Dodaj do ulubionych

Sebastian Świderski: Mamy chrapkę na złoto

IP: *.tpn.ceron.pl 30.11.06, 07:46

Trzymam kciuki!!! (-:
Obserwuj wątek
    • Gość: majofonez Sebastian Świderski: Mamy chrapkę na złoto IP: *.centrala.kaczmarski.pl 30.11.06, 07:49
      Mojego życia też!!!
      Mistrzostwo świata jest w zasięgu ręki jak nigdy przedtem!!!
      Trzymamy kciuki!!!
      • Gość: olek Nalaliście kacapów, kiedy bylo trzeba-to grunt! IP: *.idzik.pl 30.11.06, 08:02
        Kacapstwo już liczyło premie i robiło sobie z nas podsmiechujki...Za wczesnie, burłacze łby!
    • Gość: gość Chyba mamy świadomość że...... IP: 213.241.46.* 30.11.06, 07:49
      podczas meczu z Polakami Serbowie odpuścili.
      • desperato Re: Chyba mamy świadomość że...... 30.11.06, 08:06
        "podczas meczu z Polakami Serbowie odpuścili"

OK, ale dopiero od połowy III-Seta. Oni naprawdę do tego momentu chcieli coś
        ugrać. To było widać wyraźnie, jednak znakomity polski blok zmienił im
        koncepcję gry ... ha !
        ---------
        desperato
    • Gość: marek_ Sebastian Świderski: Mamy chrapkę na złoto IP: *.hsd1.nj.comcast.net 30.11.06, 08:25
      zycze powodzenia i pozdrawiam :)
    • signal Świder pakuj dalej 30.11.06, 08:56
      teraz trzeba zmieść Bułgarów, a potem ......
    • Gość: Kibic Sebastian Świderski: Mamy chrapkę na złoto IP: *.crowley.pl 30.11.06, 09:01
      Będziemy duchem z Wami przed telewizorami!!!! Nawet o 7mej rano w sobote!!!
    • Gość: L Sebastian Świderski: Mamy chrapkę na złoto IP: *.crowley.pl 30.11.06, 09:03
    • Gość: Zlotko Sebastian Świderski: Mamy chrapkę na złoto IP: *.crowley.pl 30.11.06, 09:09
      ja też, bo nie mogę oglądać spotkań przed 11 - mam egzamin, wiec chłopaki
      grajcie o 11.30!!!
    • venegoor zobaczymy 30.11.06, 09:16
      Nic nie wiadomo. Może jeszcze zagramy z Serbami w tych mistrzostwach;)

Karykatury znanych i lubianych:

www.bestnews.pl/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=74
    • Gość: MD Seba, Gorzów jest z Wami !!!! IP: *.riz.pl 30.11.06, 09:18
      Dacie rade, a nikt Wam tego nie zapomni! Zróbcie To..
      • Gość: maciek5905 Re: Seba, Gorzów jest z Wami !!!! IP: *.acn.waw.pl 30.11.06, 09:23
        Chłopaki! Jesteśmy z Wami! Jak nie teraz, to kiedy ?
    • Gość: Gość Polakom gratuluję czwartego miejsca na... IP: 193.109.212.* 30.11.06, 09:40
      ...mistrzostwach świata. To wspaniały wyczyn.
      • ab554 Re: Polakom gratuluję czwartego miejsca na... 30.11.06, 09:57
        My tobie tez gratulujemy- ktorego?Osmego a moze dwunastego?
      • Gość: pixel O krok od medalu - brawo nasze orly IP: *.ri.ri.cox.net 30.11.06, 11:57
    • Gość: Zefir About Mr. Świderski :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 10:01
      Prawie zasłabłem?! No coś mi Świder, jak go widziałem w TV, to nie wyglądał za
      dobrze. Nie mówię, że blado, czy coś, ale jakiś taki zdenerwowany bardzo, małe
      oczy, jakby był niewyspany... Jednym słowem, nie ten Mistrzu Świderski, co go
      znamy, kiedy przy ataku nie pozostawia złudzeń obrońcom...

Panie Sebastianie, z wyjątkiem spraw życia i śmierci i bomby atomowej, tak
      naprawdę nic nie jest ważne. ;-) Proszę więc podejść do meczu z Bułgarią na
      większym luzie, a wszystko będzie dobrze!! :-)
    • Gość: a Re: Sebastian Świderski: Mamy chrapkę na złoto IP: *.echostar.pl 30.11.06, 10:05
      no to mnóstwa sił, wiary w siebie, dobrych bloków i skutecznych ataków zyczymy!
      I sukces gwarantowany. Będzie złoto!!!
      :-)

• Gość: włoj Sebastian Świderski: Mamy chrapkę na złoto IP: *.pl 30.11.06, 10:25
      są zarąbiści, strasznie porawiają humor na cały dzień, jak się rano ich obejrzy.
      a potem przed zaśnięciem znowu
    • Gość: kibic Barcy to dlaczego nie ma rezerwowego libero? IP: *.static.korbank.pl 30.11.06, 10:33
      co debilizm w tej siatkówce...

jest rezerwowy wystawiający a nie ma drugiego libero

jakos sobie nie wyobrazam, zeby w pilce nożnej na mistrzostwach nie bylo
      rezerwowego pomocnika nr 10 albo srodkowego obroncy

czy to są takie przepisy, ze nie mozna wziac drugiego libero?

a jak facet zwyczajnie zachoruje? albo skreci kolano?

ktos z was zna to od strony regulaminowej?

przecież Ignaczak jest na podobnym poziomie jak Gacek, przydałby sie...

ehh
      • Gość: a Re: to dlaczego nie ma rezerwowego libero? IP: *.echostar.pl 30.11.06, 10:42
        No nie jest to za mądre.
        Jeśli libero ma kontuzje, na jego miejsce wchodzi jakiś inny, pewnie
        przyjmujący, u nas pewnie byłby to Bąkiewicz. Ale szkoda by było, bo trzebna
        przyznac, ze - wbrew temu co mozna było myśleć tuż po nominacji Gacka do składu
        na MŚ - daje on naprawde nieżle rade, przyjmuje cięzkie piłki, zasuwa na boisku.
        Mają 2 dni an zaleczenie bólu - dadzą radę!!!
        • Gość: sabbatha Re: to dlaczego nie ma rezerwowego libero? IP: 213.17.145.* 30.11.06, 11:00
          pl.wikipedia.org/wiki/Libero
          za ciekawie to on nie ma.
    • Gość: mika Re: Sebastian Świderski: Mamy chrapkę na złoto IP: *.toya.net.pl 30.11.06, 11:12
      tez trzymam kciuki :))))) i jakie to miłe że ludzie nareszcie się z czegoś
      cieszą
    • Gość: antypod Sebastian Świderski: Mamy chrapkę na złoto IP: *.nsw.bigpond.net.au 30.11.06, 11:48
      zuzel.. pilkareczna... siatkowka..... taka jest kolejnosc najmniej szanowanych
      sportow w "tzw" cywilizowanym swiecie
      • mariuszekc Re: Sebastian Świderski: Mamy chrapkę na złoto 30.11.06, 13:05
        hahaha. Zart chyba . Siatkowka. Żuzel. Pilka reczna ;p
    • Gość: pixel Lepiej najpierw dojstac sie do finalu IP: *.ri.ri.cox.net 30.11.06, 11:55
      • Gość: Większa mi Re: Lepiej najpierw dojstac sie do finalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 12:00
        Oj Świder Świder,

jak ja się w nim kochałam w czasach liceum;)

Powodzenia!

Kurde, to przecież całe ich życie ta siatka!

Pozdrawiam MASERA ze Szczecina.

Mostuś, dużo zdrówka!
    • Gość: wz Sebastian Świderski: Mamy chrapkę na złoto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 12:06
      "nie ta sama Serbia" "Rosja nas zlekceważyła" pewnie jak Bułgarzy z nami
      przegrają będzie "Bulgarzy byli zaspani" - przestańmy sami gadać takie rzeczy.
      Serbia przegrała bo była słabsza i tyle. Jakoś nie chce mi się wierzyć że
      Serbowie odpuścili ten mecz by wpaść na Brazylię.
    • Gość: basiahm Uwaga WAZNE! Do naszych sportowcow! IP: *.58-98-177.ppp.wakwak.ne.jp 30.11.06, 12:14
      Sprzedaja tu w Japonii (w kazdej aptece) takie rewelacyjne plastry
      przeciwbolowe, ktore moj kolega kupowal nawet matce mieszkajacej w Nowym Yorku,
      bo ponoc okazaly sie lepsze niz podobne amerykanskie. Nazywaja sie SHIPPU, sa
      dwa rodzaje, trzeba kupic nie te rozgrzewajace czerwone, tylko niebieskie typu
      cold i naklejac na cialo...
      W sobote i niedziele bedziecie miec nowych kibicow! Moge przyniesc te plastry,
      ale lepiej zaczac kleic jak najszybciej...
    • Gość: excalibur Czy jakaś niekodowana TV pokaże finały ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 12:31
      jw
      • mariuszekc Re: Czy jakaś niekodowana TV pokaże finały ?? 30.11.06, 13:07
        POLSAT NA KANALE OTWARTYM
        • Gość: excalibur Re: Czy jakaś niekodowana TV pokaże finały ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 14:10
          Sorki, ale nie ma tego w programie, sprawdzałem na stronie www Polsatu
          • Gość: bib Re: Czy jakaś niekodowana TV pokaże finały ?? IP: *.cbr.tp.pl 30.11.06, 14:32
            cytat ze strony Polsatu:

Reprezentacja Polski awansowała do II rundy siatkarskich Mistrzostw Świata w
            Japonii. Od 25 listopada (sobota) zapraszamy na kolejne emocje - pokażemy całe
            mistrzostwa aż do finału 3. grudnia w tym wszystkie mecze z udziałem naszej
            męskiej reprezentacji !!! Wszystkie spotkania polskiej drużyny w II rundzie oraz
            półfinały i finały będzie można obejrzeć w Telewizji POLSAT. Wszystkie mecze
            mistrzostw w Polsacie Sport i Polsacie Sport Extra

• Gość: excalibur Re: Czy jakaś niekodowana TV pokaże finały ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 14:35
              Jeśli to prawda, to chwała Polsatowi. Lece sprawdzić i dzięki
            • Gość: excalibur Re: Czy jakaś niekodowana TV pokaże finały ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 14:41
              Niestety gó.. prawda. Z meczu z Bułgarią w otwartym Polsacie tylko skrót, a z
              finału ???
              • Gość: bib Re: Czy jakaś niekodowana TV pokaże finały ?? IP: *.cbr.tp.pl 30.11.06, 14:51
                znalazłem jesczcze coś takiego:

Zapraszamy na siatkarskie emocje i kibicowanie w Polsacie! Mecze poprzedzą
                prowadzone na żywo studio MŚ z udziałem znakomitych gości: zawodników, trenerów
                i ekspertów.

Mecze półfinałowe w sobotę - bezpośrednie transmisje w Polsacie Sport i Polsacie
                otwartym. Szczegóły transmisji wkrótce.
                Wszystkie mecze mistrzostw w Polsacie Sport i Polsacie Sport Extra

link:
                www.polsat.com.pl/oferta?nr=8
              • Gość: bib Re: Czy jakaś niekodowana TV pokaże finały ?? IP: *.cbr.tp.pl 30.11.06, 14:53
                A na Polsacie Sport jest takie info:

30 listopada 2006
                SIATKÓWKA:MŚ MĘŻCZYZN
                POLSKA - BUŁGARIA W SOBOTĘ O GODZ. 7.00; WIELKI FINAŁ W NIEDZIELĘ O 11.30

Mecz półfinałowy Polska - Bułgaria rozpocznie się ostatecznie o godz. 7.00 w
                sobotę. W niedzielę mecz o III miejsce od godz. 6.30, a spotkanie finałowe - o
                godz. 11.30. Te i inne mecze transmitować będziemy na żywo w Polsacie Sport;
                mecze Polaków oraz półfinał Brazylia - Serbia i Czarnogóra (godz. 4.30) na żywo
                także w Polsacie otwartym.

W trakcie tych mistrzostw gospodarze wielokrotnie zmieniali wcześniejsze
                ustalenia i godziny rozpoczęcia meczów w decydujących fazach: tak było podczas
                turnieju kobiet, nie inaczej jest obecnie. Według przygotowanego przed
                mistrzostwami harmonogramu sobotni mecz półfinałowy Polaków powinien rozpocząć
                się o godz. 10.00. Ostatecznie jednak nastąpiły w planie gier znaczne zmiany i w
                związku z tym plany naszych transmisji na żywo w Polsacie Sport wyglądają
                następująco:

2.12 (sobota):

od godz. 4.00 rozpoczniemy na żywo Studio MŚ

o godz. 4.30 pierwszy mecz półfinałowy Serbia i Czarnogóra - Brazylia (skrót od
                12.30, transmisja na żywo także w Polsacie otwartym)

o godz. 7.00 mecz półfinałowy POLSKA - BUŁGARIA (powtórki o 13.30 i 00.30; skrót
                w Polsacie otwartym)

o godz. 9.50 mecz Japonia - Francja

Prowadzone na żywo Studio MŚ towarzyszyć będzie tym transmisjom aż do godz. 15.55.

3.12 (niedziela)

od godz. 6.00 na żywo Studio MŚ

godz. 6.30 - mecz o III miejsce

godz. 9.50 - mecz Japonii o miejsca 5-8

GODZ. 11.30 - MECZ FINAŁOWY

Studio MŚ potrwa do godz. 14.55, a następnie od godz. 19.00 do 22.00 i w jego
                ramach ponownie pokażemy mecz finałowy.

Mecze rozgrywane są w Tokio, w dwóch halach i z tego względu (nieprzewidywalny
                czas trwania poszczególnych spotkań) godziny kolejnych transmisji mogą ulegać
                przesunięciu.

W PONIEDZIAŁEK O GODZ. 22.00 POKAŻEMY TRANSMISJĘ Z PRZYLOTU NASZEJ REPREZENTACJI
                DO POLSKI!

link:
                www.polsatsport.tv/news/1203_3265.htm
    • Gość: Ania Co właściwie robi libero? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 12:40
      Pytam poważnie,czym libero odróżnia się od innych, co mu na boisku wolno, a co nie? Kiedyś słyszałam, że wchodzi i schodzi, co to znaczy?
      • Gość: hygropsja Re: Co właściwie robi libero? IP: *.chello.pl 01.12.06, 04:12
        Libero to jest kamerdyner p. Zagumnego, jego zadaniem jest podawanie p. Zagumnemu piłek. Żeby p. Zagumny odrózniał go od innych graczy, libero nosi liberię (stąd nazwa).

pl.wikipedia.org/wiki/Libero
    • Gość: mariolka Polska powinna przegrać ten mecz IP: *.cor.eu.int 30.11.06, 12:55
      Myślę, że dobrze byłoby, gdyby Polska przegrała z Bułgarią. Byłoby to ważny
      politycznie gest i znaczące poparcie dla młodej demokracji bułgarskiej,
      zwłaszcza w kontekście zbliżającej się akcesji tego państwa do Unii
      Europejskiej. Poza tym turniej stałby się przez to ciekawszy. Jestem
      przekonana, że tak organizatorzy jak i kibice mają dość ciągłych zwycięstw
      Polaków.
      • mariuszekc Re: Polska powinna przegrać ten mecz 30.11.06, 13:07
        mariolka nie wypowiadaj sie na tematy o ktorych nie masz zielonego pojecia.
      • Gość: kajka Re: Polska powinna przegrać ten mecz IP: *.profiline.pl 30.11.06, 13:15
        Mariolka, mam dziwne wrażenie,że Ty nawet nie wiesz co to jest siatkówka, że w
        ogóle nie interesujesz się sportem tylko polityką...i gdyby były teraz
        mistrzostwa Europy w brydżu sportowym albo w szachach i Polacy graliby z
        Bułgarami, napisałabys dokładnie to samo...Polityka precz od sportu!!!
        CHŁOPAKI!!!! Wróćcie bez porażki;))) Pozdrawiam wszystkich Kibiców;)))
        • Gość: mariolka Re: Polska powinna przegrać ten mecz IP: *.cor.eu.int 30.11.06, 14:22
          Ale mistrzostwa są już nudne przez te ciągłe 3:0 Polaków.
    • ernest29 Kocham Pana Panie Sebastianie! 30.11.06, 13:27
      Kocham wszystkich! Te ogromne ilości wiary, siły, determinacji pobudzają do
      życia. Jestem dumna że jestem Polką za sprawą siatkarzy. Tego mi było trzeba.
    • Gość: Wiosna Medal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 15:47
      Medal. Dla samych siebie, dla nas, dla Arka Gołasia...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka