Gość: darkoski IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.08, 10:01 A Barubar Boruc to za ile poszedł?? Fachofcy z GW:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: skrocek Re: Dimitrow nie trafi do Legii IP: 212.75.116.* 03.12.08, 17:10 GAzeta to chłam po aferze z kibicami wisly i cracovi umiescili zdjecie kibicow legii i napisali naglowek rasistowskie odzywki kibiców czy cos w tym stylu, a skoro mowa o transferach pożyjemy zobaczymy nie ma co wierzyc takim smietnikom jak gazeta Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: Dimitrow nie trafi do Legii 03.12.08, 17:18 A skoro o tym zdjęciu mowa, to bardzo nieudolnie próbowano zamazać na nim elkę na szaliku. I pomyśleć, że jeszcze niedawno za takie użycie photoshopa z gw wywalali. Sic transit gloria mundi -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol999 Dimitrow nie trafi do Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 17:39 A co to kogo obchodzi. Ten żałosny klub może się pożegnać z tytułem mistrzowskim bo minie wiele lat zanim go zdobędzie. Nawet żydowska GW wam nie pomoże muhahaha muhaha behahabebeb hahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrocek Re: Dimitrow nie trafi do Legii IP: 212.75.116.* 03.12.08, 17:57 Synku mógłbym być twoim ojcem gdyby kundel na klatce mnie nie wyprzedził ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
slonbe Re: Dimitrow nie trafi do Legii 03.12.08, 19:05 Tak jest! ległe czeka juz tylko 1 liga a potem dalej na dno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kx Mikel Arruabarrena? Został zaszczuty przez media i IP: *.spray.pl 03.12.08, 18:37 pilnie czyta polskie media, czy hiszpańskie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master szarganie herbu IP: *.jelonki.robbo.pl 03.12.08, 22:02 Kupił klub i jego historię za cenę apartamentu w Warszawie, Dostał od Hanki 500 baniek na nową siedzibę ITI Zadłuża klub u siebie na kilkadziesiąt baniek rocznie, a Wy chcecie żeby wydał milion euro? Nowy herb L to hańba. Odpowiedz Link Zgłoś