Dodaj do ulubionych

Liga Światowa 2011

09.01.11, 17:47
Czy już wiadomo w jakich halach rozegrane zostaną poszczególne mecze naszych siatkarzy w tegorocznej edycji LŚ? Jak wygląda sprawa z biletami na te mecze oraz na turniej finałowy w lipcu w Ergo Arenie? Gdzie, jak i kiedy będą w sprzedaży?
Obserwuj wątek
    • Gość: sabs Re: Liga Światowa 2011 IP: *.3s.pl 02.02.11, 00:21
      no ja wlasnie tez czekam na jakies info :(
      • 4star89 Re: Liga Światowa 2011 02.02.11, 09:55
        Jak na razie nie ma żadnych informacji. Trzeba czekać...
        • 4star89 Re: Liga Światowa 2011 10.02.11, 14:35
          Mecze z USA w ramach LŚ zostaną rozegrane w Łodzi. Co z pozostałymi meczami, jeszcze nie wiadomo.
          • Gość: MAKke Re: Liga Światowa 2011 IP: *.leon.com.pl 10.02.11, 23:13
            Elim.: Polska - Portoryko w Katowicach chyba 29.06 i 01.07.2011, jakiś mecz w Bydgoszczy, ale nadal nie wiemy gdzie mecz Polska- Brazylia... no i najważniejsze kiedy i gdzie bilety ?? ??
            • 4star89 Re: Liga Światowa 2011 11.02.11, 09:39
              Prawdopodobnie do Bydgoszczy nie zawita LŚ. Skąd wiesz, że w Katowicach zagramy z Portoryko? Jeszcze nie ma żadnych informacji na ten temat.
              • 4star89 Re: Liga Światowa 2011 11.02.11, 20:13
                Terminarz meczów Ligi Światowej 2011 w Polsce

Polska - USA, Atlas Arena, Łódź
                27.5 piątek 20.30
                28.5 sobota 17.00

Polska - Portoryko,Orlen Arena, Płock
                24.6 piątek 20.30
                25.6 sobota 17.00

Polska - Brazylia,Spodek, Katowice
                29.6 środa 20.30
                30.6 czwartek 20.30
                • Gość: sabs Re: Liga Światowa 2011 IP: *.3s.pl 12.02.11, 19:50
                  z Brazylią w Kato - super!! :)
                  jak coś będzie wiadomo o biletach to piszcie! :-)
                  • 4star89 Re: Liga Światowa 2011 12.02.11, 21:28
                    Jak tylko znajdę informacje o biletach to od razu dam znać :) sama czekam bo wybieram sie na oba mecze do Spodka z ekipą :D
                    • Gość: sabs Re: Liga Światowa 2011 IP: *.3s.pl 19.02.11, 19:28
                      podobno bilety na LS beda w sprzedazy od 1 marca :)
                      • Gość: em:) Re: Liga Światowa 2011 IP: *.x-com.pl 20.02.11, 13:39
                        powiem Wam, że w zeszłym roku śledziłam od lutego wszystko związane z Ligą i do maja nie wiadomo było kiedy ruszy sprzedaż biletów.. w końcu ruszyła 31 maja.. więc myślę że w tym roku w połowie maja zaczną sprzedawać.. napisałam do ticketpro czy już wiadomo kiedy będą bilety, czekam na odpowiedź:) jeśli czegoś się dowiem, na pewno napisze, pozdrawiam;)
                        • Gość: em:) Re: Liga Światowa 2011 IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.11, 10:48
                          dostałam odpowiedź, że bilety najprawdopodobniej wejdą do sprzedaży 1 marca:) czyli tak naprawdę do końca nie wiadomo czy już 1 marca ruszy sprzedaż:) no ale ja jestem dobrej myśli, bo w zeszłym roku to była jakaś masakra jak zaczęli sprzedawać 2 czy 3 tygodnie przed pierwszym meczem..
                          • Gość: karolina Re: Liga Światowa 2011 IP: *.is.net.pl 21.02.11, 16:46
                            ja bym się cieszyła jakby ruszyła w maju .. Jak dla mnie to za wcześnie w marcu. Zawsze było w maju/czerwcu i było dobrze. Nawet nie wiadomo co z kadrą a już chcą bilety sprzedawać..
                            • Gość: sabs Re: Liga Światowa 2011 IP: *.3s.pl 21.02.11, 19:54
                              no a co to za problem chcesz isc to kupujesz jak dla mnie im wczeniej tym lepiej bo chcialabym miec dobre miejsca.
                              • Gość: karolina Re: Liga Światowa 2011 IP: *.is.net.pl 21.02.11, 21:25
                                no właśnie co to za problem z miejscami "idziesz i kupujesz" :)
                                Więc to raczej bez różnicy kiedy jeśli chodzi o miejsca.. Dla wszystkich się zaczyna sprzedaż o tej samej porze..
                                Ja nawet nie wiem czy wypali ten wyjazd na mecz a tu już biliety będą sprzedawać.. Trudno najwyżej sprzedam:)
                                • Gość: sabs Re: Liga Światowa 2011 IP: *.3s.pl 22.02.11, 12:29
                                  na sprzedazy jeszcze mozesz zarobic ;-) no ale faktycznie jak nie wiadomo czy wypad rzeczywiscie sie odbedzie to dla Ciebie kiepsko... ja kupuje bilety chlopakowi na urodziny wiec nie mam takeigo problemu :P
                                  • Gość: em:) Re: Liga Światowa 2011 IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.11, 13:10
                                    ja też już wiem że na 100% jadę z ekipą tylko się zastanawiamy na które mecze ;) na pewno z Brazylią :) szczerze Wam powiem, że nie wydaje mi się żeby już 1 marca ruszyła sprzedaż, no ale zobaczymy:)
                                    • Gość: karolina Re: Liga Światowa 2011 IP: *.is.net.pl 22.02.11, 15:39
                                      no mam nadzieje:) w tamtym roku też chyba nie sprzedawali zgodnie z wcześniej podawanym terminem...
                                      • Gość: sabs Re: Liga Światowa 2011 IP: *.3s.pl 22.02.11, 15:45
                                        w Polsce nigdy nic nie działa zgodnie z planami więc wszystko jest możliwe :P
                      • Gość: em:) Re: Liga Światowa 2011 IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.11, 14:53
                        są już bilety na mecz Polska- USA :)
                        • Gość: karolina Re: Liga Światowa 2011 IP: *.is.net.pl 01.03.11, 15:38
                          noo i ceny też ładne :) w tamtym roku najwyższe chyba były 100 zł ale to w Katowicach nie wiem jak gdzie indziej.. ii co wybiera się ktoś z was do Łodzi?
                          • Gość: karolina Re: Liga Światowa 2011 IP: *.is.net.pl 01.03.11, 16:26
                            podobno bilety na pozostałe mecze będą w sprzedaży od 4 marca...
                            • Gość: em:) Re: Liga Światowa 2011 IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.11, 16:32
                              ja się wybieram do łodzi ;) i jeszcze chciałabym na Brazylię :)
                              • Gość: bambino Re: Liga Światowa 2011 IP: *.xdsl.centertel.pl 03.03.11, 20:55
                                Ja jadę tylko do Katowic na mecz z Brazylią, bo mam najbliżej;) Także jutro zaczynam polowanie na bilet;) A Wy jak kupujecie, przez internet, czy w Empiku?
                                • Gość: karolina Re: Liga Światowa 2011 IP: *.is.net.pl 03.03.11, 21:47
                                  oo bambino !:) widze , że ty też do Spodka jak zapowiadałaś w tamtym roku :] Ja oczywiście w empiku ale jak zawsze z opóźnieniem bo albo w sobote albo w poniedziałek po nie pojade.. mam nadzieje , że jeszcze będą wtedy jakieś dobre miejsca.. No ale to wkońcu Brazylia więc bym się nie zdziwiła jakby te naj. były wykupione:(
                                  • Gość: xxa Re: Liga Światowa 2011 IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.11, 16:22
                                    Macie bilety na Spodek ?
                                    • 4star89 Re: Liga Światowa 2011 04.03.11, 18:06
                                      pewnie że mam :) bez żadnego problemu zakupiłam w biurze podróży :D będę w Spodku na obu meczach z ekipą :D
                                      • Gość: karolina Re: Liga Światowa 2011 IP: *.is.net.pl 04.03.11, 20:51
                                        ja jutro prawdopodobnie po nie pojade..mam nadzieje, że będą jeszcze jutro jakieś dobre miejsca.. Ale nieźle się rozeszły te najlepsze miejsca i wcale się nie dziwie dość, że taki mecz to jeszcze w Spodku :)
                                        • Gość: Risky. Re: Liga Światowa 2011 IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.11, 22:05
                                          A jako, że ja pierwszy raz do Spodka zawitam, to się nie orientuję, może mi ktoś powiedzieć coś o sektorach niebieski K i czerwony C? :)
                                          • Gość: karolina Re: Liga Światowa 2011 IP: *.is.net.pl 05.03.11, 15:28
                                            yeah! udało się kupić i dzisiaj:) A co do sektora czerwonego C to super widoczność blisko boiska, naprzeciwko kwadrat dla rezerwowych który nie zasłania..Gorzej jest z zejściem po meczu po autograf bo ochrona pilnuje i zagradza wejścia na niższe sektory, chyba że ładnie poprosisz:) Siedziałam tam w tamtym roku w 3 rzędzie i polecam..:] Ale nie wiem jak z niebieskim K ,ale w Spodku z każdego miejsca dobrze widać..No tylko jeśli ci zależy na autografach itp.to może być ciężko się dostać na sam dół..
                                            • Gość: Risky. Re: Liga Światowa 2011 IP: *.swic.dialup.inetia.pl 05.03.11, 17:39
                                              Oj tam, autografy nie są najważniejsze, przynajmniej dla mnie :D
                                              Ja mam chyba czerwony C drugi rząd, albo tak mi się przynajmniej wydaje ;)
                                              A może a nóż widelec trafię na jakiegoś miłego pana ochroniarza.. :D
                                              • Gość: bambino Re: Liga Światowa 2011 IP: *.xdsl.centertel.pl 05.03.11, 20:38
                                                Rok temu trzeba było się nieźle naprosić, ale w końcu panowie dali się przekonać;)
                                                • Gość: Risky. Re: Liga Światowa 2011 IP: *.swic.dialup.inetia.pl 05.03.11, 21:18
                                                  No proszę, czyli jednak damska siła perswazji działa :)
                                                  Ja rok temu byłam we Wrocławiu - bez żadnych problemów :)
                                                  • Gość: bambino Re: Liga Światowa 2011 IP: *.xdsl.centertel.pl 05.03.11, 22:40
                                                    Nie wiem jak Wam, ale mi marzy sie autograf od Giby;)
                                                  • Gość: Risky. Re: Liga Światowa 2011 IP: *.swic.dialup.inetia.pl 05.03.11, 22:52
                                                    Haha oj pewnie nie Tobie jednej :D
                                                    Ale jakoś nie widzę siebie jak podchodzę do ochroniarza z tekstem "Dzień dobry, przepuści mnie pan?" :D
                                                  • Gość: karolina Re: Liga Światowa 2011 IP: *.is.net.pl 06.03.11, 12:58
                                                    No dokładnie mi też:) noi może jeszcze Dante jeśli się uda:) na tych dwóch to najbardziej mi zależy.. Risky- jeśli będziesz go prosiła z 5 min to wkońcu będzie miał dość..:)
                                                  • Gość: Risky. Re: Liga Światowa 2011 IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.11, 13:57
                                                    Haha Karolina - nie wątpię, że miałby dość, a w szczególności już mnie, bo ja jak zacznę mówić, to nie umiem skończyć :D Co nie zmienia faktu, że pewnie nawet nie spróbuję, bo byłoby mi tak jakoś.. głupio :D
                                                  • Gość: karolina Re: Liga Światowa 2011 IP: *.is.net.pl 06.03.11, 14:46
                                                    haha no to masz ułatwione zadanie:D ja też tak mówiłam a potem nie mogłam wyjść z hali:) nawet się nie nastawiałam na autografy ale sobie pomyślałam, że może już nie być takiej szansy więc warto spróbować:D
                                                  • Gość: Risky. Re: Liga Światowa 2011 IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.11, 14:52
                                                    No proszę, i podejrzewam, że się udało? :D
                                                  • Gość: karolina Re: Liga Światowa 2011 IP: *.is.net.pl 06.03.11, 15:22
                                                    tak:D i to nawet 3:) Od Czarnowskiego,Grozera,i Bartmana..Noi jeszcze zdjęcia z 2 pierwszymi..więc życze powodzenia:)
                                                  • Gość: Risky. Re: Liga Światowa 2011 IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.11, 15:40
                                                    Ja tam nie bardzo wierzę w swoje możliwości :D
                                                    Poza tym w tamtym roku we Wrocławiu sobie odpuściłam, jak zobaczyłam do czego niektóre dziewczynki są zdolne, stwierdziłam tylko, że chłopakom bardzo współczuje i wyniosłam się czym prędzej :D
                                                  • Gość: karolina Re: Liga Światowa 2011 IP: *.is.net.pl 06.03.11, 16:05
                                                    haha wiem o czym mówisz..ja do Kurka sobie odpuściłam bo tyle ich tam było że szok:) a u pozostałych to straszny śćisk był,ja się nawet nie dostałam ,żeby autogtaf wziąść ale naszczęście koleżanka prosiła o 2..potem się zrobiło luźniej to zdjęcia można było zrobić..Ale ważne,że wspomnienia są i to jakie:)
                                                  • Gość: Risky. Re: Liga Światowa 2011 IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.11, 16:12
                                                    Żeby to tylko to, ile ich tam było.. Ale co one wygadywały :D Pamiętam, że jedna krzyczała 'Bartuś, daj mi swoją koszulkę', na co druga ją wyśmiała i powiedziała, że może sobie o niej pomarzyć, po czym dodała, że to ona ją chce haha.
                                                    A wspomnienia, i to jakie :D Takie dziewczynki jeszcze tylko poprawiają humor :D
                                                  • Gość: karolina Re: Liga Światowa 2011 IP: *.is.net.pl 06.03.11, 16:21
                                                    haha! Wow..nie no aż tak..jeszcze takiego czegoś nie widziałam na żywo.. To rzeczywiście współczuje im.. Ja na ich miejscu bym nie wytrzymała ii powiedziałanym parę "miłych" słów, jakąmś ciętą riposte może by zmądrzały.. Ja nie wiem jak oni to wytrzymują..
                                                  • Gość: Risky. Re: Liga Światowa 2011 IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.11, 16:24
                                                    Ja też nie wiem jak oni to wytrzymują, ale im współczuję :D
                                                    Tylko potem wstyd stać koło takich gdzieś -.-'
                                                    I pamiętam, że kiedyś na pluslidze to jakaś dziewczyna któregoś na studniówkę zapraszała :D
                                                    Chyba troszeczkę off-topujemy :D
                                                  • Gość: karolina Re: Liga Światowa 2011 IP: *.is.net.pl 06.03.11, 16:31
                                                    niektórzy to mają tupet.. hehe w jakimś stopniu z siatkówką związane jest a więc chyba tylko tak minimalnie:D
                                                  • Gość: Risky. Re: Liga Światowa 2011 IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.11, 16:44
                                                    Heh no niby jakoś związane :D
                                                    W ogóle to ja miałam masę takich 'przygód'. Ja zawsze siedzę koło jakiś dziwnych ludzi :D Kiedyś siedziałam koło dziewczyny, która za Chiny Ludowe nie mogła zrozumieć, dlaczego jeden koleś ma koszulkę w innych kolorach niż wszyscy, że niby gorszy jest czy co? (chodziło oczywiście o libero). Ja nie wiem jakim cudem ja tam zachowałam powagę :D
                                                  • Gość: karolina Re: Liga Światowa 2011 IP: *.is.net.pl 06.03.11, 16:49
                                                    hahaha! nie no, brak słów..:D To właśnie wytłumacza , że nie interesują się siatkówką tylko siatkarzami.. No to masz niezłe przeżycia z życia widzę:)
                                                  • Gość: Risky. Re: Liga Światowa 2011 IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.11, 16:53
                                                    Oj tak, przeżyć to mam masę, to aż za dużo opowiadania hehe :D
                                                  • Gość: bambino Re: Liga Światowa 2011 IP: *.xdsl.centertel.pl 06.03.11, 21:45
                                                    A od ilu lat już jeździcie na mecze ligi światowej?;)
                                                  • Gość: Piotr` Re: Liga Światowa 2011 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.11, 10:45
                                                    Mam na sprzedanie 5 biletów na mecz Polska-Brazylia w Katowickim Spodku. Miejsca bardzo dobre, sprzedam w dobrej cenie. Tel: 723735799
                                                  • Gość: karolina Re: Liga Światowa 2011 IP: *.is.net.pl 07.03.11, 15:10
                                                    ja tylko 2 rok teraz;)
                                                  • Gość: Risky. Re: Liga Światowa 2011 IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.11, 15:48
                                                    Ja bardzo krótki staż niestety mam.
                                                    A bambino jak, już weteran LŚ? ;)
                                                  • Gość: bambino Re: Liga Światowa 2011 IP: *.xdsl.centertel.pl 07.03.11, 16:04
                                                    Nie, nie, wręcz przeciwnie;) Tak jak Karolina w tym roku jadę dopiero 2 raz;)
                                                  • Gość: Risky. Re: Liga Światowa 2011 IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.11, 16:26
                                                    No proszę, czyli dokładnie też tak jak ja ;)
                                                  • Gość: manaika Re: Liga Światowa 2011 IP: 195.116.203.* 07.03.11, 17:03
                                                    Chciałam zapytac jak to jest ze np. Wczoraj w sektorze O nie było ani jednego wolnego miejsca a dzis sie ukazały , czy mozna zmieniac miejsca wczesniej zarezerwowanych miejsc??
                                                  • Gość: karolina Re: Liga Światowa 2011 IP: *.is.net.pl 07.03.11, 19:08
                                                    tak są? Jak kupowałam bilety to właśnie mi sprzedawca mówił, że niektóre bilety są nie odrazu wprowadzane do sprzedarzy bo tak związek m.in. PZPS zarządził.. Więc pewnie dlatego..A ja chciałam miejsca w sektorze O :( Ale co do zmiany biletów to nie wiem nic niestety bo też bym zamieniła jakby było można..Ale wątpie w to bo jak by tak wszyscy chcieli zamieniać to by niezłe zamieszanie było..Ale jakbyś się czegoś dowiedziała to napisz proszę:)
                                                  • Gość: marcin Re: Liga Światowa 2011 IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.11, 00:45
                                                    Witam,
                                                    gdyby ktoś chciał odkupić bilety na pierwszy mecz w Spodku z Brazylią to mam bilety na bardzo dobre miejsca w sektorze czerwonym G.
                                                    gg:34404917
                                                  • Gość: Karroool Re: Liga Światowa 2011 IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.11, 19:31
                                                    Siemka, wybiera się ktoś do Katowic z Torunia ?
                                                    Potrzebuje transportu dla osób
                                                    I jeszcze jedno pytanie: czy jest możliwość kupienia dobrego biletu przed meczem na miejscu ?
                                                    Jakie ceny, większe, mniejsze ??
                                                    Pozdrawiam
                                                  • Gość: Karroool Re: Liga Światowa 2011 IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.11, 00:14
                                                    Pomoże ktoś ?
                                                  • Gość: marcin Re: Liga Światowa 2011 IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.11, 11:14
                                                    idzie kupić pod spodkiem ale za ile to nie wiem nigdy nie pytalem
                                                  • Gość: em:) Re: Liga Światowa 2011 IP: *.dynamic.chello.pl 09.03.11, 18:03
                                                    bilety są na pewno droższe a o ile to nie jestem w stanie powiedzieć :)
                                                  • Gość: Marcin Re: Liga Światowa 2011 IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.11, 21:32
                                                    Zainteresowany ktoś biletami na pierwszy mecz LŚ z Brazylią??
                                                    Sektor G CZERWONY
                                                    gg:34404917
    • Gość: krzychu Re: Liga Światowa 2011 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.11, 12:56
      A może ktoś może polecić jakiś w miarę tani nocleg w katowicach, ewentualnie okolice??
      • Gość: seba Re: Liga Światowa 2011 IP: *.nplay.net.pl 18.05.11, 21:39
        Mam do sprzedania 9 biletów na mecz Ligi światowej Polska - USA w łodzi dnia 28.05.2011 w Łodzi.
        Bilety sprzedaje po takiej samej cenie po jakiej zostały kupione czyli 80 zł
        Jest to 9 miejsc obok siebie w sektorze C. Rząd I miejsca od 6 do 10 i Rząd II miejsca 8-11
        gg: 9931544
        • Gość: JustynaJustyna Re: Liga Światowa 2011 IP: *.dynamic.chello.pl 16.06.11, 14:25
          W tej aplikacji www.facebook.com/alfastarpl?sk=app_201229143255842 można wygrać bilety na LŚ w spodku na 29 i 30 czerwca. Polega na odbijaniu piłką..
          • Gość: bartek Re: Liga Światowa 2011 IP: *.stargardszczecinski.vectranet.pl 21.06.11, 14:02
            Witam mam do sprzedania 2 bilety na mecz Polska – Brazylia w dniu 30.06.2011 o godz. 20.30 w sektorze J strefa czerwona. Cena za podwójny bilet 500 zł. Kontakt bartek00727@wp.pl
            • Gość: kamil1jk Re: Liga Światowa 2011 IP: *.stargardszczecinski.vectranet.pl 22.06.11, 08:57
              Witam mam do sprzedania 2 bilety na mecz Polska – Brazylia w dniu 30.06.2011 o godz. 20.30 w sektorze J strefa czerwona. Cena za podwójny bilet 350 zł. Kontakt kamil1997113@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka