Gość: Fan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.03, 20:29 MegaGruszka!!!!!!!! Gosc ma klase!! A Gołaś robi najlepszą "windę" w Europie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emre Polska pokonała Wenezuelę IP: *.acn.waw.pl 07.06.03, 20:29 brawo panowie jak sie chce to sie potrafi szkoda ze wczoraj graliscie tak jakbyscie nie chcieli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daw Re: Polska pokonała Wenezuelę IP: *.wisla.sdi.tpnet.pl 07.06.03, 21:39 Gość portalu: Fan napisał(a): > MegaGruszka!!!!!!!! Gosc ma klase!! A Gołaś robi > najlepszą "windę" w Europie! Co to jest "winda"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wookie Re: Polska pokonała Wenezuelę IP: *.inds.pl / 192.168.0.* 07.06.03, 22:50 > "Mam tylko jedno usprawiedliwienie na wczorajszą porażkę - mówił tuż po meczu > uradowany trener polskiego zespołu, Waldemar Wspaniały. - W piątek byliśmy > zmęczeni długą podróżą. > Takie tłumaczenie wydaje mi się śmieszne. Wenezuelczycy musieli pokonać taką samą "dłuuugą" drogę, a mimo to nie przeszkodziło im to w odniesieniu zwycięstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALIEN CO TO JEST WINDA ???? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 01:18 j/w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzer Re: CO TO JEST WINDA ???? IP: *.visp.energis.pl 08.06.03, 01:20 Gość portalu: ALIEN napisał(a): > j/w dżwig osobowy, wykorzystywany w budownictwie mieszkaniowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damianoshp Re: CO TO JEST WINDA ???? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 09:32 Gość portalu: duzer napisał(a): > Gość portalu: ALIEN napisał(a): > > > j/w > dżwig osobowy, wykorzystywany w budownictwie mieszkaniowym. Też prawda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grabkarz Re: CO TO JEST WINDA ???? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 10:44 ALe ja chce w koncu wiedzieć znaczenie tej siatkarskiej "windy"!Dowiem sie dziś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tenn Re: CO TO JEST WINDA ???? IP: 217.96.30.* 09.06.03, 08:20 wyskok do krótkiej, po czym ładuje się nad blokiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ender Re: CO TO JEST WINDA ???? IP: *.crowley.pl 09.06.03, 10:27 Takie urządzenie, którym wjeżdża się do góry w wysokich budynkach.:))żeby ten..khm... po schodach nie musieć chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siostra Sister Re: Polska pokonała Wenezuelę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.03, 01:02 Gość portalu: Wookie napisał(a): > > "Mam tylko jedno usprawiedliwienie na wczorajszą porażkę - mówił tuż po me > czu > > uradowany trener polskiego zespołu, Waldemar Wspaniały. - W piątek byliśmy > > > zmęczeni długą podróżą. > > > Takie tłumaczenie wydaje mi się śmieszne. Wenezuelczycy musieli pokonać taką > samą "dłuuugą" drogę, a mimo to nie przeszkodziło im to w odniesieniu > zwycięstwa. Chcialabym zauwazyc, ze nasi odbyli te podroz w te i z powrotem, przy czym po przylocie do Polski mieli tylko dzien na powtorna aklimatyzacje. Z doswiadczenia wiem, ze to koszmar, wiec nie ma sie co dziwic, ze byli nie w formie. Popytaj stewki, ktore pamietaja jeszcze loty pobytowe przez Atlantyk :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Air Re: Polska pokonała Wenezuelę IP: *.citicorp.com 09.06.03, 11:49 mój kolega nie jedzie i mam do sprzedania dwa bilety 1 na 13/06 1 na 14/06 e-mail: maaaarcin@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanki Re: Polska pokonała Wenezuelę IP: *.bedzin.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 12:49 Polacy Najlepsi!!! A Wenezuela niech się schowa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aasiek Re: Polska pokonała Wenezuelę IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.03, 13:37 Ładnie!Tylko dlaczego nie mogli tak zagrać w piątek,kiedy ja TAM byłam?!!? Matko,człowiek odkłada te pieniądze,bo to nie tylko bilet,ale i przejazd do Bydgoszczy(razem prawie 1000 km),a oni grają jakby pierwszy raz piłkę na oczy widzieli...Wiem,że aklimatyzacja,trzeci dzień itd.Smutno mi po prostu,że ominęło mnie parę fajnych rzeczy("Ostatni!"-z naturalnych względów,fala przy akompaniamencie Manaamu-ze względów niewiadomych:( ).Byłam pierwszy raz na meczu reprezentacji i coś czuję,że nie ostatni...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _daniela_ Re: Polska pokonała Wenezuelę IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.03, 14:28 Fiuuu...nowicjuszka... To skąd Cię przygnało,że pierwszy raz dopiero byłaś? Odpowiedz Link Zgłoś