Dodaj do ulubionych

Jan Urban: Mam trudności z przyzwyczajeniem się...

18.03.09, 08:12
A kibice do gry jego podopiecznych.Zloty srodek,który zadowoli wszystkich to
zamknac stadion i nie rozgrywac zadnych meczów.
Obserwuj wątek
    • Gość: ble [...] IP: *.zax.pl 18.03.09, 08:45
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Kitek Kacy kibice IP: *.sta.asta-net.com.pl 18.03.09, 09:32
      Powiedzmy to otwarcie są kibice i kibice... Legia tych lepszych jak widać nie
      posiada bo albo ich nie ma na meczach albo są zastraszani przez pseudokibiców.
      Brak mi słów, a popatrzmy na Poznań gdzie to niby kibice przejęli władzę...
      wszyscy mogą Lechowi tylko i wyłącznie pozazdrościć... A warszawscy kibole... to
      powoli temat, który już się przejada sympatykom piłki
      • Gość: Wiślaczka Wisełka ma najlepszych kibiców ;)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 09:40
        Ja tam Lechowi nie zazdroszczę bo mnie się podoba zachowanie kibiców Wisły :)
        Oni pomimo tego, że Wisełka gra teraz trochę słabiej wspierają przez cały mecz
        swój zespół!!! ;] "Jesteśmy dumą tego miasta, a w naszych sercach Biała Gwiazda
        i nawet jeśli będzie źle, my nigdy nie poddamy się!!!!" :)))) Jazda Wisełko na
        derbach tylko zwycięstwo!! ;))
        • Gość: Wixi Re: Wisełka nie ma najlepszych kibiców ... ! IP: *.echostar.pl 18.03.09, 14:14
          Stadion macie nie taki znów wielki, a komplet jest na nim od święta. Kultura
          kibicowania pozytywna. W tym bije was Lech, bo komplet lub niemal komplet (na
          poziomie 80-90%) był tam przez całą rundę wiosenną (na stadionie mającym 17 500
          miejsc było 15 000 ludzi na meczu z Piastem Gliwice - to mówi samo za siebie).
          Musisz pamiętać, że łatwo jest kibicować zespołowi, który od roku 1999 zawsze
          jest mistrzem lub liczy się w walce o nie (poza jednym sezonem z Lubinem i GKSem
          na tronie). Bez urazy, ale kibiców sukcesu macie w swoich szeregach co najmniej
          tyle samo, co każdy inny klub.
          I nie mów o kryzysie - kryzys (i to jak poważny!)to ma Górnik Zabrze, a na
          stadion przychodzi tam więcej ludzi, niż na waszą Wisłę, która walczy o puchary
          i mistrza polski.
          Trochę dystansu do własnej wartości - jest duża, ale bez wywyższania się.
      • Gość: grumpy Re: Kacy kibice IP: 213.17.182.* 18.03.09, 11:32
        Wolne żarty przecież na Legii trwa wymiana kibiców jak napisał kolega niżej
        zostali tylko konsumenci i to oni zgłaszali reklamacje zakupionego produktu :):)
        Przypominam że Legia miała w tym sezonie (albo nawet w poprzednim) grać w Lidze
        Mistrzów. A tu proszę przyjechali piekarze, górnicy itp i pokazali ambicje, co
        więcej jak widziałem jak są objeżdżani nasi piłkarze to oczy ze zdziwienia
        przecierałem (to do tego co sie wypowiada a meczu nie widział). Pytam się, kto
        tu jest kto? Przecież Stal Sanok nie miała okresu przygotowawczego, nie było
        zgrupowań, część składu musiała się z pracy zwolnic żeby grać!!! Panie Urban
        jesteś śmieszny nie potrafisz zrozumieć że kibice wymagają walki i gry na
        najwyższym poziomie?? Kibicować do końca to można jak gra drużyna ambitna a nie
        taka, której piłkarze kopią się kolanami w głowę! Nie wiem gdzie byłeś marny
        trenerzyno jak Nasza(!) Legia grała z Panathinaikosem kiedy C. Kucharski
        strzelił w ostatnich minutach bramkę z główki nie przypominam sobie żeby kibice
        wtedy nie dopingowali chociaż prawie do końca był remis albo przegrywaliśmy (już
        nie pamiętam teraz). Towarzystwo wzajemnej adoracji nauczyli się wszystko zwalać
        na kibiców, zajmij się trenowaniem tych nieudaczników, bo puki co to poziom gry
        jest zerowy. Co wy na zgrupowaniu robiliście. M.Walter spójrz na swoich
        współpracowników Urban - złe przygotowanie do sezonu drużyny (głupi uśmiech na
        konferencjach + 0 wyciągniętych wniosków z porażek), Trzeciak - gdzie transfery,
        Miklas - jego ambicja jest walka z kibicami, i jeszcze ten lekarz już nawet nie
        wiem jak się nazywa co mecz to kontuzja czy oni mają patyki zamiast kości??
        Żałość na każdym froncie !!
        i jeszcze jedno kibice Legii nie będą się na nikim wzorować bo to MY byliśmy
        wzorem dla innych, od nas uczono się opraw i pół Polski śpiewa nasze pieśni -
        tyle że my wymagamy i to boli trenera. Ha ha zabawne naprawdę. Przestańcie winić
        za wszystko kibiców. Już to widzę jak na nowy stadion przychodzą tłumy będziecie
        jak ta drużyna rubgy co pompowanych kibiców ustawia na trybunach żeby lepiej
        się im grało. Bez pozdrowień
        • Gość: Wixi Re: Kacy kibice IP: *.echostar.pl 18.03.09, 14:27
          Ładnie napisałeś i słusznie jak sądzę.
          Ze mojego punktu widzenia to jest porażka Legii (z której nie czerpię przesadnej
          radości). Nawet jeśli skład był złożony z rezerwy i młodych, to na prawdę nie
          wiem, jak wicelider ekstraklasy mógł dopuścić do wyniku 3:1, a z relacji wiem,
          ze mogło być gorzej: 2:1 lub nawet 2:2. W Sanoku rzeczywiście grają kierowcy,
          rzeźnicy i stolarze -> czyli półamatorzy. Nawet młodzi legioniści powinni ich
          objechać 3:0 i nie pozostawić złudzeń, kto bawi się w piłkę nożną, a kto z niej
          żyje.
          Choć jestem kibicem Lecha, to szkoda mi, że jeden z ulubionych rywali tak słabo
          sobie radzi - w końcu jesteś tak silny jak twój przeciwnik.
          Waszej postawy (kibiców) nie umiem właściwie ocenić - z jednej strony nie podoba
          mi się wasze podejście i brak dopingu (i tak otwarta krytyka swoich piłkarzy), z
          drugiej strony wiem, że ITI wam nie pomaga, wręcz odwrotnie. Wasze transfery w
          ostatnich latach to - bez obrazy - straszna kicha. Sami o tym wiecie. Oby te
          sprawy się naprawiły.
          Wolałbym widzieć Wasz klub silnym i zdrowym.
          Tylko tacy rywale (piłkarsko i kibicowsko) mogą nam przynieść prawdziwy tryumf
          po zdobyciu laurów.
          Pzdr i walczcie o swoje z ITI (pokojowo i z głową!) bo
          "Wstydem nie jest przegrać walkę, ale jej nie podjąć"
      • Gość: Stoper jacy kibice? IP: 217.140.4.* 18.03.09, 15:44
        kibice? a od kiedy Legia ma kibiców? To są głownie PSEUDOkibice.
        Albo jak by powiedziała Hanna Walterowka Walz:
        To nie sa plawdziwi kibice"

Trzymam kciuki za ITI.
    • Gość: Jaro Nie, najlepiej to pokrzyczeć ITI ... IP: *.subscribers.sferia.net 18.03.09, 09:33
      potem coś zdemolować - jak to "prawdziwy" kibic.
    • Gość: Proh Wszystko jasne IP: *.gprs.plus.pl 18.03.09, 09:41
      Kibice są niezadowoleni z faktu, że ich drużyna przeszła do kolejnej rundy PP.
      Nie wierzę, że Stal u siebie wygra 2:0. Meczu co prawda nie widziałem, ale żeby
      gwizdać i buczeć na swoich po wygranym meczu to dla mnie bardziej niezrozumiałe
      od wyższej matematyki. Nie będę porównywał kibiców Legii do kibiców Górnika,
      Lecha czy choćby Jagi bo to bez sensu, bo porównanie wychudzonej krowy rzeźnej
      do rasowego konia jest równie bez sensu.
    • Gość: pro a byłaś kiedyś z Wisełką na wyjeździe? IP: *.gprs.plus.pl 18.03.09, 09:42
      j.w.
      • Gość: Kitek Re: a byłaś kiedyś z Wisełką na wyjeździe? IP: *.sta.asta-net.com.pl 18.03.09, 09:51
        Nawet nie chcę wiedzieć jakby to opowiedziała...
        • Gość: Wiślaczka Re: a byłaś kiedyś z Wisełką na wyjeździe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 10:20
          Nie każdy może jeździć na wyjazdy. Ja na przykład nie byłam na żadnym wyjeździe
          Wisełki i bardzo tego żałuje ale nie byłam nie dlatego, że mi się nie chce tylko
          dlatego, że na prawdę nie mogę. I wierz mi lub nie ale jakbym tylko mogła to
          jeździłabym na każdy wyjazd. A skoro nie mogę to przychodzę jak najczęściej się
          da na Reymonta, żeby chociaż w meczach u siebie dopingować z całych sił zespół
          który kocham. A tak poza tym może Ty masz jakieś inne zdanie ale dla mnie
          prawdziwym kibicem jest taka osoba która dałaby się zabić za dany klub, która
          gdy tylko gra jej ulubiona drużyna od razu zaczyna się denerwować, która jest na
          bieżąco z tym co się dzieje w jej klubie i jeśli nie może przychodzić na mecze
          lub jeździć na wyjazdy to ogląda mecze w TV, czyta relacje na żywo, słucha
          relacji z meczu w radiu a przede wszystkim nie może się skupić na niczym innym
          tylko na meczu swojej drużyny. I każdy kibice według mnie nie może się źle
          wypowiadać o swojej drużynie!!! Bo ja nawet gdy Wisełka wylosowała Barce w
          eliminacjach do LM to wierzyłam, że możemy ich pokonać i przejść dalej bo kocham
          ten klub i zawsze będę w nigo wierzyć!!!!
    • Gość: calagan Urban: Jak kibice mogą krzyczeć, że zawodnicy h... IP: *.171.125.3.static.crowley.pl 18.03.09, 09:45

Kbice deko przegieli, ale tez nie ma sie im co dziwic. Legia gra
      slabo (tak w lidze jak i w pucharach krajowych), a rywale wcale nie
      lepiej. Byla szansa odskoczenia czolowce, ale zamiast zdobyc co
      najmniej 7pkt w 3 meczach ledwie 4 maja. To co grali wczoraj to byla
      tragedia. I nie jest zadnym usprawiedliwieniem fakt, ze w tym
      zestawieniu zagrali pierwszy raz, czy tez, ze to rezerwowi. Bo
      nieumiejetnosci celnego podania nie wynika ze zgrania, czy innych
      cudow. Kopanie sie w czolo zamiast w pilke tez nie jest
      wyznacznikiem czegokolwiek innego poza zwyklym kalectwem. A wczoraj
      co najmniej 2 razy pilkarze nie potrafili trafic w pilke stojac na 6-
      7 metrze od bramki rywali. Rocki na 2 dobre zagrania mial 5-6 strat.
      Choto wbrew temu co pisza dziennikarze, nie kopal rywali. Sedzia byl
      nadwrazliwy, a rywle nie przyzwyczajeni do twardej gry. To jest
      zenujace jak sie obejrzy mecz naszej kopanej i lige angielska, gdzie
      gra sie naprawde twardo. Niby przepisy te same, ale jakze inaczej to
      wyglada w rzeczywistosci. Jesli Paluchowski sie spala tak szybko, to
      chyba jest jakims nieporozumieniem, a nie zawodowym pilkarzem.
      Majkowski to wogole nie wiem co robil na boisku. Borysiuk gral taka
      tragedie, ze dlugo zastanawialem sie jakim cudem ten gosc znalazl
      sie w kadrze Legii. Jarza, wielki weteran, niewiele odbiegal
      poziomiem gry od Ariela.
      A kibice jak kibice. Maja podejscie takie, ze Legia powinna
      wygrywac po 10-0 z takimi klubami. I nic to, ze rezerwy graja. Nic
      to, ze rywal stoi na swojej polowie i czeka na kontry. Podziwianie
      dokladnych podan w kontrze, to jest smiech na sali. Nasze zespoly
      nie potrafia grac ataku pozycyjnego niezaleznie od klasy rywala.
      Wiec jak Sanok sie bronil, to Legia wygladala jak wygladala, bo atak
      pozycyjny lezal. Wyzywanie pilkarze i smianie sie z nich nim
      pojawili sie na boisku (patrz Giza) tez nie pomaga. A pokazuje
      jedynie jacy debile siedza na trybunach. Osmieszanie i wyzywanie
      wlasnej druzyny zamiast dopingu pokazuje tez jak duzy odsetek
      palantopw zaczal pojawiac sie na Legii. Kiedys najpierw bylby
      doping, a dopiero pod koniec meczu nawsadzaliby pilkarzom. Teraz nie
      bylo dopingu, tylko od poczatku wyzwiska i nasmiewanie sie.
    • Gość: oko przecież Legia gra w okregówce IP: *.icpnet.pl 18.03.09, 09:59
      Jak można zhańbić legie skoro ona gra w 4 lidze?
    • Gość: wsx Ale gdzie jest problem? IP: 168.168.43.* 18.03.09, 10:01
      Przeciez Walter chcial zeby nie bylo kibolow na trybunach (to ci, ktorzy przez
      caly mecz kibicuja bo irracjonalnie kochaja klub i wierza w niego). Zamiast tego
      ma konsumentow, ktorzy zakupili produkt (mozliwosc ogladania meczu), a poniewaz
      produkt byl kiepski, to zgloszali go do reklamacji... gdzie jest problem?
    • Gość: raf4 do wszystkich i J.Urbana IP: 83.238.4.* 18.03.09, 10:05
      ....co do kibicow my chyba jestesmy inni od wszystkich kibicow w
      Polsce, wymagamy zangazowania od pilkarzy i pokazania klasy Legii na
      boisku /bardziej mozemy sie porownywac z Realem Madryt gdzie Fabio
      Capello wylecial po zdobyciu mistrzostwa bo druzyna strzelala
      srednio 1 bramke w meczu/, dlatego moim zdaniem pomimo tego ze
      szanuje trenera Jana Urbana to styl gry Legii w ostanim roku mi
      bardzooooo! sie nie podoba!!!!!...zenujaca gra wczoraj, zenujaca
      porazka z FK Moskwa /rosjanie sami sobie malo 2 bramek nie
      strzelili!/ w PUefa oraz wypowiedzi trenera z wczoraj i po meczu z
      Jagiellonia gdzie gra wygladal tak samo jak ze Stala, w ktorych
      trenero opisuje jakis zupelnie inny mecz!!!!!!! cos mi sie wydaje ze
      trener nie umie sobie poradzic wymaganiami co do gry druzyny na
      poziomie Legii i ustawieniem gry druzyny ktora wyglada jakby sama
      nie widziala co grac i jak grac!!!!!....w takim Lechu by sie
      cieszyli ze wygrali, ale kibic Legii chce wiecej!!!!! ;))

to moja opinia......ale ostanio w Legii kibice tylko przeszkadzaja
      bo przychodza na mecz, chyba panowie Urban i Miklas z Walterem na
      czele przyzwyczaili sie do ciszy na stadionie, a teraz ten halas im
      przeszkadza ;(((( smutne.....
      • Gość: scaneRboy Re: do wszystkich i J.Urbana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 10:49
        stary... ogarnij się.
        komuna się skończyła, fryzjer siedzi, jak chcesz potęgi to sobie
        zapracuj.
      • Gość: Wixi do: raf4 IP: *.echostar.pl 18.03.09, 18:21
        ".w takim Lechu by sie
        > cieszyli ze wygrali, ale kibic Legii chce wiecej!!!!! ;))"

Synku, takie uwagi jakoś dziwnie wyglądają przy twoich wcześniejszych mądrych
        opiniach.
        My, kibice Lecha cieszyliśmy się z: wygranej 6:0 z Grasshoperem, 4:2 z Austrią
        Wiedeń (tą, co was 2 razy eliminowała...) i 1:0 na wyjeździe z Feyenoordem.
        Remisy z Deportivo la Coruna, Udinese i Nancy na własnym boisku to tez wyniki
        nie do pogardzenia, nie zaprzeczysz. Nie oddaliśmy rywalowi pola w przegranym
        meczu z CSKA i w ważnym sparingu z Werderem.
        To wszystko w pucharze Uefa, każdy mecz był o coś.
        Odniesiesz się w jakiś sposób do wygranej Legii u siebie 3:1 z drużyną grającą
        na 5 szczeblu rozgrywek? My też tam gramy, wygraliśmy jedynie 1:0, ale z Wisłą,
        pretendentem do tytułu MP, a nie z amatorami, którzy po pracy trenują dla
        przyjemności.

Tak ładnie napisałeś wcześniej, szkoda że zepsułeś to tym kretyńskim
        stwierdzeniem. Nam też byłoby wstyd za taką wygraną, tez chcemy od naszego klubu
        wiele. Różni nas tylko postawa wobec zawodników.

Stal Sanok już raz was pojechała, teraz też im życzę powodzenia
        Oto piękny filmik z tamtego wydarzenia
        www.youtube.com/watch?v=jp0OcPThtgw&feature=related
        Wasz trener W.o.c.y. :) powiedział, że czuł się upokorzony przez... swoich
        piłkarzy. No co, mecz był kupiony, a oni jeszcze przegrali z ówczesnym 3ligowcem.
        Do boju Sanok!
    • Gość: bubu Jan Urban: Mam trudności z przyzwyczajeniem się.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 10:14
      jestem ciekaw czemu nikt o gorniku zabrze nie wspomni ostatni zespol
      a na kazdym meczu prawie komplet jest ok 20 tys widzow
      • Gość: kibic lecha Re: Jan Urban: Mam trudności z przyzwyczajeniem s IP: 89.167.19.* 18.03.09, 10:21
        bo ja wiem czy na kazdym ???
        Ale powiem ze byłem badrdzo mile zaskoczony kibicami gornika w meczu z Lechem.
        Byl cay stadion, kultura i caly czas mocno dopingowali swoj zespol. Przypominaja
        mi sie me cze gdy Lech gral w 2 Lidze. Tez chodzilo na mecze po 20 tys ludzi :).
        Milo wiedziec ze nie tylko Lech ma wspanialych Kibocow
      • Gość: Jonek Re: Jan Urban: Mam trudności z przyzwyczajeniem s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 11:40
        Bo na mecze Górnika przychodzą ludzie z gatunku "homo sapiens" a mecze ległej
        przychodzi bydło.
    • Gość: melek Jan Urban: Mam trudności z przyzwyczajeniem się.. IP: 89.167.19.* 18.03.09, 10:15
      hehe
      Czy wygrywasz czy nie \
      ja i tak kocham Cie,
      W moim sercu jest Lech
      I na dobre i na złe

My tez nigdy lecha nie oposcilismy
      Zawsze wierni
    • mikolaj.plank Urban: Jak kibice mogą krzyczeć, że zawodnicy h... 18.03.09, 10:55
      no właśnie! jak w ogóle mogą krzyczeć? Zakaz stadionowy im i spokój,
      Szadkowski (Anna Kłodzińska etc) wam to uzasadni robiąc na klęczkach wywiad z
      Ostrowskim.
      • Gość: kibic Legii Re: Urban: Jak kibice mogą krzyczeć, że zawodnicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 11:48
        Mogą krzyczeć, Panie Trenerze. Mają do tego pełne prawo. Kupując
        bilet, mają prawo wymagać od zawodników pełnego zaangażowania w grę.
        I nie ma znaczenia, czy gra podstawowy skład, czy rezerwy. A od
        kogo, jeśli nie od rezerwowych wymagać pełnego zaangażowania? Jeżeli
        jesteś piłkarzem, który grzeje ławę, albo gra w Młodej Ekstraklasie
        i nagle dostajesz szansę na grę w pierwszej drużynie, to co robisz,
        jeżeli zależy Ci na stałym miejscu w składzie? Gryziesz trawę przez
        90 minut. Dajesz z siebie wszystko, żeby pokazać trenerowi, że warto
        na ciebie stawiać w innych meczach. Tymczasem rezerwy Legii takiego
        zaangażowania nie zaprezentowały. Jakby sam fakt obecności w
        szerokiej kadrze Legii był dla nich spełnieniem piłkarskich marzeń.
        Czy taka postawa może budzić sympatię kibiców? Według mnie nie i
        dali temu wyraz wczoraj. Czy wreszcie taka postawa może cieszyć
        Pana - trenera tej drużyny? I jeszcze jedno - od początku rundy Pana
        zespół gra "padakę". Nie dość, że nie widać żadnej koncepcji gry, to
        na dodatek zawodnicy grają tak jakby musieli, a nie chcieli. Razi
        brak polotu, radości i świeżości. I jeżeli nie widzi Pan tego ze
        swojej ławki, to proszę usiąść na trybunach, może szersza
        perspektywa pomoże. Pozdrawiam. Kibic Legii.
        • Gość: Jonek Re: Urban: Jak kibice mogą krzyczeć, że zawodnicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 11:54
          Kiedy oglądam film, który mnie nie interesuje to zmieniam kanał. Gdy mecz mi się
          nie podoba to włączam teleturniej albo więcej nie przychodzę na stadion (zależy
          czy oglądam na żywo czy w tv). Nie podoba ci się Legia? Więcej nie przychodź na
          mecze. Znajdź bardziej interesujące hobby. Może zajmij się wyrobem glinianych
          naczyń skoro drażnią cie piłkarze..
          • Gość: Kibic Legii Re: Urban: Jak kibice mogą krzyczeć, że zawodnicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 14:52
            @ Jonek.
            Przeczytaj raz jeszcze. Może zrozumiesz.

• Gość: wsx Re: Urban: Jak kibice mogą krzyczeć, że zawodnicy IP: 168.168.43.* 18.03.09, 16:07
              ja przeczytałem i zrozumiałem. I zgadzam sie ze taki z ciebie kibic jak z koziej
              d...
              • Gość: Lech_Poznań Re: Urban: Jak kibice mogą krzyczeć, że zawodnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 19:39
                A dlaczego „Gazeta Wyborcza” milczy na ten temat?. Bardzo ciekawe hehehe.
                Pewnie to nie jest w interesie ich klubu (wiecie jakiego). Sami przeczytajcie:

Uwaga uwaga!!!!!!!!!!!. Oficjalna informacja prezesa Lecha Poznań Pana Jacka
                Rutkowskiego:
                Jest to oficjalna informacja na oficjalnej stronie Lecha Poznań
                www.lechpoznan.pl/index.php , a tutaj konkretny link do artykułu na tej stronie:
                www.lechpoznan.pl/art,11504,_nie_bedzie_wyprzedazy_jacek_rutkowski.htm
                17-03-2009 "Nie będzie wyprzedaży!" - Jacek Rutkowski:
                Dziś przed popołudniowym treningiem z piłkarzami Kolejorza spotkali się prezesi
                Lecha, Jacek Rutkowski oraz Andrzej Kadziński. Sternicy klubu przez prawie pół
                godziny dyskutowali z lechitami głównie o przyszłości zespołu.

- Spotkaliśmy się głównie dlatego, że w ostatnich tygodniach w prasie pojawiało
                się mnóstwo doniesień, które ogólnie informowały o tym, że po sezonie w Lechu
                rozpocznie się wyprzedaż i nasi piłkarze poodchodzą do innych lig. - mówi prezes
                rady nadzorczej KKS Lech Poznań SA, Jacek Rutkowski - Poinformowaliśmy
                zawodników, że takiej wyprzedaży nie będzie. Młodzi piłkarze, którzy u nas
                grają, zresztą bardzo dobrze, mają za sobą dopiero jedną lub dwie rundy w
                Ekstraklasie. Muszą z pewnością nabrać doświadczenia. Sporo zyskali go w
                Pucharze UEFA, ale to jeszcze wszystko za mało.

- Te wszystkie doniesienia o ogromnym zainteresowaniu naszymi zawodnikami na
                zachodzie to są wymysły dziennikarzy. My dokładnie wiemy jakie faktycznie jest
                to zainteresowanie w poszczególnych ligach. Walczymy o Mistrzostwo Polski, jeśli
                je zdobędziemy to przed zawodnikami pojawi się pespektywa gry w Lidze Mistrzów.
                Zapewniliśmy ich, że w drużynie nie będzie rewolucji. Jeśli zespół będzie stać
                na zdobycie mistrzostwa kraju, to ta sama drużyna z małymi korektami powinna bić
                się o Champions League - dodał szef Lecha.

Tą wypowiedź (pełniejszą) na żywo można zobaczyć także w www.lech.tv (film z
                wypowiedzią Pana Prezesa Jacka Rutkowskiego). Można obejrzeć ten materiał ZA
                DARMO ponieważ od marca strona telewizji Lecha Poznań ( pierwszej telewizji
                klubu sportowego w Polsce ) jest już dostępna za darmo. Aby oglądać wystarczy
                się zarejestrować w CBU Lecha Poznań na wspomnianej wyżej oficjalnej stronie
                klubu sportowego Lech Poznań.

A oto link do filmu z wypowiedzią Pana Jacka Rutkowskiego prezesa Lecha Poznań:
                www.lechpoznan.tv/?id=2535&uid=034499cf9d53c85618d1c3d837105869e8276b
              • Gość: Kibic Legii Re: Urban: Jak kibice mogą krzyczeć, że zawodnicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.09, 11:45
                Jak chcesz klaskać swoim grajkom i wisi ci to jak grają to twoja
                sprawa. Gadanie, że kibice deprymują własnych zawodników są g....no
                warte. Albo masz charakter i grasz, albo jesteś "panienka".
        • Gość: KSG-ares Re: Urban: Jak kibice mogą krzyczeć, że zawodnicy IP: 83.238.23.* 19.03.09, 09:35
          Kibic oczywiście ma prawo -co ja piszę obowiązek wymagać pełnego zaangażowania
          od piłkarza swojej ukochanej drużyny ale są pewne granice których się nie
          przekracza.Zrozumieli to kibice bardziej utytułowanego Górnika od Legii,gdzie
          aspiracje są także wielkie.Dobry kibic nie wrzeszczy na zawodnika w trakcie
          meczu (dodatkowo go stresując) tylko dopinguje do wygranej,bo najważniejsze to
          osiągnąć jak najlepszy wynik.Jak już to po meczu!Dla mnie mistrzami dopingu w
          Polsce są kibice Lecha,choć Górnikowi czy to Wiśle ,Jagielonii,także nic nie
          brakuje!!
    • Gość: fan_tastik Urban w koncu dobrze mowisz,bo na pocztku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 11:23
      cykales sie warszawki,albo cos...
    • barej Jan Urban: Mam trudności z przyzwyczajeniem się.. 18.03.09, 11:58
      A tyle razy wypowiadałem się na forum,że ten klub należy zlikwidować to od
      kibiców Legii zawsze mi się dostało. Szanowni kibice jestem z WAMI.
      • Gość: Jonek Re: Jan Urban: Mam trudności z przyzwyczajeniem s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 12:04
        Ja też uważam że legię należy zlikwidować. To zakała polskiej piłki nożnej a
        zwłaszcza to bydło które biega z szalikami z "L".
    • forumajd Urban: Jak kibice mogą krzyczeć, że zawodnicy h... 18.03.09, 12:44
      Urban się dziwi. 0:0 z dyskopolo (po tragicznej grze) 4:0 z Odrą (no tu Legia
      pokazała jak się gra, ale cóż przeciwnik jest słabiutki) 2:1 z Jagielonią
      (masakra) i wygrać u siebie 3:1 z IV !! ligową drużyną. (3:1 z drużyną która
      gra na V poziomie rozgrywek po słabiutkim meczu)

I Urban się dziwi. Niech Legia pokaże że jest najlepsza. Amatorów z V ligi
      niech roznosi 9:0 a zespoły z Ekstraklasy powinna odprawiać z kwitkiem
    • Gość: gosc Jan Urban: Mam trudności z przyzwyczajeniem się.. IP: *.pool.mediaWays.net 18.03.09, 13:35
      powinno sie rozwiazac ten klub
    • Gość: Lech_Poznań Jan Urban: Mam trudności z przyzwyczajeniem się.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 14:13
      A dlaczego „Gazeta Wyborcza” milczy na ten temat?. Bardzo ciekawe hehehe.
      Pewnie to nie jest w interesie ich klubu (wiecie jakiego). Sami przeczytajcie:

Uwaga uwaga!!!!!!!!!!!. Oficjalna informacja prezesa Lecha Poznań Pana Jacka
      Rutkowskiego:
      Jest to oficjalna informacja na oficjalnej stronie Lecha Poznań
      www.lechpoznan.pl/index.php , a tutaj konkretny link do artykułu na tej stronie:
      www.lechpoznan.pl/art,11504,_nie_bedzie_wyprzedazy_jacek_rutkowski.htm
      17-03-2009 "Nie będzie wyprzedaży!" - Jacek Rutkowski:
      Dziś przed popołudniowym treningiem z piłkarzami Kolejorza spotkali się
      prezesi Lecha, Jacek Rutkowski oraz Andrzej Kadziński. Sternicy klubu przez
      prawie pół godziny dyskutowali z lechitami głównie o przyszłości zespołu.

- Spotkaliśmy się głównie dlatego, że w ostatnich tygodniach w prasie
      pojawiało się mnóstwo doniesień, które ogólnie informowały o tym, że po
      sezonie w Lechu rozpocznie się wyprzedaż i nasi piłkarze poodchodzą do innych
      lig. - mówi prezes rady nadzorczej KKS Lech Poznań SA, Jacek Rutkowski -
      Poinformowaliśmy zawodników, że takiej wyprzedaży nie będzie. Młodzi piłkarze,
      którzy u nas grają, zresztą bardzo dobrze, mają za sobą dopiero jedną lub dwie
      rundy w Ekstraklasie. Muszą z pewnością nabrać doświadczenia. Sporo zyskali go
      w Pucharze UEFA, ale to jeszcze wszystko za mało.

- Te wszystkie doniesienia o ogromnym zainteresowaniu naszymi zawodnikami na
      zachodzie to są wymysły dziennikarzy. My dokładnie wiemy jakie faktycznie jest
      to zainteresowanie w poszczególnych ligach. Walczymy o Mistrzostwo Polski,
      jeśli je zdobędziemy to przed zawodnikami pojawi się pespektywa gry w Lidze
      Mistrzów. Zapewniliśmy ich, że w drużynie nie będzie rewolucji. Jeśli zespół
      będzie stać na zdobycie mistrzostwa kraju, to ta sama drużyna z małymi
      korektami powinna bić się o Champions League - dodał szef Lecha.

Tą wypowiedź (pełniejszą) na żywo można zobaczyć także w www.lech.tv (film z
      wypowiedzią Pana Prezesa Jacka Rutkowskiego). Można obejrzeć ten materiał ZA
      DARMO ponieważ od marca strona telewizji Lecha Poznań ( pierwszej telewizji
      klubu sportowego w Polsce ) jest już dostępna za darmo. Aby oglądać wystarczy
      się zarejestrować w CBU Lecha Poznań na wspomnianej wyżej oficjalnej stronie
      klubu sportowego Lech Poznań.

A oto link do filmu z wypowiedzią Pana Jacka Rutkowskiego prezesa Lecha
      Poznań:
      www.lechpoznan.tv/?id=2535&uid=034499cf9d53c85618d1c3d837105869e8276b
    • Gość: Krzysiek (L) Urban: Jak kibice mogą krzyczeć, że zawodnicy h... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 17:59
      Z calym szacunkiem do p. Urbana ale nie ma on za grosz pomyslu i
      prawdopodobnie warsztatu do prowadzenia Legii... Za jego kadencji nie pamietam
      ani 1 meczu w ktorym odniosl by z Legia zwyciestwo z mocnym zespolemm ktore
      zapadlo by kibicom w pamiec i zapisalo sie w annalach... Mecze pod jego wodza
      to zwykla kopanina, bez pomyslu, blysku zawodnikow itp...
    • Gość: byłem Urban jest zdziwiony-a przecież kibice mieli rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 19:31
      To był skraj żenady
    • Gość: maj Urban: Jak kibice mogą krzyczeć, że zawodnicy h... IP: *.olsztyn.mm.pl 18.03.09, 20:36
      Tak trzymać szefowie Legii. Wielkie uznanie, że jako jedyni w tym
      kraju potraficie trzymać za pysk to bydło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka