Dodaj do ulubionych

Polska pokonała Wenezuelę

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.03, 20:29
MegaGruszka!!!!!!!! Gosc ma klase!! A Gołaś robi
najlepszą "windę" w Europie!
Obserwuj wątek
    • Gość: emre Polska pokonała Wenezuelę IP: *.acn.waw.pl 07.06.03, 20:29
      brawo panowie jak sie chce to sie potrafi szkoda ze wczoraj
      graliscie tak jakbyscie nie chcieli...
    • Gość: daw Re: Polska pokonała Wenezuelę IP: *.wisla.sdi.tpnet.pl 07.06.03, 21:39
      Gość portalu: Fan napisał(a):

> MegaGruszka!!!!!!!! Gosc ma klase!! A Gołaś robi
      > najlepszą "windę" w Europie!
      Co to jest "winda"?
    • Gość: Wookie Re: Polska pokonała Wenezuelę IP: *.inds.pl / 192.168.0.* 07.06.03, 22:50
      > "Mam tylko jedno usprawiedliwienie na wczorajszą porażkę - mówił tuż po meczu
      > uradowany trener polskiego zespołu, Waldemar Wspaniały. - W piątek byliśmy
      > zmęczeni długą podróżą. >

Takie tłumaczenie wydaje mi się śmieszne. Wenezuelczycy musieli pokonać taką
      samą "dłuuugą" drogę, a mimo to nie przeszkodziło im to w odniesieniu
      zwycięstwa.
      • Gość: ALIEN CO TO JEST WINDA ???? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 01:18
        j/w
        • Gość: duzer Re: CO TO JEST WINDA ???? IP: *.visp.energis.pl 08.06.03, 01:20
          Gość portalu: ALIEN napisał(a):

> j/w
          dżwig osobowy, wykorzystywany w budownictwie mieszkaniowym.
          • Gość: damianoshp Re: CO TO JEST WINDA ???? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 09:32
            Gość portalu: duzer napisał(a):

> Gość portalu: ALIEN napisał(a):
            >
            > > j/w
            > dżwig osobowy, wykorzystywany w budownictwie mieszkaniowym.

Też prawda :)
            • Gość: Grabkarz Re: CO TO JEST WINDA ???? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 10:44
              ALe ja chce w koncu wiedzieć znaczenie tej siatkarskiej "windy"!Dowiem sie dziś?
              • Gość: tenn Re: CO TO JEST WINDA ???? IP: 217.96.30.* 09.06.03, 08:20
                wyskok do krótkiej, po czym ładuje się nad blokiem
        • Gość: Ender Re: CO TO JEST WINDA ???? IP: *.crowley.pl 09.06.03, 10:27
          Takie urządzenie, którym wjeżdża się do góry w wysokich
          budynkach.:))żeby ten..khm... po schodach nie musieć chodzić.
      • Gość: Siostra Sister Re: Polska pokonała Wenezuelę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.03, 01:02
        Gość portalu: Wookie napisał(a):

> > "Mam tylko jedno usprawiedliwienie na wczorajszą porażkę - mówił tuż po me
        > czu
        > > uradowany trener polskiego zespołu, Waldemar Wspaniały. - W piątek byliśmy
        >
        > > zmęczeni długą podróżą. >
        >
        > Takie tłumaczenie wydaje mi się śmieszne. Wenezuelczycy musieli pokonać taką
        > samą "dłuuugą" drogę, a mimo to nie przeszkodziło im to w odniesieniu
        > zwycięstwa.
        Chcialabym zauwazyc, ze nasi odbyli te podroz w te i z powrotem, przy czym po
        przylocie do Polski mieli tylko dzien na powtorna aklimatyzacje. Z
        doswiadczenia wiem, ze to koszmar, wiec nie ma sie co dziwic, ze byli nie w
        formie. Popytaj stewki, ktore pamietaja jeszcze loty pobytowe przez Atlantyk :)
    • Gość: Air Re: Polska pokonała Wenezuelę IP: *.citicorp.com 09.06.03, 11:49

mój kolega nie jedzie i mam do sprzedania dwa bilety
      1 na 13/06
      1 na 14/06

e-mail: maaaarcin@go2.pl
    • Gość: Fanki Re: Polska pokonała Wenezuelę IP: *.bedzin.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 12:49
      Polacy Najlepsi!!! A Wenezuela niech się schowa!!!!
    • Gość: aasiek Re: Polska pokonała Wenezuelę IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.03, 13:37
      Ładnie!Tylko dlaczego nie mogli tak zagrać w piątek,kiedy ja TAM byłam?!!?
      Matko,człowiek odkłada te pieniądze,bo to nie tylko bilet,ale i przejazd do
      Bydgoszczy(razem prawie 1000 km),a oni grają jakby pierwszy raz piłkę na oczy
      widzieli...Wiem,że aklimatyzacja,trzeci dzień itd.Smutno mi po prostu,że
      ominęło mnie parę fajnych rzeczy("Ostatni!"-z naturalnych względów,fala przy
      akompaniamencie Manaamu-ze względów niewiadomych:( ).Byłam pierwszy raz na
      meczu reprezentacji i coś czuję,że nie ostatni...:)
      • Gość: _daniela_ Re: Polska pokonała Wenezuelę IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.03, 14:28
        Fiuuu...nowicjuszka...
        To skąd Cię przygnało,że pierwszy raz dopiero byłaś?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka