Gość: sd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.08, 19:13 Najlepszy klub w jakim można grać!! Forza Milan!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kangoor Frey rezygnuje, Milan wybierze Boruca? IP: *.ols.vectranet.pl 29.02.08, 19:13 Proszę, nieeeeeeeeeeeeeeeee. Mój ulubiony portal, ale te newsy i "soap opery " z Matusiakiem. Rasiakiem, Żurawskim , Borucem są do bani. Ludzie proszę, gazeta.pl to nie jest Fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
jurgen.spiryt Blablabla 29.02.08, 19:21 Kolejny artykuł sponsorowany? Nie wiem, jaką to prasę czytuje autor artykułu (Fakt?, The Sun?, Bild?) lecz w poważnej, już dawno podali, iż jedynym poważnym kandydatem do bramki Milanu jest Heurelho da Silva Gomes. I tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maca Gwiazda Ligi Mistrzów? IP: 193.192.62.* 29.02.08, 20:05 Chyba gwiazda wśród Polaków grających w LM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Trzeba dobrze zyczyc rodakowi IP: *.adsl.inetia.pl 29.02.08, 19:27 Zwlaszcza, ze chlop ma ikre i da sie go lubic, nie trawiac jednoczesnie Legii. No ale zachowajcie odrobine umiaru. Gwiazda LM?? Boruc? Bo dobrze bronil rok temu w dwumeczu z Milanem? Bez jaj. Jest bramkarzem, ktory ma wystarczajace umiejetnosci zeby do LM pasowac, ale jej gwiazda to byl moze ze 2 lata temu Ronaldinho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oblech Nie sięgnie po Boruca.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 19:44 j.w. Jestem o tym przekonany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemas Re: Frey rezygnuje, Milan wybierze Boruca? IP: *.bredband.comhem.se 29.02.08, 19:49 Jesli to prawda,to tylko pogratulowac Borucowi. Czy Milan jest najlepszy ? Zapewne jeden z najlepszych 10 klubow Europy i Swiata. Cieszmy sie wiec kibice razem z Borucem. Odpowiedz Link Zgłoś
vitmik mam hope,że jak Artek przejdzie do milanu 29.02.08, 20:00 to polsat sport przestanie transmitować scottish league i wykupi transmisje serie A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lingwisterrorysta Re: mam hope,że jak Artek przejdzie do milanu IP: *.ptr.magnet.ie 01.03.08, 12:11 Mam hope??? Co że masz, hope do skakania za blokiem???Polacy nie gęsi i swój język mają do ch...ja wafla.Ty matole, ty uwsteczniony emigrancino ty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex misza bierz Błońskiego i wal do psychiatry IP: 77.223.195.* 29.02.08, 20:05 ty jak piszesz te bzdety to pewno sie ślinisz.Tekst równie debilny jak ten o rywalu Kuszczaka[fosterze]do bramki MU.Dla ciebie wieśniak przeciętny bramkarz to bożek,jego konkurenci[kuszczak]to ułomki.To że z kolegą macie nierówno pod sufitem to pół biedy,ale kó.. to że ktoś wam za to placi to skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Frey rezygnuje, Milan wybierze Boruca? IP: 217.97.215.* 29.02.08, 20:33 Moglibyście nie obrażać ludzi, którzy poświęcają swój czas na tworzenie tego serwisu? Coś Wam się nie podoba - nie musicie tego czytać. Proste. Wracając do tematu, nie sądzę, by Boruc był następny na liście. W moim przekonaniu wyższe notowania u Ancelottiego mają Gomes z PSV oraz Amelia z Livorno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napastnik a nigdy w zyciu IP: *.dbsch1.nb.home.nl 29.02.08, 21:20 te hoistorie o transferze boruca to tylko w polsce karaza Odpowiedz Link Zgłoś
andreski Re: Frey rezygnuje, Milan wybierze Boruca? 29.02.08, 21:38 pewnie i tak Kameni tam trafi, a nie do MU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the bhoy Frey rezygnuje, Milan wybierze Boruca? IP: 82.112.152.* 29.02.08, 21:58 Artur nie rob nam tego zostan z nami w Celticu.youll never "be" alone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt pierwszy Polak w Milanie IP: *.aster.pl 29.02.08, 22:36 Zmiennik Brazylijczyka Zeljko Kalac w grudniu skończy 36 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: pierwszy Polak w Milanie IP: *.aster.pl 29.02.08, 22:47 pardon, to jakiś słynny Jugo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt może ichnia g.pl też tak marudziła IP: *.aster.pl 29.02.08, 22:48 co tam u Zejlka, jak mu się siedzi i tak dalej, jak nasza w sprawie Jurka w realu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Zejko Kalac to Australijczyk... IP: *.VIC.netspace.net.au 01.03.08, 01:53 ZAWODOWY-REZERWOWY BRAMKARZ,OSTATNIO GRAL W MILANIE...i troche lepiej wypadl, niz gdy bronil w jednym meczu reprezentacji AUSTRALII NA OSTATNICH MS w Niemczech,wtedy to byla tragedia,KILKU KIBICOW Australii W CZASIE TEGO MECZU,po interwencjach Kalaca, ODWIEZIONO DO SZPITALA z podejrzeniem zawalu serca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaetano Lepszy byłby Rasiak. IP: *.acn.waw.pl 29.02.08, 22:53 Jak rozłoży graby to wszystkie szczury wyłapie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaetano Dudek napisze na swojej stronie IP: *.acn.waw.pl 29.02.08, 22:55 "ściągneliśmy Boruca do Milanu" i wreszcie używanie tajemniczej formy "my" się wyjaśni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autot Re: Dudek napisze na swojej stronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 23:14 do milanu może też trafić bramkarz almeiri Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ó Boruc będzie grał......na Marsie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 23:18 Kolejna wiadomość z cyklu "Niekończąca się opowieść o Borucu sprzedawanym co tydzień do innego klubu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: je-bac-mac boruc NIE przejsze do milanu IP: 78.52.228.* 01.03.08, 00:09 to tylko wymysly bucow z redakcji go-wna wyborczego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: boruc NIE przejsze do milanu IP: *.mammothnetworks.com 01.03.08, 22:58 to nazwisko wcale nie pasuje do milanu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALEX Frey rezygnuje, Milan wybierze Boruca? IP: *.icpnet.pl 02.03.08, 22:09 mysle ze boruc bylby dobrym wyborem milanu, nie jest gwiazda ale na pewno lepszy od didy i kalacia!gomes popelnia wg mnie tez duzo bledow! ale boruc stalby sie jeszcze lepszy w milanie!!!!!pozdro for A.C.MILAN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the zizko Frey rezygnuje, Milan wybierze Boruca? IP: *.icpnet.pl 03.03.08, 09:10 "Milan również interesuje sie bramkarzami z ligi hiszpańskiej" czyli pewnie wybierze JERZEGO DUDKA ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.House oby lawka byla miekka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 10:21 bo sobie tylek odcisnie Odpowiedz Link Zgłoś