Gość: Pyra IP: *.icpnet.pl 17.08.08, 20:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pyra bis Kibic Legii: Wielka armada tonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.08, 21:26 I niech wreszcie utonie razem ze swoimi po..ymi bandziorami spod żylety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Lewandowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 00:02 Przecież Legia chciała Lewandowskiego, on po prostu wybrał Lecha, z wielu względów, i z powodu wyższego kontraktu. A czytając fragment o nim ma się wrażenie jakby zamknięto przed nim w Legii drzwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Lewandowski IP: *.chello.pl 18.08.08, 03:19 bo zamknięto 2 lata temu, oddając go za darmo do Znicza :) i dobrze bo ja lubię Znicza tralala :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wo(L)anin Re: Lewandowski IP: *.acn.waw.pl 18.08.08, 10:38 Ja też lubię Znicza i życzę temu klubowi pomyślnego rozwoju. Jeżeli chodzi o dzisiejszą Legię, tak ,jak wielu fanów tego klubu jestem mocno zaniepokojowy obecną sytuacją i najbliższą przyszłością tej drużyny. Odnoszę wrażenie,że obecnym właścicielom i włodarzom Legii nie zależy na rozwoju tej drużyny oraz dobrej współpracy z kibicami (Kiboli z Żylety pomijam). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elbujo ciekawe że Urban w wywiadzie miał inne zdanie IP: 85.117.9.* 19.08.08, 21:14 na temat Lewandowskiego.No chyba że nie nie wierzysz waszemu trenerowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xiom Re: ciekawe że Urban w wywiadzie miał inne zdanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 10:08 wywalić urbana jeszcze dziś i brać kasperczaka. Wiem że dwie kolejki to trochę mało, ale nie o wyniki chodzi. Chodzi o styl, który jest dramatyczny! Odpowiedz Link Zgłoś