Gość: klokan IP: *.sds.uw.edu.pl 11.06.09, 16:53 No, no, Real szaleje. Najpierw Kaka i Krystyna Ronaldo, a teraz Dudek... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asd Jerzy Dudek zostanie w Realu? IP: *.139.146.111.koba.pl 11.06.09, 17:12 Nie chcą płacić 'aż 3 miliony euro' za rezerwowego? To co za problem? Real szkółkę przecież ma, po coś ona istnieje, zawsze mogą wziąć jakiegoś młodego na ławę, jak zagra 5 meczów w sezonie to będzie sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Jerzy Dudek zostanie w Realu? IP: *.pools.arcor-ip.net 11.06.09, 17:24 Jezeli to prawda, iz Real chce zatrzymac Dudka, to ten moim zdaniem zostanie. Bedzie mogl sie pozniej chwalic, ze byl czlonkiem druzyny "galaktycznych" oraz znajomoscia z Ronaldo i Kaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smoke Jakby nie miał się czym chwalić ... IP: *.konin.mm.pl 11.06.09, 18:12 Koleś, który zdobywa puchar LM, będąc wyróżniającym się graczem ... on już poznał tylu wyśmienitych piłkarzy, że na pewno perspektywa poznania się bliżej z "nażelowanym" Ronaldo nie skłoni go do pozostania w Realu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XFile Jerzy Dudek zostanie w Realu? IP: *.aster.pl 11.06.09, 18:20 Moim zdaniem powinien zostac. Gra w jakims Feyenoordzie (mimo ze to tam przeciez naprawde zaczal wielka kariere) bylaby w tej chwili sportowa degradacja. Tak samo w druzynie z drugiej dziesiatki ligi angielskiej. A z Realem przynajmniej pokaze sie w LM, moze czasem cos zagra... I zarobi niemalo. Odpowiedz Link Zgłoś
patryk_z_wawy Jerzy Dudek zostanie w Realu? 11.06.09, 18:26 niech dudek opuszcza real jak najszybciej, jak bedzie dalej tam siedzial na lawce to ludzie zapamietaja go glownie jako tego, co siedzial na lawce realu. O pamietnym finale ligi mistrzow kazdy zapomni. Jak Jurek wyjedzie z Madrytu to byc moze bedzie mial przed soba perspektywe 3,4 sezonow kariery. Bedzie wiec czas, zeby przypomniec sie jeszcze kibicom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XFile Re: Jerzy Dudek zostanie w Realu? IP: *.aster.pl 11.06.09, 19:12 > O pamietnym finale ligi mistrzow kazdy zapomni. Nie sadze, zeby zapomnial o tym finale ktokolwiek poza zawistnymi Polaczkami. I na jego miejscu skupilbym sie na zarabianiu kasy na emeryture, zamiast na "przypominaniu sie kibicom". Łaska kibica na pstrym koniu jezdzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Jerzy Dudek zostanie w Realu? IP: *.228.foxnet.com.pl 11.06.09, 21:31 jaka emerytura? przeciez jak dudek skonczy kariere piłkarza, to nie ma watpliwosci, ze zacznie sie jego kolejna kariera i mozna tu wymieniac wiele profesji: trener, manager, komentator, dziennikarz sportowy, ekspert piłkarski, itd. Z niektorych wypowiedzi wynika, ze emerytura u dudka to bedzie na poziomie polskiej sredniej. A gosciu mial taka kariere i zdobyl podczas niej tyle kontaktow i znajomosci, ze bedzie trzepal niezla kase do konca zycia. Nie rozumie dlatego argumentow, zeby zostal w realu dla kasy, ktora i tak bedzie dalej zarabial, jak nie bedzie juz pilkarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
mikk Re: Jerzy Dudek zostanie w Realu? 11.06.09, 19:23 Dudek bedzie pamietany tylko z meczu w Istanbule... w koncu to jego ostatnim mecz w karierze, bo od 4 lat siedzi na lawie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blecharz Re: Jerzy Dudek zostanie w Realu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.06.09, 19:39 Patryczku, ludzie zapomna dlaczego dudek przyszedl do realu ? Tylko tacy jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kid Jerzy Dudek zostanie w Realu? IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.09, 18:30 gdzie za siedzenie na ławie dostanie tyle kasy co w realu? nigdzie. dudek zostanie tam na 100%. ktoś chce się założyć? :D Odpowiedz Link Zgłoś
swiatlo Ja bym się zgodził 11.06.09, 19:02 I tak już żadnej kariery nie będzie miał, jest już ewidentnie na wylocie, jedyne to jakoś przeczekać do emerytury. Płacą dobrze, nic nie trzeba robić, żadnego stresu, ławka wygodna, towarzystwo wyborowe, czego więcej oczekiwać?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Re: Ja bym się zgodził IP: *.128.110.163.static.crowley.pl 11.06.09, 19:14 A ja polecam wizytę w muzeum Realu. Tam wszędzie pełno jest Jurka. Jako Polakowi bardzo mi było miło, ze mój rodak jest częścią tej drużyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alberto Re: Ja bym się zgodził IP: *.ip.attu.pl 11.06.09, 22:44 dokladnie, w muzeum Realu pomyslalem ze Dudek to jeden z najwazniejszych pilkarzy w zespole - wyeksponowane rekawice, buty, zdjecia obok takich slaw jak Raul, Becks czy S.Ramos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Go¢$ €& Re: Ja bym się zgodził IP: *.clt.bellsouth.net 11.06.09, 19:27 swiatlo napisał: > I tak już żadnej kariery nie będzie miał, jest już ewidentnie na wylocie, > jedyne to jakoś przeczekać do emerytury. > Płacą dobrze, nic nie trzeba robić, żadnego stresu, ławka wygodna, towarzystwo > wyborowe, czego więcej oczekiwać?! Dokładnie! Zgadzam się w 100%. Do tego dodam, tamtejszy klimat bardzo odpowiada jemu i jego całej rodzinie. P.S. Dudu$, bardzo Cię proszę wybij sobie marzenia o powrocie do reprezentacji Tobie już bardzo, bardzo dziękujemy i więcej nie chcemy. Go¢$ €£¥ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan [...] IP: *.chello.pl 11.06.09, 21:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo1916 Re: Ja bym się zgodził IP: 94.254.151.* 12.06.09, 01:31 albo być internetowym frustratem:P Pozdrawiam serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
swiatlo Re: Ja bym się zgodził 12.06.09, 02:39 Gość portalu: gonzo1916 napisał(a): > albo być internetowym frustratem:P Uważaj bo jeszcze Ci bejsbolem przyłoży... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azyt Jurek spoko, tylko uwazaj IP: *.fbx.proxad.net 11.06.09, 19:18 na razie jest fajnie, tylko co bedzie, jak Iker zaniemoze? trzeba bedzie grac... Odpowiedz Link Zgłoś
swiatlo Re: Jurek spoko, tylko uwazaj 11.06.09, 19:30 Gość portalu: azyt napisał(a): > na razie jest fajnie, tylko co bedzie, jak Iker zaniemoze? > trzeba bedzie grac... No tak, zważywszy że Real nie ma obrony, a jedynie Iker robił za całą obronę, to będzie sporo roboty. Jurek się zdziwi jak w czasie meczu nagle go zaczną budzić: Jurek, wstawaj, wstawaj, trzeba grać! A już tak dobrze się drzemało... Ale trzeba mieć nadzieję że Iker przez ten rok jakoś przetrzyma i jakoś się to da przespać. W końcu to tylko rok. Nadzieję zawsze trzeba mieć.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leniu JUREK DO LECHA!! IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.09, 19:42 Jak dla mnie fajnie by bylo gdyby Jurek trafil do lecha tym bardziej ze lech praktycznie niema zadnego bramkarza. A napewno mialby co robic w polskiej lidze. Ale znajac wartosc Dudka chociaz jako rezerowowego to lecha nie stac na taki wyczyn. Chociaz sprzedac Stilica i si. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AlKo Jerzy Dudek zostanie w Realu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 19:56 To byłby błąd.Po kolejnym roku na ławce byłaby już tylko sportowa emerytura. Odpowiedz Link Zgłoś
icaro co to za bzdura?? 11.06.09, 20:01 dudka maja dosc od dawna.jest pierwszy na liscie na opuszczenie madrytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LeoWhy Jerzy Dudek zostanie w Realu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 20:18 Jurek why? For money! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graf Jerzy Dudek zostanie w Realu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.06.09, 20:21 moim zdaniem - niech zostanie. to już piłkarz na skraju swojej kariery a Iker Casillas nie jest człowiekiem z żelaza, w końcu dozna jakiejś kontuzji, a wtedy... wszystko przed Dudkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Jerzy Dudek zostanie w Realu? IP: 88.220.82.* 11.06.09, 21:06 ODCISKÓW NA DUPIE DOSTANIE. Odpowiedz Link Zgłoś
daro20 Jerzy Dudek zostanie w Realu? 11.06.09, 21:09 Biedny Dudzio łudzi sie na gre w reprezentacji, na jego miejscu też bym jeszcze walczył o gre w niej, lepszego od Niego nigdy nie było DudzioRulezzzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Jerzy Dudek zostanie w Realu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.09, 22:36 ja bym został, ale pod warunkiem, że mi zamontoją play station w okolicach ławki - żeby se w Fife czasem potrenować. Odpowiedz Link Zgłoś
pandzik Jerzy Dudek zostanie w Realu? 12.06.09, 02:35 Fajne komentarze. A kazdy z nas chciałby sie znaleźć na miejscu Dudka... Choćby zagrać 5 meczy w sezonie w Realu, choćby siedziec caly na lawie... treningi by nam wystarczyly... eh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Jerzy Dudek zostanie w Realu? IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 12.06.09, 03:07 Zostanie? a mowil ze jest ;AMBITNY;i musi za wszelka cene grac gdziekolwiek.Jego slowa sie w gowno obracaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudolf-v Re: Jerzy Dudek zostanie w Realu? IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 12.06.09, 07:48 Kasa, misiu, kasa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekin Jerzy Dudek zostanie w Realu? IP: *.stk.vectranet.pl 13.06.09, 13:00 według mnie powinen odejsc Odpowiedz Link Zgłoś