cos sie dzieje, jakas akcja, widac to na
        twarzach graczy !

dzieki
        • Gość: candlekeep Re: fajne fotki w tym artykule IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 20:30
          O tak, widać, co się dzieje. C.Ronaldo znowu się popłakał... ;-)))
      • Gość: R Re: Hleb uratował Arsenal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 19:43
        Nie ma być napastnik, bo jest i zawsze był pomocnikiem, panie ignorancie.
    • Gość: naew Hleb uratował Arsenal IP: 217.153.242.* 12.08.07, 16:47
      obie drużyny nie zagrały na maksimum siły
      • Gość: ja znowu Fabianski nawet nie na lawce rezerwowych ? IP: *.1.251.72.1dial.com 12.08.07, 19:40
        jestem zaskoczony, myslalem ze on bedzie zastepco Lehmanna.

• Gość: bolopac a United nikt nie uratował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 19:28
      popilkarsku.blox.pl/html
    • Gość: hehe Hleb uratował Arsenal IP: *.eastwest.com.pl 12.08.07, 20:39
      Obadajcie to losowanie mistrzostw świata:

pl.youtube.com/watch?v=xJYxgzHZbgU
    • Gość: Czetnik Hleb uratował Arsenal IP: *.chello.pl 13.08.07, 00:56
      Man Utd nie jest prawdziwym miejskim klubem z Manchesteru. To City jest rdzennym, najstarszym FC i za chwilę powróci w glorii i chwale na salony. City, Manchester City.
      • Gość: emka Re: Hleb uratował Arsenal IP: *.bulldogdsl.com 13.08.07, 10:39
        Chyba wam się artykuły pomyliły. Uwielbiamj takich co to wpadają na
        forum o gotowaniu i o czołgach zaczynają pisać.
      • rudestus0700 Re: Hleb uratował Arsenal 13.08.07, 11:42
        Tak wspaniałym jest teraz klubem, że niedługo dzięki owocnej pracy Ericssona nie
        będzie już w nim grał żaden Anglik.

Rdzenność...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka