Gość: tadzik IP: *.pools.arcor-ip.net 26.08.07, 11:51 fajne teksty, jest przyjemnie. dziekuje i trzymajcie tak dalej. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaguar666 Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 2. z... 26.08.07, 11:52 No trochę się zawiodłem, myślałem, że będziecie relacjonować cały dzień, a wy tylko trzy, czy cztery godziny. Jednak i tak jesteście lepsi od TVP: na jedynce zaczynają o 12.25 i kończą godzinę później i przeskakują na dwójkę. Do tego mam dzisiaj fatalny obraz na Polsacie naziemnym, więc pewnie F1 będzie dzisiaj z Live Timingu. Odpowiedz Link Zgłoś
deana Re: Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 2. 26.08.07, 12:05 No i mam dylemat czy zostać w domu i oglądać królową sportu czy iść na siłownię (jak tam przełączam tv na inny kanał niż VIVA mięśniaki podnoszą wrzask :p). Pozdrawiam czubaki, trzymajcie się ciepło i poręczy. Odpowiedz Link Zgłoś
osa.ka Re: Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 2. 26.08.07, 12:36 nie narzekaj, jest redaktor Babiarz, więc jest dobrze :D zczubaki, moze zrobimy zrzute na telewizorki dla redakcji? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Re: Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 2. 26.08.07, 12:44 Ja mogę się dorzucić, dajcie numer konta :) , ale abonament płacicie sami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koalowa Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 2. z.. IP: *.sa.bigpond.net.au 26.08.07, 12:12 Czesc "czubaczki" , juz jestem i bede sie bawic razem z Wami, a raczej dzieki Waszym komentarzom , bo wieczor z Polska a w dalekiej Australii jest dzieki Wam znow uroczy.. pozdrawiam Koalowa Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 2. z.. 26.08.07, 12:38 Cyborki czy nie, jedno jest pewne: ładne są. Odpowiedz Link Zgłoś
norweg88 Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 2. z.. 26.08.07, 13:26 Słowo cyborg jest jakieś takie mało zczuba,proponuję zamienić je na "android" ;] Ciekawe czy jak Gay wygra 100 metrów,to Młodzież Wszechpolska zgłosi to do do jakiegoś trybunału,wnosząc o jego dyskwalifikację? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torwart88 Re: Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 2. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 13:59 Relacja jest super, ale jednak piłka nożna lub siatkówka są dużo bardziej "zczuba". A z Gayem mogą być problemy. LPR prawdopodobnie zgłosi wniosek o ocenzurowanie wszystkich relacji z MŚ (powód: propaganda homoseksualna). Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 2. z.. 26.08.07, 13:55 Dajcie linka do tych wyników live. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hevel Re: Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 2. IP: *.chello.pl 26.08.07, 14:49 napisaliście, że Karolina Kluft potrzebuje 2,08 na rekord Europy, miała 2,12 a i tak zdobyła 7034 p. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Relacja z F1 26.08.07, 14:17 Ja bym bardziej polecał tą relację: www.formula1.com/services/live_timing/live_timing.html jedyny minus, to trzeba się (za darmo) zarejestrować. Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Siatkówka 26.08.07, 14:26 Komuś coś się pomyliło jednak: Chyba Brazylia 25:21, 25:21 i w trzecim jest teraz 5:2 Odpowiedz Link Zgłoś
norweg88 Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 2. z.. 26.08.07, 15:19 Apropo zagranicznych komentatorów,to przypomniało mi się,jak Szpakowski wczoraj z dumą mówił,że niedalego niego (a może i obok) wydarzenia dla zagranicznej telewizji komentuje Ato Boldon. Ciekawe,czy był 100-metrowiec pochwalił się na antenie,ze niedaleko niego jest Szpakowski? Ok zaraz finał 100 metrów. Typuje na mistrza Asafę z czasem 9,83. Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Re: Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 2. 26.08.07, 15:22 No prawie ci się udało (tylko 0,02 więcej), ale przynajmniej nie czarowali się już z nazwiskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpaQ Re: Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 2. IP: 213.199.198.* 26.08.07, 15:57 chyba Szaranowicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popkonsument Re: Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 2. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 18:00 Nie oglądam tych Mistrzostw za dokładnie, ale lekką atletykę, to zazwyczaj komentuje Szaranowicz, a nie Szpakowski. Czy tym razem Darka tam wysłali czy ktoś tutaj zrobił babola? Odpowiedz Link Zgłoś
deana Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 2. z.. 26.08.07, 15:24 Najwyraźniej mówienie do siebie przed startem bardzo pomaga:) Gay miał coś takiego w oczach, przeczuwałam że wygra z Asafą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maks Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 2. z.. IP: *.masterkom.pl 26.08.07, 16:23 W Lublińcu, Toszku i Tworkach jest oddział dla "redaktora(ów) z czuba". Życzę powrotu do zdrowia. Współczuję ich najbliższym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartlex Re: Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 2. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 16:28 Jeszcze w Świeciu. Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 2. 26.08.07, 16:34 gdybyście robili relację z nocnej sesji zobaczylibyście najbardziej "zczubackie", chociaz niestety również najbardziej przykre, wydarzenie tych mistrzostw. podczas pierwszego biegu eliminacyjnego na 3000 m z przeszkodami mężczyzn Austriak Weidlinger potknął sie przed jednym z płotów i przydzwonił twarzą w barierę. wyglądało to fatalnie, lekarze zbierali go z bieżni przed kilka minut zanim odtransportowano go na noszach do szpitala (mam nadzieję, że nic mu się nie stało)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikii 14 IP: *.chello.pl 26.08.07, 19:10 13 słuchaczami + ja z retransmisji, bo F1 było, na której usnąłem na 3h, więc dopiero teraz czytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena wow, ZCzubaki mnie zaskoczyli! relacja z MŚ -super IP: *.tkdami.net 26.08.07, 19:35 :) a gdzie macie zdjęcie Moniki? rzucacie na prawo i lewo zdjęciami innych zawodniczek, a jej zdjęcia nie umieściliście ;) PS> ja też jestem fanką Plawgi, więc wręcz modlę się o medal dla niego! Odpowiedz Link Zgłoś
norweg88 Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 2. z.. 26.08.07, 22:10 Bo zczubasy mojego posta skopiowali (o tym Boldonie),a ja faktycznie się machnąłem,bo ten tekst usłyszałem wczoraj i nie byłem do końca pewien z czyich ust. Wszak szpakowszczyzna od szaranowiszczyzny niewiele się różni ;) Odpowiedz Link Zgłoś