Gość: qnk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 20:36 Lewandowskiego Mariusza nie ma w składzie, bo...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aapa Re: Superpuchar Europy Z Czuba i na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.09, 20:39 Trofum,jak piszecie, to mało który piłkarz ma na koncie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rico Superpuchar Europy Z Czuba i na żywo IP: *.dip.t-dialin.net 28.08.09, 20:46 Sat-1 daje live na Astrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the user Superpuchar Europy Z Czuba i na żywo IP: 91.184.215.* 28.08.09, 20:48 czyzby nie bylo transmisji w TVP? ;P jesli ktos ma, to transmisja jest na SIGMA Tv (komentarz po grecku) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berkowaty sky sports1 IP: *.static.adslpremium.ch 28.08.09, 20:52 komentarz w bardziej przyjaznym jezyku... zresztą najlepszy jaki znam, w sensie fachowości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rico Re: sky sports1 IP: *.dip.t-dialin.net 28.08.09, 21:16 ale dla portfela za to horror Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berkowaty Lewandowski IP: *.static.adslpremium.ch 28.08.09, 20:49 "20:43 Dlaczego nie gra Lewandowski? Jak nie wystąpił w meczu ligowych myśleliśmy, że oszczędzają go na europejskie puchary. Jak opuścił mecz w Lidze Europejskiej, myśleliśmy, że oszczędzają go na Superpuchar. Dziś uważamy, że oszczędzają go na ligę." nie gra, bo się zepsuł... mnie się ogórki świeże zepsuły i mam kiszone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lecz sie Superpuchar Europy Z Czuba i na żywo IP: *.cust.tele2.se 28.08.09, 21:08 Lewandowski jest oszczedzany na mecze z Irlandia i Slowenia. To proste, bedzie para gigantow Lewandowski-Lewandowski obydwaj w wybornej formie. (w rezerwie w superformie Smolarek, a Krzynowek + Lobodzinski uzupelnia sklad uzaleznionych) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Superpuchar Europy Z Czuba i na żywo IP: *.chello.pl 28.08.09, 21:15 nie chcecie patrzec w drugi telewizor, wylaczcie. Nie piszcie o tym. Sa tacy, ktorzy lubia i Was i polska lige, choc to moze jakas choroba:) ja patrze i mnie to ciekawi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głos z sali Chyhrynskij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 21:25 Nie napisaliście ciekawostki, że kolega Chyhrynskij gra ostatni mecz w Szachtarze, a potem zmienia pracodawcę na... Barcelonę. Musi mieć chłop dylemat czy robić wślizgi... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_avalanche Superpuchar Europy Z Czuba i na żywo 28.08.09, 21:26 Z tymi koszulkami Piasta Gliwice to nawet blisko, bo przecież kolory te same ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polsat Polsat IP: 62.61.40.* 28.08.09, 21:39 Hej, przecież na polsacie dają !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the user re: Polsat IP: 91.184.215.* 28.08.09, 21:54 a co to jest Polsat? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal3michal3 Superpuchar Europy Z Czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 22:01 rodzice siedzieli na nk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aapa Re: Superpuchar Europy Z Czuba i na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.09, 22:23 legia dawno skończyła. na co teraz przełączać? Odpowiedz Link Zgłoś
8neron Superpuchar Europy Z Czuba i na żywo 28.08.09, 22:35 Tak, pan redaktor ma 100% racji. Eto'o to maszyna do strzelania bramek. Najważniejszy cel to gol. Ibra też potrafi strzelać ale to zupełnie inny typ zawodnika. Jeden i drugi to gwiazdy najwyższego formatu, zresztą na takie samodzielnie się też kreują. Żeby Barca nie sparzyła się na tej wymianie. Bo oddali swego najlepszego strzelca za podwójną stawkę, ponieważ musieli jeszcze dopłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fg ibrachimowicz wypad z baru!! IP: *.zone9.bethere.co.uk 28.08.09, 22:42 ibrachimowicz wypad z barcy akcja 3 na 2 a ten debil zamiast podac "zaskakuje" próba kiwnięcia obu i strzałem. co za kretyn on niszczy styl barcy, która lubi wejsc z piłką do bramki, a ten cienias jest wolny , nie potrafi grac na granicy spalonego, słabo podaje , jest dretwy jak barszcz dlaczego ci idioci sprzedali etoo??? i jeszcze dopłacili za takiego drewniaka, któey oprócz swojego zagrania pietka(beznadziejnego zresztą) nic nie potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KubaGorka Wrozka nie jestem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.09, 22:43 Ale Barcelonie po tym co widzę jakiegoś szałowego startu nie wróżę. Tak naprawdę niczym nie porywają, sfrustrowani tym, że nie idzie (widać po Messim w końcówce - najpierw jednego Ukraińca bezczelnie popchnął, drugiemu starał się zrobić kogucika /przy jego wzroście SZACUN :)/). Poza tym - 120 min. w nogach, a start za ligi za 3 dni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yosemitesam Superpuchar Europy Z Czuba i na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.09, 22:48 W 2 połowie najbardziej zbulwersowało mnie to, że Razvan Rat nadepnął na jaja Toure. Otóż chamstwo proszę państwa ! A poza tym, to karne mamy jak w banku. Remis jest umówiony ze względu na czas antenowy i związane z nim reklamy. Życie. Odpowiedz Link Zgłoś
tupkal Superpuchar Europy Z Czuba i na żywo 28.08.09, 22:49 Wisełka wygrała kiedyś z Barceloną .... Wisełka Kraków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yosemitesam Re: Superpuchar Europy Z Czuba i na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.09, 22:57 Ja swojej córce też kiedyś dałem wygrać w pimpąga ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaa Bądźmy szczerzy barca nudzi... IP: *.net.inotel.pl 28.08.09, 23:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrrrr Re: Superpuchar Europy Z Czuba i na żywo IP: *.chello.pl 28.08.09, 23:20 kausrana! barcwelona! farsa! dupa kałtaloni! Jak ja tego klubu nienawidze!!! Odpowiedz Link Zgłoś