Dodaj do ulubionych

Paweł Woicki zastąpi Zagumnego

• Gość: gość portalu Jest kierownik Borucha? Nie ma BoRucha :D IP: 157.25.31.* 19.08.05, 12:04
    • Gość: gość portalu Jest kierownik Boruch? Nie ma BoRucha :D IP: 157.25.31.* 19.08.05, 12:04
    • Gość: gość portalu Jest kierownik Boruch? Nie ma BoRucha :D IP: 157.25.31.* 19.08.05, 12:04
    • Gość: LILI Re: Paweł Woicki zastąpi Zagumnego IP: 193.19.104.* 19.08.05, 12:36
      JAKOŚ UMKNĄŁ MI KONFLIKT LOZANO Z WOICKIM, CZY ABY NIE JEST ON WYMYSŁEM
      DZIENNIKARZY, pANOWIE Z PRASY A MOŻE BYŚCIE TAK RAZ POMOGLI TRENEROWI ,
      ZAWODNIKOM I NAM WSZYSTKIM I ODCZEPILI SIĘ OD REPREZENTACJI. NIE MA GDZIEŚ
      JAKIEJŚ PASKUDY, KTÓRA ZAJĘŁABY WASZĄ UWAGĘ. BYŁOBY I STRASZNO I ŚMIESZNO, A
      TAK JEST TYLKO ŚMIESZNO CZEPIACIE SIĘ ZAMIAST WSPOMAGAĆ CHŁOPAKÓW
    • Gość: nigger MAZUR I DZIAŁACZYNY KRYTYKUJĄCE LOZANO =FARYZEUSZE IP: 212.160.172.* 19.08.05, 13:00
      mazur wez juz przestan sie kompromitowac, flaszywy obludny nieudaczniku. jestes
      zerem - myslisz ze machanie laptopem przed kamera to dowod ze jestes super
      trenerem? Na to sie moze zlapac tylko Rafal Stec - u niego wystarczy byc zza
      granicy, albo tak jak Ty gladko gadac o nowoczesnych metodach treningowych - i
      juz sie jest super.
      • Gość: bpo Lozano jest fachowcem IP: 217.8.162.* 19.08.05, 13:55
        a redaktorzy GW nie.
        NIe znam sie na siatkówce, ale wydaje mi sie, że mamy rzadką okazję przyjrzeć
        się... profesjonalnemu profesjonalizmowi :-)))

I wyciągnijmy z tego prawidłowe wnioski: trafił nam się trener Lozano, więc
        szanujmy go i dajmy mu pracować.
        Tyle, bo reszta byłaby zbędnym słowotokiem.
        • Gość: m Re: Lozano jest fachowcem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 14:01
          nie przejmuj się, redaktorzy GW też na siatkówce się nie znają, nie potrafią
          profesjonalnej relacji napisać z meczu, za to ożywiają się gdy wywąchają jakąś
          aferę.
    • linski4 Re: Paweł Woicki zastąpi Zagumnego 19.08.05, 13:49
      Budowa morale jest obecnie najważniejsza. Starym chamickim zwyczajem (w POlsce i
      na świecie), potomkom Chama nie widzi się porządek, tak jak w ich synagogach w
      Gazie. Brawo Lozano. Tu niema miejsca w jednym koszu na porządek i burdel.
      Chamito-chamy na próbę porządku krzyczą - aj waj.
    • very_martini Re: Paweł Woicki zastąpi Zagumnego 19.08.05, 13:52
      "- Ostatnie dni pokazują, że w zawodowym sporcie nie ma miejsca na wyrzucanie z
      kadry. Najlepsze są dotkliwe kary finansowe. Tak, by odczuł je ukarany, ale
      reprezentacja na tym nie straciła - usłyszeliśmy od jednego z działaczy."

A już myślałam, że w głowach działaczy też się coś ruszyło...

16%VOL
      22%VAT

--
      takie tam... forum homeopatia
    • Gość: dziura w siatce Re: Paweł Woicki zastąpi Zagumnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 14:07
      Takich zdecydowanych ludzi jak Lozano potrzeba w każdej dyscyplinie. Lozano już
      zaraził Janasa który nie wpuścił na trening spóźnionych piłkarzy.
      Wyobrażam sobie jakie balangi odchodzą w klubach.
    • Gość: kibic 12 Brawo Lozano! IP: 134.146.212.* 19.08.05, 14:30
      ...bo, ten trener patrzy 2-3 lata do przodu i od takiej postawy Lozano zależy
      także, czy będzięmy mentalnie walczyć o złoto, czy "wymiękać" w najwazniejszych
      momentach z Chorwatami, Kubańczykami, etc. ...a dla Woickich jest to być
      może "5 najważniejszych minut" w ich sportowym życiu.
    • Gość: maciu Re: Paweł Woicki zastąpi Zagumnego IP: *.lublin.mm.pl 19.08.05, 15:02
      Już mam tego dość.Przeczytałem dziś sporo artykułów na temat sytuacji w naszej
      siatkówce.Wszędzie tylko "katastrofa...","tragedia..." itp.Mam wrażenie ,że to
      Wy Panowie autorzy tych artykułów jesteście katastrofą.To wy stymulujecie takie
      negatywne nastroje.Zagumny to rozgrywający klasy światowej,ale nie ma ludzi
      niezastąpionych.Opanujcie się!Naszej kadrze siatkarzy potrzebny jest teraz
      spokój i zdrowy doping.Zaufajmy trenerom,są profesjonalistami i wiedzą co mają
      czynić.
      • Gość: uran4 Re: Paweł Woicki zastąpi Zagumnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 15:28
        Bardzo dobrze się stało. Fakt, Woicki nie ma warunków Zagumnego, ale
        rozgrywającego z takim polotem i fantazją nie widziałem od lat. Mam nadzieję,
        że Lozano da mu szansę na ME. Co do imprezowiczów - bardzo dobrze. Albo
        poważnie traktuje się swoją pracę, albo do widzenia.

P.S. I tak trzymam kciuki za wynik na ME. Wiem, że są w stanie powalczyć.
    • kordonek IWAŃCZYK PRZESTAŃ SMRODZIĆ 19.08.05, 22:52
      Panie Iwańczyk

Proszę przestać jątrzyć. Atak na Trenera w takim momencie jest ŚWIŃSTEM.

Do komentaowania stylu w jakim Pan pisze nie zamierzam sie zniżać , bo
      osięgnęliśmy już poziom Faktu.
    • Gość: Dzik Re: Paweł Woicki zastąpi Zagumnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 20:04
      Szanowny Panie piszacy ten artykuł!!
      Cenie Wyborcza (pomimo wpadki z Rywinem) ale to co Pan pisze to jest poprostu
      nie fair (delikatnie mówiąc) wobec trenera Lozano a przede wszystkim nasz
      kibiców
      Proszę mi powiedzieć gdzie sie złamał Lozano ?
      To że powołał Woickiego nazywa Pan złamniem ? Kogo wobec tego mógł powołać?
      Osobę która nie została zgłoszona do ME ? Jakie ma wyjście Lozano ? Przecież
      czytając takie artykuły mam wrażenie że czytam Super Expres albo jakis tam
      Fakt. Szuka Pan sensacji a nie obiektywizmu !!! To nie przystoi profesjonalnej
      gazecie.
      Prosze zwrócić uwagę na fakt że jest to pierwszy trener który ma jakieś zasady
      i stara sie je respektować, egzekwować i .... liczy na zrozumienie.
      Nie wiem czy Pan wie ale chiał powołac Neroja za Woickiego po to aby Pan nie
      pisał takich bzdur ale ... nie miał wyjscia (nie moze go powołac)
      Skad Pan wie że nie mamy szans na medal w ME ? Jest Pan wróżką ?? Gdzie wasza
      dziennikarska niezależność i obektywizm ??? Jeszcze sie nie zaczeły ME a
      dziennikarz wie ..... hmmm co ??? GÓWNO !!!
      Nie licze na zrozumienie
      Nie pozdrawiam
      Rafał Puczkowski
      • Gość: empik Re: Paweł Woicki zastąpi Zagumnego IP: *.cyberbajt.pl / 82.160.98.* 22.08.05, 09:42
        Jak to dobrze że my kibice nie dajemy sobie wmawiać głupot. Od czytania
        wypowiedzi internautów na różne tematy zwykle jeży się włos na głowie a tu
        proszę, prawie wszyscy murem za Lozano. Brawo kibice siatkówki a dziennikarze
        jak zwykle nie wiedzą jakie stanowisko tu zająć i na wszelki wypadek obsrywają
        wszystkich, zarówno siatkarzy, którzy sobie popili ale też i Lozano. Jakby nie
        było jasne jak słońce kto ma rację.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka