Dodaj do ulubionych

Mecz o prestiżową pietruszkę, czyli Legia - Wis...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 16:55
Widać, że Legia podchodzi prestiżowo do meczu. Borysiuk i Rybus w składzie.
Brakuje jeszcze Majkowskiego i Młodzi Wilcy byliby w komplecie. Chociaż może
nie ma się co śmiać. W meczu Legii z Lechią w Gdańsku Majkowski był najlepszym
zawodnikiem "wojskowych" ;)
Obserwuj wątek
    • biscuit Roger watch 27.04.08, 17:10
      A jak wypada nasz nowy rodak? Może mega specjalny zczubowy korespondent coś
      przekaże czytelnikom. :-)
      • tekameka 12 przeciwko 10, chyba wygra Legia 27.04.08, 18:41
        i to oddaje porównanie klas zespołów
    • Gość: gość Mecz o prestiżową pietruszkę, czyli Legia - Wis.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 17:12
      a komentator canal+ na pensji w legii? mógłby sobie darować te
      osobiste wycieczki w stylu "nie schodzimy z połowy wisły"
    • Gość: t2e Mecz o prestiżową pietruszkę, czyli Legia - Wis.. IP: *.generacja.pl 27.04.08, 17:17
      W sumie to fajnie, że w polskiej lidze gra toczy się tak wolno - mogę spokojnie czytać Waszą relację, pisać komentarze, rozmawiac przez gg z przyjaciółmi i oglądać teledyski na youtubie, nie tracąc w tym czasie nic z meczu. klasa.
    • Gość: janek Mecz o prestiżową pietruszkę, czyli Legia - Wis.. IP: *.zamosc.mm.pl 27.04.08, 17:27
      bartłomiej grzelak najwolniejszy piłkarz ligi
      nie rozumie sie z kumplami - nawet na migi
    • Gość: blaciej Mecz o prestiżową pietruszkę, czyli Legia - Wis.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 17:32
      Bartłomiej Grzelak - najwolniejszy piłkarz ekstraklasy
      kiedys będzie szybki!
      ...w bolidzie Massy.
      • Gość: Dr. Otto Re: Mecz o prestiżową pietruszkę, czyli Legia - W IP: *.sta.asta-net.com.pl 27.04.08, 18:13
        Bartłomiej Grzelak - najwolniejszy piłkarz ligi
        Powolne ma ruchy - niczym Świnka Piggy

;)
    • Gość: Jarek Re: Mecz o prestiżową pietruszkę, czyli Legia - W IP: *.ssnet.pl 27.04.08, 17:34
      Ten mecz jest w cieniu Derbow Slaska. To wlasnie pojedynki Ruchu z Gornikiem sa najwiekszym klasykiem w polskiej pilce. Ten sezon to udowodnil....
    • Gość: t2e Mecz o prestiżową pietruszkę, czyli Legia - Wis.. IP: *.generacja.pl 27.04.08, 17:46
      co za osioł z tego Dudki, brak mi słów...
    • Gość: kibic wisły Mecz o prestiżową pietruszkę, czyli Legia - Wis.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 17:49
      Żal to pisać ale Wisła skisła, co to ma być? Spoczęliśmy na
      laurach? Jakich laurach?! Jazda, jazda, jazda!
      • Gość: pacal no, to tyle jeśli chodzi o "uczciwą rywalizację" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 18:02
        o wicemistrzostwo.

Z nami Cracovia + sędzia Mikulski grają jak o życie (i słusznie, poza sędzią
        oczywiście), tymczasem Wisła z Legią chce tylko dograć 90 minut do końca żeby
        nie złapać kontuzji przed PP. Żałosne.
        Do tego ten kompletny debil Dudka...

Wiślacy z Grodziskiem w lidze zagrają z równym "zaangażowaniem" i tyle będzie z
        pucharów w Poznaniu.

Chciałbym móc to odszczekać po drugiej połowie, ale nie liczę na to szczęście.
        • Gość: ccc Re: no, to tyle jeśli chodzi o "uczciwą rywalizac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 18:57
          A kto wam bronil wygrac z Cracowia? A oczywiscie jak Smola dostal czerwona to
          nie plakaliscie na sedziego.
          • Gość: pacal przeczytaj jeszcze raz co napisałem, analfabeto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 19:31
            > A oczywiscie jak Smola dostal czerwona to nie plakaliscie na sedziego.

Oczywiście że nie, a wy płakaliście? Mogę spytać z jakiego powodu?
            Czy może wziąłeś na poważnie te brednie zawiedzionego wynikiem Cezarego K.,
            który najwyraźniej nawet meczu nie oglądał, dziecino?

Nie płakaliśmy też, gdy Djurdjević dostał czerwoną za faul na Budce z Widzewa.

> A kto wam bronil wygrac z Cracowia?
            Trochę sędzia. Dużo drobnostek, niepodyktowanych fauli, 3 "spalone" przy których
            lechici w momencie podania byli metr albo i więcej od ostatniego obrońcy,
            niepodyktowany karny po faulu na Zającu...

Nawet z tym wszystkim, i tak mecz przegraliśmy na własne życzenie, po
            katastrofalnych błędach bloku defensywnego.

Ale nie ma co do tego wracać. Nie mam żalu do Cracovii o zaangażowanie w meczu z
            Lechem. Cieszę się że zagrali z szacunkiem do własnych kibiców. Mam żal do Wisły
            o brak zaangażowania w meczu z Legią.

Zarówno Wisła jak i Cracovia nie grają już o nic. Ale okazuje się, że liczyć na
            to, że Wisła zagra z Legią i Dyskobolią jak z Lechem w Poznaniu, to jak kiedyś
            liczyć na Szwecję przed meczem z Łotwą.
            • Gość: tede Re: przeczytaj jeszcze raz co napisałem, analfabe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 10:20
              Umiesz liczyć , licz na siebie . Ukradliście Dolhe rok temu żeby
              osłabić Wisłe , a i tak siedzi u was na ławie (Dolha musi to bardzo
              przeżywać - znowu nie dane mu będą puchary , a tak bliski był w
              Wiśle Premiership) i liczycie na względy jak sami gracie nie fer .
              Ale za to będziecie mieć EURO 2012 a Kraków tylko LM .
    • Gość: Marcin O Grzelaku... IP: *.chello.pl 27.04.08, 17:53
      Bo w Legii Warszawa jest taktyka taka
      że jak piłka wolna --> podaj do Grzelaka
    • Gość: Agu Mecz o prestiżową pietruszkę, czyli Legia - Wis.. IP: *.radiopin.pl 27.04.08, 17:55
      zainspirowaliście mnie :):

Szkoda czasu dzis na mecze -
      - bo kto mistrzem, to już wiecie.
      Nawet Grzelak rozpędzony -
      - nie odbierze im korony :)
    • Gość: makaron Rybus=Krzynówek IP: *.icpnet.pl 27.04.08, 18:01
      Rybus będzie jak Krzynówek-już ma taką samą dolną szczękę trochę odstającą i jak mówi to tak samo seplenią...
    • Gość: wpjan Mecz o prestiżową pietruszkę, czyli Legia - Wis.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 18:01
      Wisła gra fatalnie. Chyba świętowanie trwała za długo. Niektórym
      kopaczom nie chce się biegać. Legia wcale nie gra dobrze, ale
      przynajmniej im się chce grać.
      A transmisja w Canal + poniżej krytyki. Laskowski przez meczem
      powinien założyć koszulkę Legii.
    • szymonsocha Mecz o prestiżową pietruszkę, czyli Legia - Wis.. 27.04.08, 18:01
      Mój typ się już nie sprawdzi - stawiałem na 2:0 dla Wisły ;p
      Krakowianie grają w dziesiątkę i przegrywają... Czy to oznacza pierwszą w
      sezonie porażkę? ;o

zapraszam na mojego bloga o piłce - wokolpilki.blox.pl
      • Gość: Janek Wislacy zarobili u bukmacherów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 18:22
        A karny Brożka rewelacja
    • Gość: t2e karny IP: *.generacja.pl 27.04.08, 18:23
      też mam świadka, że mówiłem, że Brożek nie strzeli. na tym zbliżeniu przed strzałem wyglądał, jakby do toalety musiał biec, a nie karnego strzelać...
      • Gość: sirc Re: karny IP: *.icpnet.pl 27.04.08, 18:34
        Paweł Brożek, Paweł-co to za sierota,
        chciał strzelić karnego-podał do słowoka
      • Gość: ccc Re: karny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 18:55
        Powiedzcie mi co to za popierdolka ten Brozek?
    • Gość: jot A Bayern wygrywa w 80 min.za Stuttgartem - 4-1 IP: *.e-wro.net.pl 27.04.08, 18:43
      To jest mecz.
    • Gość: 1993 wyłączyłem TV po 1 bramce. Prokurator obejrzy IP: 193.59.76.* 27.04.08, 18:43
      do końca... TO SKNADAL! MECZ jest puszczony jak paw po weselu.
    • Gość: gosc Mecz o prestiżową pietruszkę, czyli Legia - Wis.. IP: *.anonymouse.org 27.04.08, 19:03
      Lubię pietruszkę :)
    • Gość: Lech Wisla Sprzedawczyki!!! IP: *.icpnet.pl 27.04.08, 19:07
      Mistrz sprzedawczyk
      • Gość: jacek miało byc 2:1 i było. Wszyscy uczciwi! IP: 193.59.76.* 27.04.08, 19:10
        j.w.
      • Gość: Groclinos no poznańskie słowiki cienko kwilicie taki ch.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 19:13
        a nie puchary, lamusy, karki i złodzieje
        • Gość: pacal w Grodzisku też nie będzie pucharów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 19:34
          więc coś ty taki radosny?
          Czy może jesteś nowo nabytym kibicem z Wrocławia?

Rozumiem, że ostatnie 2:1 też od was kupiliśmy?
      • Gość: Nishio Poznań dziękuje Wiśle za uczciwą walkę........ IP: *.ewe-ip-backbone.de 27.04.08, 19:34
        brak słow... mam nadzije ze prokuatura zajmie się tą parodią
      • Gość: tede Re: Wisla Sprzedawczyki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 10:40
        Przecież Legła grała u siebie , a doping własnych kibiców to 12
        zawodnik .A Skorża w pomocy i obronie korzystał z dublerów , bo
        niestety obaj stoperzy Głowacki i Cleber wypadli z gry z różnych
        powodów (To przecież w meczu PP Groclin wyeliminował z gry
        Głowackiego ,a w meczu z Cracowią sędzia wykartkował Clebera-
        przypadek czy świadome działanie ?, bo nawet w kontrowersjach faul
        Clebera budził wątliwości ), no a Legia dzięki wykartkowaniu Dudki
        poprzez udawanie Rogera raczej zagrała na swoją niekorzyść , bo
        Dudki zabraknie w meczu ligowym z Groclinem , więc każdy kij ma dwa
        końce . I myśle że za mecz PP , Groclin wygra mecz Ligowy . To już
        takie subtelne sprawy ale ważne(czytaj:transakcje bezgotówkowe) , w
        końcu kto trenerowi zabroni ustalać skład .
    • Gość: rudolfo Re: Mecz o prestiżową pietruszkę, czyli Legia - W IP: *.sta.asta-net.com.pl 27.04.08, 19:21
      niby korupcje już "wyeliminowaliśmy" ale fair play w polskiej piłce nie istnieje
      (oprócz kadry Leo)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka