Dodaj do ulubionych

"Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie XXX kole...

IP: *.xdsl.centertel.pl 01.06.09, 11:47
kapitalnie jak zawsze, udane uwieńczenie ligowego sezonu (no jeszcze będą baraże, tylko kto w nich zagra?)... a gdyńskie trio może chodzić na spacery z Dziółką...
Wieszczu widocznie lubi tego typu napastników :)
Obserwuj wątek
    • Gość: emp Re: "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie XXX ko IP: *.moebius.pl 01.06.09, 12:05
      Genialne cytaty Grembockiego i Wieszczyckiego, ale kolejny raz błąd z Trafarskim. Trenerem Lechii jest KAFARSKI, a Trafarski to napastnik, który pół roku temu trafił do gdańska z Elbląga. Ale widać, jeden i drugi muszą jeszcze zapracować na nazwisko :)
    • Gość: lotr Re: "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie XXX ko IP: 213.180.137.* 01.06.09, 12:28
      Mam nadzieję, że to ostatni artykuł Kawała...
      Nowa kolejka - nowy dziennikarz poproszę!
    • soren Re: "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie XXX ko 01.06.09, 12:35
      Może jeszcze Poligonowe podsumowanie sezonu i inne takie?
    • soren Re: "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie XXX ko 01.06.09, 12:36
      A dla artykuły p. Kałwy to pierwsza klasa.
      Pewnikiem lotr się ciśnieniuje o sprawę Kraków a Euro2012.
    • Gość: gaax Re: "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie XXX ko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 13:05
      emp - celna uwaga z trenerem Lechii :) pl.wikipedia.org/wiki/Tomasz_Kafarski
    • Gość: Grzes Re: "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie XXX ko IP: 89.25.232.* 01.06.09, 13:32
      Ja w sprawie zadania domowego.
      Jeśli 3 sędziów o 2 bramki, to 5 też o 2 bramki, no chyba że w międzyczasie ktoś na murawę dostawił kilka bramek, ale jeśli chodzi o gole to:
      3 - 2
      5 - x
      x = (5*2)/3 = 3,33
      To jest przypadek ogólny, bo jeśli chodzi o naszą ekstrawykopaną, to mamy równanie z dwustu kilkoma niewiadomymi dynamicznie się zmieniającymi, nierozwiązywalne nawet dla komputera Albert 2. Prób rozwiązania można szukać we wrocławskiej prokuraturze.
    • Gość: rum Re: "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie XXX ko IP: *.acn.waw.pl 01.06.09, 13:47
      a o kim Wieszczu to powiedział?
    • Gość: wkuadam Re: "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie XXX ko IP: 89.231.149.* 01.06.09, 14:05
      wieszczycki pozamiatał
    • Gość: jendker83 Re: "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie XXX ko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 14:30
      Czy ktoś się nade mną zlituje i napisze, w jakim języku jest wypowiedź Łukasza Surmy, bo im dłużej na te słowa patrzę, tym mniej rozumiem:).
      Jak zwykle świetny tekst:)
      Podsumowanie sezonu bardzo proszę :)
    • tylkowiselka Re: "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie XXX ko 01.06.09, 14:32
      chinyama w jedynastce kolejki--widział ktoś jego bramki?
    • Gość: angel Re: "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie XXX ko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 14:59
      bonin w szacunek? przepraszam,bylem- widziałem
    • siaba1984 Re: "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie XXX ko 01.06.09, 18:06
      Ja widziałem gole Chinyamy, ale ich uroda nie ma tu znaczenia! Wszedł na ok 20 min, strzelił 2 i został królem strzelców (wspólnie z Brożkiem). Czy to nie jest wystarczający powód żeby być w 11 kolejki?
    • andrzej.kalwa Re: "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie XXX ko 01.06.09, 21:46
      => emp
      Znowu dałem plamę... Żeby było śmieszniej (a raczej straszniej), w brudnopisie mam Kafarski. Idę klęczeć na grochu. Długo.

=> soren
      Inne takie też są przewidzane :-)

=> Grzes
      Teoretycznie się zgadza, ale bardziej w części z dynamicznymi niewiadomymi. Ja bym dołożył jeszcze postęp geometryczny i wyhamował przy 17, 45 :-)

=> rum
      O Ślusarskim

=> tylkowiselka
      Bramki Chinyamy bezbarwne, sprezentowane przez obronę, ale _dwie_. W dwie minuty i to niemal "z ławki". Większość napastników w naszej lidze na jego miejscu trafiłaby najwyżej raz, z tym, że połowa z nich - w bramkarza :-)

=> angel
      Moim zdaniem zasłużył - harował równo, solidnie i produktywnie, bez niego Szczot by sobie nie pograł. Postawienie Bonina na prawej obronie to dobra (poza kupnem Banasia - jedyna) decyzja Kasperczaka. Ale jakoś tak się składa, że do tej swojej opinii (subiektywnej, oczywiście) ciągle nie potrafię przekonać kibiców Górnika :-)
    • Gość: Craxa Re: "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie XXX ko IP: *.ramtel.pl 01.06.09, 22:12
      A ja tak zupełnie z innej beczki ;)
      kabarety.tworzymyhistorie.pl/1758_kmp_go_rnik-_trener.php
      polecam obejrzeć bo warto :]
    • Gość: angel Re: "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie XXX ko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 12:03
      bonin-ilosc poprawnych dosrodkowan w meczu? jego akcje "rozstrzygajaca" o losie spotkania?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka