12.12a1 18.03.09, 08:12 A kibice do gry jego podopiecznych.Zloty srodek,który zadowoli wszystkich to zamknac stadion i nie rozgrywac zadnych meczów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ble [...] IP: *.zax.pl 18.03.09, 08:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kitek Kacy kibice IP: *.sta.asta-net.com.pl 18.03.09, 09:32 Powiedzmy to otwarcie są kibice i kibice... Legia tych lepszych jak widać nie posiada bo albo ich nie ma na meczach albo są zastraszani przez pseudokibiców. Brak mi słów, a popatrzmy na Poznań gdzie to niby kibice przejęli władzę... wszyscy mogą Lechowi tylko i wyłącznie pozazdrościć... A warszawscy kibole... to powoli temat, który już się przejada sympatykom piłki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiślaczka Wisełka ma najlepszych kibiców ;)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 09:40 Ja tam Lechowi nie zazdroszczę bo mnie się podoba zachowanie kibiców Wisły :) Oni pomimo tego, że Wisełka gra teraz trochę słabiej wspierają przez cały mecz swój zespół!!! ;] "Jesteśmy dumą tego miasta, a w naszych sercach Biała Gwiazda i nawet jeśli będzie źle, my nigdy nie poddamy się!!!!" :)))) Jazda Wisełko na derbach tylko zwycięstwo!! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wixi Re: Wisełka nie ma najlepszych kibiców ... ! IP: *.echostar.pl 18.03.09, 14:14 Stadion macie nie taki znów wielki, a komplet jest na nim od święta. Kultura kibicowania pozytywna. W tym bije was Lech, bo komplet lub niemal komplet (na poziomie 80-90%) był tam przez całą rundę wiosenną (na stadionie mającym 17 500 miejsc było 15 000 ludzi na meczu z Piastem Gliwice - to mówi samo za siebie). Musisz pamiętać, że łatwo jest kibicować zespołowi, który od roku 1999 zawsze jest mistrzem lub liczy się w walce o nie (poza jednym sezonem z Lubinem i GKSem na tronie). Bez urazy, ale kibiców sukcesu macie w swoich szeregach co najmniej tyle samo, co każdy inny klub. I nie mów o kryzysie - kryzys (i to jak poważny!)to ma Górnik Zabrze, a na stadion przychodzi tam więcej ludzi, niż na waszą Wisłę, która walczy o puchary i mistrza polski. Trochę dystansu do własnej wartości - jest duża, ale bez wywyższania się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grumpy Re: Kacy kibice IP: 213.17.182.* 18.03.09, 11:32 Wolne żarty przecież na Legii trwa wymiana kibiców jak napisał kolega niżej zostali tylko konsumenci i to oni zgłaszali reklamacje zakupionego produktu :):) Przypominam że Legia miała w tym sezonie (albo nawet w poprzednim) grać w Lidze Mistrzów. A tu proszę przyjechali piekarze, górnicy itp i pokazali ambicje, co więcej jak widziałem jak są objeżdżani nasi piłkarze to oczy ze zdziwienia przecierałem (to do tego co sie wypowiada a meczu nie widział). Pytam się, kto tu jest kto? Przecież Stal Sanok nie miała okresu przygotowawczego, nie było zgrupowań, część składu musiała się z pracy zwolnic żeby grać!!! Panie Urban jesteś śmieszny nie potrafisz zrozumieć że kibice wymagają walki i gry na najwyższym poziomie?? Kibicować do końca to można jak gra drużyna ambitna a nie taka, której piłkarze kopią się kolanami w głowę! Nie wiem gdzie byłeś marny trenerzyno jak Nasza(!) Legia grała z Panathinaikosem kiedy C. Kucharski strzelił w ostatnich minutach bramkę z główki nie przypominam sobie żeby kibice wtedy nie dopingowali chociaż prawie do końca był remis albo przegrywaliśmy (już nie pamiętam teraz). Towarzystwo wzajemnej adoracji nauczyli się wszystko zwalać na kibiców, zajmij się trenowaniem tych nieudaczników, bo puki co to poziom gry jest zerowy. Co wy na zgrupowaniu robiliście. M.Walter spójrz na swoich współpracowników Urban - złe przygotowanie do sezonu drużyny (głupi uśmiech na konferencjach + 0 wyciągniętych wniosków z porażek), Trzeciak - gdzie transfery, Miklas - jego ambicja jest walka z kibicami, i jeszcze ten lekarz już nawet nie wiem jak się nazywa co mecz to kontuzja czy oni mają patyki zamiast kości?? Żałość na każdym froncie !! i jeszcze jedno kibice Legii nie będą się na nikim wzorować bo to MY byliśmy wzorem dla innych, od nas uczono się opraw i pół Polski śpiewa nasze pieśni - tyle że my wymagamy i to boli trenera. Ha ha zabawne naprawdę. Przestańcie winić za wszystko kibiców. Już to widzę jak na nowy stadion przychodzą tłumy będziecie jak ta drużyna rubgy co pompowanych kibiców ustawia na trybunach żeby lepiej się im grało. Bez pozdrowień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wixi Re: Kacy kibice IP: *.echostar.pl 18.03.09, 14:27 Ładnie napisałeś i słusznie jak sądzę. Ze mojego punktu widzenia to jest porażka Legii (z której nie czerpię przesadnej radości). Nawet jeśli skład był złożony z rezerwy i młodych, to na prawdę nie wiem, jak wicelider ekstraklasy mógł dopuścić do wyniku 3:1, a z relacji wiem, ze mogło być gorzej: 2:1 lub nawet 2:2. W Sanoku rzeczywiście grają kierowcy, rzeźnicy i stolarze -> czyli półamatorzy. Nawet młodzi legioniści powinni ich objechać 3:0 i nie pozostawić złudzeń, kto bawi się w piłkę nożną, a kto z niej żyje. Choć jestem kibicem Lecha, to szkoda mi, że jeden z ulubionych rywali tak słabo sobie radzi - w końcu jesteś tak silny jak twój przeciwnik. Waszej postawy (kibiców) nie umiem właściwie ocenić - z jednej strony nie podoba mi się wasze podejście i brak dopingu (i tak otwarta krytyka swoich piłkarzy), z drugiej strony wiem, że ITI wam nie pomaga, wręcz odwrotnie. Wasze transfery w ostatnich latach to - bez obrazy - straszna kicha. Sami o tym wiecie. Oby te sprawy się naprawiły. Wolałbym widzieć Wasz klub silnym i zdrowym. Tylko tacy rywale (piłkarsko i kibicowsko) mogą nam przynieść prawdziwy tryumf po zdobyciu laurów. Pzdr i walczcie o swoje z ITI (pokojowo i z głową!) bo "Wstydem nie jest przegrać walkę, ale jej nie podjąć" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoper jacy kibice? IP: 217.140.4.* 18.03.09, 15:44 kibice? a od kiedy Legia ma kibiców? To są głownie PSEUDOkibice. Albo jak by powiedziała Hanna Walterowka Walz: To nie sa plawdziwi kibice" Trzymam kciuki za ITI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Nie, najlepiej to pokrzyczeć ITI ... IP: *.subscribers.sferia.net 18.03.09, 09:33 potem coś zdemolować - jak to "prawdziwy" kibic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Proh Wszystko jasne IP: *.gprs.plus.pl 18.03.09, 09:41 Kibice są niezadowoleni z faktu, że ich drużyna przeszła do kolejnej rundy PP. Nie wierzę, że Stal u siebie wygra 2:0. Meczu co prawda nie widziałem, ale żeby gwizdać i buczeć na swoich po wygranym meczu to dla mnie bardziej niezrozumiałe od wyższej matematyki. Nie będę porównywał kibiców Legii do kibiców Górnika, Lecha czy choćby Jagi bo to bez sensu, bo porównanie wychudzonej krowy rzeźnej do rasowego konia jest równie bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pro a byłaś kiedyś z Wisełką na wyjeździe? IP: *.gprs.plus.pl 18.03.09, 09:42 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kitek Re: a byłaś kiedyś z Wisełką na wyjeździe? IP: *.sta.asta-net.com.pl 18.03.09, 09:51 Nawet nie chcę wiedzieć jakby to opowiedziała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiślaczka Re: a byłaś kiedyś z Wisełką na wyjeździe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 10:20 Nie każdy może jeździć na wyjazdy. Ja na przykład nie byłam na żadnym wyjeździe Wisełki i bardzo tego żałuje ale nie byłam nie dlatego, że mi się nie chce tylko dlatego, że na prawdę nie mogę. I wierz mi lub nie ale jakbym tylko mogła to jeździłabym na każdy wyjazd. A skoro nie mogę to przychodzę jak najczęściej się da na Reymonta, żeby chociaż w meczach u siebie dopingować z całych sił zespół który kocham. A tak poza tym może Ty masz jakieś inne zdanie ale dla mnie prawdziwym kibicem jest taka osoba która dałaby się zabić za dany klub, która gdy tylko gra jej ulubiona drużyna od razu zaczyna się denerwować, która jest na bieżąco z tym co się dzieje w jej klubie i jeśli nie może przychodzić na mecze lub jeździć na wyjazdy to ogląda mecze w TV, czyta relacje na żywo, słucha relacji z meczu w radiu a przede wszystkim nie może się skupić na niczym innym tylko na meczu swojej drużyny. I każdy kibice według mnie nie może się źle wypowiadać o swojej drużynie!!! Bo ja nawet gdy Wisełka wylosowała Barce w eliminacjach do LM to wierzyłam, że możemy ich pokonać i przejść dalej bo kocham ten klub i zawsze będę w nigo wierzyć!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calagan Urban: Jak kibice mogą krzyczeć, że zawodnicy h... IP: *.171.125.3.static.crowley.pl 18.03.09, 09:45 Kbice deko przegieli, ale tez nie ma sie im co dziwic. Legia gra slabo (tak w lidze jak i w pucharach krajowych), a rywale wcale nie lepiej. Byla szansa odskoczenia czolowce, ale zamiast zdobyc co najmniej 7pkt w 3 meczach ledwie 4 maja. To co grali wczoraj to byla tragedia. I nie jest zadnym usprawiedliwieniem fakt, ze w tym zestawieniu zagrali pierwszy raz, czy tez, ze to rezerwowi. Bo nieumiejetnosci celnego podania nie wynika ze zgrania, czy innych cudow. Kopanie sie w czolo zamiast w pilke tez nie jest wyznacznikiem czegokolwiek innego poza zwyklym kalectwem. A wczoraj co najmniej 2 razy pilkarze nie potrafili trafic w pilke stojac na 6- 7 metrze od bramki rywali. Rocki na 2 dobre zagrania mial 5-6 strat. Choto wbrew temu co pisza dziennikarze, nie kopal rywali. Sedzia byl nadwrazliwy, a rywle nie przyzwyczajeni do twardej gry. To jest zenujace jak sie obejrzy mecz naszej kopanej i lige angielska, gdzie gra sie naprawde twardo. Niby przepisy te same, ale jakze inaczej to wyglada w rzeczywistosci. Jesli Paluchowski sie spala tak szybko, to chyba jest jakims nieporozumieniem, a nie zawodowym pilkarzem. Majkowski to wogole nie wiem co robil na boisku. Borysiuk gral taka tragedie, ze dlugo zastanawialem sie jakim cudem ten gosc znalazl sie w kadrze Legii. Jarza, wielki weteran, niewiele odbiegal poziomiem gry od Ariela. A kibice jak kibice. Maja podejscie takie, ze Legia powinna wygrywac po 10-0 z takimi klubami. I nic to, ze rezerwy graja. Nic to, ze rywal stoi na swojej polowie i czeka na kontry. Podziwianie dokladnych podan w kontrze, to jest smiech na sali. Nasze zespoly nie potrafia grac ataku pozycyjnego niezaleznie od klasy rywala. Wiec jak Sanok sie bronil, to Legia wygladala jak wygladala, bo atak pozycyjny lezal. Wyzywanie pilkarze i smianie sie z nich nim pojawili sie na boisku (patrz Giza) tez nie pomaga. A pokazuje jedynie jacy debile siedza na trybunach. Osmieszanie i wyzywanie wlasnej druzyny zamiast dopingu pokazuje tez jak duzy odsetek palantopw zaczal pojawiac sie na Legii. Kiedys najpierw bylby doping, a dopiero pod koniec meczu nawsadzaliby pilkarzom. Teraz nie bylo dopingu, tylko od poczatku wyzwiska i nasmiewanie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko przecież Legia gra w okregówce IP: *.icpnet.pl 18.03.09, 09:59 Jak można zhańbić legie skoro ona gra w 4 lidze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsx Ale gdzie jest problem? IP: 168.168.43.* 18.03.09, 10:01 Przeciez Walter chcial zeby nie bylo kibolow na trybunach (to ci, ktorzy przez caly mecz kibicuja bo irracjonalnie kochaja klub i wierza w niego). Zamiast tego ma konsumentow, ktorzy zakupili produkt (mozliwosc ogladania meczu), a poniewaz produkt byl kiepski, to zgloszali go do reklamacji... gdzie jest problem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf4 do wszystkich i J.Urbana IP: 83.238.4.* 18.03.09, 10:05 ....co do kibicow my chyba jestesmy inni od wszystkich kibicow w Polsce, wymagamy zangazowania od pilkarzy i pokazania klasy Legii na boisku /bardziej mozemy sie porownywac z Realem Madryt gdzie Fabio Capello wylecial po zdobyciu mistrzostwa bo druzyna strzelala srednio 1 bramke w meczu/, dlatego moim zdaniem pomimo tego ze szanuje trenera Jana Urbana to styl gry Legii w ostanim roku mi bardzooooo! sie nie podoba!!!!!...zenujaca gra wczoraj, zenujaca porazka z FK Moskwa /rosjanie sami sobie malo 2 bramek nie strzelili!/ w PUefa oraz wypowiedzi trenera z wczoraj i po meczu z Jagiellonia gdzie gra wygladal tak samo jak ze Stala, w ktorych trenero opisuje jakis zupelnie inny mecz!!!!!!! cos mi sie wydaje ze trener nie umie sobie poradzic wymaganiami co do gry druzyny na poziomie Legii i ustawieniem gry druzyny ktora wyglada jakby sama nie widziala co grac i jak grac!!!!!....w takim Lechu by sie cieszyli ze wygrali, ale kibic Legii chce wiecej!!!!! ;)) to moja opinia......ale ostanio w Legii kibice tylko przeszkadzaja bo przychodza na mecz, chyba panowie Urban i Miklas z Walterem na czele przyzwyczaili sie do ciszy na stadionie, a teraz ten halas im przeszkadza ;(((( smutne..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scaneRboy Re: do wszystkich i J.Urbana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 10:49 stary... ogarnij się. komuna się skończyła, fryzjer siedzi, jak chcesz potęgi to sobie zapracuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wixi do: raf4 IP: *.echostar.pl 18.03.09, 18:21 ".w takim Lechu by sie > cieszyli ze wygrali, ale kibic Legii chce wiecej!!!!! ;))" Synku, takie uwagi jakoś dziwnie wyglądają przy twoich wcześniejszych mądrych opiniach. My, kibice Lecha cieszyliśmy się z: wygranej 6:0 z Grasshoperem, 4:2 z Austrią Wiedeń (tą, co was 2 razy eliminowała...) i 1:0 na wyjeździe z Feyenoordem. Remisy z Deportivo la Coruna, Udinese i Nancy na własnym boisku to tez wyniki nie do pogardzenia, nie zaprzeczysz. Nie oddaliśmy rywalowi pola w przegranym meczu z CSKA i w ważnym sparingu z Werderem. To wszystko w pucharze Uefa, każdy mecz był o coś. Odniesiesz się w jakiś sposób do wygranej Legii u siebie 3:1 z drużyną grającą na 5 szczeblu rozgrywek? My też tam gramy, wygraliśmy jedynie 1:0, ale z Wisłą, pretendentem do tytułu MP, a nie z amatorami, którzy po pracy trenują dla przyjemności. Tak ładnie napisałeś wcześniej, szkoda że zepsułeś to tym kretyńskim stwierdzeniem. Nam też byłoby wstyd za taką wygraną, tez chcemy od naszego klubu wiele. Różni nas tylko postawa wobec zawodników. Stal Sanok już raz was pojechała, teraz też im życzę powodzenia Oto piękny filmik z tamtego wydarzenia www.youtube.com/watch?v=jp0OcPThtgw&feature=related Wasz trener W.o.c.y. :) powiedział, że czuł się upokorzony przez... swoich piłkarzy. No co, mecz był kupiony, a oni jeszcze przegrali z ówczesnym 3ligowcem. Do boju Sanok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Jan Urban: Mam trudności z przyzwyczajeniem się.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 10:14 jestem ciekaw czemu nikt o gorniku zabrze nie wspomni ostatni zespol a na kazdym meczu prawie komplet jest ok 20 tys widzow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic lecha Re: Jan Urban: Mam trudności z przyzwyczajeniem s IP: 89.167.19.* 18.03.09, 10:21 bo ja wiem czy na kazdym ??? Ale powiem ze byłem badrdzo mile zaskoczony kibicami gornika w meczu z Lechem. Byl cay stadion, kultura i caly czas mocno dopingowali swoj zespol. Przypominaja mi sie me cze gdy Lech gral w 2 Lidze. Tez chodzilo na mecze po 20 tys ludzi :). Milo wiedziec ze nie tylko Lech ma wspanialych Kibocow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: Jan Urban: Mam trudności z przyzwyczajeniem s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 11:40 Bo na mecze Górnika przychodzą ludzie z gatunku "homo sapiens" a mecze ległej przychodzi bydło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melek Jan Urban: Mam trudności z przyzwyczajeniem się.. IP: 89.167.19.* 18.03.09, 10:15 hehe Czy wygrywasz czy nie \ ja i tak kocham Cie, W moim sercu jest Lech I na dobre i na złe My tez nigdy lecha nie oposcilismy Zawsze wierni Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Urban: Jak kibice mogą krzyczeć, że zawodnicy h... 18.03.09, 10:55 no właśnie! jak w ogóle mogą krzyczeć? Zakaz stadionowy im i spokój, Szadkowski (Anna Kłodzińska etc) wam to uzasadni robiąc na klęczkach wywiad z Ostrowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Legii Re: Urban: Jak kibice mogą krzyczeć, że zawodnicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 11:48 Mogą krzyczeć, Panie Trenerze. Mają do tego pełne prawo. Kupując bilet, mają prawo wymagać od zawodników pełnego zaangażowania w grę. I nie ma znaczenia, czy gra podstawowy skład, czy rezerwy. A od kogo, jeśli nie od rezerwowych wymagać pełnego zaangażowania? Jeżeli jesteś piłkarzem, który grzeje ławę, albo gra w Młodej Ekstraklasie i nagle dostajesz szansę na grę w pierwszej drużynie, to co robisz, jeżeli zależy Ci na stałym miejscu w składzie? Gryziesz trawę przez 90 minut. Dajesz z siebie wszystko, żeby pokazać trenerowi, że warto na ciebie stawiać w innych meczach. Tymczasem rezerwy Legii takiego zaangażowania nie zaprezentowały. Jakby sam fakt obecności w szerokiej kadrze Legii był dla nich spełnieniem piłkarskich marzeń. Czy taka postawa może budzić sympatię kibiców? Według mnie nie i dali temu wyraz wczoraj. Czy wreszcie taka postawa może cieszyć Pana - trenera tej drużyny? I jeszcze jedno - od początku rundy Pana zespół gra "padakę". Nie dość, że nie widać żadnej koncepcji gry, to na dodatek zawodnicy grają tak jakby musieli, a nie chcieli. Razi brak polotu, radości i świeżości. I jeżeli nie widzi Pan tego ze swojej ławki, to proszę usiąść na trybunach, może szersza perspektywa pomoże. Pozdrawiam. Kibic Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: Urban: Jak kibice mogą krzyczeć, że zawodnicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 11:54 Kiedy oglądam film, który mnie nie interesuje to zmieniam kanał. Gdy mecz mi się nie podoba to włączam teleturniej albo więcej nie przychodzę na stadion (zależy czy oglądam na żywo czy w tv). Nie podoba ci się Legia? Więcej nie przychodź na mecze. Znajdź bardziej interesujące hobby. Może zajmij się wyrobem glinianych naczyń skoro drażnią cie piłkarze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Legii Re: Urban: Jak kibice mogą krzyczeć, że zawodnicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 14:52 @ Jonek. Przeczytaj raz jeszcze. Może zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsx Re: Urban: Jak kibice mogą krzyczeć, że zawodnicy IP: 168.168.43.* 18.03.09, 16:07 ja przeczytałem i zrozumiałem. I zgadzam sie ze taki z ciebie kibic jak z koziej d... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech_Poznań Re: Urban: Jak kibice mogą krzyczeć, że zawodnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 19:39 A dlaczego „Gazeta Wyborcza” milczy na ten temat?. Bardzo ciekawe hehehe. Pewnie to nie jest w interesie ich klubu (wiecie jakiego). Sami przeczytajcie: Uwaga uwaga!!!!!!!!!!!. Oficjalna informacja prezesa Lecha Poznań Pana Jacka Rutkowskiego: Jest to oficjalna informacja na oficjalnej stronie Lecha Poznań www.lechpoznan.pl/index.php , a tutaj konkretny link do artykułu na tej stronie: www.lechpoznan.pl/art,11504,_nie_bedzie_wyprzedazy_jacek_rutkowski.htm 17-03-2009 "Nie będzie wyprzedaży!" - Jacek Rutkowski: Dziś przed popołudniowym treningiem z piłkarzami Kolejorza spotkali się prezesi Lecha, Jacek Rutkowski oraz Andrzej Kadziński. Sternicy klubu przez prawie pół godziny dyskutowali z lechitami głównie o przyszłości zespołu. - Spotkaliśmy się głównie dlatego, że w ostatnich tygodniach w prasie pojawiało się mnóstwo doniesień, które ogólnie informowały o tym, że po sezonie w Lechu rozpocznie się wyprzedaż i nasi piłkarze poodchodzą do innych lig. - mówi prezes rady nadzorczej KKS Lech Poznań SA, Jacek Rutkowski - Poinformowaliśmy zawodników, że takiej wyprzedaży nie będzie. Młodzi piłkarze, którzy u nas grają, zresztą bardzo dobrze, mają za sobą dopiero jedną lub dwie rundy w Ekstraklasie. Muszą z pewnością nabrać doświadczenia. Sporo zyskali go w Pucharze UEFA, ale to jeszcze wszystko za mało. - Te wszystkie doniesienia o ogromnym zainteresowaniu naszymi zawodnikami na zachodzie to są wymysły dziennikarzy. My dokładnie wiemy jakie faktycznie jest to zainteresowanie w poszczególnych ligach. Walczymy o Mistrzostwo Polski, jeśli je zdobędziemy to przed zawodnikami pojawi się pespektywa gry w Lidze Mistrzów. Zapewniliśmy ich, że w drużynie nie będzie rewolucji. Jeśli zespół będzie stać na zdobycie mistrzostwa kraju, to ta sama drużyna z małymi korektami powinna bić się o Champions League - dodał szef Lecha. Tą wypowiedź (pełniejszą) na żywo można zobaczyć także w www.lech.tv (film z wypowiedzią Pana Prezesa Jacka Rutkowskiego). Można obejrzeć ten materiał ZA DARMO ponieważ od marca strona telewizji Lecha Poznań ( pierwszej telewizji klubu sportowego w Polsce ) jest już dostępna za darmo. Aby oglądać wystarczy się zarejestrować w CBU Lecha Poznań na wspomnianej wyżej oficjalnej stronie klubu sportowego Lech Poznań. A oto link do filmu z wypowiedzią Pana Jacka Rutkowskiego prezesa Lecha Poznań: www.lechpoznan.tv/?id=2535&uid=034499cf9d53c85618d1c3d837105869e8276b Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Legii Re: Urban: Jak kibice mogą krzyczeć, że zawodnicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.09, 11:45 Jak chcesz klaskać swoim grajkom i wisi ci to jak grają to twoja sprawa. Gadanie, że kibice deprymują własnych zawodników są g....no warte. Albo masz charakter i grasz, albo jesteś "panienka". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSG-ares Re: Urban: Jak kibice mogą krzyczeć, że zawodnicy IP: 83.238.23.* 19.03.09, 09:35 Kibic oczywiście ma prawo -co ja piszę obowiązek wymagać pełnego zaangażowania od piłkarza swojej ukochanej drużyny ale są pewne granice których się nie przekracza.Zrozumieli to kibice bardziej utytułowanego Górnika od Legii,gdzie aspiracje są także wielkie.Dobry kibic nie wrzeszczy na zawodnika w trakcie meczu (dodatkowo go stresując) tylko dopinguje do wygranej,bo najważniejsze to osiągnąć jak najlepszy wynik.Jak już to po meczu!Dla mnie mistrzami dopingu w Polsce są kibice Lecha,choć Górnikowi czy to Wiśle ,Jagielonii,także nic nie brakuje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan_tastik Urban w koncu dobrze mowisz,bo na pocztku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 11:23 cykales sie warszawki,albo cos... Odpowiedz Link Zgłoś
barej Jan Urban: Mam trudności z przyzwyczajeniem się.. 18.03.09, 11:58 A tyle razy wypowiadałem się na forum,że ten klub należy zlikwidować to od kibiców Legii zawsze mi się dostało. Szanowni kibice jestem z WAMI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: Jan Urban: Mam trudności z przyzwyczajeniem s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 12:04 Ja też uważam że legię należy zlikwidować. To zakała polskiej piłki nożnej a zwłaszcza to bydło które biega z szalikami z "L". Odpowiedz Link Zgłoś
forumajd Urban: Jak kibice mogą krzyczeć, że zawodnicy h... 18.03.09, 12:44 Urban się dziwi. 0:0 z dyskopolo (po tragicznej grze) 4:0 z Odrą (no tu Legia pokazała jak się gra, ale cóż przeciwnik jest słabiutki) 2:1 z Jagielonią (masakra) i wygrać u siebie 3:1 z IV !! ligową drużyną. (3:1 z drużyną która gra na V poziomie rozgrywek po słabiutkim meczu) I Urban się dziwi. Niech Legia pokaże że jest najlepsza. Amatorów z V ligi niech roznosi 9:0 a zespoły z Ekstraklasy powinna odprawiać z kwitkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Jan Urban: Mam trudności z przyzwyczajeniem się.. IP: *.pool.mediaWays.net 18.03.09, 13:35 powinno sie rozwiazac ten klub Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech_Poznań Jan Urban: Mam trudności z przyzwyczajeniem się.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 14:13 A dlaczego „Gazeta Wyborcza” milczy na ten temat?. Bardzo ciekawe hehehe. Pewnie to nie jest w interesie ich klubu (wiecie jakiego). Sami przeczytajcie: Uwaga uwaga!!!!!!!!!!!. Oficjalna informacja prezesa Lecha Poznań Pana Jacka Rutkowskiego: Jest to oficjalna informacja na oficjalnej stronie Lecha Poznań www.lechpoznan.pl/index.php , a tutaj konkretny link do artykułu na tej stronie: www.lechpoznan.pl/art,11504,_nie_bedzie_wyprzedazy_jacek_rutkowski.htm 17-03-2009 "Nie będzie wyprzedaży!" - Jacek Rutkowski: Dziś przed popołudniowym treningiem z piłkarzami Kolejorza spotkali się prezesi Lecha, Jacek Rutkowski oraz Andrzej Kadziński. Sternicy klubu przez prawie pół godziny dyskutowali z lechitami głównie o przyszłości zespołu. - Spotkaliśmy się głównie dlatego, że w ostatnich tygodniach w prasie pojawiało się mnóstwo doniesień, które ogólnie informowały o tym, że po sezonie w Lechu rozpocznie się wyprzedaż i nasi piłkarze poodchodzą do innych lig. - mówi prezes rady nadzorczej KKS Lech Poznań SA, Jacek Rutkowski - Poinformowaliśmy zawodników, że takiej wyprzedaży nie będzie. Młodzi piłkarze, którzy u nas grają, zresztą bardzo dobrze, mają za sobą dopiero jedną lub dwie rundy w Ekstraklasie. Muszą z pewnością nabrać doświadczenia. Sporo zyskali go w Pucharze UEFA, ale to jeszcze wszystko za mało. - Te wszystkie doniesienia o ogromnym zainteresowaniu naszymi zawodnikami na zachodzie to są wymysły dziennikarzy. My dokładnie wiemy jakie faktycznie jest to zainteresowanie w poszczególnych ligach. Walczymy o Mistrzostwo Polski, jeśli je zdobędziemy to przed zawodnikami pojawi się pespektywa gry w Lidze Mistrzów. Zapewniliśmy ich, że w drużynie nie będzie rewolucji. Jeśli zespół będzie stać na zdobycie mistrzostwa kraju, to ta sama drużyna z małymi korektami powinna bić się o Champions League - dodał szef Lecha. Tą wypowiedź (pełniejszą) na żywo można zobaczyć także w www.lech.tv (film z wypowiedzią Pana Prezesa Jacka Rutkowskiego). Można obejrzeć ten materiał ZA DARMO ponieważ od marca strona telewizji Lecha Poznań ( pierwszej telewizji klubu sportowego w Polsce ) jest już dostępna za darmo. Aby oglądać wystarczy się zarejestrować w CBU Lecha Poznań na wspomnianej wyżej oficjalnej stronie klubu sportowego Lech Poznań. A oto link do filmu z wypowiedzią Pana Jacka Rutkowskiego prezesa Lecha Poznań: www.lechpoznan.tv/?id=2535&uid=034499cf9d53c85618d1c3d837105869e8276b Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek (L) Urban: Jak kibice mogą krzyczeć, że zawodnicy h... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 17:59 Z calym szacunkiem do p. Urbana ale nie ma on za grosz pomyslu i prawdopodobnie warsztatu do prowadzenia Legii... Za jego kadencji nie pamietam ani 1 meczu w ktorym odniosl by z Legia zwyciestwo z mocnym zespolemm ktore zapadlo by kibicom w pamiec i zapisalo sie w annalach... Mecze pod jego wodza to zwykla kopanina, bez pomyslu, blysku zawodnikow itp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłem Urban jest zdziwiony-a przecież kibice mieli rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 19:31 To był skraj żenady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maj Urban: Jak kibice mogą krzyczeć, że zawodnicy h... IP: *.olsztyn.mm.pl 18.03.09, 20:36 Tak trzymać szefowie Legii. Wielkie uznanie, że jako jedyni w tym kraju potraficie trzymać za pysk to bydło. Odpowiedz Link Zgłoś