Dodaj do ulubionych

Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 2. z...

IP: *.pools.arcor-ip.net 26.08.07, 11:51
fajne teksty, jest przyjemnie. dziekuje i trzymajcie tak dalej. pozdro
Obserwuj wątek
    • jaguar666 Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 2. z... 26.08.07, 11:52
      No trochę się zawiodłem, myślałem, że będziecie relacjonować cały dzień, a wy
      tylko trzy, czy cztery godziny. Jednak i tak jesteście lepsi od TVP: na
      jedynce zaczynają o 12.25 i kończą godzinę później i przeskakują na dwójkę. Do
      tego mam dzisiaj fatalny obraz na Polsacie naziemnym, więc pewnie F1 będzie
      dzisiaj z Live Timingu.
      • deana Re: Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 2. 26.08.07, 12:05
        No i mam dylemat czy zostać w domu i oglądać królową sportu czy iść na siłownię
        (jak tam przełączam tv na inny kanał niż VIVA mięśniaki podnoszą wrzask :p).
        Pozdrawiam czubaki, trzymajcie się ciepło i poręczy.
      • osa.ka Re: Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 2. 26.08.07, 12:36
        nie narzekaj, jest redaktor Babiarz, więc jest dobrze :D

zczubaki, moze zrobimy zrzute na telewizorki dla redakcji? ;)
        • jaguar666 Re: Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 2. 26.08.07, 12:44
          Ja mogę się dorzucić, dajcie numer konta :) , ale abonament płacicie sami.
    • Gość: koalowa Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 2. z.. IP: *.sa.bigpond.net.au 26.08.07, 12:12
      Czesc "czubaczki" , juz jestem i bede sie bawic razem z Wami, a raczej dzieki
      Waszym komentarzom , bo wieczor z Polska a w dalekiej Australii jest dzieki Wam
      znow uroczy.. pozdrawiam Koalowa
    • jaguar666 Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 2. z.. 26.08.07, 12:38
      Cyborki czy nie, jedno jest pewne: ładne są.
    • norweg88 Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 2. z.. 26.08.07, 13:26
      Słowo cyborg jest jakieś takie mało zczuba,proponuję zamienić je na "android" ;]

Ciekawe czy jak Gay wygra 100 metrów,to Młodzież Wszechpolska zgłosi to do do
      jakiegoś trybunału,wnosząc o jego dyskwalifikację?
      • Gość: torwart88 Re: Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 2. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 13:59
        Relacja jest super, ale jednak piłka nożna lub siatkówka są dużo
        bardziej "zczuba". A z Gayem mogą być problemy. LPR prawdopodobnie
        zgłosi wniosek o ocenzurowanie wszystkich relacji z MŚ (powód:
        propaganda homoseksualna).
    • jaguar666 Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 2. z.. 26.08.07, 13:55
      Dajcie linka do tych wyników live.
      • Gość: hevel Re: Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 2. IP: *.chello.pl 26.08.07, 14:49
        napisaliście, że Karolina Kluft potrzebuje 2,08 na rekord Europy,
        miała 2,12 a i tak zdobyła 7034 p. :)

• jaguar666 Relacja z F1 26.08.07, 14:17
      Ja bym bardziej polecał tą relację:
      www.formula1.com/services/live_timing/live_timing.html jedyny minus, to
      trzeba się (za darmo) zarejestrować.
    • jaguar666 Siatkówka 26.08.07, 14:26
      Komuś coś się pomyliło jednak: Chyba Brazylia 25:21, 25:21 i w trzecim jest
      teraz 5:2
    • norweg88 Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 2. z.. 26.08.07, 15:19
      Apropo zagranicznych komentatorów,to przypomniało mi się,jak Szpakowski wczoraj
      z dumą mówił,że niedalego niego (a może i obok) wydarzenia dla zagranicznej
      telewizji komentuje Ato Boldon. Ciekawe,czy był 100-metrowiec pochwalił się na
      antenie,ze niedaleko niego jest Szpakowski?

Ok zaraz finał 100 metrów. Typuje na mistrza Asafę z czasem 9,83.
      • jaguar666 Re: Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 2. 26.08.07, 15:22
        No prawie ci się udało (tylko 0,02 więcej), ale przynajmniej nie czarowali się
        już z nazwiskiem.
      • Gość: szpaQ Re: Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 2. IP: 213.199.198.* 26.08.07, 15:57
        chyba Szaranowicz
      • Gość: popkonsument Re: Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 2. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 18:00
        Nie oglądam tych Mistrzostw za dokładnie, ale lekką atletykę, to zazwyczaj komentuje Szaranowicz, a nie Szpakowski. Czy tym razem Darka tam wysłali czy ktoś tutaj zrobił babola?
    • deana Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 2. z.. 26.08.07, 15:24
      Najwyraźniej mówienie do siebie przed startem bardzo pomaga:) Gay miał coś
      takiego w oczach, przeczuwałam że wygra z Asafą.
    • Gość: Maks Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 2. z.. IP: *.masterkom.pl 26.08.07, 16:23
      W Lublińcu, Toszku i Tworkach jest oddział dla "redaktora(ów) z czuba". Życzę
      powrotu do zdrowia. Współczuję ich najbliższym.
      • Gość: bartlex Re: Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 2. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 16:28
        Jeszcze w Świeciu.
    • bazyliszek4 Re: Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 2. 26.08.07, 16:34
      gdybyście robili relację z nocnej sesji zobaczylibyście
      najbardziej "zczubackie", chociaz niestety również najbardziej
      przykre, wydarzenie tych mistrzostw. podczas pierwszego biegu
      eliminacyjnego na 3000 m z przeszkodami mężczyzn Austriak Weidlinger
      potknął sie przed jednym z płotów i przydzwonił twarzą w barierę.
      wyglądało to fatalnie, lekarze zbierali go z bieżni przed kilka
      minut zanim odtransportowano go na noszach do szpitala (mam
      nadzieję, że nic mu się nie stało)...
    • Gość: mikii 14 IP: *.chello.pl 26.08.07, 19:10
      13 słuchaczami + ja z retransmisji, bo F1 było, na której usnąłem na 3h, więc dopiero teraz czytam.
    • Gość: Milena wow, ZCzubaki mnie zaskoczyli! relacja z MŚ -super IP: *.tkdami.net 26.08.07, 19:35
      :)
      a gdzie macie zdjęcie Moniki? rzucacie na prawo i lewo zdjęciami
      innych zawodniczek, a jej zdjęcia nie umieściliście
      ;)

PS> ja też jestem fanką Plawgi, więc wręcz modlę się o medal dla
      niego!
    • norweg88 Lekkoatletyczne Mistrzostwa Świata - dzień 2. z.. 26.08.07, 22:10
      Bo zczubasy mojego posta skopiowali (o tym Boldonie),a ja faktycznie się
      machnąłem,bo ten tekst usłyszałem wczoraj i nie byłem do końca pewien z czyich ust.

Wszak szpakowszczyzna od szaranowiszczyzny niewiele się różni ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka