Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Anwil pokonał Prokom w Sopocie

IP: *.hsd1.il.comcast.net 14.05.05, 17:53
    Jak to jest mozliwe???
    Sedziowie na pewno zrobili swoje...
    Obserwuj wątek
      • Gość: NIEMAMOCNY Re: Anwil pokonał Prokom w Sopocie IP: 217.153.90.* 14.05.05, 17:59
        Jacy sędziowie??? Ślepcem jesteś? Bravo Anwil. PIENIĄDZE SZCZĘŚCIA NIE GRAJĄ!!!
      • Gość: rychusa Re: Anwil pokonał Prokom w Sopocie IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 14.05.05, 18:00
        a jednak mozliwe...nie dopatrywalbym sie sensacji w pracy sedziow.Kto ogladl
        mecz w czwartek nie jest specjalnie zaskoczony.Anwil mimo braku gwiazd ma jeden
        niezaprzeczalny atut....TRENERA.Polecam adres: www.itvp.pl
      • Gość: dawid anwil Re: Anwil pokonał Prokom w Sopocie IP: *.echostar.pl 14.05.05, 18:11
        lepiej swoich nędznych wypocin nie wypisuj bo totalnie nie orientujesz się w
        temacie...
      • Gość: koTleś Re: Anwil pokonał Prokom w Sopocie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.05, 18:19
        i gdzie nadworny ciccio Romański ze swoimi typami??? "Wygra Prokom 1
        pkt."...hehehehe
      • Gość: zenon Re: Anwil pokonał Prokom w Sopocie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.05, 18:20
        jak nie widziales meczu to zamknij ryj pajacu
      • Gość: Chris Re: Anwil pokonał Prokom w Sopocie IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 14.05.05, 18:29
        Prokom to kolos na glinianych nogach z pseudo - emerytalnymi gwiazdami w
        postaci Bacika i Pacesasa, do tego nedzny Farmer i beznadziejny Miller.Anwil to
        ciężka praca na treningach, a nie analizowanie kaset video, to treningi od 6
        rano, madra ułozona gra, oparta na twardych zasadach. Mam nadzieje że nawet
        kosztem wyjazdów na Eurolige do Bydgoszczy, Anwil osiagnie mistrzostwo i pokaze
        klase dziękujemy Andrzeju jesteś wielki. Kadziulis, Scott, Jahovics, Crispin,
        Jelic i reszta druzyny to sie nazywa monolit. Dla mnie bohaterem jest Ed Scott
        to on pozwolił na odjazd w 3 kwarcie, swoimi szarżami pod kosz :)))
      • Gość: XXX Re: Anwil pokonał Prokom w Sopocie IP: *.techsys.pl / 81.210.124.* 14.05.05, 18:30
        ubielbiam jak Tomas P. rzuca rójki
        T O M A S P A C E S A S !!!!!
        • Gość: Joaquin Cży ktokolwiek ma jeszcze jakieś wątpliwości że... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 00:42
          ..PAcesas musi odejść????
          Który to on już mecz zawalił, co??
          • Gość: anwiluś Re: Cży ktokolwiek ma jeszcze jakieś wątpliwości IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 15.05.05, 11:50
            Nie wiem czemu tak się uczepiłeś Pacesasa !Jestem z łocławka i wiem jedno To że
            Prokom jest w finale to właśnie ogromna zasługa Pacesasa. To on często
            przejmuje również rolę trenera i ustala zagrania bo kijek to tylko asystuje na
            meczu.W pierwszym to własnie on obsługiwał tak idealnie Dylewicza.Wiem że to
            jeszcze wartościowy zawodnik.
      • Gość: johnnie rep Re: Anwil pokonał Prokom w Sopocie IP: *.me.emse.fr / 195.68.104.* 14.05.05, 18:30
        kurcze nie chcialo mnie to itvp.pl dzialac
        moze ktos z zagranicy tez mial problemy?
        zaluje bo mecz musialbyc przedni
        pozdro
        • Gość: rychusa Re: Anwil pokonał Prokom w Sopocie IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 14.05.05, 19:57
          musisz miec WMP...ja w USA odbieram bez problemow...Pozdrawiam
      • Gość: odb Re: Anwil pokonał Prokom w Sopocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 18:53
        Jak to możliwe? Bardzo proste - Prokom wcale nie jest taki mocny, jak to
        wszędzie mówią i piszą...
      • Gość: lemano Wstyd IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 14.05.05, 19:17
        Jest mi po prostu wstyd, jestem kibicem prokomu ale doceniam klasę anwilu, po
        tym co dziś zobaczyłem..... brak słów, dziadki na emeryturę !!!!
      • Gość: heheehehehe Re: Anwil pokonał Prokom w Sopocie IP: *.media4.pl 14.05.05, 19:23
        no to buraki, anwil was pojedzie
      • Gość: wino Anwil pokonał Prokom zasłużenie IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl 15.05.05, 10:31
        Pokonał, bo miał strzelców. Pokonał bez pomocy sędziów. Pokonał ku zaskoczeniu
        Sobczyńskiego z TVP, który zawsze sprzyjał drużynom z dużych miast (jakby te
        mniejsze nie potrafiły sie zorganizować). Dobrze, że Noculak - wytrwny znawca
        kosza - obnarzył komentarzami grę słabego PROKOM-U. Słabego w sobotę nie oznacza
        jednak, że słabego w kolejnych spotkaniach. Rywalizacja będzie ciekawa!
        • Gość: Cisek Anwilowi gratulujemy zwyciestwa i ......... sedzio IP: *.bsn1.pl / 212.244.184.* 15.05.05, 10:47
          To fakt Anwil gral lepiej i wygral. Jednak jesli ktos pisze ze praca sedziw byla ok to chyba rzeczywiscie ogladal tylko transmisje z meczu w necie. Sorki ale ciagniece zawodnikow za koszulki i nie tylko. ED probowal zlapac Dyla za jaja w 4 kwarcie. Przepychanki i walka lokciami to normalka. Dziwnym trafem przewinienie anwilowcow byly gwizdane tak mniej wiecej 1 z trzech lub jak juz byly ewidentne. Jesli jednak chodzilo o Prokom to fakt gratuluje wtym przypadku altekarskiej dokladnosci.

Reasumuja Anwilowi gratulujemy wygranej i ..... dobrej pracy sedziow.
          • Gość: anwiluś Re: Anwilowi gratulujemy zwyciestwa i ......... s IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 15.05.05, 11:40
            Cisek !Masz rację jezeli chodzi o ogólny poziom sędziowania.W pierwszym meczu
            a pokazują to często w powtórkach Wójcik wybija piłkę pod swoim koszem na aut a
            sędzia stojący pół metra od akcji wskazuje piłkę dla Prokomu, mimo iż zawodnik
            Anwilu stał z dala od akcji ,to są jaja!.Ci zawodnicy stracili dużo zdrowia na
            treningach, więc niech wynik rozstrzygnie się na parkiecie ,ja też nie chcę aby
            sędziowie wypaczali wyniki , obojętnie w którą stronę.To jest z ich strony
            często podłe!Zapraszamy do Włocławka!
        • Gość: tedunio_poznań Re: Anwil pokonał Prokom zasłużenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 10:55
          > Pokonał, bo miał strzelców. Pokonał bez pomocy sędziów. Pokonał ku zaskoczeniu
          > Sobczyńskiego z TVP, który zawsze sprzyjał drużynom z dużych miast (jakby te
          > mniejsze nie potrafiły sie zorganizować).

Sopot to duże miasto? Dobre sobie...
          - Sopot: 42800
          - Włocławek: 123000

> (..) Dobrze, że Noculak - wytrwny znawca
          > kosza - obnarzył komentarzami grę słabego PROKOM-U.

Noculak - wytrawny znawca... Pisałeś to dla jaj czy co?

> Słabego w sobotę nie oznacza
          > jednak, że słabego w kolejnych spotkaniach. Rywalizacja będzie ciekawa!

No i tu się z Tobą zgadzam - seria skończy się dopiero po 4. zwycięstwie którejś
          z drużyn a do tego jeszcze daleko więc nie ma się co podniecać jedną wygraną w
          hali przeciwnika.
          Ale generalnie: ANWIL misztrzem '05!!!
          • Gość: anwiluś Re: Anwil pokonał Prokom zasłużenie IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 15.05.05, 12:05
            Mam dobrą radę dla kibiców Anwilu.Ja jak jest mecz w telewizji, oglądam go a na
            uszach mam słuchawki z radiem W. Wolę posłuchać szalejącego red. Polaka niż te
            miernoty telewizyjne ,któte uważają się za specy koszykówki i wielkich
            sprawozdawców!Obojętnie z kim gra Anwil to wszelkie pochwały są tylko dla
            przeciwników.A typują wspaniale! Te typy biora się z ich marzeń a nie
            znajomości tematu.
        • Gość: d Re: Anwil pokonał Prokom zasłużenie IP: 217.153.60.* 16.05.05, 13:45
      • Gość: anwiluś Re: Anwil pokonał Prokom w Sopocie IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 15.05.05, 11:52
        AS !Zartujesz prawda? A wogóle to z kąd jestes
        • Gość: tedunio_poznań Re: Anwil pokonał Prokom w Sopocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 19:04
          > AS !Zartujesz prawda? A wogóle to z kąd jestes

Ty pewnie jesteś z krainy dysortografii...
          • Gość: anwiluś Re: Anwil pokonał Prokom w Sopocie IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 16.05.05, 20:36
            Pacan jesteś!to tylko wynika z szybkiego pisania a błędy takie mają prawo
            wyskoczyć.Wiesz jaki to jest błąd ortograficzny? Nie!!!to nie wytykaj!!
      • Gość: asik Re: Anwil pokonał Prokom w Sopocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 20:06
        "as" - ty jestes ten DEKIEL co to sedziowie dla anwilu, kujawiaka itp., puknij
        sie w czache pacanie jeden, czy ty kiedykolwiek jakis mecz widziales, czy tylko
        czytasz i bzdury klepiesz...
      • Gość: andywrocek Re: Anwil pokonał Prokom w Sopocie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.05.05, 21:24
        Pacesas? Pacesas? - nie znam człowieka!
        haha
        Brawo Anwil!!
      • Gość: Pąki Brawo Anwil! IP: *.tech / *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 10:04
        Tak trzymać!!!
        POLONIA WARSZAWA!!!
      • Gość: mk Mam nadzieję że teraz wywalą tego "kijka idiotę" IP: 195.117.126.* 16.05.05, 10:58
        bo on to się zna na koszu jak Leper na uprawianiu ziemi (-:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka