Gość: watrix IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.09, 22:55 Bramki z meczu: www.barcafan.pl/2009/02/olympique-lyon-fc-barcelona-video/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Lyon - Barcelona 1:1. Niespodziewany remis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.09, 09:26 szkoda tego meczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestemjestem Lyon - Barcelona 1:1. Niespodziewany remis IP: *.hologram-industries.com 25.02.09, 09:55 to nie przez fatalna postawe Valdesa czy tez Barcy w Lyonie padle remis, ale przez znakomita postawe samego Lyonu. A bramka Juninho to cudo jakich malo na swiatowych boiskach, strzelil po prostu fenomenalnie, a i ekipa Lyonu zagrala bardzo dobrze. Dla mnie remis nie byl zadna niespodzianka... zastanawiam sie tylko czy autor newsa ogladal mecz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elanek Re: Lyon - Barcelona 1:1. Niespodziewany remis IP: *.multimo.gtsenergis.pl 26.02.09, 00:53 Jakie cudo? Piłka wpadła do bramki metr od lewego słupka pod poprzeczką. Nie szła w samo okienko. Valdes do kitu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FCB Lyon - Barcelona IP: 217.98.12.* 25.02.09, 14:46 Tym artykułem autor sprowadził mecz do jednego zdania. Fatalna postawa Victora Valdesa i fenomenalna Juninho. Najwyraźniej nie oglądał pan meczu, bo tam się działo dużo więcej niż to co pan opisał w pierwszym zdaniu artykułu. Moim zdaniem to nie Victor Valdes jest winny ale on jest dyżurnym kozłem ofiarnym przy każdym fatalnym występie Barcelony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annakowalska Re: Lyon - Barcelona IP: *.pool85-54-181.dynamic.orange.es 25.02.09, 22:42 zaden blad Valdesa, takie strzalu Casillas by nie obronil!!! poza tym gdzie w Hiszpanii, panie dziennikarzu, w Katalonii!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś