sienia 12.04.03, 13:25 Mam jedno pytanie do redaktorów: jak można zdobyć mniej punktów niż średnia, a jednocześnie ją poprawić???? Proszę przed zamieszczaniem informacji ją najpierw przeczytać. Pozdrawiam, Sienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jare Re: NBA. Magic i Bucks w play off IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 18:56 sienia napisał: > Mam jedno pytanie do redaktorów: > jak można zdobyć mniej punktów niż średnia, a jednocześnie ją > poprawić???? > Proszę przed zamieszczaniem informacji ją najpierw przeczytać. > > Pozdrawiam, > Sienia Jasne mistrzu , jak kogos krytykujesz to sie najpierw zastanów czy masz aby napewno racje. Oj cos kiepsko z myśleniem u Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PITBULL Re: NBA. Magic i Bucks w play off IP: 149.226.255.* 14.04.03, 10:37 > > Mam jedno pytanie do redaktorów: > > jak można zdobyć mniej punktów niż średnia, a jednocześnie > > ją poprawić???? > Jasne mistrzu , jak kogos krytykujesz to sie najpierw zastanów > czy masz aby napewno racje. Oj cos kiepsko z myśleniem u Ciebie > > Kolego, średnią poprawić możesz jedynie przez zdobycie większej od niej ilości punktów (czy też czegoś innego), jeżeli wynik jest poniżej średniej nie może jej podnieść, oj chyba ciężko z myśleniem....ale co robić, a sam napisałeś "Jasne mistrzu , jak kogos krytykujesz to sie najpierw zastanów czy masz aby napewno racje". Jeżeli uważasz jednak masz rację to proszę o rozsądne uzasadnienie. Pozdrawiam Piter Odpowiedz Link Zgłoś