Dodaj do ulubionych

Jastrzębski Węgiel gromi w Bełchatowie!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 18:41
brawo, oby tak dalej:]
Obserwuj wątek
    • Gość: jes Jastrzębski Węgiel gromi w Bełchatowie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.07, 18:46
      i co iwańczyk? Dalej będziesz twierdził, że Dobrowolski jest lepszy od
      Iwanowa i - o paranojo - ustawiał Dobrowola w jednym rzędzie z Zagumnym?
      Taki z ciebie ekspert, buhahaha.
      A co do tytułu - na wcale nie sensacja - Wlazły był beznadziejny w ataku, a
      że do niego szły prawie wszystkie piłki to skończyło się jak skończyło,
      Ignaczak to najbardziej przereklamowany polski zawodnik i to się dziś
      potwierdziło, no a środek w Skrze to tylko jeden zawodnik - co z tego, że są
      zmiennicy skoro są ciency.
      Skra została dziś rozpykana taktycznie, jeśli czegoś nie wymyślą, a zapewne
      wymyślą, to mogą nawet jutro wtopić.
      • Gość: zmartwiona:( Mariusz Wlazły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 19:33
        nie wiem co dzialo sie dzisiaj z Mariuszem Wlazłym w ataku ...:(nie konczyl
        prawie zadnego z nich ... co innego moge powiedziec o jego zagrywce..byl
        kapitalny jak na (wice)mistrza przystalo ..mam nadzieje ze to tylko
        jeden "slabszy dzien" w karierze Mariusza Wlazłego...ale mysle ze jutro
        zrewanrzuje sie Jastrzebianom i pokaze kto rzadzi i kroluje na boisku zarowno w
        ataku jak i jego atomowej zagrywce...ktorej dzis nam nie oszczedzal... dzisiaj
        tak naprawde po raz pierwszy moglam zobaczyc Wlazłego wscieklego po nie
        udanych akcjach .... ale to tylko male zludzenie... jutro Wlazły jak zawsze
        bedzie najlepszy i jak juz wczesniej wspomialam pokaze kto rzadzi na boisku
        trzymam za niego kciuki i za BOT Skre....... Bełchatowianie pokazcie na co was
        stac,pokazcie rywalowi ze potraficie sie podniesc po "słabszym dniu"
        • Gość: Mały Re: Mariusz Wlazły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.07, 17:56
          Jakie ma wsparcie Mariusz W. w ataku? Panowie Piotr oraz Krzysztof mają
          skuteczność bliską 0. Od tych panów gorsi są tylko komentatorzy którzy po
          pierwszym skończonym ataku p. Piotra i po kilkunastu zepsutych mówią: Piotrek
          trzyma atak. W ubiegłym sezonie było wsparcie Winiarskiego. Myślę że jestem
          obiektywny,trochę już żyję i dużo widziałem. Mariusz Wlazły jest największym
          objawieniem w całej histori naszej siatkówki.
    • Gość: JSW Jastrzębski Węgiel gromi w Bełchatowie! IP: 217.116.100.* 04.05.07, 18:47
      przeciwko statystykom, przeciwko ekspertom, przeciwko ankietom, pierwszy krok
      zrobiony
    • Gość: neeo BRAWO JAstrzębie!!! Jestem w 7 niebie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.07, 18:52
      tylko tak dalej.Ale mecz!!!
    • Gość: md Re: Jastrzębski Węgiel gromi w Bełchatowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 18:55
      brawo Jastrzębie!!! czekamy na Wasze kolejne zwycięstwo:)))
    • Gość: MMaI Jastrzębski Węgiel gromi w Bełchatowie! IP: *.icpnet.pl 04.05.07, 18:55
      "Siatkarze Jastrzębskiego Węgla przystąpili do meczu z mistrzami Polski z
      włosami ufarbowanymi na kolor złoty."

jak ja nie cierpię drużyn które farbują włosy ... od razu mi się młodociana
      bandyteria spod bloków kojarzy
      • Gość: sylwinka1611 Bravo dla Jastrzębia!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 19:02
        A co do włosów to niektórzy fajnie wyglądali np. Kadziu, Pliński, Szymański i
        Yudin ale niektórzy nie trafili z kolorem... Ale niezły pomysł!!!
        • ibby2 Re: Bravo dla Jastrzębia!!! 04.05.07, 19:03
          Brawo Jastrzębie, tak trzymać, nie poddawać się!!!
    • Gość: hary Re: Jastrzębski Węgiel gromi w Bełchatowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 18:56
      ha i pomyslec ze Jastrzębie było tak blisko odpadniecia juz w ćwierfinale.
    • Gość: mgr Jastrzębski Węgiel gromi w Bełchatowie! IP: *.system-net.pl 04.05.07, 18:57
      No i wylądował w piz*u i cały "ekspercki" głos iwanczyka też wpiz*u
      Jak pisałem wcześniej JW bedzie miało złoto
    • Gość: sylwinka1611 Re: Jastrzębski Węgiel gromi w Bełchatowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 18:58
      Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak trzymać!!! Jutro też
      będzie świetnie!!! Pozdro dla wszystkich siatkarzy Jastrzębia i dla kibiców
      tego zespołu!!!
    • Gość: kibic Re: Jastrzębski Węgiel gromi w Bełchatowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 19:04
      Pieknieee, bardzo cieszy forma naszych reprezentantow a w szczegolnosci Dawida,
      patrzac na jego gre zaluje ze nie mogl cieszyc sie w grudniu ze srebnego medalu
      jako zawodnik, a niewatpliwie przy takiej formie gralby w Japonii. No ale za
      juz za rok igrzyska olimpijskie a wiec jeszcze moze sie przyszluzyc
      reprezentacji i zdobyc upragniony medal
    • Gość: aaa nie ma sie co podniecac IP: *.dip.t-dialin.net 04.05.07, 19:08
      ... i tak wygra BOT!
    • Gość: Sponsor Skry Fyj!!!!!!! IP: *.torun.mm.pl 04.05.07, 19:14
      Mam nadzieję, że to wszystko co mieli do powiedzenia "gwazdorzy" z Jastrzębia.
      Nie chciałbym, żeby mistrzami PLS byli goście zdejmujący koszulki i gacie w
      halach przeciwników.
    • Gość: Daniel Jastrzębski Węgiel gromi w Bełchatowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 19:19
      Jedziemy z sierściuchami!

Dlaczego żurnalysty nie postarali się o fotkie z tego meczu?
    • Gość: Skra Jastrzębski Węgiel gromi w Bełchatowie! IP: *.piotrkow.net.pl 04.05.07, 19:27
      I tak jutro Skra wygra!!!Skopia tylki jastrzebianom!!Po prostu dzisiaj nie
      mieli wiary w siebie i to zdecydowalo o przegranej!!ale jutro na pewno bedzie
      lepiej!!Skra Mistrzem Polski!!!! ;p
      a co do blond wlosow:to fajny pomysl,najlepiej w nich wygladali Yudin i Pliniu
    • Gość: maria kaczyńska Nadaje ci imie Jaszczomp IP: *.chello.pl 04.05.07, 19:34
      naprzud jaszczembie!
    • Gość: Radekkkkk@ Śląsk znowu górą! jak w każdym sporcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 20:55
      piszczcie Polacy!!!!hehehehe
    • Gość: prezes Re: Jastrzębski Węgiel gromi w Bełchatowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 21:18
      Kibicuje olsztyniakom a że w PZU AZS-sie gra dwóch i w Jastrzębiu też
      dwóch,wychodzi na to,że teraz kibicuję JW.Gratulacje dla Pawła(pozdrowienia dla
      Andrzeja) i Łukasza!!! SUPER MECZ!!
    • Gość: bat Re: Jastrzębski Węgiel gromi w Bełchatowie! IP: *.tktelekom.pl 04.05.07, 21:50
      Sra Bełchatów, oj sra...
    • Gość: opty Re: gratulacje dla JW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 07:23
      ale dlaczego dopiero teraz sobie przypomnieli, że umieją grać ???
      takie kunktatorstwo nie podoba mi się, cały sezon nic nie pokazać,
      Skra jak chce wygrać, musi kończyć ataki a może już jej nie zależy na MP, w
      końcu LM już ma i pewnie to ich rozluźniło
      • Gość: j Re: gratulacje dla JW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.07, 08:15
        Jastrzębie też już ma LM
      • Gość: maz Re: gratulacje dla JW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.07, 08:48
        No cóż, Skra poległa, ale to dopiero pierwszy mecz. W następnym już na porażkę
        pozwolić sobie nie może! Musi wygrać, bo dwie przegrane u siebie załatwią sprawę
        na korzyść Jastrzębia (patrz półfinał Olsztyn - JSW). Mam nadzieję, że ekipa
        Skry o tym pamięta i podejdzie do dzisiejszego meczu w dużo lepszej dyspozycji.
        • Gość: oleczka Re: gratulacje dla JW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 11:12
          Jastrzębski Węgiel znalazł magiczny talizman który może dać im upragnione
          mistrzostwo!!!!!!!!!!!I aż głupio przyznać że są to... ufarbowane włosy na blond
          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Strach pomyśleć co na ten widok powiedziały żony
          Kadziewicza oraz Plińskiego, nie wspominając już o mamie Ruska, która chyba
          dostała zawału...I trzeba mieć tylko nadzieję że te farby są zmywalne, bo
          trenerom Jastrzębia to jakiś pomarańcz wyszedł na głowie!
          PS.Ten finał to powinien nazywać się - blondyni kontra bruneci!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: logon Re: Gratulacje z Warszawy! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 05.05.07, 12:20
      Bravo Jastrzębie - od początku play-off kibiuje Jastrzębiu i nie ukrywam że to
      mój faworyt. Meczu nie widziałem ale sądząc po wyniku to uważam że trudno
      zagrać nawet przyzwoicie i wygrać ze Skrą 3-0 (i to jeszcze u niej).
      Musieli zagrać fenomenalnie... Dobrze będzie jak się uda Ślązakom - życzę im
      złota bo dominacja Skry powoli robi się nudna...
      • Gość: mintkiller Jastrzębie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 13:21
        Ja się solidaryzuję z prezesem!!! Kibicuję Olsztynowi, ale jako że sprawy się potoczyły tak, a nie inaczej = Jastrzębie górą !!!!!!!!!!!!!!! a Olsztyn (niestety) 3 miejsce.... :]
      • Gość: KaMi Re: Gratulacje z Warszawy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.07, 14:53
        Sam jesteś nudny, (l)ogonie!
        • Gość: mm Re: Gratulacje z Warszawy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 19:48
          masz racje <Logon> to juz zaczyna byc nudne jak wszedzie tylko mowa o Skrze jak
          wszedzie i wszystko wybrywa juz powoli sie przereklamowuje!!! JW
          najlepszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka