Dodaj do ulubionych

Siatkarze grają dzisiaj z Bułgarią

• Gość: polska do boju! Pomozcie Kanadyjczykowi IP: *.atlngahp.dynamic.covad.net 16.07.05, 20:30
      Koledzy,

Jestem kanadyjczykiem mieszkajac w stanach. Chcialbym posluchac mecz polska-
      bulgaria w radiu internetowym. Gdzie podaja mecz do licha?

Dzieki,
      i.
      • Gość: Matylda Re: Pomozcie Kanadyjczykowi IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.05, 20:41
        Drogi Kanadyjczyku!

Polskie Radio zatroszczyło się staszliwie o fanów siatkówki
        i li tylko z myślą o nich nadaje w porze meczu skocno muzycko ludowo, hej!!
    • adas313 8-5 16.07.05, 20:36
      • adas313 No, teraz to już chyba to wygrają... 16.07.05, 20:39
        12-5 :-)))
        • Gość: Ewunia 28 Re: No, teraz to już chyba to wygrają... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 20:41
          Tyle jest?????????????
          • adas313 Już nie: 14-10 16.07.05, 20:42
            • Gość: Miki Re: Już nie: 14-10 IP: *.aster.pl 16.07.05, 20:43
              Panowie

Easy, easy please
    • Gość: Miki No, teraz muszą wygrać IP: *.aster.pl 16.07.05, 20:41
      Ale pamiętajcie - Liga Światowa

Katowice, Belgrad

Polska - Serbia i Czarnogóra
      • Gość: ulg Re: No, teraz muszą wygrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 20:42
        a co było nie tak dawno??? oni sa jak kobitki... 7ioma wygrywaja by za chwile
        wszystko roztrwonić....... cos czuje ,ze ......... tak się stanie..
      • panatha juz pieprza:( 16.07.05, 20:43

• nfn nie badz pesymista ;) 16.07.05, 20:48
      • Gość: Ewunia 28 Re: No, teraz muszą wygrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 20:43
        Miki no własnie..........
        chorera oby nie....
        • adas313 16-11, więc może nie jest źle... 16.07.05, 20:45
          Choć nie wiem, bo ja tylko tą tabelkę widzę :-)
          • Gość: ulg Re: 16-11, więc może nie jest źle... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 20:46
            przewaga topnieje więc... było 7 pkt... jest 5 .... :-))))))
        • Gość: kokos Re: No, teraz muszą wygrać IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.07.05, 20:45
          na pewno wygraja lś dala im do myslenia

• nfn 18:11 i wygraja! 16.07.05, 20:47
            • Gość: ulg Re: 18:11 i wygraja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 20:47
              przewaga rosnie, czyżbym się mylił!!??
          • Gość: zed Re: No, teraz muszą wygrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 20:47
            18:11
            • Gość: ulg Re: No, teraz muszą wygrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 20:48
              zaraz stana, nastąpi 5 minutowy przestój..... zaraz, za chwilkę..... matkoboska!
              • Gość: Matylda Re: No, teraz muszą wygrać IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.05, 20:50
                Ulg,
                zgłoś się do Waniek, podrzuci Ci tabletki na uspokojenie.
            • Gość: zed Re: No, teraz muszą wygrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 20:48
              spokój oanowie spokuj
              19:13
              • Gość: ulg Re: No, teraz muszą wygrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 20:49
                zaczęło się....... to poczatek końca....
    • Gość: Miki Re: Siatkarze grają dzisiaj z Bułgarią IP: *.aster.pl 16.07.05, 20:49
      No, ładny blok Gołasia. A już na nim wieszałem psy za niektóre zagrywki.
      Musimy wygrać.
      • Gość: zed Re: Siatkarze grają dzisiaj z Bułgarią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 20:50
        czas wzięli bo się tabelka nie zmienia?
        • Gość: ulg Re: Siatkarze grają dzisiaj z Bułgarią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 20:51
          tak samo było jak wygrywali z serbią.... 22:17 a potem juz 23:25... :-))))))))
      • nfn no to zaczeli!!!! 22:15 16.07.05, 20:51
        • nfn tego nie moga juz przegrac!!!!!!!!! 16.07.05, 20:52
        • Gość: ulg Re: no to zaczeli!!!! 22:15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 20:52
          22:19?
        • Gość: Jacek JAKI WYNIK? NIE MIESZKAM W POLSCE IP: 84.77.109.* 16.07.05, 20:52
          • Gość: kokos Re: JAKI WYNIK? NIE MIESZKAM W POLSCE IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.07.05, 20:54
            wgrali 3-1
          • Gość: kat Re: JAKI WYNIK? NIE MIESZKAM W POLSCE-ZAlUJ IP: *.columbuslibrary.org 16.07.05, 20:54
            2;1 dla Polakow.
          • Gość: romano Re: JAKI WYNIK? NIE MIESZKAM W POLSCE IP: *.UNUSED.EPIX.NET 16.07.05, 21:06
            Jacku! To możesz zawsze oglądać na żywo: www.fivb.org. Tam po kolei wybierzesz
            sobie miejsce gry. Z chwilą rozpoczęcia gry powinna wyskakiwć tablica z
            bieżącymi wynikami. Możes za teraz próbować działanie na meczu Rosja-Estonia.
            Powodzenia
        • Gość: Ewunia 28 Re: HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 20:54
          jedziemyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
      • Gość: tommyusa Re: Siatkarze grają dzisiaj z Bułgarią IP: *.hsd1.il.comcast.net 16.07.05, 20:52
        no i jaki wynik?????????????????????????
        • Gość: MRN Re: Siatkarze grają dzisiaj z Bułgarią IP: *.atrema.deloitte.com / *.crowley.pl 16.07.05, 20:52
          Jeszcze tylko jeden mały punkcik...
        • adas313 24-16 16.07.05, 20:52
          • Gość: jACEK Re: 24-16 IP: 84.77.109.* 16.07.05, 20:53
            DLA KOGO ?
          • Gość: zed Re: 24-16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 20:53
            NOOOOOO i Wygralismyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: kokos Re: Siatkarze grają dzisiaj z Bułgarią IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.07.05, 20:53
        wam to dobrze ja wiem tylko tyle co piszecie i wynik
        • adas313 Re: Siatkarze grają dzisiaj z Bułgarią 16.07.05, 20:54
          > wam to dobrze ja wiem tylko tyle co piszecie i wynik

Ja też :-))))
      • Gość: tommyusa Re: Siatkarze grają dzisiaj z Bułgarią IP: *.hsd1.il.comcast.net 16.07.05, 20:54
        JESZCZE JEDEN!!!!!!!!!!!!!!!! JESZCZE JEDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Miki 3:1, zed Ty cholerny pesymisto IP: *.aster.pl 16.07.05, 20:53
      Ja. KOniec
      Zed, ty cholerny pesymisto, co teraz na to powiesz.
      • Gość: zed Re: 3:1, zed Ty cholerny pesymisto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 20:55
        pOWIEM ŻE SIĘ BARDZO CIESZĘ I TYLE. POLSKA BIAŁO CZERWONI
    • adas313 Polsce gratulujemy siatkarzy.... 16.07.05, 20:53
      a siatkarzom awansu :-)))))))
    • Gość: Miki Re: Siatkarze grają dzisiaj z Bułgarią IP: *.aster.pl 16.07.05, 20:54
      Bardzo serdecznie gratuluję Polakom awansu.
      Wierzę w medal
      • panatha Gratulujemy a na deser zjemy Ruskich 16.07.05, 20:56

• Gość: Miki Ja lubię ruskie, ale pierogi IP: *.aster.pl 16.07.05, 20:59
          Ale nie mam nic przeciwko temu, aby polscy siatkarze wręcz "zeżarli ruskich".
          Wtedy chciałbym widzieć minę Zorana Gajica, który uważał się za najlepszego
          wśród kandydatów na trenera kadry
      • Gość: polonus ale wam dobrze ze mozecie ogladac a IP: *.vc.shawcable.net 16.07.05, 20:57
        nie mozna ogladac na satelicie albo tvpolonia?
    • Gość: Miki Matylda IP: *.aster.pl 16.07.05, 20:56
      Moja prognoza się spełniła.
      Jest już Ci zielono, jak w piosence Andrzeja Dąbrowskiego
      • Gość: zed Re: Matylda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 20:58
        TERAZ CZEKAM NA KOMENTARZ STECA
        • Gość: Miki Re: Matylda IP: *.aster.pl 16.07.05, 21:00
          Zedi, tak Ci tęskno za komentarzami Steca. Daj se spokój. On zawsze się będzie
          doszukiwał błedów i negatywów.
      • Gość: Matyla Re: Matylda do Miki IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.05, 21:06
        Gość portalu: Miki napisał(a):

> Moja prognoza się spełniła.
        > Jest już Ci zielono, jak w piosence Andrzeja Dąbrowskiego

Jest, Miki, jest, i jestem też cała w skowronkach...
        Dla mnie siatkówka jest najpięknięjszą z gier zespołowych,
        to składanie się ciał do ataku jest wprost bajeczne, a potem zbicie...
        i nie ma tu żadnego podtekstu typu myśli nieuczesane czy kosmate.
        Piękno sportu w czystej postaci.
        • Gość: Miki Re: Matylda do Miki IP: *.aster.pl 16.07.05, 21:12
          Jeżeli mowa o składaniu się ciał, to ja osobiście wolę ogladac w akcji Panie:
          Glinka, Skowrońska, Śliwa, Świeniewicz, Liktoras hihihi

Mówiąc serio, siatkówka jest może nie tyle najpiękniejszą, ile najczystszą. Tak
          nie ma bezpośredniego kontaktu zawodników przeciwnych drużyn.
          Nie tak jak w piłce nożnej, koszykówce, piłce ręcznej czy hokeju.
          • Gość: Matylda Re: Matylda do Miki jeszcze raz IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.05, 21:27
            Gość portalu: Miki napisał(a):

> Jeżeli mowa o składaniu się ciał, to ja osobiście wolę ogladac w akcji Panie:
            > Glinka, Skowrońska, Śliwa, Świeniewicz, Liktoras hihihi
            >
            > Mówiąc serio, siatkówka jest może nie tyle najpiękniejszą, ile najczystszą.
            Tak
            >
            > nie ma bezpośredniego kontaktu zawodników przeciwnych drużyn.
            > Nie tak jak w piłce nożnej, koszykówce, piłce ręcznej czy hokeju.

Ta fascynacja składającymi się ciałami do ataku jest naturalnie wypadkową
            naszych płci... Tak sądzę... Czyli wsjo w parjadku...
            Dla mnie siatkówka jest i pozostanie najpięknięjszą grą zespołową. W koszykówce
            i ręcznej zniechęcają mnie te długie przestoje w grze po faulach. Piłka nożna
            natomiast była kiedyś moją ulubioną dyscypliną, ale już nie jest... I już chyba
            nie zaskarbi mego serca. Hokej, owszem, tylko krążek ciut za mały i nie
            potrafię go śledzić... a Oliwa całkiem dobrze sobie radzi z piąstkami...
            Pozdrówka od fanki dla fana.
            I wielkie dzięki za relację.
            • Gość: Miki Re: Matylda do Miki jeszcze raz IP: *.aster.pl 16.07.05, 21:34
              No, jeśli idzie o wypadkową naszych płci, to ja osobiście lubie popatrzeć na
              Maję Włoszczowską uprawiającą kolarstwo górskie. Tyle tylko, że nasza
              telewizja, a także Polsat Sport są nieco skąpe w relacje z imprez z jej i Anny
              Szafraniec udziałem. A przecież na olimpiadzie walka Włoszczowskiej oraz Alison
              Sydor była bardzo ciekawa. Tylko skazani jesteśmy na Polsacie Sport na powtórki
              meczy Ligi Mistrzów z ubiegłego sezonu.

Ja też dziękuje za wszelkie uwagi i ciekawie przeżytą relację z meczu. Zresztą -
              wszystkim dziękuję. Było mi Was miło spotkac tutaj.
    • Gość: yester Re: Siatkarze grają dzisiaj z Bułgarią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 21:00
      bez bolu 3-1 ...mistrzostwa sa i bez zbednych pierd..... co bedzie gdyby
    • Gość: Matylda Drogi Panie Lozano! Wykonał Pan kawał dobrej... IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.05, 21:00
      roboty!!! Piękne dzięki!!!
      Chłopaki - niech WAS WSZYSTKICH wirtualnie uściskam!!!
      Oby Wam kraj kwitnącej wiśni sprzyjał a ludzie byli życzliwi!!!
      • Gość: MRN Re: Drogi Panie Lozano! Wykonał Pan kawał dobrej. IP: *.atrema.deloitte.com / *.crowley.pl 16.07.05, 21:03
        W istocie Polacy mieli większą przewagę nad Bułgarami niż Rosjanie wczoraj. To
        widać także po małych punktach. To dobry znak przed jutrzejszym meczem. Kluczem
        do zwycięstwa jest psychika, a nasi mają już za sobą syndrom meczu z Serbią i
        Czarnogórą. Stawiam na zwycięstwo w meczu z Rosją. Nie można i nie
        warto "odpuszczać"...
        A Lozano prawdziwie zasługuje na oklaski w postawie stojącej.
    • borrus Dawać mi tu zaraz tego palanta 16.07.05, 21:03
      co to tak szczekał że przegramy. Znawca sie znalazł z koziej wólki..
      • Gość: ix Re: Dawać mi tu zaraz tego palanta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 21:11
        Pocałuj go w dupę!
    • kordonek NIEKONIECZNIE AWANS 16.07.05, 21:05

CYTAT z www.siatka.org
      Niekoniecznie. Zakladajac sytuacje, ze np. Estonia wygra 3:0 z Rosja i
      Bulgaria, a my np. przegramy z Rosja 0:3, zajmiemy trzecie miejsce w grupie
      (Rosja, Estonia i Polska beda mialy po 2 zwyciestwa, ale my wowczas
      najgorszy bilans), a tym samym pojedziemy na turniej barazowy do Warny, a
      nie na MS. Jest to oczywiscie sytuacja teoretyczna, ale nie mozna jeszcze
      napisac, ze awansowalismy do MS, bo to nieprawda. ;)

• Gość: Matylda Re: NIEKONIECZNIE AWANS IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.05, 21:10
        Kordonek,
        bądź proszę dokładny: "Zakładając sytuację, że np. Rosja pdłoży się Estonii
        3:0... Nie takie rzeczy się widziało, np. mecz piłki nożnej Szwecja - Estonia
        (?) czy Łotwa (już nie pamiętam dokładnie), przestrzelone karne...
        • kordonek Re: NIEKONIECZNIE AWANS 16.07.05, 21:13
          To była Łotwa Matylda, ale pozwól mi wierzyć ,że w siatkówce rzeczy na taką
          skalę się nie wydarzają.

Pozdr
    • Gość: sceptyk Siatkarze awansowali... IP: *.media4.pl 16.07.05, 21:11
      Oczywiście, ze jeszcze nie awansowali. Jeżeli Estonia wygra z Rosją i Bułgarią a Polska jutro z Rosja przegra to co? Piszę to o 21.11 ale jeszcze mi się myśleć zdarza ;)
      • Gość: maz Re: Siatkarze awansowali... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 21:14
        Przestańcie pieprzyć jak niemądre qtasy. Awans jest pewny!
    • Gość: yac Mariusz Wlazły .. zapamiętajcie to nazwisko !!! IP: *.icpnet.pl 16.07.05, 21:13
      j.w. ...
    • Gość: alan Re: Siatkarze grają dzisiaj z Bułgarią IP: *.udn.pl 16.07.05, 21:14
      a ja z innej beczki. jak wam sie podoba komentarz w regionalnej3? wg mnie
      tragedia, ci komentatorzy chyba ogladali inny mecz niz ja. po pierwszym secie
      juz skreslili bulgarów (zapomneli juz o Serbi?). zamiast rzetelnego
      komentowania wydarzen na boisku ciagle nasmiewali sie z bulgarów (np. ze ich
      libero jest za stary i nie ma refleksu !!!).powinni troche poogladac meczoe wm
      tv4. tam swedrowskiego i drzyzki az przyjemnie sie slucha.
      • Gość: maz [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 21:19
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Miki Re: Siatkarze grają dzisiaj z Bułgarią IP: *.aster.pl 16.07.05, 21:24
          Jest trochę racji w jednym - Polsat Sport ma jednego dobrego "speca" od
          siatkówki - Jerzy Mielewski. Gdy komentował turniej z udziałem Pań, to aż
          przyjemnie się go słuchało. Swędrowski - dobry, ale mógłby byc lepszy. Z kolei
          Debowski z TVP popełnia podobny błąd, jaki często popełnia Dariusz Szpakowski
          od piłki nożnej - mecz się nie skończy, a podsumowuje mecze. Ale jeżeli chodzi
          o siatkówkę w TVP, to wolę Dębowskiego niż np. Uznańskiego czy właśnie
          Szpakowskiego ( sam tłumaczył się, że musiał jeden z meczy komentować w
          zastępstwie, a w ogóle na tym sporcie się nie zna ). A pomocnicy w stylu
          Grzegorz Wagner czy Wojciech Drzyzga są najmniej potrzebni na stanowisku
          komentatorskim.

Pozdrawiam
        • Gość: zbyszek Re: Siatkarze grają dzisiaj z Bułgarią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 21:26
          Uwaga ludziska z Iławy i okolic! Czy tam jest TVP3, jutro wyjeżdżam na wszasy
          do Siemian nad Jeziorakiem i niewiem, czy się tam da obejrzeć mecz z ruskimi?
          Pozdrawiam z Pabianic.
          • Gość: Miki Re: Siatkarze grają dzisiaj z Bułgarią IP: *.aster.pl 16.07.05, 21:30
            Każdy okręg telewizyjny odbiera TVP3, tylko niektore programy informacyjne mają
            charakter lokalny. Ale generalnie program jest "wspólny dla wszystkich okręgów".
            • Gość: zbyszek Re: Siatkarze grają dzisiaj z Bułgarią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 21:36
              No dobrze, ale czy tam odbiera trójka ze zwykłej anteny?
            • Gość: zbyszek Re: Siatkarze grają dzisiaj z Bułgarią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 21:51
              Miki, napisałeś banał. Wiem otym, że każdy okręgo dbiera... itd., itd. Domyślam
              się, że tam jest okręg Olsztyński. Ale czy w Iławie i okolicach jest odpowiedni
              zasięg dla TVP3?
      • Gość: karl Brawo Zagumny, Wlazły i inni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 21:26
        O Lidze Światowej możemy juz chyba zapomnieć. Impreza docelowa to były
        eliminacje i tu Polacy pokazali klasę. Pomijając drugi set W każdym elemencie
        zagrali b. dobrze, Zagumny sprzedał dwie kiwki z rzędu o seriach Wlazłego na
        zagrywce nie wspominając. Myślę że Papkin po powrocie do kadry bezie miał
        problem z dostaniem się do pierwszej szóstki. W końcu też Polacy zaczęli
        serwować z jajem i od razu dało to efekty. Brawo Polacy !!! Możę jeszcze coś z
        nich bedzie :-)
    • Gość: alan Re: Siatkarze grają dzisiaj z Bułgarią IP: *.udn.pl 16.07.05, 21:23
      maz jesli wolisz sluchac tej propagandy rodem z PRL w wykonaniu dembowskiego i
      tego drugiego komentatora to prosze bardzo. ja w przeciwienstwie do ciebie mam
      jeszcze rozum i potrafie oceniac krytycznie rozne rzeczy.
      • Gość: BIAŁYSTOK!!!!!!!!! Re: Siatkarze grają dzisiaj z Bułgarią IP: *.stok.xen.pl 16.07.05, 21:26
        HAHAHHAHHAAHAHA
        JESTEM NAJSZĘŚLIWSZA NA ŚWIECIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
        JEZDIEMY NA MŚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        KOCHAM SIATKÓWKĘ I NASZĄ DRUŻYNĘ!!!!!!!!!!!!!!
        JESTEM Z WAS DUMNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        POLSKA BIAŁO-
        CZERWONI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: maz Re: Siatkarze grają dzisiaj z Bułgarią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 21:33
        Alan, nie twierdzę że wolę Dembowskiego. Podchodzi zbyt emocjonalnie, ale tak
        naprawdę to niema w Polsce dobrych komentatorów siatkówki. Nieżle radzi sobie
        Jacek Laskowski, ale do ideału mu daleko. Drzyzga jako fachowiec jest Ok.
    • Gość: JS MISZCZOSTWA GLOBU W ZAKUPACH??? IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 16.07.05, 21:37
      OJCZYZNA ZAKUPOWNICTWA SIATKOWEGO - NIPPONIA ZAPRASZA DO TOKIJSKIEJ ODMIANY
      BIEDRONKI NA OWE MISZCZOSTWA.NASI SIATKOWNICY MUSZOM ZABRAC TORBY W NIEBIESKO-
      CZERWONE PASY Z BREZENTU.DO NABYCIA NA STADIONIE PIŁKARZOWNICZYM NAD MODRĄ
      WISŁĄ.I FAKTEM JEST,ŻE MŁOTKOWNICTWO SZNURKOWE JEST MNIEJ CIEKAWE OD
      PCHAJKULOSTWA.
      • Gość: zbyszek Re: MISZCZOSTWA GLOBU W ZAKUPACH??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 21:42
        No ludzie z Iławy, nie ma was na forum. Odbieracie trójkę czy nie?
    • Gość: domin NIE AWANSOWALIŚMY JESZCZE!!! IP: *.nespo.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 21:50
      No co oni za idiotyzmy prawią??? Dziennikarze, trener!!! Jeśli Estonia ogra dziś
      Rosję i jutro Bułgarię, tracąc mało setów, a my jutro przegramy z Rosją 3:0, to
      zajmujemy 3-cie miejsce w grupie i nici z awansu. Sytuacja czysto teoretyczna,
      ale przecież możliwa! Szokuje mnie niekompetencja dziennikarzy! Sami zwykli
      mawiać, że dopóki piłka w grze to wszystko możliwe. Na 99% mamy awans, ale to
      nie oznacza, że już awansowaliśmy.
      • Gość: maz Re: NIE AWANSOWALIŚMY JESZCZE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 21:57
        Ale awansujemy jeszcze dzisiaj, po meczu Rosja - Estonia!
      • Gość: Matylda Re: NIE AWANSOWALIŚMY JESZCZE!!! IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.05, 22:01
        Bądźmy poważni. Rosja nie jest pewna, czy jutro z nami wygra. Ergo: zmiecie
        dzisiaj Estonię z parkietu. Bułgarzy będą grać o baraże.
        • Gość: domin Re: NIE AWANSOWALIŚMY JESZCZE!!! IP: *.nespo.pl / *.w-net.pl 16.07.05, 22:07
          Racjonalnie patrząc. Póki piłka w grze nie można ferować wyników.
    • Gość: togo Lozano i Gruszka bojkotują "Fakt" IP: *.mirasoft.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 21:52
      siatkowka.interia.pl/news?inf=646948
      i słusznie
      • Gość: zbyszek Czy w Iławie i okolicach jest odbiór TVP3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 22:00
        Proszę o odpowiedź kogoś stamtąd.
    • Gość: behemot O co poszło Gruszce i Lozano z Faktem?Czy ktoś wie IP: *.promax.media.pl 16.07.05, 21:58
      Ma Interii przeczytałem, że Gruszka i Lozano chcieli wyprosić z konferencji prasowej dziennikarza z fakzeitung. Czy ktoś wie o co chodzi, bo nie czytam szmatławca a chciałbym wiedzieć o co poszło
      • Gość: Matylda Re: O co poszło Gruszce i Lozano z Faktem?Czy kto IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.05, 22:17
        Cytat z siatka.org

Polacy wyszli z konferencji prasowej
        16.07.2005, 21:44:39
        Bardzo nieprzyjemnie zakończyła się konferencja prasowa po meczu Polski z
        Bułgarią. Jeszcze przed jej rozpoczęciem kapitan naszej reprezentacji, Piotr
        Gruszka, zaprotestował w imieniu całej drużyny przeciwko obecności jednego z
        dziennikarzy. Po krótkiej wymianie zdań Polacy opuścili konferencję prasową.

Piotr Gruszka przed oficjalnym rozpoczęciem konferencji prasowej w imieniu
        calej reprezentacji zaprotestował przeciwko obecności dziennikarza "Faktu",
        Ryszarda Opiatowskiego. Powodem był artykuł, który ukazał się w tej gazecie po
        finale Ligi Światowej. Wymowny tytuł "Coście znów narobili" i zdjęcia
        przedstawiające naszych siatkarzy w pieluchach nie spodobały się całej
        siatkarskiej Polsce.

Poziom artykułu rzeczywiście był dość niski, a nasi reprezentanci uznali, że
        ich obraża. Stąd żądanie kapitana naszej reprezentacji, by autor artykułu,
        Ryszard Opiatowski, opuścił salę konferencyjną. Nawiązała się krótka wymiana
        zdań, którą zakończył Raul Lozano słowami - W takim razie dziękujemy bardzo -
        po czym opuścił salę. Za nim wyszli przedstawiciele naszej ekipy razem z
        Piotrem Gruszką.
        • Gość: paf fakt IP: *.chello.pl 16.07.05, 22:38
          i bardzo dobrze.
        • Gość: poler Re: O co poszło Gruszce i Lozano z Faktem?Czy kto IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 16.07.05, 23:37
          zachowali si jak gowniarze, przeciez po najblizszej porazce dziennikarze zjada
          ich jak bure koty.......
          Obrazanie sie na dziennikarzy za krytyke to takie dziecinne. Niechcianych
          dziennikarzy nalezy lekcewazyc a nie robic im darmowa reklame. Na zachodzie
          dobrze o tym wiedza a u nas niestety jeszcze nie.
    • Gość: jatzkal brawo siatkarze ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 22:09
      swietny mecz !!!!

dzieki Wam siatkarze za wspanialy wieczor. Jestescie swietni.

oby tak dalej !!!!

• Gość: Tomek Re: Siatkarze grają dzisiaj z Bułgarią IP: *.toya.net.pl 16.07.05, 22:16
      Sorry ale poczekajmy jeszcze chwilę bo nie daj Bóg Rosja - Estonia 0-3 Estonia -
      Bulgaria 3-0 i Polska- Rosja 0-3 i co wtedy??? Awansujemy jak Rosja pokana
      Estonię
    • Gość: Tomek Nie dzielmy skóry na niedzwiedziu (rosyjskim) IP: *.toya.net.pl 16.07.05, 22:19
      Sorry ale poczekajmy jeszcze chwilę bo nie daj Bóg Rosja - Estonia 0-3 Estonia -
      Bulgaria 3-0 i Polska- Rosja 0-3 i co wtedy??? Awansujemy jak Rosja pokana
      Estonię a mam nadzieję że nie chcą za wszelką cenę nasz wyautować
    • Gość: stały kibic Re: Siatkarze grają dzisiaj z Bułgarią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 22:23
      Nasi dużo potrafią, ale bez mocnego i udanego serwu daleko na tych
      mistrzostwach świata nie zajdą, a szkoda. Do sukcesów prowadzi mocny i celny
      serw i skuteczny blok. Trener musi to od nich wyegzekwować. Przecież w dobrym
      cyrku nidźwiedź jeździ na motocyklu. Niestety nasi kadrowicze serwują żałośnie.
      • Gość: Matylda Re: Siatkarze grają dzisiaj z Bułgarią IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.05, 22:27
        Stały kibicu,
        weź, proszę, kalendarz do ręki i oblicz, ile miesięcy ma Raul Lozano na
        przygotowanie kadry na Mundial. Czego jeszcze wymagasz po 60 dniach pracy z
        siatkarzami?
      • Gość: chips8 Re: Siatkarze grają dzisiaj z Bułgarią IP: *.devs.futuro.pl 16.07.05, 22:34
        cały czas się zastanawiam dokąd zaszli by nasi gdyby mieli porządny
        serwis.Podziwiam ich za wyniki jakie osiągają z tak słabym serwisem. Mamy
        najgorszą zagrywkę z wszystkich liczących się druzyn
    • Gość: Matylda Rosja - Estonia, 25:18, 25:11, 13:12 IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.05, 22:24
      • Gość: maz Re: Rosja - Estonia, 25:18, 25:11, 13:12 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 22:28
        No to koniec dyskusji na temat naszego awansu. Jutro gramy z Rosją o "first
        place".
      • Gość: Miki Re: Rosja - Estonia, 25:18, 25:11, 13:12 IP: *.aster.pl 16.07.05, 22:29
        No, to już wiadomo, że Rosja Estinii nie odpuści. Bo Rosja zdaje tez sobie
        sprawę z tego, że jeżeli dzisiaj Rosja przegrałaby załóżmy z Estonią, to jutro
        Bułgaria pchnęła by Estonię, my Rosję ( a osobiście w to wierzę ) i Polska z
        Bułgarią mogłaby awansować, a do Warny musiałaby się wybrać Rosja. Więc Rosja
        też nie chce się bawić w tzw. matamatyczną teorię ( jak niektórzy nasi tu na
        forum ), tylko miec święty spokój i awansowac bez żadnego ale. A więc my z
        Rosją o kolejność w grupie, a Bułgaria z Estonią o baraż w Warnie.
        • Gość: Matylda Re: Rosja - Estonia, 25:18, 25:11, 13:12 IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.05, 22:31
          Otóż to.
          Ciekawostka: drugi set trwał całe 11 minut.
          • Gość: Matylda Bracia Moskale ciut przysnęli, 21:19 dla Est. IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.05, 22:33
          • Gość: Miki Re: Rosja - Estonia, 25:18, 25:11, 13:12 IP: *.aster.pl 16.07.05, 22:34
            Matylda, a jest gdzieś ten mecz pokazywany?
            • Gość: Matylda Re: Rosja - Estonia, 25:18, 25:11, 13:12 IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.05, 22:36
              Można śledzić tabelkę FIVB.
              Adres fivb.com.
            • Gość: Matylda Re: Rosja - Estonia, trzeci set 22:22 IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.05, 22:37
              • Gość: Matylda No i po ptokach, trzeci set 25:23 dla Rosji IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.05, 22:39
                Gdybolodzy mogą iść spokonie spać.
                • Gość: Mariusz Re: No i po ptokach, trzeci set 25:23 dla Rosji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 22:42
                  Właśnie
                • Gość: Miki Re: No i po ptokach, trzeci set 25:23 dla Rosji IP: *.aster.pl 16.07.05, 22:48
                  Matylda - swoją drogą ja tych "gdybologów" troche rozumiem. Bo popatrz na
                  niektóre ważne imprezy zwłaszcza w nogę. Ktoś przypuszczał, że np. na ostatnich
                  MŚ w nogę Senegal wygra z Francją. Że o trzecie miejsce będzie mecz Turcja -
                  Korea.
                  Albo że Grecja będzie mistrzem Europy w piłke nożną. To trzeba być teoretykiem
                  albo .... moją żoną. Pamiętam jak razem oglądaliśmy mistrzostwa Europy (
                  oglądała tylko dla tego, ze ja oglądałem i aby usłyszec Dariusza
                  Szpakowskiego ), to pyta się mnie jak typujesz ( mecz Czechy - Grecja ). Mówię -
                  nie ma innej opcji, a ona przeciwko mnie mówi, że Greków. Patrzeć - Grecja
                  wygrała. I takich meczy w ten sposób "typowanych" było ok. ośmiu z rzędu przez
                  całe mistrzostwa. Jakbym z nią poszedł do profesjonała i na każdy jej typ
                  postawiło się po 100 zł, to by zgarnęła kupę forsy.
                  Tak samo awans Łotwy do ME w piłkę ( kuchennymi drzwiami, które otworzyli im
                  Szwedzi ). Tak więc rozumiem tych, co mieli jeszcze lekkie wątpliwości. Ale już
                  teraz wiemy, że Polacy awansowali, a nie ulega wątpliwości to, że dzisiaj
                  POlska wykonała "fantastyczne argentyńskie siatkarskie tango" poprowadzone
                  przez fantastycznego trenera Raula Lozano.

Pozdrawiam
                  • Gość: Matylda Re: No i po ptokach, trzeci set 25:23 dla Rosji IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.05, 23:07
                    W piłce nożnej rządzą jednak trochę inne prawa.
                    Powód: ogromana popularność tej dyscypliny oraz
                    ogromne pieniądze nią rządzące. I właśnie te
                    worki pieniędzy niszczą poniekąd tę dyscyplinę.
                    Nie chcę się wdawać w szczegóły, jednakże z
                    niesmakiem przyjmuję do wiadomości te milionowe
                    sumy, jakie gonią za tym czy innym "bekhemen"
                    kreującym się wraz z żoną na św. rodzinę.
                    Jeżeli chodzi o ME to bardzo dopingowałam
                    Portugalczykom i było mi ogromnie żal Figo.
                    Mistrzostw świata nie chce mi się nawet wspominać.
                    Z wiadomego względu.
                    Tylko mecz z USA był fantastyczny.
                    Ale też był li tylko o pietruszkę.
                    To ponoć nasza specjalność.

Uciekam, chyba Was wszystkich już trochę zanudziłam.
                    D-o-b-r-a-n-o-c wszystkim!
                    • Gość: Miki Re: No i po ptokach, trzeci set 25:23 dla Rosji IP: *.aster.pl 16.07.05, 23:14
                      Wcale nie zanudziłaś. Dobranoc.
        • Gość: maz Re: Rosja - Estonia 3 : 0 (25:18, 25:11, 23:25) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 22:41
          Nie było cudu, bo być nie mogło!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka