Gość: as IP: *.hsd1.il.comcast.net 14.05.05, 17:53 Jak to jest mozliwe??? Sedziowie na pewno zrobili swoje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NIEMAMOCNY Re: Anwil pokonał Prokom w Sopocie IP: 217.153.90.* 14.05.05, 17:59 Jacy sędziowie??? Ślepcem jesteś? Bravo Anwil. PIENIĄDZE SZCZĘŚCIA NIE GRAJĄ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychusa Re: Anwil pokonał Prokom w Sopocie IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 14.05.05, 18:00 a jednak mozliwe...nie dopatrywalbym sie sensacji w pracy sedziow.Kto ogladl mecz w czwartek nie jest specjalnie zaskoczony.Anwil mimo braku gwiazd ma jeden niezaprzeczalny atut....TRENERA.Polecam adres: www.itvp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid anwil Re: Anwil pokonał Prokom w Sopocie IP: *.echostar.pl 14.05.05, 18:11 lepiej swoich nędznych wypocin nie wypisuj bo totalnie nie orientujesz się w temacie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koTleś Re: Anwil pokonał Prokom w Sopocie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.05, 18:19 i gdzie nadworny ciccio Romański ze swoimi typami??? "Wygra Prokom 1 pkt."...hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: Anwil pokonał Prokom w Sopocie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.05, 18:20 jak nie widziales meczu to zamknij ryj pajacu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Anwil pokonał Prokom w Sopocie IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 14.05.05, 18:29 Prokom to kolos na glinianych nogach z pseudo - emerytalnymi gwiazdami w postaci Bacika i Pacesasa, do tego nedzny Farmer i beznadziejny Miller.Anwil to ciężka praca na treningach, a nie analizowanie kaset video, to treningi od 6 rano, madra ułozona gra, oparta na twardych zasadach. Mam nadzieje że nawet kosztem wyjazdów na Eurolige do Bydgoszczy, Anwil osiagnie mistrzostwo i pokaze klase dziękujemy Andrzeju jesteś wielki. Kadziulis, Scott, Jahovics, Crispin, Jelic i reszta druzyny to sie nazywa monolit. Dla mnie bohaterem jest Ed Scott to on pozwolił na odjazd w 3 kwarcie, swoimi szarżami pod kosz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Anwil pokonał Prokom w Sopocie IP: *.techsys.pl / 81.210.124.* 14.05.05, 18:30 ubielbiam jak Tomas P. rzuca rójki T O M A S P A C E S A S !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joaquin Cży ktokolwiek ma jeszcze jakieś wątpliwości że... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 00:42 ..PAcesas musi odejść???? Który to on już mecz zawalił, co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anwiluś Re: Cży ktokolwiek ma jeszcze jakieś wątpliwości IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 15.05.05, 11:50 Nie wiem czemu tak się uczepiłeś Pacesasa !Jestem z łocławka i wiem jedno To że Prokom jest w finale to właśnie ogromna zasługa Pacesasa. To on często przejmuje również rolę trenera i ustala zagrania bo kijek to tylko asystuje na meczu.W pierwszym to własnie on obsługiwał tak idealnie Dylewicza.Wiem że to jeszcze wartościowy zawodnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnnie rep Re: Anwil pokonał Prokom w Sopocie IP: *.me.emse.fr / 195.68.104.* 14.05.05, 18:30 kurcze nie chcialo mnie to itvp.pl dzialac moze ktos z zagranicy tez mial problemy? zaluje bo mecz musialbyc przedni pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychusa Re: Anwil pokonał Prokom w Sopocie IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 14.05.05, 19:57 musisz miec WMP...ja w USA odbieram bez problemow...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odb Re: Anwil pokonał Prokom w Sopocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 18:53 Jak to możliwe? Bardzo proste - Prokom wcale nie jest taki mocny, jak to wszędzie mówią i piszą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemano Wstyd IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 14.05.05, 19:17 Jest mi po prostu wstyd, jestem kibicem prokomu ale doceniam klasę anwilu, po tym co dziś zobaczyłem..... brak słów, dziadki na emeryturę !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heheehehehe Re: Anwil pokonał Prokom w Sopocie IP: *.media4.pl 14.05.05, 19:23 no to buraki, anwil was pojedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wino Anwil pokonał Prokom zasłużenie IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl 15.05.05, 10:31 Pokonał, bo miał strzelców. Pokonał bez pomocy sędziów. Pokonał ku zaskoczeniu Sobczyńskiego z TVP, który zawsze sprzyjał drużynom z dużych miast (jakby te mniejsze nie potrafiły sie zorganizować). Dobrze, że Noculak - wytrwny znawca kosza - obnarzył komentarzami grę słabego PROKOM-U. Słabego w sobotę nie oznacza jednak, że słabego w kolejnych spotkaniach. Rywalizacja będzie ciekawa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cisek Anwilowi gratulujemy zwyciestwa i ......... sedzio IP: *.bsn1.pl / 212.244.184.* 15.05.05, 10:47 To fakt Anwil gral lepiej i wygral. Jednak jesli ktos pisze ze praca sedziw byla ok to chyba rzeczywiscie ogladal tylko transmisje z meczu w necie. Sorki ale ciagniece zawodnikow za koszulki i nie tylko. ED probowal zlapac Dyla za jaja w 4 kwarcie. Przepychanki i walka lokciami to normalka. Dziwnym trafem przewinienie anwilowcow byly gwizdane tak mniej wiecej 1 z trzech lub jak juz byly ewidentne. Jesli jednak chodzilo o Prokom to fakt gratuluje wtym przypadku altekarskiej dokladnosci. Reasumuja Anwilowi gratulujemy wygranej i ..... dobrej pracy sedziow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anwiluś Re: Anwilowi gratulujemy zwyciestwa i ......... s IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 15.05.05, 11:40 Cisek !Masz rację jezeli chodzi o ogólny poziom sędziowania.W pierwszym meczu a pokazują to często w powtórkach Wójcik wybija piłkę pod swoim koszem na aut a sędzia stojący pół metra od akcji wskazuje piłkę dla Prokomu, mimo iż zawodnik Anwilu stał z dala od akcji ,to są jaja!.Ci zawodnicy stracili dużo zdrowia na treningach, więc niech wynik rozstrzygnie się na parkiecie ,ja też nie chcę aby sędziowie wypaczali wyniki , obojętnie w którą stronę.To jest z ich strony często podłe!Zapraszamy do Włocławka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tedunio_poznań Re: Anwil pokonał Prokom zasłużenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 10:55 > Pokonał, bo miał strzelców. Pokonał bez pomocy sędziów. Pokonał ku zaskoczeniu > Sobczyńskiego z TVP, który zawsze sprzyjał drużynom z dużych miast (jakby te > mniejsze nie potrafiły sie zorganizować). Sopot to duże miasto? Dobre sobie... - Sopot: 42800 - Włocławek: 123000 > (..) Dobrze, że Noculak - wytrwny znawca > kosza - obnarzył komentarzami grę słabego PROKOM-U. Noculak - wytrawny znawca... Pisałeś to dla jaj czy co? > Słabego w sobotę nie oznacza > jednak, że słabego w kolejnych spotkaniach. Rywalizacja będzie ciekawa! No i tu się z Tobą zgadzam - seria skończy się dopiero po 4. zwycięstwie którejś z drużyn a do tego jeszcze daleko więc nie ma się co podniecać jedną wygraną w hali przeciwnika. Ale generalnie: ANWIL misztrzem '05!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anwiluś Re: Anwil pokonał Prokom zasłużenie IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 15.05.05, 12:05 Mam dobrą radę dla kibiców Anwilu.Ja jak jest mecz w telewizji, oglądam go a na uszach mam słuchawki z radiem W. Wolę posłuchać szalejącego red. Polaka niż te miernoty telewizyjne ,któte uważają się za specy koszykówki i wielkich sprawozdawców!Obojętnie z kim gra Anwil to wszelkie pochwały są tylko dla przeciwników.A typują wspaniale! Te typy biora się z ich marzeń a nie znajomości tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anwiluś Re: Anwil pokonał Prokom w Sopocie IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 15.05.05, 11:52 AS !Zartujesz prawda? A wogóle to z kąd jestes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tedunio_poznań Re: Anwil pokonał Prokom w Sopocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 19:04 > AS !Zartujesz prawda? A wogóle to z kąd jestes Ty pewnie jesteś z krainy dysortografii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anwiluś Re: Anwil pokonał Prokom w Sopocie IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 16.05.05, 20:36 Pacan jesteś!to tylko wynika z szybkiego pisania a błędy takie mają prawo wyskoczyć.Wiesz jaki to jest błąd ortograficzny? Nie!!!to nie wytykaj!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: Anwil pokonał Prokom w Sopocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 20:06 "as" - ty jestes ten DEKIEL co to sedziowie dla anwilu, kujawiaka itp., puknij sie w czache pacanie jeden, czy ty kiedykolwiek jakis mecz widziales, czy tylko czytasz i bzdury klepiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andywrocek Re: Anwil pokonał Prokom w Sopocie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.05.05, 21:24 Pacesas? Pacesas? - nie znam człowieka! haha Brawo Anwil!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pąki Brawo Anwil! IP: *.tech / *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 10:04 Tak trzymać!!! POLONIA WARSZAWA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Mam nadzieję że teraz wywalą tego "kijka idiotę" IP: 195.117.126.* 16.05.05, 10:58 bo on to się zna na koszu jak Leper na uprawianiu ziemi (-: Odpowiedz Link Zgłoś