Dodaj do ulubionych

Puchar UEFA - ogromne zainteresowanie meczem Le...

16.02.09, 14:39
a ja mam bilet od miesiąca. leży obok karnetu:)
Hej Kolejorz!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: z boku Puchar UEFA - ogromne zainteresowanie meczem Le... IP: *.icpnet.pl 16.02.09, 14:42
      Nie jest tak źle dziś do kasy przy stadionie 2h stałem, nie sprzedadzą dziś
      wszystkich, na IV jeszcze zostaną.
      • Gość: LechtylkoLech Re: Puchar UEFA - ogromne zainteresowanie meczem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 15:32
        Mam nadzieję, że dla pisarków GW, którzy tak ostatnio obsry..li
        Lecha zabraknie nie tylko biletów ale i akredytacji!!!
        Ten, który pisze o sprzedaży wejściówek, też nie ma naziska
        bo podpisał się inicjałami?!
        • Gość: mareku Re: Puchar UEFA - ogromne zainteresowanie meczem IP: 83.238.214.* 16.02.09, 15:51
          Ty widzę też nie masz nazwiska. A skoro tak Ci się nie podoba GW to po co ją
          czytasz? zawsze mnie to zastanawia...
    • belzebub666666 Puchar UEFA - ogromne zainteresowanie meczem Le.. 16.02.09, 15:44
      Wolę sobie flaszkę kupić i wypić z kumplem niż wydawać kasę na bilet oglądania polskich patałachów.
    • Gość: makator Puchar UEFA - ogromne zainteresowanie meczem Le.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 15:49
      Cała Polska niech kibicuje Lechowi dlatego że to Polski klub. Nie ma znaczenia
      komu kibicujemy na codzień. Tego dnia w czwartek o godz. 18.00 to Lech bęzie
      dla wszystkich polakówminteresujących się piłką nożną najważniejszy. Wszyscy
      módlmy się i trzymajmy kciuki za Lecha. To mój apel do ludzi z Krakowa,
      Warszawy, Łodzi, Śląska, Pomorza i Wschodu.
      Trzymajmy się razem Polacy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • cwkswintersprings Re: Puchar UEFA - ogromne zainteresowanie meczem 16.02.09, 16:32
        Jestem zawsze za Legia, ale trzymam kciuki za Lecha. Nic tak nie
        cieszy jak zwyciestwa polskich druzyn, szczegolnie gdy jest sie z
        dala od Polski.
        • Gość: ja Re: Puchar UEFA - ogromne zainteresowanie meczem IP: 94.72.124.* 16.02.09, 16:35
          nieważne komu kibicujemy na co dzień, każdy klub w pucharach to taka
          mini-reprezentacja
          • Gość: ForzaUdine [...] IP: 157.166.216.* 16.02.09, 16:38
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
            • Gość: olo Re: Puchar UEFA - ogromne zainteresowanie meczem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 17:20
              tey ty SLOWIANINIE zakichany tak lubisz makarony to zjezdzaj do nich
    • Gość: kibic(L) Re: Wszyscy za Udinesse!!! słowiczy lament usłysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 16:46
      proszę wszystkich o kliknięcie kosza w poście powyżej. nie będziemy wtedy
      musieli oglądać tego zakompleksionego małolata ^^ pozdrawia normalny kibic Legii
    • Gość: czytelnik po jakiemu to? IP: 81.210.22.* 16.02.09, 16:54
      "do Poznania przyjedzie kilkadziesiąt kibiców gości"
      od gazety wyborczej można by chyba trochę więcej oczekiwać
    • Gość: Orchidust Puchar UEFA - ogromne zainteresowanie meczem Le... IP: *.domainunused.net 16.02.09, 16:59
      pisząc szczerze to już nie pamiętam kiedy ja ostatnio bułeczki jadłem!
    • Gość: oio a czy bedzie relacja w TVKorzeniowski ? czyli TVP IP: *.belchatow.msk.pl 16.02.09, 17:14
      j.w.
    • Gość: robak [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 17:14
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: anty amica poznan Re: do forza udine IP: *.chello.pl 16.02.09, 17:34
        biedny amikowcu nie chce cI przypominac ze to wasz klubik jest nastepstwem amiki z wronek a po lechu zostal tylko herb. legła to legła iti to sposnor nie musza grac na cudzej licencji w nieswoich pucharach. Chociaz ani ległej ani waszej amici nazywanej lechem nie lubie to juz wole legionistow ktorzy maja honor i przynajmiej prostestuja chociaz nie wydaje mi sie to za dobre bo bilety i tak kupuja a walter sie cieszy bo ma spokoj na stadionie bo nie ma dopingu. Lepszy prostest by byl zebrac sie pod stadionem i nie wejsc ;] waltera by zabolalo brak wplywow z biletow i z glowy
    • Gość: robak do anty amica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 18:30
      robicie gnój P.Walterowi,bo nie pozwala handlować wam dawnymi
      pamiątkami oraz narkotykami.Większych idiotów nie ma na całym
      świecie.A na marginesie ty cepie Lech jest własnością firmy Invesco
      należącej w 100% do P.Rutkowskiego i z Amicą nie ma nic wspólnego.
      • Gość: anty amica poznan Re: do anty amica IP: *.chello.pl 16.02.09, 19:05
        wam? gdybym byl kibicem legii chyba bym nie pisal sam "legła" no ale skoro to zatrudne dla ciebie. a co do wlasnosci to was wchlonela amica i przeniosla sie do poznania a nie na odwrot gracie na licencji amiki i to za nich wystapiliscie w intertoto w roku polaczenia
      • mikolaj.plank Re: do anty amica 16.02.09, 19:07
        Ja bardzo lubię jak tę amicę wypominają Lechowi kibice Legii (z sowieckimi
        generałami, towarzyszem Deyną, kradzionymi za komuny piłkarzami) Jeszcze
        bardziej cieszą mnie karmieni zomowską pała wiślacy. Naprawdę czasem lepiej
        zmilczeć niż poruszać takie niewygodne tematy
        • Gość: no ten sam ;) Re: do anty amica IP: *.chello.pl 16.02.09, 19:11
          ani z wisla ani legia nie trafiles szczekaj dalej ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka