Gość: Niobe IP: *.anonymous.dialup.atcom.net.pl 01.06.03, 21:20 Tytul powinien brzmiec: "w zenujacym stylu Polaska pokonala Wenezuele" :(. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cynthia NIE WAŻNE JAK, WAŻNE, ŻE WYGRALIŚMY IP: *.gdynia.mm.pl 01.06.03, 21:26 Teraz nie ma już sensu rozprawiać o stylu gry naszych siatkarzy, skoro wygraliśmy. Wiem, że poziom nie był zachwycający, ale zawsze gra się tak jak mu przeciwnik pozwala. Przeciwnik był usypiający i żenujący ......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jastrzębianin Re: Polska - Wenezuela 3:1 IP: 80.51.83.* 01.06.03, 21:27 zgadzam się z przedmówcą... w tym składzie nie mamy czego szukać w finałach LŚ :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witild Re: Polska - Wenezuela 3:1 IP: *.fn.pl 01.06.03, 21:28 w żenującym to mało powiedziane!!! momentami wyglądało to jak liga rekreacyjna w naszym wykonaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Polska - Wenezuela 3:1 IP: 212.182.32.* 01.06.03, 21:34 Fakt,że grali h...,ale myślę ,że powalczą jeszcze o 1 miejsce w grupie,bo takiego zajebistego terminarza nie ma nikt...Dojdą wypoczęci,bardziej doświadczeni i ograni 'Mostostalowcy' wraz z Gruszką i w Rosji wszystko może się zdarzyć,jak w piosence...A propos - ulubione porzekadło Zdiśka Ambroziaka...Jaka szkoda,że nie mogliśmy usłyszeć dziś jego przezabawnego komentarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niobe Re: Polska - Wenezuela 3:1 IP: *.anonymous.dialup.atcom.net.pl 01.06.03, 22:50 ;^) Komentarz Zdzicha bylby kwintesecja zenady. Na szczescie poziom Wenezuelskich ekip TV pod wzgledem technicznym byl porownywalny z gra siatkarzy co oszczedzilo nam dodatkowych nerwow przed ekranami ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix czy drugi zespol awansuje gdy hiszpania bedzie dalej? IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 02.06.03, 08:51 mam pytanie. czy jest pewne ze z naszej grupy drugie miejsce starczy do awansu do finału? przeciez turniej jest grany w madrycie a wiec chyba jest tak ze gopspodarz gra z urzedu mimo ze zajmie miejsce poza pierwsza dwojka kosztem wlasnie zespolu drugiego? czy moze sie ostatnio zmienily przepisy? jesli ktos wie to prosze o wyjasnienie jak w koncu jest pozdrwaiam Odpowiedz Link Zgłoś