Gość: jasnepelne2 IP: *.cust.tele2.pl 23.06.08, 22:09 Dziadek i psychol. Ładne wzmocnienia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tito Re: Sobociński i Sotirović w Śląsku Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 23:09 Dla Tarasiewicza standard ściągać piłkarzy z Białegostoku:(Mamy już Olszewskiego bez komentarza następna dwójka też bez rewelacji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuu Re: Sobociński i Sotirović w Śląsku Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 23:22 Wzmocnienia cieniasami to standard od Tarasiewicza juz Klofik jest lepszy od Sobocinskiego 100razy!Dajcie spokoj my gramy o utrzymanie czy o 7miejsce.Paranoja chyba tym razem karnetu nei kupie!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domi Re: Sobociński i Sotirović w Śląsku Wrocław IP: 212.160.90.* 24.06.08, 06:22 Jeżeli Sotirovic to cienias to gratuluje szeroko pojętej wiedzy o piłce nożnej :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blecharz Re: Sobociński i Sotirović w Śląsku Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.08, 10:11 A to psychika zawodnika sie juz nie liczy ? Kij ze maruda albo rozwala atmosfere druzyny ? II liga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasnepelne2 Re: Sobociński i Sotirović w Śląsku Wrocław IP: *.cust.tele2.pl 24.06.08, 11:51 Nie uważam Sotirowicia za cieniasa. Uważam go za psychola. Jeżeli Tarasiewicz do niego dotrze to będziemy mieli z Vuka mnóstwo pociechy! A Sobociński z racji zaawansowanego wielu został przez mnie nazwany dziadkiem. Czy Remik będzie solidnym wzmocnieniem? no nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saaaaaaaaaaaa Sobociński i Sotirović w Śląsku Wrocław IP: *.chello.pl 24.06.08, 00:32 Taa, 'karnetu nie kupisz', hahaha, załosny jesteś, pewnie nawet na stadionie nie byłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antos Sobociński i Sotirović w Śląsku Wrocław IP: *.nat.tvk.wroc.pl 24.06.08, 00:33 ...jeśli ten zaciąg z Białegostoku okaże się taki sam jak bramkarz Olszewski, to miej nas Panie Boze w swojej opiece....juz lepiej ściagnąć do Wocławia, Jedynka, zeby się bramkarzami zajął...ale i tak kciuki trzymam WKS WKS, choć żal fuzji z Drzymałą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Sobociński i Sotirović w Śląsku Wrocław IP: 67.60.67.* 24.06.08, 06:37 zabawa sie zacznie niedlugo na powaznie,a z nia tensknota za p.Drzymala.oj bedzie oj bedzie dyskusji,nawet podczas meczow.trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eisenreich Re: Sobociński i Sotirović w Śląsku Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 07:29 A jak to jest ,że pan Drzymała który to wycenił swój wkład do Śląska na grube miliony (w tym zawodnikow swojej Dyskoboli) mimo odejściu kilku najbardziej wartościowych np Sikora,Rocki,Kumbew i jeszcze kilku-mimo wszystko utrzymywał,że wartość jego "wkładu" w nową drużynę nie zmalał i wciąż jest wart 20 milionów(tu mogę się mylić co do kwoty)-nie kminię tego.... Odpowiedz Link Zgłoś
e-kibic Re: Sobociński i Sotirović w Śląsku Wrocław 24.06.08, 07:47 Jak Drzymała chciał nas wydymać. Polecam to w szczególności zwolennikom fuzji z Groclinem. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=81252000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kena Re: Sobociński i Sotirović w Śląsku Wrocław IP: *.lanet.net.pl 24.06.08, 20:31 Brawo ale nam się trafił transer _ teraz tylko liga mistrzów - widzisz Drzymała co straciłeś . Ubaw po pachy prawie za darmola tylko trzeba spłacić Drzymałę i będzie po staremu ( wioski będziemy znowu zwiedzać ) Czarnowąsy czekają . pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Slask Do redaktorkow z GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 08:22 Ej chamy DLACZEGO Śląsk jest dalej w zakładce II liga ?????? na sports.pl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrc oj slabe zakupy IP: 90.156.110.* 24.06.08, 08:52 slabiutko, szkoda ze cd. kopaniny podworkowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niklot ...ty, pismak ze szkółki Brzozy, mam pytanie: IP: *.eranet.pl 24.06.08, 09:56 ...to jak w końcu z tym Remikiem, wyszedł z autokaru zaraz po wejściu, czy nie wsiadł? Zdecyduj się chłopie, gdyż ma to kolosalne znaczenie dla jego postawy w nowym sezonie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack I to mają być wzmocnienia???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.08, 12:20 Co to za wzmocnienia, tradycyjnie Ślask prześpi temat i bedzie jedna wielka Lipa. Skoro Jaga ich tak chętnie oddała to już widać co to za grojki, a tu jeszcze za Sotirovicia trzeba zapłacić 600 tys "publicznych" pieniędzy. Daje głowę że za 800-1mln można wyhaczyć kogoś o klasę lepszego. pisałem swoje typy, ale Taraś jak widac ma lepszych. oglądałem wczoraj na TeDe wywiad z Ryśkiem i Prezydentem Dutkiewiczem, to się przeraziłem, padła deklaracja że miejsce w górnej połówce tabeli to spoko............kim się pytam, takimi "wzmocnieniami"??? Cieszy że nie pozbyto się Szewca i Kuby Małeckiego, liga rusza 25 lipca więc szybko się przekonamy jak to wygląda, za 7mln zł można naprawde kupić wartościowych graczy. Wolałbym 3 dobrych niż 5-6 miernych....... Pozdrawiam fanów śląska....Hej Śląsk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: I to mają być wzmocnienia???????? IP: 80.50.236.* 24.06.08, 12:45 > pisałem swoje typy, ale Taraś jak widac ma lepszych. To skandal że Cię nie posłuchał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darko Sobociński i Sotirović w Śląsku Wrocław IP: *.tktelekom.pl 24.06.08, 13:06 No cóż. Tego należało się spodziewać. Przyprowadzone ruchy transferowe świadczą o niekompetencji Tarasiewicz. Uważam, że był wielkim piłkarzem, natomiast jest bardzo słabym trenerem. Jestem przeciwnikiem opierania drużyny na graczach w wieku "przedemerytalnym". Póki co Tarasiewicz kupuje źle i drogo. Wszystko wskazuje na to, że nowa drużyna Śląska będzie słabszy niż ta, która grała w II lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VVV Re: Sobociński i Sotirović w Śląsku Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 13:57 Darko daj sobie spokoj z takimi komentarzami, smieszny jestes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darko Re: Sobociński i Sotirović w Śląsku Wrocław IP: *.tktelekom.pl 24.06.08, 14:59 Jeżeli ktoś uważa, że "wzmocnienia" dokonane przez Tarasiewicza gwarantują walkę o czołowe miejsca w lidze, to jest żałosny. Każdy kto choć troche zna się na piłce musi przyznać, że będziemy rozpaczliwie walczyli o utrzymanie się w I lidze. Może to ty jesteś zabawny. Chociaż muszę przyznać, że lubię czytać twoje teksty. Są tak absurdale, że aż śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: Sobociński i Sotirović w Śląsku Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.06.08, 07:53 Jasne, Taraś jest słabym trenerem... To dlaczego Śląsk wszedł do I ligi, mając dość przeciętnych zawodników? Dzięki masażystom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eisenreich Re: Sobociński i Sotirović w Śląsku Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 14:25 Oczywiście -Taraś "słabym trenerem" a Śląsk z trzeciej ligi do extraklasy to wprowadziła twoja babcia no nie?- ty znawco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasnepelne2 Re: Sobociński i Sotirović w Śląsku Wrocław IP: *.cust.tele2.pl 24.06.08, 15:12 Słabszy niż w II lidze? ale kiedy? wnioskuje że ostatnio tj. wiosną? bo Śląsk w II lidze grał 3 sezony. Sotirowić i Sobociński za Kluzka i Imeha. Jak dla mnie to korzystna wymiana. Nie spodziewałem się Brożka i Rengifo. Żal jedynie Klofika z tych co odeszli. Tarasiewicz koniecznie chce go kupić z Zagłębia ale w Lubinie nie chcą o tym nawet słyszeć. Zobaczymy co ci gracze z Bałkanów potrafią. Zakładając że w ogole dotrą do Wrocławia... Nowak, Kwiek czy Trzeciakiewicz... Nowak na pewno warty zainteresowania. Tak jak juz wspominałem, z grupy Rosiński, Imeh, Kluzek, Przybyszewski, Marciniak i Klofik żal tylko tego ostatniego. Inna sprawa że zespół jest zaawansowany wiekowo a w Ekstraklasie biega się dużo szybciej, wiecej gra się piłką. To już nie II ligowa kopanina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkudlar Tajna pożyczka Drzymały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 13:08 Czy prezydent Wrocławia Rafał Dutkiewicz zrezygnował z fuzji Śląska z Groclinem dlatego, że Zbigniew Drzymała zataił przed nim, że na majątku, który miasto miało wykupić ciąży hipoteka? Takie rewelacje przynosi dzisiejsza Rzeczpospolita. więcej na www.dolnoslaskapilka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dz Jak Zbyniu D. Wroclaw chcial wydymac... IP: *.gla.ac.uk 24.06.08, 23:59 lektura forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=81252000 www.dolnoslaskapilka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocek Sobociński i Sotirović w Śląsku Wrocław IP: *.chello.pl 24.06.08, 13:40 Wzmocnienia Sląska [ Sobociński, Sotirovic,Czarnogórzec Carapic, Serb Todorovski, ew.Kwiek, T.Nowak ]sa właśnie dobre na 7-8 miejsce w lidze i na nic więcej.Marzenia o wielkim Sląsku mozemy na jakiś czas odłozyć [ coś na razie cicho o ew.inwestycji w Slask p. Solorza ]Ważne że juz zaczyna sie coś dziać w temacie transfery bo do tej pory nic się nie działo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djraul Sobociński i Sotirović w Śląsku Wrocław IP: 92.10.84.* 25.06.08, 14:41 ale czy mnie pamiec nie myli ze to mialaby byc juz 4 fuzja pierwsza ze Sleza potem Varta namsłow Polar i Groclin nieszczesny. Mam tylko nadzieje ze ta inwestycja Solorza nie skonczy sie jak za Cymanka...tzn ze inwestycja okaze sie pozyczka.... a wzmocnienia na razie wole 35 letniego Remka i 26 letniego Vuka niz Imecha jak pisze Roman Z po 40 i prawie dobijajacego 40 kluzka Swoja droga czy trener Tarasiewicz przez swoje kontakty we Francji nie moglby sciagnac kilku graczy z tamtego kierunku....z jakis 2 3 druzyn PSG OLimpique itp???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj67 Sobociński i Sotirović w Śląsku Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.08, 19:38 Drzymała to pasjonat futbolu,nie zarabia na nim tylko finansuje swoja pasje.Nie ma go trudno,zyć trzeba dalej i najwazniejsze budować wielki klub a czas pokaze kto miał racje zwolenicy czy przeciwnicy fuzji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VVV Sobociński i Sotirović w Śląsku Wrocław IP: *.e-wro.net.pl 25.06.08, 20:00 Darko prosze cie nie płacz bo mi sie zal ciebie robi Odpowiedz Link Zgłoś