Gość: polska do boju! Pomozcie Kanadyjczykowi IP: *.atlngahp.dynamic.covad.net 16.07.05, 20:30 Koledzy, Jestem kanadyjczykiem mieszkajac w stanach. Chcialbym posluchac mecz polska- bulgaria w radiu internetowym. Gdzie podaja mecz do licha? Dzieki, i. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: Pomozcie Kanadyjczykowi IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.05, 20:41 Drogi Kanadyjczyku! Polskie Radio zatroszczyło się staszliwie o fanów siatkówki i li tylko z myślą o nich nadaje w porze meczu skocno muzycko ludowo, hej!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: No, teraz to już chyba to wygrają... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 20:41 Tyle jest????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Już nie: 14-10 IP: *.aster.pl 16.07.05, 20:43 Panowie Easy, easy please Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki No, teraz muszą wygrać IP: *.aster.pl 16.07.05, 20:41 Ale pamiętajcie - Liga Światowa Katowice, Belgrad Polska - Serbia i Czarnogóra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulg Re: No, teraz muszą wygrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 20:42 a co było nie tak dawno??? oni sa jak kobitki... 7ioma wygrywaja by za chwile wszystko roztrwonić....... cos czuje ,ze ......... tak się stanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: No, teraz muszą wygrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 20:43 Miki no własnie.......... chorera oby nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 16-11, więc może nie jest źle... 16.07.05, 20:45 Choć nie wiem, bo ja tylko tą tabelkę widzę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulg Re: 16-11, więc może nie jest źle... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 20:46 przewaga topnieje więc... było 7 pkt... jest 5 .... :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokos Re: No, teraz muszą wygrać IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.07.05, 20:45 na pewno wygraja lś dala im do myslenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulg Re: 18:11 i wygraja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 20:47 przewaga rosnie, czyżbym się mylił!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: No, teraz muszą wygrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 20:47 18:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulg Re: No, teraz muszą wygrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 20:48 zaraz stana, nastąpi 5 minutowy przestój..... zaraz, za chwilkę..... matkoboska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: No, teraz muszą wygrać IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.05, 20:50 Ulg, zgłoś się do Waniek, podrzuci Ci tabletki na uspokojenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: No, teraz muszą wygrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 20:48 spokój oanowie spokuj 19:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulg Re: No, teraz muszą wygrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 20:49 zaczęło się....... to poczatek końca.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Siatkarze grają dzisiaj z Bułgarią IP: *.aster.pl 16.07.05, 20:49 No, ładny blok Gołasia. A już na nim wieszałem psy za niektóre zagrywki. Musimy wygrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: Siatkarze grają dzisiaj z Bułgarią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 20:50 czas wzięli bo się tabelka nie zmienia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulg Re: Siatkarze grają dzisiaj z Bułgarią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 20:51 tak samo było jak wygrywali z serbią.... 22:17 a potem juz 23:25... :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulg Re: no to zaczeli!!!! 22:15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 20:52 22:19? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokos Re: JAKI WYNIK? NIE MIESZKAM W POLSCE IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.07.05, 20:54 wgrali 3-1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: JAKI WYNIK? NIE MIESZKAM W POLSCE-ZAlUJ IP: *.columbuslibrary.org 16.07.05, 20:54 2;1 dla Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romano Re: JAKI WYNIK? NIE MIESZKAM W POLSCE IP: *.UNUSED.EPIX.NET 16.07.05, 21:06 Jacku! To możesz zawsze oglądać na żywo: www.fivb.org. Tam po kolei wybierzesz sobie miejsce gry. Z chwilą rozpoczęcia gry powinna wyskakiwć tablica z bieżącymi wynikami. Możes za teraz próbować działanie na meczu Rosja-Estonia. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 20:54 jedziemyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommyusa Re: Siatkarze grają dzisiaj z Bułgarią IP: *.hsd1.il.comcast.net 16.07.05, 20:52 no i jaki wynik????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MRN Re: Siatkarze grają dzisiaj z Bułgarią IP: *.atrema.deloitte.com / *.crowley.pl 16.07.05, 20:52 Jeszcze tylko jeden mały punkcik... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: 24-16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 20:53 NOOOOOO i Wygralismyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokos Re: Siatkarze grają dzisiaj z Bułgarią IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.07.05, 20:53 wam to dobrze ja wiem tylko tyle co piszecie i wynik Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Siatkarze grają dzisiaj z Bułgarią 16.07.05, 20:54 > wam to dobrze ja wiem tylko tyle co piszecie i wynik Ja też :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommyusa Re: Siatkarze grają dzisiaj z Bułgarią IP: *.hsd1.il.comcast.net 16.07.05, 20:54 JESZCZE JEDEN!!!!!!!!!!!!!!!! JESZCZE JEDEN!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki 3:1, zed Ty cholerny pesymisto IP: *.aster.pl 16.07.05, 20:53 Ja. KOniec Zed, ty cholerny pesymisto, co teraz na to powiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: 3:1, zed Ty cholerny pesymisto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 20:55 pOWIEM ŻE SIĘ BARDZO CIESZĘ I TYLE. POLSKA BIAŁO CZERWONI Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Polsce gratulujemy siatkarzy.... 16.07.05, 20:53 a siatkarzom awansu :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Siatkarze grają dzisiaj z Bułgarią IP: *.aster.pl 16.07.05, 20:54 Bardzo serdecznie gratuluję Polakom awansu. Wierzę w medal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Ja lubię ruskie, ale pierogi IP: *.aster.pl 16.07.05, 20:59 Ale nie mam nic przeciwko temu, aby polscy siatkarze wręcz "zeżarli ruskich". Wtedy chciałbym widzieć minę Zorana Gajica, który uważał się za najlepszego wśród kandydatów na trenera kadry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus ale wam dobrze ze mozecie ogladac a IP: *.vc.shawcable.net 16.07.05, 20:57 nie mozna ogladac na satelicie albo tvpolonia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Matylda IP: *.aster.pl 16.07.05, 20:56 Moja prognoza się spełniła. Jest już Ci zielono, jak w piosence Andrzeja Dąbrowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: Matylda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 20:58 TERAZ CZEKAM NA KOMENTARZ STECA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Matylda IP: *.aster.pl 16.07.05, 21:00 Zedi, tak Ci tęskno za komentarzami Steca. Daj se spokój. On zawsze się będzie doszukiwał błedów i negatywów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matyla Re: Matylda do Miki IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.05, 21:06 Gość portalu: Miki napisał(a): > Moja prognoza się spełniła. > Jest już Ci zielono, jak w piosence Andrzeja Dąbrowskiego Jest, Miki, jest, i jestem też cała w skowronkach... Dla mnie siatkówka jest najpięknięjszą z gier zespołowych, to składanie się ciał do ataku jest wprost bajeczne, a potem zbicie... i nie ma tu żadnego podtekstu typu myśli nieuczesane czy kosmate. Piękno sportu w czystej postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Matylda do Miki IP: *.aster.pl 16.07.05, 21:12 Jeżeli mowa o składaniu się ciał, to ja osobiście wolę ogladac w akcji Panie: Glinka, Skowrońska, Śliwa, Świeniewicz, Liktoras hihihi Mówiąc serio, siatkówka jest może nie tyle najpiękniejszą, ile najczystszą. Tak nie ma bezpośredniego kontaktu zawodników przeciwnych drużyn. Nie tak jak w piłce nożnej, koszykówce, piłce ręcznej czy hokeju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: Matylda do Miki jeszcze raz IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.05, 21:27 Gość portalu: Miki napisał(a): > Jeżeli mowa o składaniu się ciał, to ja osobiście wolę ogladac w akcji Panie: > Glinka, Skowrońska, Śliwa, Świeniewicz, Liktoras hihihi > > Mówiąc serio, siatkówka jest może nie tyle najpiękniejszą, ile najczystszą. Tak > > nie ma bezpośredniego kontaktu zawodników przeciwnych drużyn. > Nie tak jak w piłce nożnej, koszykówce, piłce ręcznej czy hokeju. Ta fascynacja składającymi się ciałami do ataku jest naturalnie wypadkową naszych płci... Tak sądzę... Czyli wsjo w parjadku... Dla mnie siatkówka jest i pozostanie najpięknięjszą grą zespołową. W koszykówce i ręcznej zniechęcają mnie te długie przestoje w grze po faulach. Piłka nożna natomiast była kiedyś moją ulubioną dyscypliną, ale już nie jest... I już chyba nie zaskarbi mego serca. Hokej, owszem, tylko krążek ciut za mały i nie potrafię go śledzić... a Oliwa całkiem dobrze sobie radzi z piąstkami... Pozdrówka od fanki dla fana. I wielkie dzięki za relację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Matylda do Miki jeszcze raz IP: *.aster.pl 16.07.05, 21:34 No, jeśli idzie o wypadkową naszych płci, to ja osobiście lubie popatrzeć na Maję Włoszczowską uprawiającą kolarstwo górskie. Tyle tylko, że nasza telewizja, a także Polsat Sport są nieco skąpe w relacje z imprez z jej i Anny Szafraniec udziałem. A przecież na olimpiadzie walka Włoszczowskiej oraz Alison Sydor była bardzo ciekawa. Tylko skazani jesteśmy na Polsacie Sport na powtórki meczy Ligi Mistrzów z ubiegłego sezonu. Ja też dziękuje za wszelkie uwagi i ciekawie przeżytą relację z meczu. Zresztą - wszystkim dziękuję. Było mi Was miło spotkac tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yester Re: Siatkarze grają dzisiaj z Bułgarią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 21:00 bez bolu 3-1 ...mistrzostwa sa i bez zbednych pierd..... co bedzie gdyby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Drogi Panie Lozano! Wykonał Pan kawał dobrej... IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.05, 21:00 roboty!!! Piękne dzięki!!! Chłopaki - niech WAS WSZYSTKICH wirtualnie uściskam!!! Oby Wam kraj kwitnącej wiśni sprzyjał a ludzie byli życzliwi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MRN Re: Drogi Panie Lozano! Wykonał Pan kawał dobrej. IP: *.atrema.deloitte.com / *.crowley.pl 16.07.05, 21:03 W istocie Polacy mieli większą przewagę nad Bułgarami niż Rosjanie wczoraj. To widać także po małych punktach. To dobry znak przed jutrzejszym meczem. Kluczem do zwycięstwa jest psychika, a nasi mają już za sobą syndrom meczu z Serbią i Czarnogórą. Stawiam na zwycięstwo w meczu z Rosją. Nie można i nie warto "odpuszczać"... A Lozano prawdziwie zasługuje na oklaski w postawie stojącej. Odpowiedz Link Zgłoś
borrus Dawać mi tu zaraz tego palanta 16.07.05, 21:03 co to tak szczekał że przegramy. Znawca sie znalazł z koziej wólki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ix Re: Dawać mi tu zaraz tego palanta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 21:11 Pocałuj go w dupę! Odpowiedz Link Zgłoś
kordonek NIEKONIECZNIE AWANS 16.07.05, 21:05 CYTAT z www.siatka.org Niekoniecznie. Zakladajac sytuacje, ze np. Estonia wygra 3:0 z Rosja i Bulgaria, a my np. przegramy z Rosja 0:3, zajmiemy trzecie miejsce w grupie (Rosja, Estonia i Polska beda mialy po 2 zwyciestwa, ale my wowczas najgorszy bilans), a tym samym pojedziemy na turniej barazowy do Warny, a nie na MS. Jest to oczywiscie sytuacja teoretyczna, ale nie mozna jeszcze napisac, ze awansowalismy do MS, bo to nieprawda. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: NIEKONIECZNIE AWANS IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.05, 21:10 Kordonek, bądź proszę dokładny: "Zakładając sytuację, że np. Rosja pdłoży się Estonii 3:0... Nie takie rzeczy się widziało, np. mecz piłki nożnej Szwecja - Estonia (?) czy Łotwa (już nie pamiętam dokładnie), przestrzelone karne... Odpowiedz Link Zgłoś
kordonek Re: NIEKONIECZNIE AWANS 16.07.05, 21:13 To była Łotwa Matylda, ale pozwól mi wierzyć ,że w siatkówce rzeczy na taką skalę się nie wydarzają. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Siatkarze awansowali... IP: *.media4.pl 16.07.05, 21:11 Oczywiście, ze jeszcze nie awansowali. Jeżeli Estonia wygra z Rosją i Bułgarią a Polska jutro z Rosja przegra to co? Piszę to o 21.11 ale jeszcze mi się myśleć zdarza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Siatkarze awansowali... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 21:14 Przestańcie pieprzyć jak niemądre qtasy. Awans jest pewny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yac Mariusz Wlazły .. zapamiętajcie to nazwisko !!! IP: *.icpnet.pl 16.07.05, 21:13 j.w. ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alan Re: Siatkarze grają dzisiaj z Bułgarią IP: *.udn.pl 16.07.05, 21:14 a ja z innej beczki. jak wam sie podoba komentarz w regionalnej3? wg mnie tragedia, ci komentatorzy chyba ogladali inny mecz niz ja. po pierwszym secie juz skreslili bulgarów (zapomneli juz o Serbi?). zamiast rzetelnego komentowania wydarzen na boisku ciagle nasmiewali sie z bulgarów (np. ze ich libero jest za stary i nie ma refleksu !!!).powinni troche poogladac meczoe wm tv4. tam swedrowskiego i drzyzki az przyjemnie sie slucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 21:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Siatkarze grają dzisiaj z Bułgarią IP: *.aster.pl 16.07.05, 21:24 Jest trochę racji w jednym - Polsat Sport ma jednego dobrego "speca" od siatkówki - Jerzy Mielewski. Gdy komentował turniej z udziałem Pań, to aż przyjemnie się go słuchało. Swędrowski - dobry, ale mógłby byc lepszy. Z kolei Debowski z TVP popełnia podobny błąd, jaki często popełnia Dariusz Szpakowski od piłki nożnej - mecz się nie skończy, a podsumowuje mecze. Ale jeżeli chodzi o siatkówkę w TVP, to wolę Dębowskiego niż np. Uznańskiego czy właśnie Szpakowskiego ( sam tłumaczył się, że musiał jeden z meczy komentować w zastępstwie, a w ogóle na tym sporcie się nie zna ). A pomocnicy w stylu Grzegorz Wagner czy Wojciech Drzyzga są najmniej potrzebni na stanowisku komentatorskim. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Siatkarze grają dzisiaj z Bułgarią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 21:26 Uwaga ludziska z Iławy i okolic! Czy tam jest TVP3, jutro wyjeżdżam na wszasy do Siemian nad Jeziorakiem i niewiem, czy się tam da obejrzeć mecz z ruskimi? Pozdrawiam z Pabianic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Siatkarze grają dzisiaj z Bułgarią IP: *.aster.pl 16.07.05, 21:30 Każdy okręg telewizyjny odbiera TVP3, tylko niektore programy informacyjne mają charakter lokalny. Ale generalnie program jest "wspólny dla wszystkich okręgów". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Siatkarze grają dzisiaj z Bułgarią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 21:36 No dobrze, ale czy tam odbiera trójka ze zwykłej anteny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Siatkarze grają dzisiaj z Bułgarią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 21:51 Miki, napisałeś banał. Wiem otym, że każdy okręgo dbiera... itd., itd. Domyślam się, że tam jest okręg Olsztyński. Ale czy w Iławie i okolicach jest odpowiedni zasięg dla TVP3? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karl Brawo Zagumny, Wlazły i inni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 21:26 O Lidze Światowej możemy juz chyba zapomnieć. Impreza docelowa to były eliminacje i tu Polacy pokazali klasę. Pomijając drugi set W każdym elemencie zagrali b. dobrze, Zagumny sprzedał dwie kiwki z rzędu o seriach Wlazłego na zagrywce nie wspominając. Myślę że Papkin po powrocie do kadry bezie miał problem z dostaniem się do pierwszej szóstki. W końcu też Polacy zaczęli serwować z jajem i od razu dało to efekty. Brawo Polacy !!! Możę jeszcze coś z nich bedzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alan Re: Siatkarze grają dzisiaj z Bułgarią IP: *.udn.pl 16.07.05, 21:23 maz jesli wolisz sluchac tej propagandy rodem z PRL w wykonaniu dembowskiego i tego drugiego komentatora to prosze bardzo. ja w przeciwienstwie do ciebie mam jeszcze rozum i potrafie oceniac krytycznie rozne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIAŁYSTOK!!!!!!!!! Re: Siatkarze grają dzisiaj z Bułgarią IP: *.stok.xen.pl 16.07.05, 21:26 HAHAHHAHHAAHAHA JESTEM NAJSZĘŚLIWSZA NA ŚWIECIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 JEZDIEMY NA MŚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KOCHAM SIATKÓWKĘ I NASZĄ DRUŻYNĘ!!!!!!!!!!!!!! JESTEM Z WAS DUMNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POLSKA BIAŁO- CZERWONI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Siatkarze grają dzisiaj z Bułgarią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 21:33 Alan, nie twierdzę że wolę Dembowskiego. Podchodzi zbyt emocjonalnie, ale tak naprawdę to niema w Polsce dobrych komentatorów siatkówki. Nieżle radzi sobie Jacek Laskowski, ale do ideału mu daleko. Drzyzga jako fachowiec jest Ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JS MISZCZOSTWA GLOBU W ZAKUPACH??? IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 16.07.05, 21:37 OJCZYZNA ZAKUPOWNICTWA SIATKOWEGO - NIPPONIA ZAPRASZA DO TOKIJSKIEJ ODMIANY BIEDRONKI NA OWE MISZCZOSTWA.NASI SIATKOWNICY MUSZOM ZABRAC TORBY W NIEBIESKO- CZERWONE PASY Z BREZENTU.DO NABYCIA NA STADIONIE PIŁKARZOWNICZYM NAD MODRĄ WISŁĄ.I FAKTEM JEST,ŻE MŁOTKOWNICTWO SZNURKOWE JEST MNIEJ CIEKAWE OD PCHAJKULOSTWA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: MISZCZOSTWA GLOBU W ZAKUPACH??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 21:42 No ludzie z Iławy, nie ma was na forum. Odbieracie trójkę czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domin NIE AWANSOWALIŚMY JESZCZE!!! IP: *.nespo.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 21:50 No co oni za idiotyzmy prawią??? Dziennikarze, trener!!! Jeśli Estonia ogra dziś Rosję i jutro Bułgarię, tracąc mało setów, a my jutro przegramy z Rosją 3:0, to zajmujemy 3-cie miejsce w grupie i nici z awansu. Sytuacja czysto teoretyczna, ale przecież możliwa! Szokuje mnie niekompetencja dziennikarzy! Sami zwykli mawiać, że dopóki piłka w grze to wszystko możliwe. Na 99% mamy awans, ale to nie oznacza, że już awansowaliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: NIE AWANSOWALIŚMY JESZCZE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 21:57 Ale awansujemy jeszcze dzisiaj, po meczu Rosja - Estonia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: NIE AWANSOWALIŚMY JESZCZE!!! IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.05, 22:01 Bądźmy poważni. Rosja nie jest pewna, czy jutro z nami wygra. Ergo: zmiecie dzisiaj Estonię z parkietu. Bułgarzy będą grać o baraże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domin Re: NIE AWANSOWALIŚMY JESZCZE!!! IP: *.nespo.pl / *.w-net.pl 16.07.05, 22:07 Racjonalnie patrząc. Póki piłka w grze nie można ferować wyników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: togo Lozano i Gruszka bojkotują "Fakt" IP: *.mirasoft.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 21:52 siatkowka.interia.pl/news?inf=646948 i słusznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Czy w Iławie i okolicach jest odbiór TVP3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 22:00 Proszę o odpowiedź kogoś stamtąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot O co poszło Gruszce i Lozano z Faktem?Czy ktoś wie IP: *.promax.media.pl 16.07.05, 21:58 Ma Interii przeczytałem, że Gruszka i Lozano chcieli wyprosić z konferencji prasowej dziennikarza z fakzeitung. Czy ktoś wie o co chodzi, bo nie czytam szmatławca a chciałbym wiedzieć o co poszło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: O co poszło Gruszce i Lozano z Faktem?Czy kto IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.05, 22:17 Cytat z siatka.org Polacy wyszli z konferencji prasowej 16.07.2005, 21:44:39 Bardzo nieprzyjemnie zakończyła się konferencja prasowa po meczu Polski z Bułgarią. Jeszcze przed jej rozpoczęciem kapitan naszej reprezentacji, Piotr Gruszka, zaprotestował w imieniu całej drużyny przeciwko obecności jednego z dziennikarzy. Po krótkiej wymianie zdań Polacy opuścili konferencję prasową. Piotr Gruszka przed oficjalnym rozpoczęciem konferencji prasowej w imieniu calej reprezentacji zaprotestował przeciwko obecności dziennikarza "Faktu", Ryszarda Opiatowskiego. Powodem był artykuł, który ukazał się w tej gazecie po finale Ligi Światowej. Wymowny tytuł "Coście znów narobili" i zdjęcia przedstawiające naszych siatkarzy w pieluchach nie spodobały się całej siatkarskiej Polsce. Poziom artykułu rzeczywiście był dość niski, a nasi reprezentanci uznali, że ich obraża. Stąd żądanie kapitana naszej reprezentacji, by autor artykułu, Ryszard Opiatowski, opuścił salę konferencyjną. Nawiązała się krótka wymiana zdań, którą zakończył Raul Lozano słowami - W takim razie dziękujemy bardzo - po czym opuścił salę. Za nim wyszli przedstawiciele naszej ekipy razem z Piotrem Gruszką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poler Re: O co poszło Gruszce i Lozano z Faktem?Czy kto IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 16.07.05, 23:37 zachowali si jak gowniarze, przeciez po najblizszej porazce dziennikarze zjada ich jak bure koty....... Obrazanie sie na dziennikarzy za krytyke to takie dziecinne. Niechcianych dziennikarzy nalezy lekcewazyc a nie robic im darmowa reklame. Na zachodzie dobrze o tym wiedza a u nas niestety jeszcze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jatzkal brawo siatkarze ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 22:09 swietny mecz !!!! dzieki Wam siatkarze za wspanialy wieczor. Jestescie swietni. oby tak dalej !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Siatkarze grają dzisiaj z Bułgarią IP: *.toya.net.pl 16.07.05, 22:16 Sorry ale poczekajmy jeszcze chwilę bo nie daj Bóg Rosja - Estonia 0-3 Estonia - Bulgaria 3-0 i Polska- Rosja 0-3 i co wtedy??? Awansujemy jak Rosja pokana Estonię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Nie dzielmy skóry na niedzwiedziu (rosyjskim) IP: *.toya.net.pl 16.07.05, 22:19 Sorry ale poczekajmy jeszcze chwilę bo nie daj Bóg Rosja - Estonia 0-3 Estonia - Bulgaria 3-0 i Polska- Rosja 0-3 i co wtedy??? Awansujemy jak Rosja pokana Estonię a mam nadzieję że nie chcą za wszelką cenę nasz wyautować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stały kibic Re: Siatkarze grają dzisiaj z Bułgarią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 22:23 Nasi dużo potrafią, ale bez mocnego i udanego serwu daleko na tych mistrzostwach świata nie zajdą, a szkoda. Do sukcesów prowadzi mocny i celny serw i skuteczny blok. Trener musi to od nich wyegzekwować. Przecież w dobrym cyrku nidźwiedź jeździ na motocyklu. Niestety nasi kadrowicze serwują żałośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: Siatkarze grają dzisiaj z Bułgarią IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.05, 22:27 Stały kibicu, weź, proszę, kalendarz do ręki i oblicz, ile miesięcy ma Raul Lozano na przygotowanie kadry na Mundial. Czego jeszcze wymagasz po 60 dniach pracy z siatkarzami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chips8 Re: Siatkarze grają dzisiaj z Bułgarią IP: *.devs.futuro.pl 16.07.05, 22:34 cały czas się zastanawiam dokąd zaszli by nasi gdyby mieli porządny serwis.Podziwiam ich za wyniki jakie osiągają z tak słabym serwisem. Mamy najgorszą zagrywkę z wszystkich liczących się druzyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Rosja - Estonia, 25:18, 25:11, 13:12 IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.05, 22:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Rosja - Estonia, 25:18, 25:11, 13:12 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 22:28 No to koniec dyskusji na temat naszego awansu. Jutro gramy z Rosją o "first place". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Rosja - Estonia, 25:18, 25:11, 13:12 IP: *.aster.pl 16.07.05, 22:29 No, to już wiadomo, że Rosja Estinii nie odpuści. Bo Rosja zdaje tez sobie sprawę z tego, że jeżeli dzisiaj Rosja przegrałaby załóżmy z Estonią, to jutro Bułgaria pchnęła by Estonię, my Rosję ( a osobiście w to wierzę ) i Polska z Bułgarią mogłaby awansować, a do Warny musiałaby się wybrać Rosja. Więc Rosja też nie chce się bawić w tzw. matamatyczną teorię ( jak niektórzy nasi tu na forum ), tylko miec święty spokój i awansowac bez żadnego ale. A więc my z Rosją o kolejność w grupie, a Bułgaria z Estonią o baraż w Warnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: Rosja - Estonia, 25:18, 25:11, 13:12 IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.05, 22:31 Otóż to. Ciekawostka: drugi set trwał całe 11 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Bracia Moskale ciut przysnęli, 21:19 dla Est. IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.05, 22:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Rosja - Estonia, 25:18, 25:11, 13:12 IP: *.aster.pl 16.07.05, 22:34 Matylda, a jest gdzieś ten mecz pokazywany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: Rosja - Estonia, 25:18, 25:11, 13:12 IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.05, 22:36 Można śledzić tabelkę FIVB. Adres fivb.com. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: Rosja - Estonia, trzeci set 22:22 IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.05, 22:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda No i po ptokach, trzeci set 25:23 dla Rosji IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.05, 22:39 Gdybolodzy mogą iść spokonie spać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: No i po ptokach, trzeci set 25:23 dla Rosji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 22:42 Właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: No i po ptokach, trzeci set 25:23 dla Rosji IP: *.aster.pl 16.07.05, 22:48 Matylda - swoją drogą ja tych "gdybologów" troche rozumiem. Bo popatrz na niektóre ważne imprezy zwłaszcza w nogę. Ktoś przypuszczał, że np. na ostatnich MŚ w nogę Senegal wygra z Francją. Że o trzecie miejsce będzie mecz Turcja - Korea. Albo że Grecja będzie mistrzem Europy w piłke nożną. To trzeba być teoretykiem albo .... moją żoną. Pamiętam jak razem oglądaliśmy mistrzostwa Europy ( oglądała tylko dla tego, ze ja oglądałem i aby usłyszec Dariusza Szpakowskiego ), to pyta się mnie jak typujesz ( mecz Czechy - Grecja ). Mówię - nie ma innej opcji, a ona przeciwko mnie mówi, że Greków. Patrzeć - Grecja wygrała. I takich meczy w ten sposób "typowanych" było ok. ośmiu z rzędu przez całe mistrzostwa. Jakbym z nią poszedł do profesjonała i na każdy jej typ postawiło się po 100 zł, to by zgarnęła kupę forsy. Tak samo awans Łotwy do ME w piłkę ( kuchennymi drzwiami, które otworzyli im Szwedzi ). Tak więc rozumiem tych, co mieli jeszcze lekkie wątpliwości. Ale już teraz wiemy, że Polacy awansowali, a nie ulega wątpliwości to, że dzisiaj POlska wykonała "fantastyczne argentyńskie siatkarskie tango" poprowadzone przez fantastycznego trenera Raula Lozano. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: No i po ptokach, trzeci set 25:23 dla Rosji IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.05, 23:07 W piłce nożnej rządzą jednak trochę inne prawa. Powód: ogromana popularność tej dyscypliny oraz ogromne pieniądze nią rządzące. I właśnie te worki pieniędzy niszczą poniekąd tę dyscyplinę. Nie chcę się wdawać w szczegóły, jednakże z niesmakiem przyjmuję do wiadomości te milionowe sumy, jakie gonią za tym czy innym "bekhemen" kreującym się wraz z żoną na św. rodzinę. Jeżeli chodzi o ME to bardzo dopingowałam Portugalczykom i było mi ogromnie żal Figo. Mistrzostw świata nie chce mi się nawet wspominać. Z wiadomego względu. Tylko mecz z USA był fantastyczny. Ale też był li tylko o pietruszkę. To ponoć nasza specjalność. Uciekam, chyba Was wszystkich już trochę zanudziłam. D-o-b-r-a-n-o-c wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: No i po ptokach, trzeci set 25:23 dla Rosji IP: *.aster.pl 16.07.05, 23:14 Wcale nie zanudziłaś. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Rosja - Estonia 3 : 0 (25:18, 25:11, 23:25) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 22:41 Nie było cudu, bo być nie mogło!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś