Dodaj do ulubionych

Z San Marino o zwycięstwo, gole, rehabilitację

IP: *.as.kn.pl 01.04.09, 08:11
Jak wygrają przynajmniej 5:0, to zapomnę o tym meczu z Irlandią Płn, a jak
będzie dwu cyfrówka, to będę wniebowzięty :)
Obserwuj wątek
    • 12.12a1 Beenhakker publicznie pyta czy w Polsce ... 01.04.09, 08:28
      ...istnieje system szkolenia zawodników.Takiego czegos nie posiadamy,ale mamy za
      to szefa od wyszkolenia i to powinno wystarczyc.Skoro panstwo doklada sie
      podobno do szkolenia mlodziezy to nic nie stoi na przeszkodzie zeby NIK
      skontrolowal wydatki publiczne idace na ten cel.Cos mi sie wydaje,ze pare
      wniosków by bylo kierowanych do prokuratury.
      • Gość: Wlodek z Poznania Leo już został skopany, więc nie oczekujmy cudów IP: *.acn.waw.pl 01.04.09, 12:29
        Człowiek skopany nie zmotywuje drużyny profesjonalistów od kopania.

Jestem gotów uwierzyć krytykom, że Beenhack nie jest trenerem wybitnym. Jednak
        jego wybitną zaletą (i tu chwała Listkowi) było to, iż nie znał osobiście
        właścicieli kart zawodniczych, tego, czy owego. Wszystkim było z nim po równo
        nie po drodze. A że nie zważał na wagę tych manajgrów niech najlepiej świadczą
        argumenty, że daje się przekupić, że jednych preferuje, innych nie. Do jego
        przyjscia niestety zawsze tak właśnie było. Ważne, żeby każdy możny z tego
        światka mógł wypromować jakiegoś swego zawodnika, który po paru meczach w
        reprezentacji wędrował za granicę. Leo to uciął. Niestety Leo odchodzi i wracamy
        do tej samej rzeki. Panta rei, tylko nie polska piłka.
    • maz-46 Z San Marino o zwycięstwo, gole, rehabilitację 01.04.09, 08:37
      Nie podoba mi się ten przypuszczalny skład. Krzynówek na lewej obronie? Kto to
      wymyślił?
      Nasz zespół powinien zagrać tak:
      Fabiański - Wasilewski, Bosacki, Żewłakow, Dudka - Jeleń, M. Lewandowski, Roger,
      Saganowski, Smolarek (Krzynówek) - R. Lewandowski.
      • 12.12a1 Re: Z San Marino o zwycięstwo, gole, rehabilitacj 01.04.09, 08:56
        maz-46 napisał:

> Nie podoba mi się ten przypuszczalny skład. Krzynówek na lewej obronie? Kto to
        > wymyślił?
        > Nasz zespół powinien zagrać tak:
        > Fabiański - Wasilewski, Bosacki, Żewłakow, Dudka - Jeleń, M. Lewandowski, Roger
        > ,
        > Saganowski, Smolarek (Krzynówek) - R. Lewandowski.
        ----------------------------------------------------------------
        • Gość: omnibus Re: Z San Marino o zwycięstwo, gole, rehabilitacj IP: *.chello.pl 01.04.09, 10:06
          oj błoński... wasilewski w składzie? a kartki mu cofneli?
      • Gość: RJ Re: Z San Marino o zwycięstwo, gole, rehabilitacj IP: *.ifpan.edu.pl 01.04.09, 11:07
        Tylko nie ROGER!!!
        Pliiiiiiiiiis.
      • kewiz smolarek? 01.04.09, 11:27
        Kolego zwariowales? Smolarek? Smolarek w tym sezonie 2008-2009 jesien/wiosna
        gral 201 minut w lidze angielskiej i 270 minut w Eliminacjach MS -
        www.igol.pl/player,337.html - jaka on moze miec forme chlopie? w tym
        czasie ja w rozgrywkach po pracy spedzilem wiecej minut na boisku niz on!
    • dennis26 Z San Marino o zwycięstwo, gole, rehabilitację 01.04.09, 08:53
      A co to za rehabilitacja na druzynie San Marino? Nawet jeśli wygrają 5-0 to z czego sie tu cieszyc? To powinno być norma, ale jak widać, nawet na najsłabszą drużynę Europy, trzeba sie specjalnie mobilizować..
      • 12.12a1 Re: Z San Marino o zwycięstwo, gole, rehabilitacj 01.04.09, 09:00
        dennis26 napisał:

> A co to za rehabilitacja na druzynie San Marino? Nawet jeśli wygrają 5-0 to z c
        > zego sie tu cieszyc? To powinno być norma, ale jak widać, nawet na najsłabszą d
        > rużynę Europy, trzeba sie specjalnie mobilizować..
        -------------------------------------------------------------------
    • Gość: Andrzej Z San Marino o zwycięstwo, gole, rehabilitację IP: 212.244.73.* 01.04.09, 09:38
      Czemu autorzy artykułów o piłce nożnej nie mają z reguły elementarnej wiedzy o tym co piszą? Przecież bramki strzelone San Marino nie mają znaczenia, wygrana 100-0 nie ma w kontekście awansu większej wartości od 1-0.
      Bilans bramkowy co prawda się liczy w eliminacjach, ale nie z ostatnią drużyną w 6 zespołowych grupach...
      • bmc3i Re: Z San Marino o zwycięstwo, gole, rehabilitacj 01.04.09, 10:41
        Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> Czemu autorzy artykułów o piłce nożnej nie mają z reguły elementarnej wiedzy o
        > tym co piszą? Przecież bramki strzelone San Marino nie mają znaczenia, wygrana
        > 100-0 nie ma w kontekście awansu większej wartości od 1-0.
        > Bilans bramkowy co prawda się liczy w eliminacjach, ale nie z ostatnią drużyną
        > w 6 zespołowych grupach...

Zabierane sa zdaje sie punkty z takiego spotkania, a nie gole.
        • Gość: Sedziwy Re: Z San Marino o zwycięstwo, gole, rehabilitacj IP: *.cust.tele2.se 01.04.09, 11:14
          Jesli bedziemy miec tyle samo punktow co inna druzyna, i taki sam
          bilans z ta druzyna, to i bramki z San Marino sie beda liczyc.
          Np, gdy zremisujemy ze Slowenia 1:1, i bedziemy miec na koniec tyle
          samo punktow co Slowenia to o miejscu zadecyduja bramki.
        • Gość: Andrzej Re: Z San Marino o zwycięstwo, gole, rehabilitacj IP: 212.244.73.* 01.04.09, 14:04
          nic nie jest dane ani zabiera, po prostu mecze z ostatnimi drużynami w grupach 6
          zespołowych nie są brane pod uwagę
          jaki sens byłby nie liczyć punktów z tymi drużynami, ale liczyć bramki??
    • Gość: Inko Z San Marino o zwycięstwo, gole, rehabilitację IP: *.e-wro.net.pl 01.04.09, 10:13
      A ja słyszałem że oddamy mec walkowerem :P
    • Gość: Pio Jeśli nie wygrają co najmniej 4-0 to niech... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 10:21
      Patałachy spieprzają. To powinna być norma. Ponoć drużyny które nie wygrywają
      wysoko z San Marino traktują to jako porażkę (ba nawet trenerzy są zwalniani po
      nieudanym meczu z San Marino jak np w Irlandii (wygrali tylko 2-1)).

I co znowu zagramy na potęgę jaką niewątpliwie jest SAN MARINO z jednym
      napastnikiem?! :D.
      • Gość: tyle w temacie Re: Jeśli nie wygrają co najmniej 4-0 to niech... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 12:08
        Co ty gadasz za bzdury. Mam nadzieje że te łajzy przegrają i nie
        będą zajmować miejsca na mundialu porządnym drużynom.
      • a.k.traper 1:0 to będzie sukces 01.04.09, 12:09
    • Gość: brava Z San Marino o zwycięstwo, gole, rehabilitację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 10:25
      jestem kibicem i oczywiscie ze wybacze ewentualna porazke z san marino jak rowniez zwyciestwo w kiepskim stylu, bo o to ku... chodzi w kibicowaniu - jestes z druzyna na dobre i na zle a nie tylko jak im wszystko wychodzi ; |
      nawet idioci z wiary lecha to rozumieja, lol
      • bmc3i Re: Z San Marino o zwycięstwo, gole, rehabilitacj 01.04.09, 10:29
        Gość portalu: brava napisał(a):

> jestem kibicem i oczywiscie ze wybacze ewentualna porazke z san marino jak rown
        > iez zwyciestwo w kiepskim stylu, bo o to ku... chodzi w kibicowaniu - jestes z
        > druzyna na dobre i na zle a nie tylko jak im wszystko wychodzi ; |
        > nawet idioci z wiary lecha to rozumieja, lol

Niestety nie. Na dobre i na zle dotyczy sytuacji gdy pilkarze sie staraja, a nie
        gdy robia z siebie kretynow i patalachow, nie potrafiacych kopnąc pilki. Mozna
        kibicowac na dobre i zle, gdy pilkarze szanuja kibicow.

• wirone Do-kład-nie 01.04.09, 16:02
          Zgadzam się, lepiej zniosę 10 porażek gdzie będzie walka od pierwszej do
          ostatniej minuty, niż 10 zwycięstw po półtoragodzinnym potykaniu się o własne
          nogi i kartoflanych bramkach. Jeśli Polska miałaby tak grać jak z Irlandią
          Północną to ja wolę żeby się na Mundial nie zakwalifikowali. Może przez to nie
          jestem prawdziwym kibicem, wisi mi to.
    • Gość: xx Z San Marino o zwycięstwo, gole, rehabilitację IP: *.pool.mediaWays.net 01.04.09, 10:25
      tak niech wszyscy pakuja walichy i sp....aja cieniasy
    • Gość: robek Kowalczyk zagrożony?? Wojtek Kowalczyk??:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.09, 10:34
      Który Kowalczyk? Wojciech?
    • bmc3i Re: Z San Marino o zwycięstwo, gole, rehabilitacj 01.04.09, 10:44
      Gość portalu: doniu napisał(a):

> TAKI MĄDRY JESTEŚ??TO WEJDŹ NA BOISKO I ZAGRAJ,ZOBACZYMY CZY BY CIĘ TREMA NIE
      > ZJADŁA!!!NIE GADAJ GŁUPOT BO INNYCH TO ŁATWO WYZWAĆ OD PATAŁACHÓW I WOGÓLE!!!

przepraszam bardzo, ale ja otrzymuje pieniadze za swoja prace, a oni otrzymuja
      za kopanie pilki. Jesli ja zawale swoja prace, to mnie wyleja z roboty, a jesli
      oni zawalą...?

Co innego przegrac nawet 0:4 z Hiszpania, a co innego robic taki blamaz obrony,
      jak w meczu z irlandia Pln.

> A I JESZCZE JEDNO - KTO TU NIE SZANUJE?? - PIŁKARZE - KIBICÓW CZY RACZEJ KIBICE
      > - PIŁKARZY??
      > ALBO TY - PIŁKARZY??

Jesli pilkarze przegrywaja mecz w taki sposobo, ze mi zyjacemu za granica wstyd
      spotkac sie ze znajomymi obcokjrajowcami, to znaczy ze pilkarze nie szanuja
      swoich kibiców.

• Gość: mikol Polska - San Marino 1:2... I po ptokach... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.09, 10:53
      • bmc3i Re: Polska - San Marino 1:2... I po ptokach... 01.04.09, 10:54
        To nastepny mecz w Polsce graliby juz chyba przy pustych trybunach
    • Gość: OPS Z San Marino o zwycięstwo, gole, rehabilitację IP: *.net81.citysat.com.pl 01.04.09, 11:09
      przeciez wasyl nie zagra za kartki, kolejna niekompetencja pismakow....
    • Gość: hans hebron Czy wasilewski nie dostał w kartki wykluczającej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.09, 11:11
      w sobote dostął żółtą kartkę- Szpaku powiedział że nie może zagrac z SM, a tu w
      składzie? czyzby walkower?
    • Gość: Pio Trema?! Koleś palnij się w łeb ok? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 11:27
      Nazywają się PROFESJONALISTAMI. Profesjonalista nie może mieć tremy. Sranie.
      Grają w piłkę od lat. Ci sami w kadrze od lat. I jeszcze mają tremę? :D

To po co ich powoływać skoro gumowe nogi mają? Ośmieszają się i tyle. Większość
      z nich jest tak słaba, że nawet do podstawowego składu Boltonu się nie łapie
      (Bolton broni się przed spadkiem :P).

Aha i wracając jeszcze do Leo czemu na lewą obronę nie wstawi Piotra Brożka czy
      nie ściągnie Seweryna Gancarczyka? Czas Wawrzyniaka się ewidentnie skończył w
      kadrze. Trałka? Pożal się Boże. Bandrowski? A kto to ku*wa jest?! Roger? Wiadomo
      było że się tak skończy nadawanie jemu obywatelstwa. Do dupy.
      Krzynówka trzeba też do domu odesłać bo dziadek się już nie nadaje, a ostatnim
      występem wręcz się sam ośmieszył. Można by tak wymieniać jeszcze...

• Gość: józek co ma wózek Z San Marino o zwycięstwo, gole, rehabilitację IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.04.09, 11:33
      san marino w rankingu fifa jest ostatnim 201 zespołem na świecie (egzekwo z
      kilkoma innymi potęgami futbolu np. papuą-nowa gwineą)
    • Gość: aytor It's Stupid Leo jak Al Pacino;) IP: *.57.classcom.pl 01.04.09, 11:37
    • Gość: rychu z tychów San Marino jest w/g FIFA najsłabszym zespłem świat IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.04.09, 11:39
      zajmuje ostatnie 201 miejsce na liście wraz z innymi potęgami futbolu
      jak:Papua-Nowa Gwinea,Wyspy cooka,Samoa itp
    • 12.12a1 Nasi urzednicy i listonosze grajac z nimi... 01.04.09, 11:52
      ...pewnie daliby taki popis gry jak gdanskie dzieci w Ameryce
      Poludniowej.No,dopracowalismy sie pilkarzy dzieki polskiej mysli szkoleniowej i
      szefa od spraw szkolenia.
    • Gość: tyle w temacie Re: Z San Marino o zwycięstwo, gole, rehabilitacj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 12:07
      Co to się porobiło. Kelnerzy będą grać z urzędnikami i listonoszami.
    • Gość: Liderek Z San Marino o zwycięstwo, gole, rehabilitację IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.09, 12:18
      Wasilewski nie może grać ze względu na żółte kartki. Skąd więc jego obecność w
      przypuszczalnych składach? Zresztą, nieważne jaki będzie skład, niech dobrze
      poustawiają celowniki i sprawią, że będzie nam kibicom przyjemnie się oglądało -:)
    • bergman1 a po meczu święto narodowe zrobić? 01.04.09, 12:22
      mogli swoje żony posłać też na pewno grają.
    • Gość: p_xi_p Kreatywność z San Marino ? IP: *.cm.umk.pl 01.04.09, 13:34
      powinno być raczej: kreaturność lub kreadurność panie Bencwauker....
    • Gość: antykibic Z San Marino o zwycięstwo, gole, rehabilitację IP: *.subscribers.sferia.net 01.04.09, 14:29
      PRECZ z BENHAKEREM
      Ten gość zna się na pilce jak ja tulipanach
      Je3szcze pchacie w tego starego pryka tyle kasy
      Skandal i to kto to robi Boniek Lato i reszta związku gdzie wy k....
      macie oczy i kto płaci takiej kreaturze my kibice z podatkó tak
      wobec tego zwróćcie mi panowie to co w tego dupka zainwestowaliście
      Panie Benhaker jak najszybciej wracaj Pan tam skąd Pan przyszedł
      uprawiać tulipany tam jest Pana miejsce
      I choć to prima aprilis i sam w to nie wierzę ale byłby smiech
      gdybyśmy tego meczu nie wygrali - nie mówię tu o przegranej ale sam
      remis byłby ukoronowaniem Pańskiej genialnej myśli twórczej
      Jeszce raz powtarzam BENHAKER musisz odejść nie masz wyjścia po
      tych blamażach musi się znaleźć ktoś kto naprawdę się zaangażuje
      niech zbuduje drużynę od podstaw a nie zajmuje się reklamą Tyskiego
      wiem pecunia non olet ale Pan Panie Benhaker chyba zapomniał po co
      Pan tu przyjechał i jest za pazerny nawet jak na polskie warunki
      gdzie wszyscy wszystkich wreczają wziatki a już w piłce widać to
      najlepiej zawodnicy zamiast grać łamią ssobie głowę od kogo i ile
      jeszcze wziąść w łapę za trudno to nazwać grę w piłkę nożną to jest
      symulowanie gry co odbija się na boisku ani mysli ani polotu ani
      kondycji gramy jak amatorzy a nawet gorzej bo taka jest
      rzeczywistość dlatego sądzę że całkiem realne jest to że nie wygramy
      z biednymi sanmarińczykami czy jak im tam bo tam mimo że są amatorzy
      to przynajmniej chcą grać ze sobą i umieją czerpać z tego
      przyjemność i adość mimo że przegrywają my nie pokazujemy nic tyle
      komentarza obym się mylił a do związku PZPN jak najszybciej pozbyć
      sie tego pseudo trenera i shomana swoją drogą co za kompletny idiota
      pospisał z Panem Benhakerem kontrakt w którym przyznaje mu się
      odszkodowanie za wcześniejsze podziękowanie z jego tzw pożal się
      boiżę pracy teraz ten sam idiota powinien wyłożyć kasę z własnej
      kieszeni to by się kretyn nauczył a mo że też dostał za to wziątkę
      od Leo r,eka rękę myje co
    • Gość: antykibic Re: Z San Marino o zwycięstwo, gole, rehabilitacj IP: *.subscribers.sferia.net 01.04.09, 14:31
      bracie uważaj żebyś się nie zdziwił i rzeczywiście nie był
      wniebowzięty jak cię szlag jasny trafi pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka