Dodaj do ulubionych

Dobry pomysł, zły pomysł: Finał marzeń w Lidze ...

IP: *.gprs.plus.pl 01.05.08, 10:31
Może dodam coś od siebie...

Zły pomysł: Zachwycać się plastikową drużyną, która odnosi sukcesy tylko i wyłącznie dzięki pieniądzom rosyjskiego watażki...bez historii, bez kibiców i bez klasy...

Jeszcze gorszy pomysł: Uwierzyć w tytuł i nagłówek powyższego artykułu z czuba...po prostu żałosne....

Dobry pomysł: Form is temporary - class is permanent! Do zobaczenia za rok w Rzymie frajerzy!
Obserwuj wątek
    • Gość: klesk Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Finał marzeń w Lidz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 10:43
      zgadzam sie z przedmowca....juz koniec z czytaniem z czuba...dramat
      • Gość: Policyjny Serwis I Policyjny Serwis Informacyjny : IP: 81.219.149.* 01.05.08, 12:57
        \\=\\ Policyjny Serwis Informacyjny :

www.policyjnyserwisinformacyjny.fora.pl/viewforum.php?f=3
        • Gość: Policyjny Serwis I Policyjny Serwis Informacyjny : IP: 81.219.149.* 01.05.08, 12:58
          =][] Policyjny Serwis Informacyjny :

www.policyjnyserwisinformacyjny.fora.pl/viewforum.php?f=3
    • Gość: ghfg Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Finał marzeń w Lidz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 10:46
      Ta,bo liverpool gra tylko wychowankami i na transfery nie wydaje ani
      grosza...
    • Gość: AndrewNew Dobry pomysł, zły pomysł: Finał marzeń w Lidze .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 10:58
      Zły pomysł: nadużywanie słowa "fantastyczny" :)
    • Gość: ff Agnielski final? poluczny anglikow w obu skladach. IP: *.domainunused.net 01.05.08, 11:21
      • Gość: onkel tom Re: Agnielski final? poluczny anglikow w obu skla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.08, 11:26
        A prosze cie bardzo
        MU: ferdinand, brown, scholes, carrick, hargraves rooney
        Che: terry, a. cole, j. cole,lampard, wrigt - philips
        Pasuje??
    • Gość: ket Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Finał marzeń w Lidz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.08, 11:23
      Zgadzam sie z przedmowca. Chelsea to zespol bez historii i bez klasy. Kibice
      przyszli, bo jest sukces.
      Co nie znaczy, ze artykul jest zly, bo jest prawdziwy. Jaka by nie byla historia
      Chelsea, to sklad maja dobry a trenera kiepskiego :)
      • Gość: dymson Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Finał marzeń w Lidz IP: *.lsn.estpak.ee 01.05.08, 11:29
        moge sie spytac skad sie kiedys wzieli kibice man u i liverpoolu? z
        braku sukcesu pewnie? :)
        • dwakilo Prawdziwi kibice 01.05.08, 12:25
          Barcelony nie kocha się za jej zwycięstwa, ale mimo jej porażek... Visqa El Barca
        • Gość: outsider Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Finał marzeń w Lidz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 02:33
          bo np. ktos uslyszal o dawnym wypadku samolotowym i o tym ze druzyna tracac
          wiekszosc podstawowego skladu potrafila sie podniesc z dolka i wzniesc na
          wyzyny. GLORY MAN UTD
      • Gość: westbrompton Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Finał marzeń w Lidz IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.05.08, 12:31
        historie i kibicow ma kazdy klub na swiecie,od Barcelony po Iskre
        Pasikurowice!Ale zeby to zrozumiec trzeba byc czlowiekiem a nie qu.. z
        pod plotu
      • jusup bzdura do kwadratu 01.05.08, 13:10
        Po pierwsze - to żadna hańba zdobywać kibiców dzięki sukcesom, tak najczęściej
        gadają kibice klubów bez sukcesów - oczywiście kluby bez wielkich sukcesów mają
        też nieraz wiernych kibiców, których należy podziwiać - ale kluby, że nie mają
        sukcesów - to niby dlaczego?
        Wielu wiernych kibiców zostawało kibicami na fali sukcesów - jeśli są tymi
        kibicami na dobre i złe, nie zmienią swych zapatrywań pod wpływem porażek - to
        są równie dobrymi, jak wszyscy inni. Ktoś słusznie napisał - ManUtd i LFC
        sukcesów też miały sporo i wielu kibiców na tym zdobyły :) Wiernych, wspaniałych
        kibiców.. Ale i na ich stadionach sporo jest takich, którzy są tylko dlatego, że
        są zwycięstwa... Normalka
        Po drugie pisanie o Chelsea jako klubie bez historii i kibiców jest wyrazem
        ignorancji... Jasne, Chelsea przez lata mogła się pochwalić niewielką liczbą
        tytułów, ale była klubem z kibicami od lat... Równie dobrze możesz napisać, że
        klubem bez tradycji i kibiców jest Newcastle, Wolverhampton czy Portsmouth (też
        z rosyjskim Żydem na pokładzie)... Jasne, że sukcesy w ostatnich latach (ale też
        te przed Abramowiczem, wszak odrodzenie Chelsea miało miejsce już wcześniej,
        choć na mniejszą skalę) napędziły nowych kibiców, część pewnie wiernych, choćby
        Stamford Bridge miało za kilka lat gościć mecze trzeciej ligi, część pewnie
        "kibiców" tylko w latach koniunktury...
        Pisze to człowiek, który we wczorajszym meczu całym sercem kibicował
        Liverpoolowi - bo to jeden z tych klubów, które naprawdę lubi... Także za to, że
        w swoim czasie "umożliwił" mi zostać "kibicem sukcesu" innego klubu, który
        rzeczywiście na sukcesach zbudował swą popularność... Kibicem którym pozostałem
        do dziś, choć chyba niełatwo w ostatnich latach było nazwać mnie kibicem
        sukcesu, bo XXI wieku losy Widzewa bez wątpienia nie są usłane sukcesami :)
    • Gość: dymson Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Finał marzeń w Lidz IP: *.lsn.estpak.ee 01.05.08, 11:26
      biedny liverpool (a moze wlasnie dlatego niektorzy to nazywaja
      loserpool) co roku bez budzetu na transfery (bo pewnie nie ma komu
      tego finansowac) i juz widza sie w finale LM 2009 :))))))

naprawde dobre

PS chelsea nie ma kibicow :) to kim ja jestem?
      • Gość: mort Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Finał marzeń w Lidz IP: *.krugerstrasse.xdsl-line.inode.at 01.05.08, 11:47
        > PS chelsea nie ma kibicow :) to kim ja jestem?

piona dymson!
        tez wlasnie sie dowiedzialem, ze mnie... nie ma...eeehehehehe!
        dobre eehehehehe...
        pisanie, ze chelsea to klub bez historii i kibicow jest conajwyzej
        pocieszne...
        bo w innych klubach to kopacze graja pewnie za kubek wisni O_O
        ciekawe gdzie siedzieli ci wszyscy kibice barcelony dokad na
        transfery nie wydano ciezkich milionow?? bo takiego naglego wysypu
        nowych "kibicow" to chyba w calej historii futbolu nie bylo.
        • dwakilo NIe 01.05.08, 12:34
          Gianfranco Zola, Gianluca Vialli,Frank Leboeuf, Dan Petrescu, Jody Morris, to
          byli zawodnicy którzy tworzyli duszę klubu, w nim rozwijali się i stawali
          gwiazdami. Zawodników sprowadzano nie tylko ze względu na ich umiejętności, ale
          również mentalność i charakter. Jeszcze kilka lat temu nie zagrałby tam ktoś
          taki jak Drogba, (czytaj: dotknij mnie a się przewrócę)... Teraz od czasu zmiany
          nazwy na Chelsea Moskwa nie nie mogę patrzeć na ten klub.
          • Gość: dymson Re: NIe IP: *.lsn.estpak.ee 01.05.08, 12:58
            a pozatym o co wogole ci chodzi?
            • Gość: wieszcz Re: NIe IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.05.08, 13:10
              myślę, że koledze chodzi o to, że obecna chelsea to zbieranina rozpieszczonych
              gwiazdeczek i boiskowych oszustów z przerośniętym ego, kontem i niewielkimi
              umiejętnościami piłkarskimi.

do tego posiadana i kierowana przez hochsztaplerów oraz żydów.. ;>>
    • Gość: Staszko Dobry pomysł, zły pomysł: Finał marzeń w Lidze .. IP: *.multimo.gtsenergis.pl 01.05.08, 11:28
      Inter ma najlepszą kadrę w Europie. DLa przykładu grając derby z Milanem w
      grudniu miał 7 kontuzjowanych zawodników a po nazwiskach siedzących na ławce i
      grających nie było tego widać. Im wystarczy dobry trener i LM jest ich. Chyba że
      znowu odpadną jak co roku
      • Gość: p-ce Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Finał marzeń w Lidz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.08, 11:41
        Heh Chelsea nie ma historii ?
        Powiedzcie jaka historie ma MU w LM ? Jedna wygrana w 1999 roku ? I
        jeszcze pare lat teme gdy nazywalo to sie Puchar Zdobywcow ( czy
        jakos tak ) , a Chelsea rowniez ma na koncie wygrana w tym
        pucharze , a więc MU ma o 1 puchar wiecej w LM .
        Co do kibiców , nie ma co porownywac kibicow Chelsea z MU , poniewaz
        kibice MU sa nie dosyc ze najslabsi w europie to rowniez w samej
        Anglii . Bo coz zrobic skoro na Old Trafford nie mozna nawet stać bo
        nawet mandat mozna zostać . Wielość kibiców MU nie przeklada sie na
        jakość . Chelsea i LFC maja najlepszych kibnicow na świecie i nie od
        prau lat , tylko od przeszlo wieku .
        Co do pięniędzy pana Ruska , jest to normalna kolej rzeczy ,
        przychodzi bogaty biznesmen i wyklada swoje pieniadze poniewaz jest
        żądny sukcesu swojej ukochanej druzyny a wiec musi duzo zainwestowac
        aby pozniej sie do zwrocilo , i wg nowych statystyk przeprowadzonych
        przez gazete Mirror powoli wydatki ruska sie zwracaja , a wiec
        bedzie mogl znowu wykladac duze pieniadze na nowe transfery , A czy
        MU i LFC nie maja bogaczy w klubie ? mają tylko trafili na ludzi
        ktorych pilka nozna wogole nie obchodzi i liczy sie tylko biznes (
        np Glazer zakladajac mnostwo kasyn na Old Trafford ) , czyzby
        zazdrość przez Was przemawiala ?
        Chelsea ma Historię jak kazdy inny klub .
        Historia tworzy sie caly czas a ta w ostanich latach jest na korzyść
        CFC . A więc moge rzec ze to LFC nie ma historii od paru lat w
        Premiership . Nie ma co gdybać Chelsea zasluzyla na ten Awans graja
        wspanialy offensywny futbol
        Pozdrawiam tym bardziej wytrawnych kibiców.
        Kibic Chelsea od 2000 roku .
        Jedziemy do Moskwy wygrać !!!
        • Gość: brat Anzelm tytułem komentarza.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.05.08, 12:57
          Fuck Off, Chelsea FC
          you ain't got no history
          5 European cups and 18 Leagues
          that's what we call HISTORY!!!
      • Gość: nikita Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Finał marzeń w Lidz IP: 80.54.148.* 01.05.08, 14:43
        chyba na tym to polega, ŻEBY NIE ODPAŚĆ..
    • Gość: cultus Dobry pomysł, zły pomysł: Finał marzeń w Lidze .. IP: *.pcz.pl 01.05.08, 11:40
      Najgorszy tytuł jaki czytałem na zczuba. Panowie, przegieliście mocno.
    • Gość: 7777777 Dobry pomysł, zły pomysł: Finał marzeń w Lidze .. IP: *.chello.pl 01.05.08, 11:54
      finał marzeń? ehh... szkoda gadać, te dwie drużyny będą się pałować przez 90
      minut. gdzieś w okolicy 60 ktoś przypadkiem straci bramkę, po strzale który
      odbije się od 4 zawodników, a panowie redaktorzy będą się podniecać że to
      najcudowniejsza bramka bo strzelona w lidze mistrzów. nie chce mi się już
      oglądać tej całej ligi mistrzów. ciągle to samo, chelsea - liverpool w
      półfinale, real jak zwykle odpada w 1/8 i jest z tego powodu padaka, inter idzie
      niby jak burza a i tak w d..pe dostaje, barcelona jak co roku murowany faworyt,
      itd itp....
      • Gość: . Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Finał marzeń w Lidz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 13:49
        Mam to samo, polecam Copa Libertadores - poziom piłkarski podobny, a większość
        drużyn gra efektowny i ofensywny futbol. No i co roku inne rozstrzygnięcia,
        szkoda że polscy dziennikarze solidarnie milczą na temat tych rozgrywek.
    • Gość: error dobry pomysł - zwolnic Rijkaarda IP: *.torun.mm.pl 01.05.08, 11:58
      Frank! macham ci białą chusteczką! Wyp*^$#%@laj!!!
    • Gość: szczawiu Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Finał marzeń w Lidz IP: *.aster.pl 01.05.08, 12:09
      Co za debilny artykul. Ze niby w poprzednich latach graly dwie najmniej zmeczone
      druzyny. Taaaak... Milan, Real, Barcelona to frajerzy, nie to co wspaniale Man
      U. czy Chelsea. Panowie dziennikarze, chyba czas Wasz juz minal.

pozdrawiam,
      Michal
    • Gość: kibic Dobry pomysł, zły pomysł: Finał marzeń w Lidze .. IP: *.gdynia.mm.pl 01.05.08, 12:17
      zagrają 2 najgorsze drużyny!!!!
      • Gość: wieszcz nie do końca masz rację.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.05.08, 13:01
        > zagrają 2 najgorsze drużyny!!!!

..przecież zamiast manchesteru w finale z cfc mógł znaleźć się bayern
        monachium.. ;DD
    • Gość: Obiektywny Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Finał marzeń w Lidz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 12:29
      Cieszę się że w końcu Liverpool odpadł. Kiedy to ta drużyna zajęła miejsce na
      podium w lidze? Wiecznie czwarte miejsce gwarantujące praktycznie LM i walka na
      całego a w lidze ciułanie punktów- ot kunktatorzy i minimaliści.
    • gakamur Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Finał marzeń w Lidz 01.05.08, 13:39
      a dlaczego nie grają najmniej zmęczeni bo kilka drużyn jedzie na jakimś koksie,
      którego nie ma jak wykryć!
    • Gość: meme Jaki tam marzen, haotyczna agnielska kopanina IP: 217.116.102.* 01.05.08, 13:42
      Dzisiaj trudno mowic o narodowej pilce bo towarzystwo miedzynarodowe w kazdym
      klubie ale jest cos typowego dla klubow angielskich; zbyt szybka gra ktora
      generuje haos na boisku.

Final marzen bylby gdybysmy w finale mogli ogladac Barcelone [niechby tam nawet
      zostal jako przeciwnik angielski klub].
      • Gość: M. Re: Jaki tam marzen, haotyczna agnielska kopanina IP: 212.87.241.* 01.05.08, 14:00
        Połączenie ligi i LM, prawie nie możliwe? Panowie chyba nie pamiętają, że tak
        było hmmm no 2 lata temu i chyba nikt nie powie, że Barca grała wtedy w finale,
        bo inni byli zmęczeni. A teraz finał będzie meeega nudny.
      • Gość: AlexandreRodrigues Re: Jaki tam marzen, haotyczna agnielska kopanina IP: 213.172.178.* 01.05.08, 14:28
        zastanawia mnie czemu nikt nie widzi włoskich klubów..a przynajmniej Milanu. finał Barca - Milan okrzyknięty najlepszym finałem wszechczasów..o ile pamiętam 4:0 dla Milanu... a Milan - Liverpool z 2005? Milan - Juventus też niczego sobie mecz... kto zafundował najlepszy mecz w LM w ubiegłym roku? Milan grając z MU... a Real - Valencia... extra finał, tak jak i Porto - Monaco... wg mnie obojętnie kto gra w finale, jest w danej chwili najlepszy, bo nie może sobie pozwolić nawet na chwile słabości...bo nie byłoby go w finale... angielska liga, to dla mnie - tak jak dla mojego przedmówcy - chaotyczna kopanina. skończyłem.
        • Gość: JP2 Re: Jaki tam marzen, haotyczna agnielska kopanina IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.05.08, 16:52
          ..a włoska to zasmarkane cattenacio, parada nurków i boiskowych oszustów.
          • Gość: AlexandreRodrigues Re: Jaki tam marzen, haotyczna agnielska kopanina IP: 213.172.178.* 01.05.08, 18:01
            chyba zostałeś w swoim cyklu rozwojowym na etapie jesieni ludów...
            • Gość: AlexandreRodrigues Re: Jaki tam marzen, haotyczna agnielska kopanina IP: 213.172.178.* 01.05.08, 18:05
              albo raczej przed nią...
    • Gość: Jack Jakie "drużyny"? IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.08, 14:30
      Jakie "drużyny" , jaki "sport"? To są wysokobudżetowe, komercyjne przedsiębiorstwa piłkarskie, ze sportem mające tyle wspólnego co F1 ze zwykłym samochodem.
    • Gość: krzycho_asr Dobry pomysł, zły pomysł: Finał marzeń w Lidze .. IP: *.lodz.msk.pl 01.05.08, 14:36
      KURA CO Z WAS ZA BANDA BARANÓW. PAMIĘTAM JAK OSTATNIO PO PÓŁFINALE
      PISALIŚCIE "ZŁY POMYSŁ, DOBRY POMYSŁ". WTEDY CHELSEA BYŁA SŁABA
      DRUŻYNA BEZ TRENERA, KTÓRA PRZY LIVERPOOLU WYGLĄDAŁA JAK DZIECI WE
      MGLE. TERAZ JEDNAK OKAZUJE SIE ŻE SĄ WYBIEGANI, SUPER ITD. CH.. WAM
      W DUPECW..E BO NIE CHCE MI SIE PODAWAĆ WIĘCEJ ARGUMENTÓW BO WASZE
      PUSTE ŁBY I TAK TEGO NIE OGARNĄ. PEDAŁY ..E
    • Gość: ou Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Finał marzeń w Lidz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 02:50
      pisanie ze ta druzyna jest slaba ta gra nijako czy angielska pilka jest nudna to
      jedna wielka ignorancja... w tym sezonie liga angielska jest silniejsza za rok
      moze byc hiszpanska czy wloska a wy sie podniecacie jak male dzieci... ktos mi
      powie ze Barcelona gra najladniejsza pilke i co z tego skoro sa nieskuteczni nie
      potrafia wykorzystywac sytuacji. w pilke po to pilkarze graja by wygrywac bo oto
      chodzi tak samo jak handlowiec ma plan do wykonania tak i oni. a zakladanie z
      gory ze bedzie nudny final to gruba przesada. moze najpierw poczekajmy na niego
      a pozniej osadzmy... nie ma to jak zyc w kraju pelnym zawisci... gratki dla
      Chelsea za awans i przy okazji dla Zenita za pojechanie Bayernu :D
      GLORY MAN UTD
      spotkamy sie w Moskwie :D
    • Gość: lol Dobry pomysł, zły pomysł: Finał marzeń w Lidze .. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.05.08, 20:51
      kibiców mają , najpierw trzeba iść na mecz Chelsea a póżniej sie o
      nich wypowiadać ,historie też ale nie taką popularną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka