Dodaj do ulubionych

Szokujący wywiad Boruca. Cała prawda o jego pro...

• Gość: Martix Szokujący wywiad Boruca. Cała prawda o jego pro... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 12:21
      A ja się zgadzam z Borucem, ze niektórych problemów nie da się odstawić na
      boczny tor bo one zawsze wrócą w najmniej odpowiednim momencie. A z drugiej
      strony czy tylko Boruc w tych meczach grał? A gdzie była obrona i reszta
      zespołu. Ma racje mówiąc że jak grał na Euro to wszyscy go "na rekach nosili"
      a jak podwinęła mu się noga to obrzucają go błotem. Ale to niestety typowe dla
      polskiej mentalności. Mam nadzieje że wróci do dawnej formy i tego mu życzę.
    • idasierpniowa28 Szokujący wywiad Boruca. Cała prawda o jego pro... 03.07.09, 12:23
      Szantaż emocjonalny i granie na ludzkich uczuciach jest najniższą,
      najpodlejszą rzeczą, jakiej może dopuścić się człowiek, ja dla takich osób nie
      mam krztyny szacunku.
      Mimo tego że jestem kobietą, nigdy tej całej żonie jakoś specjalnie nie
      współczułam, ani się nie użalałam, chociaż panowała powszechna moda ( głównie
      na forach) na robienie z niej świętej za życia, bo uważam, że jeśli coś się w
      związku psuje, nigdy nie jest winna jedna strona.
      Wiem, że to cholernie trudno, ale Artur powinien za wszelką cenę zebrać się w
      sobie, bo przecież każde jego najmniejsze potknięcie, to dla takiej ( piiiip)
      woda na młyn. Po co jej dawać powody, do odczuwania jakiejś chorej
      satysfakcji? To silny facet, wierzę, że da radę :)
      No i tak już niestety jest, że najbardziej ranią nas ci, którzy są lub byli
      nam bliscy, chore to, ale nic się nie poradzi...
      Trzymaj się Artur, prawdziwi kibice się nigdy nie odwrócili i nie odwrócą, ot co.
    • maxweber3 Kibice są z Tobą 03.07.09, 12:29
      Pewnie nie czytasz "plotka" ani komentarzy na forach ale jakby co to wiedz, że
      kibice są z Tobą!
      • Gość: Kibic Jestem kibicem i z nim nie jestem IP: *.chello.pl 03.07.09, 23:14
        chyba, ze chodziło ci o kiboli
    • sebastian64 biedny Artek 03.07.09, 12:29
      Zastraszony psychicznie do tego stopnia, że musiał się w mediach na żonę
      poskarżyć. Jakoś nie kojarzę żeby ta wredna, wyrachowana żona lub ktokolwiek z
      jej rodziny dali wywiad w jakiejś gazecie jak to się jej z Artkiem żyło i
      mieszkało (a podejrzewam, że było by co opowiadać).
      Dobrze, że Artek jest na tyle "odpowiedzialny", że będąc w kiepskiej formie
      psychicznej postanowił stanąć w bramce podczas ważnego meczu zamiast ustąpić
      miejsca komuś, kto skupi się tylko na meczu.
      • Gość: PMOD Re: biedny Artek IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.09, 20:49
        Ty chyba nigdy nie miałeś dzieci? a jak miałeś to chyba ich nie kochałeś. Wiesz co oznacza brak dostępu czy ograniczony dostęp do dziecka które kochasz? zastanów się. Jego żona wiedziała kim jest Boruc i co robi, jak jest specyfika zawodu. te wyrzeczenia nie były za darmo raczej. A teraz co? chce pewnie więcej. poczeka aż sie jeszcze bardziej wzbogaci, jakby zakończył karierę to szybko by podpisała rozwód. Oby nikogo nie spotkała taka sytuacja, ja też nie znam tego z autopsji, ale na pewno nie chciałby poznać. Co do meczów, chciał nie zawieźć, to trener powinien osądzić jego stan i formę.
    • Gość: GŁOWA BOLI Re: Szokujący wywiad Boruca. Cała prawda o jego p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 12:34
      Boruc w artykule w Rzepie powiedział, że "Kaśka zakłada buty na obcasach tylko
      po to, by Alex cały czas patrzył na nią, kiedy chodzi obok.". Ale ta jego była
      jest perfidna:)!!!!! Buty na obcasach:)!!!! Cha., cha!!!!! A może jego syn cały
      czas patrzy na panią Kasię, bo tatusia Boruca w ogóle nie zna? Tylko facet może
      coś tak głupiego wymyślić.
    • Gość: pepek Szokujący wywiad Boruca. Cała prawda o jego pro.. IP: *.toya.net.pl 03.07.09, 12:42
      BORUC MISTRZ !!! szkoda ze ma takie problemy bo na tym traci reprezentacja i
      jego druzyna a talentu mu nie brakuje !!!
    • Gość: kumys Szokujący wywiad Boruca. Cała prawda o jego pro... IP: 87.204.245.* 03.07.09, 12:46
      artur, dasz rade, wrocisz jeszcze na szczyty:)
    • idasierpniowa28 Szokujący wywiad Boruca. Cała prawda o jego pro.. 03.07.09, 12:46
      Zapomniałam jeszcze napisać, że w sumie śmieszy mnie zakłamanie większości ludzi
      dzisiaj tu piszących. Przypomnijcie sobie Wasze komentarze po zawalonych meczach
      i nie tylko. Bo ja to przynajmniej zawsze stałam " po jego stronie" ;)
    • Gość: Loko Już piszę, dlaczego ten wywiad jes nie szokuje IP: 80.50.90.* 03.07.09, 12:48
      Zamiast bardziej pogadać o Belfaście i Bratysławie Kołodziejczyk pyta, jak w
      gazecie dla pań o małżeństwo Boruca. Ok. Nie mówię, że źle, ale jest z tego
      zdecydowanie za dużo.

Zabrakło:
      Bratysława, Lwów, No i Celtic. Gościu ma pod 30 i nie zapytał go co dalej. Bez
      sensu.
    • Gość: PL Szokujący wywiad Boruca. Cała prawda o jego pro... IP: 212.160.172.* 03.07.09, 12:49
      Artur jesteśmy z Tobą (L)
    • Gość: Leo Ben Haker Beznadzieja... IP: 217.98.12.* 03.07.09, 12:55
      Dlaczego dopiero teraz Boruc jest "szokująco szczery"?
      Moim zdaniem kolo nie powinien w ogóle się wypowiadać na prywatne
      tematy, a tym bardziej po takim czasie. Najpierw pozwolił wleźć
      sobie z buciorami na dywan a teraz jest "szokująco szczery"...

W całej tej sprawie najbardziej szkoda tego dzieciaka...
    • Gość: mirek Co on robił na boisku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 12:59
      Wszystko fajnie, ciekawa szczera rozmowa - sam przeżywałem rozwód, wiem co to
      znaczy. Współczuje mu, bo wiem co musi przechodzić.

Pytanie jednak brzmi CO ON ROBIŁ NA BOISKU, jeżeli nie był w formie (nieważnie
      psychicznej czy fizycznej)? Czy Benhaker nie wiedział o jego problemach? Czy
      trener bramkarzy nie widział kiepskiej formy Boruca?

• Gość: ŁKS rządzi w Łodzi Trzymaj się Artur! IP: *.4web.pl 03.07.09, 13:06
      www.youtube.com/watch?v=fQytULFl8i4
    • Gość: Ryszard Ka. Szokujący wywiad Boruca. Cała prawda o jego pro... IP: 147.114.226.* 03.07.09, 13:14
      You'll never walk a(L)one!!!!!!!
    • Gość: xo Do przodu Artur !!! IP: *.chello.pl 03.07.09, 13:22
      Artur, trzymaj się. Jesteśmy po Twojej stronie !!!
    • dlugopis11 Artur jesteśmyn z Tobą(L) 03.07.09, 13:27
      Artur byliśmy,jesteśmy i ZAWSZE BĘDZIEMY Z TOBĄ!!!
      Trzymaj się Bracie.
      Kibice,koledzy i przyjaciele z (L)
    • Gość: my opinion Szokujący wywiad Boruca. Cała prawda o jego pro... IP: 94.254.162.* 03.07.09, 13:36
      Może żona ukończyła psychologię, żeby móc się z nim porozumić, ale widocznie z niedojrzałym facetem jest to niemożliwe.
      Powinna wziąć ile się da, zasądzić godziwe alimenty i pozwolić chłopcu przeżyć utraconą(?) młodość, potocznie mówiąc: wyszumieć się.
      Po co komplikować życie sobie i jemu.
      Wierzę mu, że kobieta potrafi być mściwa i zatruć życie a dziecko jest kartą przetargową.
    • Gość: gość Byłem, jestem i zawsze będę za nim... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.09, 13:37
      Dla mnie najlepszy polski bramkarz. Za umiejętności, serce do walki i charyzmę.
    • Gość: hombre Szokujący wywiad Boruca. Cała prawda o jego pro... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 13:47
      To po się pchał do bramki wiedząc o swoich problemach? Tak ciężko
      powiedzieć odpuszczam, niech broni kolega. To ewidentnie Jego wina i
      co z tego że teraz sie przyznaje...
      • Gość: ja Re: Szokujący wywiad Boruca. Cała prawda o jego p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.09, 13:56
        Już widzę jaki raban podniosłyby media i kibice jakby Boruc
        z "powodów osobistych" nie zagrał w tych meczach. Wszyscy opluli by
        go że po prostu ma to gdzieś...
    • Gość: pinio Szokujący wywiad Boruca. Cała prawda o jego pro... IP: 195.117.22.* 03.07.09, 14:06
      Cóż - obraz Polki - "żony" (niekoniecznie kogoś sławnego) jest zadziwiająco
      często podobny do obrazu wyłaniającego się z tych wypowiedzi. Tzw. "myśląca"
      macica. Boruc ma przewalone - tego typu suki nie odpuszczają. Zgodnie z
      polsko-katolickim wychowaniem faktycznie obierze cel w życiu - zgnoić faceta.
      Jedyna pociecha (na daleką przyszłość) - jeśli nic wielkiego nie spieprzy i
      nie straci kontaktu z synem - ten będzie po jego stronie. Tylko życia trochę
      szkoda.
    • princealbert trzeba bylo taktownie oddac miejsce w bramce 03.07.09, 14:06
      albo woz albo przewoz, panie Boruc.
      • Gość: sopel smieszny facet IP: 24.42.108.* 03.07.09, 22:01
        uzala sie nad swoim losem przed milonami, szukajac poklasku, zamiast
        wziac sie wreszcie do roboty. Nowy trener Celticu nie bedzie taki
        litosciwy jak Strachan i go wywali na twarz. I bardzo dobrze, moze
        to Artura wreszcie obudzi, bo stoczyl sie niemal do rynsztoku i
        zaraz zacznie robic pod siebie. Smutne to.
    • Gość: kjdf Szokujący wywiad Boruca. Cała prawda o jego pro... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 14:27
      jak się qoorwił to niech płaci a nie płacze po gazetach że mu golą
      doopsko... to że ma kasę to nie znaczy że należy przystawać na
      alkoholowe libacje i głaskać archiego po głóce że nic się nie
      stało...bo u większości podbnie w domu to poco mu to wytykać, bo
      przy okazji i trochę sobie
    • Gość: Rean Jakiej płci jest była żona Boruca...? IP: *.icpnet.pl 03.07.09, 14:57
      "Piłkarz ma żal do żony, że gra on na jego uczuciach...", "...wyprowadził się
      ona z domu..."?! Macie jakieś wątpliwości, czy po prostu nie czytacie tego, co
      napiszecie. Co za niechlujstwo językowe. Edit, plz.
    • Gość: LOL Szokujący wywiad Boruca. Cała prawda o jego pro... IP: 87.239.192.* 03.07.09, 14:57
      "Ona wychodzi z założenia, że jest poszkodowana, i jej jedynym zajęciem jest
      zepsucie mi życia." Każdy tak mówi i to jest niby prawda? Prawdą byłoby jakieś
      szczere stwierdzenie o sobie. Tutaj jest niewinny we wszystkim a kilka fajek
      jakby pomaga w formie...

Przyznaję nigdy go nie lubiłem media, wychwalały go jak bóstwo, chociaż nie
      osiągnął nawet połowy tego, co choćby gnojony już wtedy Dudek.
      • Gość: dan Artur dużo zdrowia chłopaku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 16:11
        Jako kibice i ludzie trzymamy za Ciebie kciuki, zeby ci sie wszystko
        ulozylo!
    • koham.mihnika.copyright czasem baba lubi sie nie odczepic 03.07.09, 15:00
      wspolczuje Borucowi. Kazda kobieta, ktora gra dzieckiem jest najpodlejsza, bo
      krzywdzi wlasne dziecko.
      • Gość: Devil czasem baba lubi sie nie odczepic IP: *.chello.pl 04.07.09, 00:11
        Boruc Trzymaj sie! jeden z niewielu pikarzy z jajami, a laski zawsze maja
        poronione pomysly na psychologiczne mieszanie. Jestes wielki i masz charakter.
        Pozdro z Sosnowca

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka