Dodaj do ulubionych

Ograj Poligon w Wygraj Ligę

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 17:04
Liczyć się proszę nauczyć, przynajmniej do 4 na początek!
Obserwuj wątek
    • Gość: stef Re: Ograj Poligon w Wygraj Ligę IP: *.acn.waw.pl 07.08.09, 17:08
      Hola, hola! Wygraj Ligę najpierw się nazywało... Wygraj Ligę! Były kupony w gazecie, wypełniało się i wypełniało pocztą, Internet wtedy mieli Gudzowaty z Oleksym tylko [a ten ostatni i tak tylko Windows Messenger, żeby mógł się łatwo kontaktować z przełożonymi]. Dopiero później ktoś wpadł na "genialny" pomysł przerobienia tego na Piłkarzyki. Potem się okazało, że to jednak nie był AŻ tak genialny pomysł, i wrócono do poprzedniej nazwy.
    • Gość: S Re: Ograj Poligon w Wygraj Ligę IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 07.08.09, 17:26
      Hmm, no tak, mam gdzieś 20 minut na zgłoszenie zepsołu, a ja nie wiem jak to zrobić ^^ Żeby wejść do ligi mam wpisać kod, który dostałem na maila, a tak się składa, że nic nie dostałem ... co zrobić ?
      A co do składu - Cierzniak - Glik, Marcelo, Król, Głowacki - Kirm, Bruno, Surma, Gancarczyk - Frankowski Grosicki
    • Gość: fl0dA Re: Ograj Poligon w Wygraj Ligę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 17:29
      a zmieścisz się w budżecie ?
    • Gość: S Re: Ograj Poligon w Wygraj Ligę IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 07.08.09, 17:31
      Jak do było do mnie, to tak, wszystko do końca domknięte.
    • liq88 Re: Ograj Poligon w Wygraj Ligę 07.08.09, 17:39
      ja założyłem w tym roku 4 drużyny. ciekawe czy jak zawsze skończy się na około 5000 miejscu :D a to wypisywanie składu na kuponach to nawet pamiętam :)
    • Gość: Suszarka Re: Ograj Poligon w Wygraj Ligę IP: *.62-97-226.bkkb.no 07.08.09, 18:31
      Są już pierwsze skutki typów Andrzeja. W meczu Cracowia - Lechia. Polczak - gol, Ślusarki - żółta kartka.
    • Gość: hah Re: Ograj Poligon w Wygraj Ligę IP: 89.231.149.* 07.08.09, 20:16
      też mam atak Ślusarski - Paluchowski :)
    • dirk1 Re: Ograj Poligon w Wygraj Ligę 07.08.09, 21:06
      Ja jednym składem zarobiłem za Polczaka 3 punkty. A drugim zarobiłem 11 mając Kaczmarka i Cvirika.Pierwszy raz gram w tą grę ale jest super,mam silną jedenastkę i mogę wygrać!!!
    • Gość: Trener WInners Sqa Re: Ograj Poligon w Wygraj Ligę IP: *.toya.net.pl 07.08.09, 21:29
      Kasprzik
      Król Hernani S. Gancarczyk
      Wilczek Stilic Bruno Burkhardt
      Paluchowski Grosicki Frankowski

Rezerwowi:
      Struski, Robakowski, Uszalewski, Kawa, Tomasik, Jary, Kosecki
      Zacząłem grać wiosną, i ugrałem za pierwszym razem miejsce w 1. 600
    • clasher Re: Ograj Poligon w Wygraj Ligę 07.08.09, 22:48
      A może by tak liga poligonowa została założona, gdzie by czarno na białym było widać kto się zalicza do Boratów, a kto do Szacunków? Nie to żebym Kierownikowi Szanownej Wycieczki coś sugerował, oczywiście... :)
    • Gość: fgfgg Re: Ograj Poligon w Wygraj Ligę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.09, 12:50
      wonews.blox.pl/2009/08/Wracam-po-dlugiej-przerwie-Glosujcie-na.html
      Głosujcie na Tomasza Majewskiego!!!
    • andrzej.kalwa Re: Ograj Poligon w Wygraj Ligę 09.08.09, 14:49
      => Liczydło
      Zawodnik Magdoń został już ukarany naganą za to, że zawieruszył w odmętach oraz oparach i spóźnił się na odprawę tekstu, wprowadzając chaos grubymi nićmi szyty.:-)

=> stef
      A rzeczywiście, było coś takiego - kupony, klej, wysyłanie. W tej zabawie chyba udziału nie brałem - ostatnie wysyłanie czegokolwiek pocztówkowo-konkursowo uprawiałem w podstawówce i bodaj był to głos na Listę Przebojów Trójki (na wszelki wypadek nie powiem, na jakie piosenki głosowałem :-))

=> Suszarka
      KS Poligon - Ślusarski - asysta, Marcelo - bramka, Małecki - dwie bramki :-) LZS Borat - obrona Cracovii puszczająca 6 bramek, Tupalski z żółtą kartką :-) A Polczaka nie lubię. Nie mógł oddać gola komuś innemu? :-)

=> clasher
      Pomysł jest.
      Dobra - jeśli Szanowna Wycieczka byłaby w życzeniu - możemy się pobawić i wtedy każdy czarno na białym będzie miał dowód, że zna się na piłce lepiej ode mnie (och, też mi wyczyn... ;-)).
      Liga nazywa się - jakże odkrywczo "Poligon".
      Kod dostępu: 831675813

• Gość: Łoker Re: Ograj Poligon w Wygraj Ligę IP: *.mtm-info.pl 09.08.09, 21:56
      No to panowie ruszyła maszyna:D
      Szkoda, że zapisuje się dopiero po drugiej kolejce ale w moim zespole jest potencjał (he he he - szczęka Jacka G.)
      Zapisałem się do ligi i liczę na zwycięstwo;)
      1-3-4-3
      Kasprzik - Gancarczyk, Arboleda, Skerla - Małecki, Pawłowski, Caiado, Kirm - Frankowski (K), Chrapek, Paluchowski
      Rezerwa:
      Str... - i tak ich nie znacie:D
      PS. Pamiętam jak kiedyś Wasyl punktował... ekh tamte czasy
    • Gość: ja Re: Ograj Poligon w Wygraj Ligę IP: *.igloonet.pl 09.08.09, 22:51
      a kiedyż to pan ruszysz w dalszą podróż po krakowskich boiskach? czekam i czekam na relacje...
    • andrzej.kalwa Re: Ograj Poligon w Wygraj Ligę 11.08.09, 00:30
      => ja
      Kiedy ligi ruszą - może i ja się ruszę. Jeśli tylko czas pozwoli, bo weekendy spędzam wybitnie "poligonowo"... Ale jeszcze paru boisk nie odwiedziłem, jeszcze paru drużyn nie widziałem, więc... :-)
    • Gość: siueh Re: Ograj Poligon w Wygraj Ligę IP: *.as.kn.pl 14.08.09, 08:16
      Wygraj lige to nabijanie kasy i ogromny chaos. pLiga jest duuuuuzo lepsza i bardziej przejrzysta. Tyle, ze tam kasy nie ma wiec dzieci neostrady nie wykaza raczej zainteresowania hehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka