Gość: caps IP: 141.197.14.* 09.03.09, 13:46 jak zwykle Wybiorcza uwielbia Piasta. A gdzie jego zawodnicy w 11 kolejki ? idzcie dalej pisac swietne artykuly o pilce znawcy, najlepiej o Pucharze Hiszpanii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
clasher "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie XIX kolejki Ekstraklasy 09.03.09, 13:54 Poziom szydery przekroczył standardowe limity, ale przecież i kolejka ligowa była trochę oddalona od tego normalnego poziomu do którego nas przyzwyczaili prawda? Więc i 'Chabry' dzisiaj wyjątkowo udane:) Tylko jedno 'ale'.. ale mecz we Wrocławiu przeciętny nie był, co najwyżej jeśli chodzi o dyspozycję defensorów Polonii!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cibor Re: "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie XIX ko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 15:53 'Napastnik Piasta Gliwice strzelił gola. Czują Państwo ten zapach napalmu o świcie? Mają Państwo świadomość obcowania z historią?' - padłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kenex Re: "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie XIX ko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 18:25 czytam Was regularnie i stwierdzam, ze nie dość, że stajecie się denni to jeszcze coraz bardziej tendencyjni. Wciąż te same śwpiewki o waszych ulubieńcach i nieulubieńcach, niech żyje obiektywny komentarz na poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zczuba na minus Re: "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie XIX ko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.09, 19:24 Rozśmieszyliście mnie tym, że Hermes jest w FC Borat. Co prawda nie zagrał dobrze, ale w meczu z Lechem był najlepszym piłkarzem Jagi wraz z Gikiewiczem i Bruno. A wy go dajecie do FC Borat -.- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariox Re: "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie XIX ko IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.09, 21:47 Qrcza, nie palę od 4 tygodni, trzymajcie kciuki :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urb Re: "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie XIX ko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 22:47 "Pawełek odnalazł głowę i nawiązał z nią kontakt mentalny" po kilku wcześniejszych ciosach, ten już mnie znokautował :D Ciekawym jeszcze wyniku badań dopingowych ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie XIX ko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 11:22 Panie Andrzeju! Bije pokłony:) rozbawił mnie Pan do łez ;) Odpowiedz Link Zgłoś