Dodaj do ulubionych

Piotr Świerczewski

IP: *.subscribers.sferia.net 09.01.09, 15:19
On daje z siebie wszystko ;P
Obserwuj wątek
    • Gość: Behem Piotr Świerczewski IP: *.bas.roche.com 09.01.09, 15:22
      Choć nie lubię Świerczewskiego jako człowieka i piłkarza, nie kibicowałem też żadnej drużynie, w której przydarzyło mu się grać, to jednak pamiętam ten mecz z Wisłą. To, co wyprawiał wtedy sędzia, nadawało się jedynie do Wrocławia - karny dla Wisły z kapelusza (a raczej z sedesu), nieuznany gol bohatera tej notki (co widać na filmiku), kartki z d... dla graczy Korony i gwizdanie wszystkiego na korzyść GTS... Nie dziwię się emocjom Świerszcza - w lidze amatorskiej takie "sędziowanie" skończyłoby się regularnym mordobiciem. Tak stronniczego arbitra jak Ryszka w tym meczu trudno znaleźć.
    • Gość: purify Re: Piotr Świerczewski IP: *.48.pxs.pl 09.01.09, 15:23
      co za leszcz Xd
    • Gość: lolol Re: Piotr Świerczewski IP: *.chello.pl 09.01.09, 16:10
      nerw pekl
    • Gość: le ming Re: Piotr Świerczewski IP: *.aster.pl 09.01.09, 16:25
      "Trafiłem niestety na jakiś układ menedżerski."

Wiadomo, uklad - i wszystko jasne.
    • Gość: janusz Re: Piotr Świerczewski IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.01.09, 16:28
      Ryszka nie sędziował tego meczu tylko jest "ekspertem" d/s sędziowskich Canal+ (btw dziwne, że jeszcze we Wrocławiu nie skończył, bo to sprzedawczyk - np. finał PP Zagłębie Lubin - Groclin)
    • Gość: as Re: Piotr Świerczewski IP: 83.2.83.* 09.01.09, 17:16
      hehe dobre Piotrek !!!!!!!!!!!!!!!! wywiad super
    • Gość: Gość Re: Piotr Świerczewski IP: 83.238.66.* 09.01.09, 17:31
      Mecz sędziował pan Mikołajewski nasz "eksportowy" sędzia.
    • Gość: King Re: Piotr Świerczewski IP: 82.139.38.* 09.01.09, 18:58
      nie można "wyeksportować" go na stałe? zwrotu VATu nie chcemy
    • Gość: Psubrat Re: Piotr Świerczewski IP: *.xdsl.centertel.pl 09.01.09, 19:15
      Nie lubię Świerszcza cwaniaka, ale ten wywiad roxx \m/

No a sędziowie... szkoda słów. Nawet mój ulubiony "nieskazitelny" Jaruś Żyro zdaje sie umoczył, bo Fryzjer do niego wydzwaniał.
    • Gość: nat10 Re: Piotr Świerczewski IP: *.chello.pl 09.01.09, 20:42
      Swierszcz Rulez
    • Gość: Koleś Re: Piotr Świerczewski IP: *.gorzow.mm.pl 09.01.09, 20:56
      Świerczewski jest jak baletnica!!!! Nawet rąbek mu przeszkadza, czyli wszechobecny układ. To paranoja, sam mecze ustawial, a wszystko zwala na sędziów. Cwaniak!
    • Gość: dickens Re: Piotr Świerczewski IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.09, 21:05
      co to jest świerczewski ?
    • Gość: Robi Re: Piotr Świerczewski IP: 79.139.10.* 09.01.09, 21:10
      Mecz Wisły z Koroną sędziował wtedy pan Marek M. z Ciechanowa...
    • Gość: Ida Re: Piotr Świerczewski IP: *.chello.pl 09.01.09, 21:14
      Ten gość normalnie wymiata :PP Jedyny jest
      Odpadłam przy
      "Idziemy razem po tych schodach, ale jeden z nas może nie dojść". :D:D Już slyszę jak to mowi, z tą swoją grożną miną jeszcze :P
      Oraz przy :
      "Nie pamiętam tego, ale pewnie chodziło o to, że może się wywrócić.
      :DDD

Jak mialam z 13 lat a on z 19, chyba czy 20 to bylam nim zachwycona :D Zaś mama z przerażeniem powtarzała : dziecko mam nadzieję że nie przyprowadzisz mi do domu takiego bandyty :D:D
      Cóż pociąg i slabość do świrów mam do dzis. Ja takich ludzi po prostu przyciągam :D:D
    • Gość: Gość Re: Piotr Świerczewski IP: *.mas.airbites.pl 10.01.09, 08:25
      Świerszcz to klasa gość. Wystarczy zacytować za Wiki

W swojej karierze zdobywał wicemistrzostwo olimpijskie w Barcelonie 1992, Puchar Intertoto w 1997 r. jako zawodnik SC Bastia, 4 razy Puchar Polski (w sezonach 1990/1991, 1992/1993 w barwach GKS-u Katowice, 2003/2004 w barwach Lecha Poznań) oraz 2006/2007 w barwach Dyskobolii, 2 razy Superpuchar Polski w piłce nożnej (w sezonie 1991/1992 w barwach GKSu Katowice oraz w 2003/2004 w barwach Lecha Poznań)]. W barwach narodowych zadebiutował 26 listopada 1992 w meczu przeciwko Argentynie. Uczestnik Mistrzostw Świata w Korei Południowej i Japonii w 2002.

70 występów w reprezentacji narodowej.

i popatrzyć w jakich klubach grał:

AS Saint-Étienne 61 wystepów
      SC Bastia 119 wystepów
      SC Bastia 62 wystepy
      Olympique Marsylia 36 wystepów
      Birmingham City FC 1 mecz

I teraz niech państwo porownają to do dzisiejszych naszych gwiazd. Jeleń i Dudka we francji nawet nie zaistnieli. Dlatego Świerszcz jest jaki jest ale temu zawodnikowi trzeba oddać szacunek i mówic głosno że jest to jeden z niewielu polaków który za granicą grał zawsze. A to że mu sie nie udało w Angli - trudno , ale przynajmniej tam trafił i posmakował tego chleba. Dziś taki Brożek, Murawski, Garguła czy Lewandowski nawet nie może pomarzyć o ofercie z wysp.

• Gość: I.S Re: Piotr Świerczewski IP: *.chello.pl 10.01.09, 09:41
      "Idziemy razem po tych schodach, ale jeden z nas może nie dojść".
      :)))))))))))))))))))

Jak słowo daję, wykorzystam to, jak mnie ktoś wku.., zdenenerwuje :p Tylko zamiast schodów wstawię, co tam będzie pasować do sytuacji ;p Bo ja czasem nerwowa jestem ;p
    • Gość: gość mario Re: Piotr Świerczewski IP: 83.17.130.* 11.01.09, 21:39
      dla mnie Piotrek wymiata,ma niesamowite podejście zresztą i na boisku nie odpuszcza,w grę wkłada całe serce i szacunek mu za to bo o to chodzi by dawać wszystko co sie ma najlepszego. I jest szczery w wypowiedziach,nietuzinkowy,ogólnie wielki szacun. za gościem który przytoczył kluby w jakich grał,no cóż to tylko własnie potwiera klase tego piłkarza. Gdyby teraz było 10 piłkarzy o takich pozycjach w zagranicznych klubach jak on kiedyś to nasza reprezentacja nie kompromitowała by się na mistrzostwach...
    • Gość: jestemdobry.pl Re: Piotr Świerczewski IP: *.sol2.cable.ntl.com 12.01.09, 00:02
      ŁKSowi gratulujemy transferów ;-) Będzie wieczna imprezka. www.jestemdobry.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka