Gość: kmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 18:41 brawo, oby tak dalej:] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jes Jastrzębski Węgiel gromi w Bełchatowie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.07, 18:46 i co iwańczyk? Dalej będziesz twierdził, że Dobrowolski jest lepszy od Iwanowa i - o paranojo - ustawiał Dobrowola w jednym rzędzie z Zagumnym? Taki z ciebie ekspert, buhahaha. A co do tytułu - na wcale nie sensacja - Wlazły był beznadziejny w ataku, a że do niego szły prawie wszystkie piłki to skończyło się jak skończyło, Ignaczak to najbardziej przereklamowany polski zawodnik i to się dziś potwierdziło, no a środek w Skrze to tylko jeden zawodnik - co z tego, że są zmiennicy skoro są ciency. Skra została dziś rozpykana taktycznie, jeśli czegoś nie wymyślą, a zapewne wymyślą, to mogą nawet jutro wtopić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmartwiona:( Mariusz Wlazły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 19:33 nie wiem co dzialo sie dzisiaj z Mariuszem Wlazłym w ataku ...:(nie konczyl prawie zadnego z nich ... co innego moge powiedziec o jego zagrywce..byl kapitalny jak na (wice)mistrza przystalo ..mam nadzieje ze to tylko jeden "slabszy dzien" w karierze Mariusza Wlazłego...ale mysle ze jutro zrewanrzuje sie Jastrzebianom i pokaze kto rzadzi i kroluje na boisku zarowno w ataku jak i jego atomowej zagrywce...ktorej dzis nam nie oszczedzal... dzisiaj tak naprawde po raz pierwszy moglam zobaczyc Wlazłego wscieklego po nie udanych akcjach .... ale to tylko male zludzenie... jutro Wlazły jak zawsze bedzie najlepszy i jak juz wczesniej wspomialam pokaze kto rzadzi na boisku trzymam za niego kciuki i za BOT Skre....... Bełchatowianie pokazcie na co was stac,pokazcie rywalowi ze potraficie sie podniesc po "słabszym dniu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mały Re: Mariusz Wlazły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.07, 17:56 Jakie ma wsparcie Mariusz W. w ataku? Panowie Piotr oraz Krzysztof mają skuteczność bliską 0. Od tych panów gorsi są tylko komentatorzy którzy po pierwszym skończonym ataku p. Piotra i po kilkunastu zepsutych mówią: Piotrek trzyma atak. W ubiegłym sezonie było wsparcie Winiarskiego. Myślę że jestem obiektywny,trochę już żyję i dużo widziałem. Mariusz Wlazły jest największym objawieniem w całej histori naszej siatkówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JSW Jastrzębski Węgiel gromi w Bełchatowie! IP: 217.116.100.* 04.05.07, 18:47 przeciwko statystykom, przeciwko ekspertom, przeciwko ankietom, pierwszy krok zrobiony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neeo BRAWO JAstrzębie!!! Jestem w 7 niebie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.07, 18:52 tylko tak dalej.Ale mecz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: md Re: Jastrzębski Węgiel gromi w Bełchatowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 18:55 brawo Jastrzębie!!! czekamy na Wasze kolejne zwycięstwo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMaI Jastrzębski Węgiel gromi w Bełchatowie! IP: *.icpnet.pl 04.05.07, 18:55 "Siatkarze Jastrzębskiego Węgla przystąpili do meczu z mistrzami Polski z włosami ufarbowanymi na kolor złoty." jak ja nie cierpię drużyn które farbują włosy ... od razu mi się młodociana bandyteria spod bloków kojarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwinka1611 Bravo dla Jastrzębia!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 19:02 A co do włosów to niektórzy fajnie wyglądali np. Kadziu, Pliński, Szymański i Yudin ale niektórzy nie trafili z kolorem... Ale niezły pomysł!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ibby2 Re: Bravo dla Jastrzębia!!! 04.05.07, 19:03 Brawo Jastrzębie, tak trzymać, nie poddawać się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hary Re: Jastrzębski Węgiel gromi w Bełchatowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 18:56 ha i pomyslec ze Jastrzębie było tak blisko odpadniecia juz w ćwierfinale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgr Jastrzębski Węgiel gromi w Bełchatowie! IP: *.system-net.pl 04.05.07, 18:57 No i wylądował w piz*u i cały "ekspercki" głos iwanczyka też wpiz*u Jak pisałem wcześniej JW bedzie miało złoto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwinka1611 Re: Jastrzębski Węgiel gromi w Bełchatowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 18:58 Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak trzymać!!! Jutro też będzie świetnie!!! Pozdro dla wszystkich siatkarzy Jastrzębia i dla kibiców tego zespołu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Jastrzębski Węgiel gromi w Bełchatowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 19:04 Pieknieee, bardzo cieszy forma naszych reprezentantow a w szczegolnosci Dawida, patrzac na jego gre zaluje ze nie mogl cieszyc sie w grudniu ze srebnego medalu jako zawodnik, a niewatpliwie przy takiej formie gralby w Japonii. No ale za juz za rok igrzyska olimpijskie a wiec jeszcze moze sie przyszluzyc reprezentacji i zdobyc upragniony medal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa nie ma sie co podniecac IP: *.dip.t-dialin.net 04.05.07, 19:08 ... i tak wygra BOT! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sponsor Skry Fyj!!!!!!! IP: *.torun.mm.pl 04.05.07, 19:14 Mam nadzieję, że to wszystko co mieli do powiedzenia "gwazdorzy" z Jastrzębia. Nie chciałbym, żeby mistrzami PLS byli goście zdejmujący koszulki i gacie w halach przeciwników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Jastrzębski Węgiel gromi w Bełchatowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 19:19 Jedziemy z sierściuchami! Dlaczego żurnalysty nie postarali się o fotkie z tego meczu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skra Jastrzębski Węgiel gromi w Bełchatowie! IP: *.piotrkow.net.pl 04.05.07, 19:27 I tak jutro Skra wygra!!!Skopia tylki jastrzebianom!!Po prostu dzisiaj nie mieli wiary w siebie i to zdecydowalo o przegranej!!ale jutro na pewno bedzie lepiej!!Skra Mistrzem Polski!!!! ;p a co do blond wlosow:to fajny pomysl,najlepiej w nich wygladali Yudin i Pliniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria kaczyńska Nadaje ci imie Jaszczomp IP: *.chello.pl 04.05.07, 19:34 naprzud jaszczembie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radekkkkk@ Śląsk znowu górą! jak w każdym sporcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 20:55 piszczcie Polacy!!!!hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: Jastrzębski Węgiel gromi w Bełchatowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 21:18 Kibicuje olsztyniakom a że w PZU AZS-sie gra dwóch i w Jastrzębiu też dwóch,wychodzi na to,że teraz kibicuję JW.Gratulacje dla Pawła(pozdrowienia dla Andrzeja) i Łukasza!!! SUPER MECZ!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bat Re: Jastrzębski Węgiel gromi w Bełchatowie! IP: *.tktelekom.pl 04.05.07, 21:50 Sra Bełchatów, oj sra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opty Re: gratulacje dla JW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 07:23 ale dlaczego dopiero teraz sobie przypomnieli, że umieją grać ??? takie kunktatorstwo nie podoba mi się, cały sezon nic nie pokazać, Skra jak chce wygrać, musi kończyć ataki a może już jej nie zależy na MP, w końcu LM już ma i pewnie to ich rozluźniło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: gratulacje dla JW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.07, 08:15 Jastrzębie też już ma LM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: gratulacje dla JW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.07, 08:48 No cóż, Skra poległa, ale to dopiero pierwszy mecz. W następnym już na porażkę pozwolić sobie nie może! Musi wygrać, bo dwie przegrane u siebie załatwią sprawę na korzyść Jastrzębia (patrz półfinał Olsztyn - JSW). Mam nadzieję, że ekipa Skry o tym pamięta i podejdzie do dzisiejszego meczu w dużo lepszej dyspozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleczka Re: gratulacje dla JW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 11:12 Jastrzębski Węgiel znalazł magiczny talizman który może dać im upragnione mistrzostwo!!!!!!!!!!!I aż głupio przyznać że są to... ufarbowane włosy na blond !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Strach pomyśleć co na ten widok powiedziały żony Kadziewicza oraz Plińskiego, nie wspominając już o mamie Ruska, która chyba dostała zawału...I trzeba mieć tylko nadzieję że te farby są zmywalne, bo trenerom Jastrzębia to jakiś pomarańcz wyszedł na głowie! PS.Ten finał to powinien nazywać się - blondyni kontra bruneci!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logon Re: Gratulacje z Warszawy! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 05.05.07, 12:20 Bravo Jastrzębie - od początku play-off kibiuje Jastrzębiu i nie ukrywam że to mój faworyt. Meczu nie widziałem ale sądząc po wyniku to uważam że trudno zagrać nawet przyzwoicie i wygrać ze Skrą 3-0 (i to jeszcze u niej). Musieli zagrać fenomenalnie... Dobrze będzie jak się uda Ślązakom - życzę im złota bo dominacja Skry powoli robi się nudna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mintkiller Jastrzębie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 13:21 Ja się solidaryzuję z prezesem!!! Kibicuję Olsztynowi, ale jako że sprawy się potoczyły tak, a nie inaczej = Jastrzębie górą !!!!!!!!!!!!!!! a Olsztyn (niestety) 3 miejsce.... :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaMi Re: Gratulacje z Warszawy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.07, 14:53 Sam jesteś nudny, (l)ogonie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Gratulacje z Warszawy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 19:48 masz racje <Logon> to juz zaczyna byc nudne jak wszedzie tylko mowa o Skrze jak wszedzie i wszystko wybrywa juz powoli sie przereklamowuje!!! JW najlepszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś