Dodaj do ulubionych

Polskie siatkarki grają z Chinami

• Gość: CzarnyWtorek Polskie siatkarki grają z Chinami IP: *.promens.eu 23.08.07, 15:27
      No trochę po bandzie pojechały. W tie breaku tracić tyle punktów z rzędu to
      samobójstwo. Nigdy nie nauczą się wygrywać!!!!! Dobranoc piękne panie. Może
      znajdzie się jakiś słabszy zespół od Was ale szczerze w to wątpie.....
      • Gość: q i tu sie zgodzę !! :O) IP: *.b-ras1.blp.dublin.eircom.net 23.08.07, 15:33
    • Gość: Guns a nie mówiłem IP: 213.17.162.* 23.08.07, 15:27
      He, one sa takie przewidywalne, raz przegrały z Brazylijkami a teraz
      to już z górki pójdą :)
    • Gość: keniek Polskie siatkarki grają z Chinami IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.08.07, 15:28
      no i pozamiatane...3-2 dla Chin:(
    • motylanoga71 dzieki za WALKE Dziewczyny! Brawo ! 23.08.07, 15:29
      pewnie ze szkoda ze nie udalo sie wygrac z Chinkami, wygrajcie za to z Ruskimi :)
      Dla prawdziwych kibicow a nie malkontentow i tak zrobilyscie juz duzo w tak
      krotkim czasie. 3mam kciuki za nastepne mecze i za ME. Idziecei dobra droga, nie
      schodzcie z nie. Pozdr
      • Gość: bolek Re: dzieki za WALKE Dziewczyny! Brawo ! IP: *.versanet.de 23.08.07, 15:34
        poprzedniku jak one wygraja z ruskimi to mi kaktus urosnie,one nie
        wygraja meczu
        • motylanoga71 Re: dzieki za WALKE Dziewczyny! Brawo ! 23.08.07, 15:35
          t0 moze maly zakladzik ? :)
      • Gość: qpa a co one takiego zrobiły? IP: *.b-ras1.blp.dublin.eircom.net 23.08.07, 15:35
        ze udało im się dojsc do finału?
        Gre trzeba pokazać w finałach a nie tylko jakieś chwilowe podskoki.
        Owszem wrażeń dodały i tyle :O)
      • Gość: CzarnyWtorek Re: dzieki za WALKE Dziewczyny! Brawo ! IP: *.promens.eu 23.08.07, 15:36
        Cały polski naród. Nigdy się nie nauczymy wygrywać bo po porażkach wszyscy są
        zadowoleni. Co znaczy "tak trzymać" ? Cieszyć się, że się mecz przegrało ?
        • Gość: qpa z Islandią by wygrały IP: *.b-ras1.blp.dublin.eircom.net 23.08.07, 15:42
          no nie, i to w każdy wtorek :O)
        • motylanoga71 Re: dzieki za WALKE Dziewczyny! Brawo ! 23.08.07, 15:44
          tak trzymac tzn. ze ida w dobrym kierunku . A tym kierunkiem jest wygranie ME i
          dobry wynik na IO. Ten turniej to swietny sposob zeby sie "ograc" z dobrymi
          druzynami, a jesli cos by sie udalo wygrac - tym lepiej. Zauwaz ze druzyna ta ma
          dopiero kilka miesiecy a wygrala juz z Chinkami (co nie udalo sie nawet za
          Niemczyka) czy awansowala do finalu tego turnieju ktory komentujemy (co tez za
          Niemczyka sie nie udalo).
          Wiec uwazam ze idze ku lepszemu. Nie ma sie co przejmowac "bitwami" kiedy
          glownym celem sa ME i IO i "bitwy" tam powinny byc wygrane.
          • Gość: qpa to chyba pomyłka jakaś.. IP: *.b-ras1.blp.dublin.eircom.net 23.08.07, 15:51
            tym laluniom potrzeba bata na dupę a nie takich peanów
          • Gość: CzarnyWtorek Re: dzieki za WALKE Dziewczyny! Brawo ! IP: *.promens.eu 23.08.07, 15:53
            Za Niemczyka Chinki były najlepszą drużyną świata, teraz prawie każdy ze
            światowej czołówki je ogrywa. Włoszki i Rosjanki też Niemczyk miał na
            rozkładzie. Chciałbym zobaczyć jakiś postęp a jak widzę takie sety jak 2,3 i 5
            to się mi płakać chce. Jeżeli przegrywa się sety 10 punktami to świadczy to o
            różnicy klasy, a może i dwóch. Nie można mówić BRAWO bo to świadczy że MY kibice
            akceptujemy taką grę. A ja osobiście nie akceptuję!
            • lordjim4 Dokładnie :O) 23.08.07, 15:56
              krótko i na temat.
            • motylanoga71 Re: dzieki za WALKE Dziewczyny! Brawo ! 23.08.07, 15:57
              zgadzam sie
              nie jestem bezkrytyczny dla Nich ale ... oceniac bede po wynikach na turniejach
              do ktorych sie przygotowuja.
              Smieszy mnie jak koles typu qpa pisze ze bat by im sie przydal, zapewniam go ze
              sam bym takiego zapird..nia na treningu nie wytrzymal. Ja tam 3mam kciuki za nie
              i choc przegraly z Chinkami to cieszy mnie chocby to ze w 2 setach powalczyly a
              nie byl to 'rower' jak z Brazylia.
              • lordjim4 wystarczy bat na mecz 23.08.07, 16:09
                treningi to inna rzecz i nie chcę się tu rozpisywać.
                W tym co qpa pisze jest część prawdy. Kolo ma otwarte oczy to fakt, może nieco
                przesadza.
                A Ciebie pytam, skoro wiesz, że tak ostro zapie..ją na treningach..to powiedz
                mi, co one trenują..bo na meczach raczej tego nie widać, przy tylu błędach i
                traceniu pewnych piłek..? Czyżby coś innego niż siatkówkę..?
    • Gość: qpa żal mi ciebie :O( IP: *.b-ras1.blp.dublin.eircom.net 23.08.07, 15:37
      aa i doucz się troszkę
      • motylanoga71 Re: żal mi ciebie :O( 23.08.07, 15:40
        zalujesz tego ze mam tu lepiej niz ty na zielonej wyspie ?
        wybacz.
        Ja zaluje takich pseudo kibicow jak ty, po kiego grzyba ogladacie wogole sport ?
        to masochizm jakis? a moze raczej polski sposob na zycie - ponap..ac jaki to
        ktos jest beznadziejny ?
        • Gość: qpa Re: żal mi ciebie :O( IP: *.b-ras1.blp.dublin.eircom.net 23.08.07, 15:49
          a czym mam sie zachwycać? tym poziomem gry, jaki prezentuja polskie siatkarki?!!
          Pewnie, że miło jest jak wygrają.
          Ale żeby wygrywać to trzeba chcieć wygrać a nie liczyć na to, tak jak Ty, że
          może uda się wygrać. Jarzysz?!
          Nie jestem pseudokibicem tylko jak oglądam mecz to nie patrzę na te malowane
          lale a na to jak grają one i przeciwnicy.
          I jak sie to porównuje to wynik może być tylko jeden. Kpina z kibiców i dramat
          albo tragifarsa jak wolisz.
          Hough noga :O)
    • Gość: poe Ludzie nie wariujcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 15:52
      Miesiac temu kazdy by stwierdzil, ze 2:3 z Chinkami to dobry wynik..
      miesiac temu nikt nie wierzyl, ze w ogole awansujemy do finalow
      grand prix! Pamietajcie, ze to sa nieoficjalne mistrzostwa swiata,
      Polki graja z najlepszymi zespolami globu! Fakt, ze forma im nieco
      spada niestety, choc i tak zagraly dzis duzo lepiej niz wczoraj.
      Jednak Bonitta troche chyba za rzadko bierze czas jak na moj gust. A
      moze to i dobrze, ja na trenera sie nie pcham. Mam natomiast spore
      zastrzezenia do Dziekiewicz. Malo, ze przeszkadza w rozgrywaniu, to
      i zagrywke psuje najczesciej sposord Polek. W kazdym meczu ostatnio
      minimum trzy-cztery zepsute zagrywki! Moze jakies korepetycje by jej
      sie przydaly! Natomiast warto podkreslic wspanialy powrot Zenik w 4
      i 5 secie (mowie powrot, bo w 2 i 3 jakos jej widac nie bylo). Dala
      prawdziwy popis, szkoda tylko, ze jej kolezanki raczej nie. Tak, czy
      owak gratulacje! Bonitta jakos nam druzyne poskladal, a przed nami 3
      najwazniejsze (w swietle wrzesniowych ME) mecze...
    • jantar15 Re: Polskie siatkarki grają z Chinami 23.08.07, 15:55
      Jak to dlaczego? Wszak to gazeta wybiórcza.....i tak mało kto by uwierzył....
    • lordjim4 Znowu przegrały... 23.08.07, 16:02
      Marne te siatkarzynki. Chociaż momenty były niezłe. Ale to tylko sekundy i kilka
      punktów w meczach. Za dużo chałotury niż światowej siatkówki. Jednym słowem
      popelina. Nie ma sie czym podniecać.
      Kibicować im można, czemu nie, ale tylko jak się traktuje ich mecze z
      przymrużeniem oka.
      Kibolu! Nie irytuj się!
    • bazyliszek4 niesamowite... 23.08.07, 16:25
      gdy Polki wygrały z Rosjankami na forum zebrało się 40 komentarzy
      pod artykułem. teraz, gdy przegrały z Chinkami mamy ponad 60
      komentarzy w półtorej godziny po zakończeniu spotkania. no, ale
      wiadomo - teraz każdy nieudacznik i niedzielny kibic może wylać
      swoją żółć. nic tak nie aktywizuje kanapowego kibica jak świadomość,
      że nie tylko jemu dziś nie wyszło...
      pozdrowienia dla tych z chłodną głową...
      • Gość: Kosa Re: Polska-Chiny IP: *.acn.waw.pl 23.08.07, 19:50
        Dobry ciekawy mecz, drużyna cementuje się, Chiny niestety
        trochę lepsze, szczególnie w ataku. Zenik w bajecznej formie,
        jeśli chodzi o obronę a nie przyjęcie, jest to najlepsza gra
        jaką kiedykolwiek widziałem na tej pozycji. Świeniewicz ciągle
        odrabia zaległości, Sadurek dzisiaj zbyt czytelna ale była
        walka do ostatniej piłki, była wiara jest też Bonitta a to
        gwarantuje, że będzie progres bo to prawdziwy Napoleon.
        Współczuję tym dla których sport to tylko zwycięstwa.
        Prawdziwy sport to walka i ta reprezentacja gwarantuje
        emocje i walkę. Warto im kibicować!
        • Gość: qpa do Kosy IP: *.b-ras1.blp.dublin.eircom.net 23.08.07, 20:18
          "..Dobry ciekawy mecz, drużyna cementuje się, Chiny niestety
          trochę lepsze, szczególnie w ataku.." no ręce opadają..
          Czy Ty chłopie oglądałeś ten mecz?! Bo z tego co piszesz wynika, że nie masz o
          tym zielonego pojęcia. Zenikowa wreszcie ruszyła to swoje dupsko-to fakt. Ale
          nie pisz o niej takich bzdur, bo od razu widać, że nie oglądasz siatkówki albo
          jesteś totalnym ignorantem.
          Jak na razie to więcej widać, że to są bezradne lale a nie siatkarki na boisku.
          To tyle i aż tyle.
    • Gość: roman Polskie siatkarki grają z Chinami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 19:55
      Tragedia. Milena Rosner będzie chyba we Włoszech podawać piłki.
      Najsłabsza na boisku, a przecierz to Ona "załatwiła" Rosjanki na
      poprzednich ME. Dlaczego Bonita nie zaryzykował w 5 secie i jej nie
      zmienił?Nie skończyła przecież od 8:8 żadnego ataku! Holenderki nas
      rozniosą. Chciałbym sie mylić!!!!
      • Gość: qpa To będzie masakra Polek IP: *.b-ras1.blp.dublin.eircom.net 23.08.07, 20:09
        Jak wyjdą z piaskownicy to może i wygrają. Jeżeli tak jak dzisiaj-to masakra
    • Gość: obiektywny Polskie siatkarki grają z Chinami IP: *.gizycko.mm.pl 23.08.07, 22:03
      5 seta przegrała Milena Rosner
      Drużyna się stara a Ona wszystko psuje
      kto nie wierzy niech obejrzy powtórkę
      chyba 5 piłek z rzędu zepsuła
      trener chyba ma oczy zamiast brać czasy powinien ją zmienić skoro jej nie idzie
      • Gość: maz Re: Polskie siatkarki grają z Chinami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 23:00
        Jeżeli przegrywa się sety do 15, 16 i 9-ciu, to czy to jest po walce?
        To raczej klęska i upokorzenie!
        Niestety, mimo euforii wynikami ostatnich turniejów eliminacyjnych WGP, prawda
        jest bardzo ponura. Daleko jeszcze, bardzo daleko do stabilizacji formy na
        odpowiednim poziomie. Źle to wróży dobremu występowi na ME i co za tym idzie
        awansu do PŚ i dalej do kwalifikacji olimpijskich.
        • Gość: ja Re: Polskie siatkarki grają z Chinami IP: 82.84.126.* 23.08.07, 23:42
          Nie no, nie wierze...
          Dziewczyny sa w szostce najlepszych druzyn swiata a oni tu wypisuja o
          tragediach, nedzy i inne bzdury. Gdyby wygraly tie-breaka to bylyby u peany.
          Apeluje o odrobine rownowagi psychicznej
          Jasne ze graly nierowno ale kobieca siatkowka taka jest. Tu prawie sie nie
          zdarza gra punkt za punkt i kazdej druzynie zdarza sie przegrac set do nastu
          (vide Wloszki w ostatnim przed finalem, wygranym 3:1 meczu z Brazylia).
      • Gość: qpa nie tylko.. IP: *.b-ras1.blp.dublin.eircom.net 24.08.07, 08:20
        To fakt, Rosnerowej wybitnie nie szła gra. Tylko po co było tyle razy grać na
        nią? Pratycznie żadnej gry środkiem. Dziękiewicz nie dostała ani jednej dogranej
        krótkiej. Podolec-widać kryzycho.
        Może dzisiaj się odnajdą?????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka