Dodaj do ulubionych

"Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie XIX kole...

IP: 141.197.14.* 09.03.09, 13:46
jak zwykle Wybiorcza uwielbia Piasta. A gdzie jego zawodnicy w 11 kolejki ? idzcie dalej pisac swietne artykuly o pilce znawcy, najlepiej o Pucharze Hiszpanii.
Obserwuj wątek
    • clasher "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie XIX kolejki Ekstraklasy 09.03.09, 13:54
      Poziom szydery przekroczył standardowe limity, ale przecież i kolejka ligowa była trochę oddalona od tego normalnego poziomu do którego nas przyzwyczaili prawda?

Więc i 'Chabry' dzisiaj wyjątkowo udane:)

Tylko jedno 'ale'.. ale mecz we Wrocławiu przeciętny nie był, co najwyżej jeśli chodzi o dyspozycję defensorów Polonii!:)
    • Gość: Cibor Re: "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie XIX ko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 15:53
      'Napastnik Piasta Gliwice strzelił gola. Czują Państwo ten zapach napalmu o świcie? Mają Państwo świadomość obcowania z historią?' - padłem :)
    • Gość: kenex Re: "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie XIX ko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 18:25
      czytam Was regularnie i stwierdzam, ze nie dość, że stajecie się denni to jeszcze coraz bardziej tendencyjni. Wciąż te same śwpiewki o waszych ulubieńcach i nieulubieńcach, niech żyje obiektywny komentarz na poziomie
    • Gość: zczuba na minus Re: "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie XIX ko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.09, 19:24
      Rozśmieszyliście mnie tym, że Hermes jest w FC Borat. Co prawda nie zagrał dobrze, ale w meczu z Lechem był najlepszym piłkarzem Jagi wraz z Gikiewiczem i Bruno. A wy go dajecie do FC Borat -.-
    • Gość: mariox Re: "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie XIX ko IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.09, 21:47
      Qrcza, nie palę od 4 tygodni, trzymajcie kciuki :-)))
    • Gość: urb Re: "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie XIX ko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 22:47
      "Pawełek odnalazł głowę i nawiązał z nią kontakt mentalny" po kilku wcześniejszych ciosach, ten już mnie znokautował :D Ciekawym jeszcze wyniku badań dopingowych ;p
    • Gość: Łukasz Re: "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie XIX ko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 11:22
      Panie Andrzeju! Bije pokłony:) rozbawił mnie Pan do łez ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka