Gość: mastah IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.11, 10:30 gdyby mecze były w ogólnodostepnym kanale, a z pewnością widownia byłaby znacznie wieksza. tak to jest gdy transmituje się jakiś mecz w niszowym kanale Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stelame Urodziny prezesa, Kubańczycy zatrzymani przez r... 08.06.11, 10:33 Chetnie oglądałem siatkówkę na Polsacie jak nie była kodowana. Płacić nie będę bo i tak oglądam reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
gregor13 Urodziny prezesa, Kubańczycy zatrzymani przez r... 08.06.11, 10:33 Czy pierwszy mecz też był na TV4?? Prawdę mówiąc odkąd Vectra w Radomiu wywalił Polsat Sport z oferty i pewien chłop spod Radomia opylił miejsce Jadaru w Plus Lidze na rzecz Politechniki Warszawa, straciłem ochotę na oglądanie siatkówki... Drugi mecz z Brazylią oglądałem nie od początku i przez "przymknięte" oczy przez przypadek- skakałem sobie po kanałach i tak jakoś wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_z-d Urodziny prezesa, Kubańczycy zatrzymani przez r... 08.06.11, 10:54 No sorry, ale kto w ogóle ma Polsat Sport? Dajcie na ogólnodostępnym ,to i widownia podskoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
komarrek Re: Urodziny prezesa, Kubańczycy zatrzymani przez 08.06.11, 12:05 Pewnie tylko większość Polaków. Chcesz określonego sportu to kupujesz odpowiedni dekoder. Tak to działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porarelaksu Re: Urodziny prezesa, Kubańczycy zatrzymani przez IP: *.77.classcom.pl 08.06.11, 14:15 E tam, głupie gadanie. ja w ogóle nie mam telewizora, ale zawsze można znaleźć knajpę z polsatem sport albo poszukać w internecie streamingu. Przynajmniej te pół nańki, które ogląda, to naprawdę miłośnicy siatkówki,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan siatkówki Urodziny prezesa, Kubańczycy zatrzymani przez r... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 10:57 Wydaje mi się,że gdyby mecze leciały na zwykłym Polsacie oglądalność była by większa. Cyfrowy Polsat za pewne nie mają wszyscy i to przeważyło na oglądalności. Tak więc Polsat niech przywraca mecze i oglądalność wzrośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naa123 Urodziny prezesa, Kubańczycy zatrzymani przez r... IP: 195.150.8.* 08.06.11, 11:00 Panie Przemysławie spadek oglądalności spowodowany jest na pewno także tym, iż Polsat nie transmituje meczy w otwartym Polsacie. Akurat mam Polsat Sport ale byłam poza domem i nie miałam dostępu do Cyfrowego Polsatu i byłam baaaardzo zła, że nie mogę oglądnąć meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
glosnarodu.pl Urodziny prezesa, Kubańczycy zatrzymani przez r... 08.06.11, 11:09 Ogladneloby te mecze 4 razy wieej widzów, gdyby mecz był transmitowany w Polsacie, mało kto ma Polsat Sport. Dla mnie to skandal, kiedys w kanale otwartym transmitowane były przynajmniej mecze reprezentacji Polski, teraz juz zadne. Liga Swiatowa wzbudza w Polsce duze zainteresowanie, ale stacje telewizyjne maja to gdzies.... I dobrze ze tak malo ludzi siedziało przed telewizorami, moze Polsat Sport na tym straci i pojdzie po rozum do głowy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don Re: Urodziny prezesa, Kubańczycy zatrzymani przez IP: *.guardi.at 08.06.11, 12:07 swiete slowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Kolo, gadasz głupoty... IP: *.net.pbthawe.eu 09.06.11, 09:15 Właśnie dlatego, że w poprzednich latach Liga Światowa miała małą oglądalność, polsat zdecydował się na nie puszczanie LŚ w głównym kanale. Telewizją rządzi oglądalność, więc nie mów, że Polsat olał widzów, gdyż widzowie w poprzednich latach olali LŚ. Peace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Urodziny prezesa, Kubańczycy zatrzymani przez IP: 195.206.228.* 09.06.11, 11:10 waśnie popieram, mecze powinny byc w otwartym polsacie a nie jakies gupie serialiki( gdy byl pierwszy mecz polska usa w piątek to puścil;i super tate, a w sobote popoludniu gdy byl drugi mecz polsa usa co pokazali- powtorke super taty, skandal, nie dziwi zatem fakt ze mecze sa malo ogladane jak sa tylko w polsat sport. polsat ma jeszcze tv4 ale tam tez nie pokazuje meczy tylko jeszcze gorsze glupie serialiki, A PRZECIEZ POLSAT MIAL BYC WIELKIM PRZYJACIELEM SIATKOWKI, jakos tego nie widac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Urodziny prezesa, Kubańczycy zatrzymani przez r... IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.11, 11:11 Doroga Gazeto. Czy możecie puszczać materiały wideo trochę głośniej? O ile reklamy słychać bardzo dobrze, o tyle same magazyny mają bardzo cichą ścieżkę dźwiękową, a nie zawsze jest możliwość oglądania na głośnikach, a jakie są laptopowe sami wiecie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darko Urodziny prezesa, Kubańczycy zatrzymani przez r... IP: *.lcl.com.pl 08.06.11, 12:04 Mam Polsat Sport, ale nie oglądałem (czego żałuję), bo czas transmisji był kiepski. Był weekend i super pogoda. Gdyby mecz był np. o 20:00, na pewno bym oglądał. Przy sportach halowych z łatwością można ustalić godziny późniejsze. Myślę, że gdyby mecze siatkarskie były w godz. 19:00 - 23:00 oglądalność byłaby znacznie wyższa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freiman Re: Urodziny prezesa, Kubańczycy zatrzymani przez IP: *.elwico.pl 08.06.11, 12:13 a wziąłeś pod uwagę to że mecze rozgrywano na drugiej półkuli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darosoldier Re: Urodziny prezesa, Kubańczycy zatrzymani przez IP: *.internetia.net.pl 08.06.11, 12:08 Zawsze oglądałem naszych. Teraz kiedy transmisje są w płatnej telewizji nie mam jak oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: net_fan Urodziny prezesa, Kubańczycy zatrzymani przez r... IP: *.ip.netia.com.pl 08.06.11, 12:23 oglądalność kiepska, bo relacje tylko w Polsat Sporcie!! Róbcie tak dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
paskudaruda Mam Polsat Sport 08.06.11, 12:45 i oglądałam mecz. Niech PS da lepszego komentatora, który się czasem będzie koncentrował na wyniku a nie na dziwnych dywagacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula5106 Urodziny prezesa, Kubańczycy zatrzymani przez r... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 13:18 dajcie na polsacie głównym mecze...to bedzie więcej widzów..a nie tylko polsat sport. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Urodziny prezesa, Kubańczycy zatrzymani przez r... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 13:28 Boże, nie zapraszajcie tego Popko, jego się nie da słuchać, gada takie głupoty, że aż wstyd. Jego występy w telewizji wygladają tak, jakby przyszedł z już nauczoną rolą i ma zamiar powiedzieć to,czego się nauczył bez wzgledu na przebieg rozmowy. Taki miałki bełkot. Najlepszy duet gości to Mielewski i Drzyzga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Urodziny prezesa, Kubańczycy zatrzymani przez IP: 196.38.145.* 08.06.11, 14:07 OMG panie Popko jakie pierdu pierdu... yyyy...nie wracamy do starego systemu....eeeee... wystosowalismy eleganckie pismo..eeee... tego sie nie da sluchac... dlaczego w Polsce w kazdym zwiazku sportowym siedza takie betony..:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Urodziny prezesa, Kubańczycy zatrzymani przez r... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.11, 14:12 Panie Przemku - proszę głośniej nagrywać odcinki, błagam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jareq Brakowało meczu w Polsacie otwartym stąd niska ogl IP: *.play-internet.pl 08.06.11, 14:40 ale były powtórki na testowanym Polsat Sport News na cyfrowym multipleksie telewizji komercyjnych ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Urodziny prezesa, Kubańczycy zatrzymani przez r... IP: *.net.stream.pl 08.06.11, 14:47 hehe a ja mam polsat sport:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia35 Urodziny prezesa, Kubańczycy zatrzymani przez r... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 15:19 Polsatowi w ogóle nie zależy na rozwoju siatkówki. Odkąd Polsat jest na n kibice , którzy posiadają ten dekoder mogliby oglądać , ale po co puszczać na otwartym kanale . Myślą , że tym sposobem zmuszą kibiców do kupowania cyfrowego Polsatu , ale Polak jest przewrotny woli obejrzeć transmisje w gorszej jakości w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia35 Urodziny prezesa, Kubańczycy zatrzymani przez r... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 15:25 Jeszcze jedna sprawa komentatorzy , proszę porównać sobie komentarz siatkówki na Eurosporcie 2 , pełny profesjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yarow12 Urodziny prezesa, Kubańczycy zatrzymani przez r... IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.11, 18:39 Jaki znów Fidel?! Fidel tam już nie rządzi. I nawet potępił komunizm :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypopko urodziny nie w stylu country? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.11, 07:28 nic to! i tak za nie zapłacą kibice! warto sie przyjrzeć firmom realizującym tą szopę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Urodziny prezesa, Kubańczycy zatrzymani przez r... IP: 178.213.56.* 09.06.11, 11:30 wywalić chamską piłkę kopaną,dać w tvp siatkówkę!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek oglądalność IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.11, 13:02 Powodem spadku oglądalności jest przede wszystkim to, że w minionych latach mecze Polaków w Lidze Światowej można było oglądać na antenie "otwartego" Polsatu czego w tym roku niestety zabrakło. Odpowiedz Link Zgłoś
drab1959 Urodziny prezesa, Kubańczycy zatrzymani przez r... 09.06.11, 17:20 Faktycznie, cóż to za pomysł, aby grać we wczesnych godzinach czasu brazylijskiego, czyli o 15-tej u nas? Kto to wymyślił, nasi czy Brazylijczycy? Wolałbym oglądać te mecze koło północy, zapewne nie byłbym odosobniony. Szanowni Panowie z PZPS, dla kogo jest ta Liga Światowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka siatkówki oglądalnosc ligi światowej IP: *.net.pbthawe.eu 14.07.11, 23:36 Jeśli nadal tak będziecie lekceważyć telewidzów,to chyba też zrezygnuję z oglądania.Tego się nie dało oglądać bezstresowo[nie mam na myśli gry siatkarzy].Chodzi mi o pokazywanie punktacji na ekranie.Okropność-nic nie widać i nie wiadomo kto ma przewagę.Co innego dla kibiców oglądających mecze w hali-cyfry ogromne.Czy nie można tego zmienić na ekranie telewizyjnym,aby z przyjemnością można było oglądać.Liczę na odpowiedź,bo nie otrzymałam jej pisząc na adres telewizji polsat.Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś