Gość: M.Aszek IP: *.tpn.ceron.pl 30.11.06, 07:46 Trzymam kciuki!!! (-: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: majofonez Sebastian Świderski: Mamy chrapkę na złoto IP: *.centrala.kaczmarski.pl 30.11.06, 07:49 Mojego życia też!!! Mistrzostwo świata jest w zasięgu ręki jak nigdy przedtem!!! Trzymamy kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Nalaliście kacapów, kiedy bylo trzeba-to grunt! IP: *.idzik.pl 30.11.06, 08:02 Kacapstwo już liczyło premie i robiło sobie z nas podsmiechujki...Za wczesnie, burłacze łby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Chyba mamy świadomość że...... IP: 213.241.46.* 30.11.06, 07:49 podczas meczu z Polakami Serbowie odpuścili. Odpowiedz Link Zgłoś
desperato Re: Chyba mamy świadomość że...... 30.11.06, 08:06 "podczas meczu z Polakami Serbowie odpuścili" OK, ale dopiero od połowy III-Seta. Oni naprawdę do tego momentu chcieli coś ugrać. To było widać wyraźnie, jednak znakomity polski blok zmienił im koncepcję gry ... ha ! --------- desperato Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek_ Sebastian Świderski: Mamy chrapkę na złoto IP: *.hsd1.nj.comcast.net 30.11.06, 08:25 zycze powodzenia i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
signal Świder pakuj dalej 30.11.06, 08:56 teraz trzeba zmieść Bułgarów, a potem ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Sebastian Świderski: Mamy chrapkę na złoto IP: *.crowley.pl 30.11.06, 09:01 Będziemy duchem z Wami przed telewizorami!!!! Nawet o 7mej rano w sobote!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Sebastian Świderski: Mamy chrapkę na złoto IP: *.crowley.pl 30.11.06, 09:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zlotko Sebastian Świderski: Mamy chrapkę na złoto IP: *.crowley.pl 30.11.06, 09:09 ja też, bo nie mogę oglądać spotkań przed 11 - mam egzamin, wiec chłopaki grajcie o 11.30!!! Odpowiedz Link Zgłoś
venegoor zobaczymy 30.11.06, 09:16 Nic nie wiadomo. Może jeszcze zagramy z Serbami w tych mistrzostwach;) Karykatury znanych i lubianych: www.bestnews.pl/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=74 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MD Seba, Gorzów jest z Wami !!!! IP: *.riz.pl 30.11.06, 09:18 Dacie rade, a nikt Wam tego nie zapomni! Zróbcie To.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek5905 Re: Seba, Gorzów jest z Wami !!!! IP: *.acn.waw.pl 30.11.06, 09:23 Chłopaki! Jesteśmy z Wami! Jak nie teraz, to kiedy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Polakom gratuluję czwartego miejsca na... IP: 193.109.212.* 30.11.06, 09:40 ...mistrzostwach świata. To wspaniały wyczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
ab554 Re: Polakom gratuluję czwartego miejsca na... 30.11.06, 09:57 My tobie tez gratulujemy- ktorego?Osmego a moze dwunastego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pixel O krok od medalu - brawo nasze orly IP: *.ri.ri.cox.net 30.11.06, 11:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zefir About Mr. Świderski :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 10:01 Prawie zasłabłem?! No coś mi Świder, jak go widziałem w TV, to nie wyglądał za dobrze. Nie mówię, że blado, czy coś, ale jakiś taki zdenerwowany bardzo, małe oczy, jakby był niewyspany... Jednym słowem, nie ten Mistrzu Świderski, co go znamy, kiedy przy ataku nie pozostawia złudzeń obrońcom... Panie Sebastianie, z wyjątkiem spraw życia i śmierci i bomby atomowej, tak naprawdę nic nie jest ważne. ;-) Proszę więc podejść do meczu z Bułgarią na większym luzie, a wszystko będzie dobrze!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Sebastian Świderski: Mamy chrapkę na złoto IP: *.echostar.pl 30.11.06, 10:05 no to mnóstwa sił, wiary w siebie, dobrych bloków i skutecznych ataków zyczymy! I sukces gwarantowany. Będzie złoto!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: włoj Sebastian Świderski: Mamy chrapkę na złoto IP: *.pl 30.11.06, 10:25 są zarąbiści, strasznie porawiają humor na cały dzień, jak się rano ich obejrzy. a potem przed zaśnięciem znowu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Barcy to dlaczego nie ma rezerwowego libero? IP: *.static.korbank.pl 30.11.06, 10:33 co debilizm w tej siatkówce... jest rezerwowy wystawiający a nie ma drugiego libero jakos sobie nie wyobrazam, zeby w pilce nożnej na mistrzostwach nie bylo rezerwowego pomocnika nr 10 albo srodkowego obroncy czy to są takie przepisy, ze nie mozna wziac drugiego libero? a jak facet zwyczajnie zachoruje? albo skreci kolano? ktos z was zna to od strony regulaminowej? przecież Ignaczak jest na podobnym poziomie jak Gacek, przydałby sie... ehh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: to dlaczego nie ma rezerwowego libero? IP: *.echostar.pl 30.11.06, 10:42 No nie jest to za mądre. Jeśli libero ma kontuzje, na jego miejsce wchodzi jakiś inny, pewnie przyjmujący, u nas pewnie byłby to Bąkiewicz. Ale szkoda by było, bo trzebna przyznac, ze - wbrew temu co mozna było myśleć tuż po nominacji Gacka do składu na MŚ - daje on naprawde nieżle rade, przyjmuje cięzkie piłki, zasuwa na boisku. Mają 2 dni an zaleczenie bólu - dadzą radę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabbatha Re: to dlaczego nie ma rezerwowego libero? IP: 213.17.145.* 30.11.06, 11:00 pl.wikipedia.org/wiki/Libero za ciekawie to on nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Sebastian Świderski: Mamy chrapkę na złoto IP: *.toya.net.pl 30.11.06, 11:12 tez trzymam kciuki :))))) i jakie to miłe że ludzie nareszcie się z czegoś cieszą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypod Sebastian Świderski: Mamy chrapkę na złoto IP: *.nsw.bigpond.net.au 30.11.06, 11:48 zuzel.. pilkareczna... siatkowka..... taka jest kolejnosc najmniej szanowanych sportow w "tzw" cywilizowanym swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszekc Re: Sebastian Świderski: Mamy chrapkę na złoto 30.11.06, 13:05 hahaha. Zart chyba . Siatkowka. Żuzel. Pilka reczna ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pixel Lepiej najpierw dojstac sie do finalu IP: *.ri.ri.cox.net 30.11.06, 11:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Większa mi Re: Lepiej najpierw dojstac sie do finalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 12:00 Oj Świder Świder, jak ja się w nim kochałam w czasach liceum;) Powodzenia! Kurde, to przecież całe ich życie ta siatka! Pozdrawiam MASERA ze Szczecina. Mostuś, dużo zdrówka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Sebastian Świderski: Mamy chrapkę na złoto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 12:06 "nie ta sama Serbia" "Rosja nas zlekceważyła" pewnie jak Bułgarzy z nami przegrają będzie "Bulgarzy byli zaspani" - przestańmy sami gadać takie rzeczy. Serbia przegrała bo była słabsza i tyle. Jakoś nie chce mi się wierzyć że Serbowie odpuścili ten mecz by wpaść na Brazylię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiahm Uwaga WAZNE! Do naszych sportowcow! IP: *.58-98-177.ppp.wakwak.ne.jp 30.11.06, 12:14 Sprzedaja tu w Japonii (w kazdej aptece) takie rewelacyjne plastry przeciwbolowe, ktore moj kolega kupowal nawet matce mieszkajacej w Nowym Yorku, bo ponoc okazaly sie lepsze niz podobne amerykanskie. Nazywaja sie SHIPPU, sa dwa rodzaje, trzeba kupic nie te rozgrzewajace czerwone, tylko niebieskie typu cold i naklejac na cialo... W sobote i niedziele bedziecie miec nowych kibicow! Moge przyniesc te plastry, ale lepiej zaczac kleic jak najszybciej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: excalibur Czy jakaś niekodowana TV pokaże finały ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 12:31 jw Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszekc Re: Czy jakaś niekodowana TV pokaże finały ?? 30.11.06, 13:07 POLSAT NA KANALE OTWARTYM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: excalibur Re: Czy jakaś niekodowana TV pokaże finały ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 14:10 Sorki, ale nie ma tego w programie, sprawdzałem na stronie www Polsatu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bib Re: Czy jakaś niekodowana TV pokaże finały ?? IP: *.cbr.tp.pl 30.11.06, 14:32 cytat ze strony Polsatu: Reprezentacja Polski awansowała do II rundy siatkarskich Mistrzostw Świata w Japonii. Od 25 listopada (sobota) zapraszamy na kolejne emocje - pokażemy całe mistrzostwa aż do finału 3. grudnia w tym wszystkie mecze z udziałem naszej męskiej reprezentacji !!! Wszystkie spotkania polskiej drużyny w II rundzie oraz półfinały i finały będzie można obejrzeć w Telewizji POLSAT. Wszystkie mecze mistrzostw w Polsacie Sport i Polsacie Sport Extra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: excalibur Re: Czy jakaś niekodowana TV pokaże finały ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 14:35 Jeśli to prawda, to chwała Polsatowi. Lece sprawdzić i dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: excalibur Re: Czy jakaś niekodowana TV pokaże finały ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 14:41 Niestety gó.. prawda. Z meczu z Bułgarią w otwartym Polsacie tylko skrót, a z finału ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bib Re: Czy jakaś niekodowana TV pokaże finały ?? IP: *.cbr.tp.pl 30.11.06, 14:51 znalazłem jesczcze coś takiego: Zapraszamy na siatkarskie emocje i kibicowanie w Polsacie! Mecze poprzedzą prowadzone na żywo studio MŚ z udziałem znakomitych gości: zawodników, trenerów i ekspertów. Mecze półfinałowe w sobotę - bezpośrednie transmisje w Polsacie Sport i Polsacie otwartym. Szczegóły transmisji wkrótce. Wszystkie mecze mistrzostw w Polsacie Sport i Polsacie Sport Extra link: www.polsat.com.pl/oferta?nr=8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bib Re: Czy jakaś niekodowana TV pokaże finały ?? IP: *.cbr.tp.pl 30.11.06, 14:53 A na Polsacie Sport jest takie info: 30 listopada 2006 SIATKÓWKA:MŚ MĘŻCZYZN POLSKA - BUŁGARIA W SOBOTĘ O GODZ. 7.00; WIELKI FINAŁ W NIEDZIELĘ O 11.30 Mecz półfinałowy Polska - Bułgaria rozpocznie się ostatecznie o godz. 7.00 w sobotę. W niedzielę mecz o III miejsce od godz. 6.30, a spotkanie finałowe - o godz. 11.30. Te i inne mecze transmitować będziemy na żywo w Polsacie Sport; mecze Polaków oraz półfinał Brazylia - Serbia i Czarnogóra (godz. 4.30) na żywo także w Polsacie otwartym. W trakcie tych mistrzostw gospodarze wielokrotnie zmieniali wcześniejsze ustalenia i godziny rozpoczęcia meczów w decydujących fazach: tak było podczas turnieju kobiet, nie inaczej jest obecnie. Według przygotowanego przed mistrzostwami harmonogramu sobotni mecz półfinałowy Polaków powinien rozpocząć się o godz. 10.00. Ostatecznie jednak nastąpiły w planie gier znaczne zmiany i w związku z tym plany naszych transmisji na żywo w Polsacie Sport wyglądają następująco: 2.12 (sobota): od godz. 4.00 rozpoczniemy na żywo Studio MŚ o godz. 4.30 pierwszy mecz półfinałowy Serbia i Czarnogóra - Brazylia (skrót od 12.30, transmisja na żywo także w Polsacie otwartym) o godz. 7.00 mecz półfinałowy POLSKA - BUŁGARIA (powtórki o 13.30 i 00.30; skrót w Polsacie otwartym) o godz. 9.50 mecz Japonia - Francja Prowadzone na żywo Studio MŚ towarzyszyć będzie tym transmisjom aż do godz. 15.55. 3.12 (niedziela) od godz. 6.00 na żywo Studio MŚ godz. 6.30 - mecz o III miejsce godz. 9.50 - mecz Japonii o miejsca 5-8 GODZ. 11.30 - MECZ FINAŁOWY Studio MŚ potrwa do godz. 14.55, a następnie od godz. 19.00 do 22.00 i w jego ramach ponownie pokażemy mecz finałowy. Mecze rozgrywane są w Tokio, w dwóch halach i z tego względu (nieprzewidywalny czas trwania poszczególnych spotkań) godziny kolejnych transmisji mogą ulegać przesunięciu. W PONIEDZIAŁEK O GODZ. 22.00 POKAŻEMY TRANSMISJĘ Z PRZYLOTU NASZEJ REPREZENTACJI DO POLSKI! link: www.polsatsport.tv/news/1203_3265.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Co właściwie robi libero? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 12:40 Pytam poważnie,czym libero odróżnia się od innych, co mu na boisku wolno, a co nie? Kiedyś słyszałam, że wchodzi i schodzi, co to znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hygropsja Re: Co właściwie robi libero? IP: *.chello.pl 01.12.06, 04:12 Libero to jest kamerdyner p. Zagumnego, jego zadaniem jest podawanie p. Zagumnemu piłek. Żeby p. Zagumny odrózniał go od innych graczy, libero nosi liberię (stąd nazwa). pl.wikipedia.org/wiki/Libero Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariolka Polska powinna przegrać ten mecz IP: *.cor.eu.int 30.11.06, 12:55 Myślę, że dobrze byłoby, gdyby Polska przegrała z Bułgarią. Byłoby to ważny politycznie gest i znaczące poparcie dla młodej demokracji bułgarskiej, zwłaszcza w kontekście zbliżającej się akcesji tego państwa do Unii Europejskiej. Poza tym turniej stałby się przez to ciekawszy. Jestem przekonana, że tak organizatorzy jak i kibice mają dość ciągłych zwycięstw Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszekc Re: Polska powinna przegrać ten mecz 30.11.06, 13:07 mariolka nie wypowiadaj sie na tematy o ktorych nie masz zielonego pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajka Re: Polska powinna przegrać ten mecz IP: *.profiline.pl 30.11.06, 13:15 Mariolka, mam dziwne wrażenie,że Ty nawet nie wiesz co to jest siatkówka, że w ogóle nie interesujesz się sportem tylko polityką...i gdyby były teraz mistrzostwa Europy w brydżu sportowym albo w szachach i Polacy graliby z Bułgarami, napisałabys dokładnie to samo...Polityka precz od sportu!!! CHŁOPAKI!!!! Wróćcie bez porażki;))) Pozdrawiam wszystkich Kibiców;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariolka Re: Polska powinna przegrać ten mecz IP: *.cor.eu.int 30.11.06, 14:22 Ale mistrzostwa są już nudne przez te ciągłe 3:0 Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
ernest29 Kocham Pana Panie Sebastianie! 30.11.06, 13:27 Kocham wszystkich! Te ogromne ilości wiary, siły, determinacji pobudzają do życia. Jestem dumna że jestem Polką za sprawą siatkarzy. Tego mi było trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiosna Medal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 15:47 Medal. Dla samych siebie, dla nas, dla Arka Gołasia... Odpowiedz Link Zgłoś