Gość: qwerty Oceny Polaków po meczu z Irlandią Płn. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.09, 23:16 Ja na boisku widziałem jeszcze Roberta Lewandowskiego,który rozegrał piłkę przy bramkowej sytacji,ale skoro komentatorzy go nie uwzględnilito nie było go i koniec Odpowiedz Link Zgłoś
teacher Tym pilkarzom juz mozna podziekowac, trzeba szukac 05.09.09, 23:18 innych... Tak jak pisalem po meczu w Belfascie, im szybciej zajmiemy sie szukaniem nowych, mlodych zawodnikow, ktorzy cos potrafia, ktorzy beda biegac, ktorzy sa zdolnic cos wygrac, strzelic jakies bramki w meczu za punkty, ktorzy nie beda ludzmi skazanymi na porazke, przegranymi loserami, ktorzy do przegrywania przywykli, tym wieksze szanse, ze w 2012 nie skompromitujemy sie i moze nawet wyjdziemy z grupy. W przeciwnym razie znowu bedzie wiocha... Niedawno rozmawialem z pewnym Holendrem, ktory powiedzial mi, ze da mi swoj samochod, jesli wygramy dzis z Irlandia Polnocna, oczywiscie, nie traktowalem jego obietnicy powaznie, ale nie rozumialem tej pewnosci w glosie i przekonania, ze polscy pilkarze jednak sa do niczego, ze nie mozna na nich liczyc, ze nie stana na wysokosci zadania. Dzisiaj zrozumialem skad ta jego pewnosc siebie, coz, my nie widzimy tego, co dla innych jest oczywiste... JESTESMY SLABI!!! I zawsze czepiamy sie nadziei. Nie mozna stawiac na Polakow, bo zawsze sie przegra, u Williama Hilla porazka Polakow to niemalze pewniak... Tak jak pisalem wczesniej - w 2012 zadnego z obecnych pilkarzy nie bedzie w skladzie bialoczerwonych... Beda tam zupelnie nowe twarze... Zobaczycie, bedzie zupenie nowa druzyna i bedzie maly sukces... Ale nie z tymi, oni nie potrafia... Oni musza odejsc... teacher Odpowiedz Link Zgłoś
mortisnostre Nasi pilkarze slabi, ale przez redaktora przemawia 05.09.09, 23:24 zal i zlosc, a tu nie o emocje chodzi... Emocje juz byly.... Nie mozna ich tak nisko oceniac... Nie byli az tak slabi chociaz zbyt slabi na to, aby awansowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Oceny Polaków po meczu z Irlandią Płn. IP: *.chello.pl 05.09.09, 23:20 Roger tylko 2? Golański i M. Lewandowski aż 3??? może czas zawód zmienić panowie z GW? Roger był dziś jedynym piłkarzem, który nie bał się piłki... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Oceny Polaków po meczu z Irlandią Płn. 05.09.09, 23:33 zdecydowaie najsłabszy był dzisiaj kuba blaszczykowski i nie dosyc ze bezprpduktywny w ofensywie to jeszcz tracił głupio piłki po których szły grozne kontry ,absolutnie nadawal sie do zmiany jako pierwszy ,krzynówek nawet się starał ale strzelał bezndziejnie i beznadziejnie bronił, to z jego strony padła bramka ,absolutnie na tej pozycji powinien zagrac garncarczyk ,dobra zmiane dał robert lewandowski i pownien grac od poczatku nawet razem z brozkiem w ataku ,drugi lewandowski grał słabo, za wolno bardzo przewidywalnie i asekuracyjnie ,uratowała go strzelona bramka po akcji roberta lewandowskiego i brozka .murawski nie gral żle i powinien grac dalej ,smolarek szarpał starał sie ale bez głowy ,brożek miał kilka udanych wejsc i wyjsc do podan ale za duzo też przestojów czyli na swoim normalnym średnim pozimie ale nic rewelacyjnego . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicc Oceny Polaków po meczu z Irlandią Płn. IP: *.adsl.inetia.pl 05.09.09, 23:23 Kiedy wreszcie ktoś w redakcji sportowej GW ogarnie się, że niejaki Szadkowski M. ze znajomością piłki nożnej ma tyle wspólnego, co świnka morska z morzem? ROGER - jedno z najlepszych, jeśli nie najlepsze spotkanie w reprezentacji. Może Pan Szadkowski zamiast oglądać mecz smsował towarzysko z greckim redaktorem, który nie tak dawno temu zapewniał go, że w AEK Ateny nawet nie znają takiego piłkarza jak Roger Guerreiro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raeg irlandia wygrała z Hiszpanią !! to nie sa ogórki ! IP: *.chello.pl 05.09.09, 23:27 matołki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpieg szoguna Oceny Polaków po meczu z Irlandią Płn. IP: *.b-ras2.chf.cork.eircom.net 05.09.09, 23:26 Roger 5/6 Obraniak 4/6 Golanski i Boruc 3/6 Lewandowski i Lewandowski 2/6 cala reszta 1/6 Blaszczykowski 0/6 (katastrofa!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Oceny Polaków po meczu z Irlandią Płn. IP: 217.96.110.* 05.09.09, 23:27 masakra grali jak muchy w smole w pierwszej polowie potem troche przyspieszyli ale i tak katastrofa szkoda gadać:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clef82 Oceny Polaków po meczu z Irlandią Płn. IP: *.cable.ubr07.dund.blueyonder.co.uk 05.09.09, 23:27 Roger jak Roger, ale Brożek... Przecież on był jak ósmy obrońca dla nich! Koleś może i ma jakieś umiejętności, ale pewności siebie zero... W zupełnym przeciwieństwie do Lewandowskiego, który przynajmniej walczył... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fasdg Peszko za Błaszczykowskiego i byłoby ok IP: *.chello.pl 05.09.09, 23:29 a tak ? musieliśmy patrzyć jak ten drugi potyka się o własne nogi. żanada Odpowiedz Link Zgłoś
myac93 Re: Oceny Polaków po meczu z Irlandią Płn. 05.09.09, 23:28 właśnie wróciłem z Chorzowa. Jestem bardzo negatywnie zaskoczony. Jeżdże na kązdy mecz w kadry w Chorzowie. I tak słabego występu nie widziałem. Ktoś powie, że był słupek, i że więcej posiadaliśmy piłkę,i siedzieliśmy na Irl. Irlandia zrealizowała swoją taktykę. Najpierw zdobyła bramkę a potem sie zamurowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Oceny Polaków po meczu z Irlandią Płn. IP: 217.96.110.* 05.09.09, 23:29 masakra im się nie zabardzo chce chodzić a co bopiero biegać szkoda gadać:( niewiem co teraz będzie ale pewnie nic dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Oceny Polaków po meczu z Irlandią Płn. IP: 213.17.144.* 05.09.09, 23:30 przez Boruca mecz zremisowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonhart123 Oceny zawyzone!! IP: *.tkk.pl 05.09.09, 23:34 Dla wszystkich poza Lewndowskim 1. Lewndowski 4. Jedyny zawodnik, ktory sie stral... Reszta kompletna kompromitacja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t .z Oceny Polaków po meczu z Irlandią Płn. IP: *.satkol.pl 05.09.09, 23:34 niestety polowa naszych reprezentantow grzeje lawke rezerwowych na zachodzie.efekty tego sa widoczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpieg szoguna Oceny Polaków po meczu z Irlandią Płn. IP: *.b-ras2.chf.cork.eircom.net 05.09.09, 23:34 Aha, wlasnie czytam kuriozalna wypowiedz "selekcjonera", ktory sciaga w przerwie naszego najlepszego pilkarza a zostawia Blaszczykowskiego, ktory kopie sie po czole: "- Ludovikowi nic się nie stało w przerwie, jego zmiana to była kwestia naszej decyzji, potrzebowaliśmy większego ruchu w ofensywie, gdyż w pierwszej połowie nie wyglądało to tak, jak powinno." Powinszowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joker Re: Oceny Polaków po meczu z Irlandią Płn. IP: *.adsl.inetia.pl 06.09.09, 01:37 Szok! A ja myślałem, że zszedł przez tą kontuzjowaną stopę. Jak dla mnie Ludo był najlepszym zawodnikiem w tej pierwszej słabej połowie, a te kilka strat to efekt skutecznej i ostrej obrony irlandczyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanna69 Oceny Polaków po meczu z Irlandią Płn. IP: *.adsl.inetia.pl 05.09.09, 23:37 Zejdzie się stado byczków na boisku i za wszelką cenę chcą tę kulkę w ten prostokącik wepchnąć!!!!!!!! Lepiej by sobie gacie poprali!!!!!!! Ja bym ten PZPN, kibiców i piłkarzy przegoniła na cztery wiatry!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pix_d mecz IP: *.152.144.50.dsl.dynamic.eranet.pl 05.09.09, 23:38 MASAKRA!!!!!!!!!!!! BLLLLEEEEEEEE!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w g...ówno Oceny Polaków po meczu z Irlandią Płn. IP: 217.12.186.* 05.09.09, 23:40 zapomnijmy że mamy jakąś reprezentację w piłce nożnej to jest tylko zwykła zbieranina, która nie potrafi grać a jeśli którys z ich potrafi kopnąć piłkę to już na pewno nie ma serca do gry bo czuje się wielkim piłkarskim asem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowalski Wyp...alac!!! IP: *.tkk.pl 05.09.09, 23:41 Tyle mam do powiedzenia tym debilon(ktorzu udaja pilkarzy) i siwemu dziadowi(ktory udaje trenera)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Oceny Polaków po meczu z Irlandią Płn. IP: 213.134.179.* 05.09.09, 23:53 obrońcy z wyboru jest bardzo zła ..... Myślę, że nadszedł czas, aby nawiązać połączenie z Wisłą obrońca Marcelo. wielkie profesjonalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4ier Oceny Polaków po meczu z Irlandią Płn. IP: *.chello.pl 05.09.09, 23:56 oceny zupełnie nie odzwierciedlają gry .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Oceny Polaków po meczu z Irlandią Płn. IP: 213.134.179.* 05.09.09, 23:58 marcelo reprezentujących gej obrońcy z wyboru jest bardzo zła ..... Myślę, że nadszedł czas, aby nawiązać połączenie z Wisłą obrońca Marcelo. wielkie profesjonalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daffy Re: Oceny Polaków po meczu z Irlandią Płn. IP: 77.255.157.* 06.09.09, 00:06 Gość portalu: pawel napisał(a): > marcelo reprezentujących gej > obrońcy z wyboru jest bardzo zła ..... Myślę, że nadszedł czas, aby > nawiązać połączenie z Wisłą obrońca Marcelo. wielkie profesjonalne Hmm... Interesujący bełkot... Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend bo sukcesów to my się proszę państwa doczekamy 06.09.09, 00:17 ..kiedy szczytem marzeń polskiego "zawodowca" przestanie być wygodna posadka na ławce w podrzędnym klubie portugalskim albo 40 tyś. miesięcznie i loża VIP w dyskotece w Krakowie czy Kielcach a skoncentruje się jeden z drugim na UCZCIWEJ i ciężkiej pracy na treningach. Chociażby po to, by nie odstawać później fizycznie od większości przeciwników w eliminacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziony kibic Oceny Polaków po meczu z Irlandią Płn. IP: 89.231.166.* 06.09.09, 00:26 Panowie oglądali inny mecz? Najlepszym zawodnikiem byl ROGER , gral na 5!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiks Szacunek dla Rogera IP: 193.0.72.* 06.09.09, 01:18 Facet ligę olewa, ale w reprezentacji zawsze gra ambitnie. Dziś bezapelacyjnie był najlepszy na boisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Oceny Polaków po meczu z Irlandią Płn. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 00:56 Dziwna ocena. Byłem na meczu i według wspólnej opini najlepszym zawodnikiem naszej drużyny był Roger,a najsłabszym Błaszczykowski,a ocena Boruca dziwna bo miał jedną interwencję i dotego nieudaną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł z Mosiny Oceny Polaków po meczu z Irlandią Płn. IP: *.impan.gov.pl 06.09.09, 01:00 Skoro redaktorzy tak to ocenili to są kretynami. W polskiej drużynie w miarę przyzwoicie zagrał Obraniak. Co za cep dał mu 4???!!! W sytuacji, kiedy straciliśmy gola, rozdziawił nogi tak, że ślepy by mu kanał założył. W końcówce słaby strzał o mało co nie sparował na nogę Irlandczyka... Ale szelmowski uśmiech zawsze jest... Boruc, Krzynówek, Lewandowski i Golański powinni mieć dożywotni zakaz gry w piłkę nożną!!! Skandal jacy kipeściole grają w Kadrze. Leo won!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelson Re: Oceny Polaków po meczu z Irlandią Płn. IP: *.adsl.inetia.pl 06.09.09, 01:15 nie mamy napastnika dobrego mamy 2 srednich lewandowski i brozek wojcik janas engel wszysycy na 2 grali wyjątek boniek zeby grac 1 to trzeba miec naprawde dobrego snajpera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grochu Re: Oceny Polaków po meczu z Irlandią Płn. IP: *.tktelekom.pl 06.09.09, 01:19 Albo kogoś takiego jak Lafferty, gościa który wyjdzie na boisko, zostawi na nim płuca i sterroryzuje w pojedynkę linię obronną przeciwnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Oceny Polaków po meczu z Irlandią Płn. IP: *.subscribers.sferia.net 06.09.09, 01:17 słaba forma piłkarzy lub słabi piłkarze to jedno, a ich obecność na boisku - drugie . i tego nie rozumiem, bo od czego jest trener - selekcjoner. Od wyselekcjonowania zawodników. Dlaczego ściąga obraniaka który cokolwiek strzelał, a nie rogera czy błaszczykowskiego którzy wszystko pieprzyli. Na ławie siedział Łobodziński i jest w niezłej formie a kuba miał dzisiaj fatalny dzień trener spisal się dzisiaj gorzej od pilkarzy Odpowiedz Link Zgłoś