Gość: CzarnyWtorek Polskie siatkarki grają z Chinami IP: *.promens.eu 23.08.07, 15:27 No trochę po bandzie pojechały. W tie breaku tracić tyle punktów z rzędu to samobójstwo. Nigdy nie nauczą się wygrywać!!!!! Dobranoc piękne panie. Może znajdzie się jakiś słabszy zespół od Was ale szczerze w to wątpie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q i tu sie zgodzę !! :O) IP: *.b-ras1.blp.dublin.eircom.net 23.08.07, 15:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guns a nie mówiłem IP: 213.17.162.* 23.08.07, 15:27 He, one sa takie przewidywalne, raz przegrały z Brazylijkami a teraz to już z górki pójdą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keniek Polskie siatkarki grają z Chinami IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.08.07, 15:28 no i pozamiatane...3-2 dla Chin:( Odpowiedz Link Zgłoś
motylanoga71 dzieki za WALKE Dziewczyny! Brawo ! 23.08.07, 15:29 pewnie ze szkoda ze nie udalo sie wygrac z Chinkami, wygrajcie za to z Ruskimi :) Dla prawdziwych kibicow a nie malkontentow i tak zrobilyscie juz duzo w tak krotkim czasie. 3mam kciuki za nastepne mecze i za ME. Idziecei dobra droga, nie schodzcie z nie. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: dzieki za WALKE Dziewczyny! Brawo ! IP: *.versanet.de 23.08.07, 15:34 poprzedniku jak one wygraja z ruskimi to mi kaktus urosnie,one nie wygraja meczu Odpowiedz Link Zgłoś
motylanoga71 Re: dzieki za WALKE Dziewczyny! Brawo ! 23.08.07, 15:35 t0 moze maly zakladzik ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qpa a co one takiego zrobiły? IP: *.b-ras1.blp.dublin.eircom.net 23.08.07, 15:35 ze udało im się dojsc do finału? Gre trzeba pokazać w finałach a nie tylko jakieś chwilowe podskoki. Owszem wrażeń dodały i tyle :O) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CzarnyWtorek Re: dzieki za WALKE Dziewczyny! Brawo ! IP: *.promens.eu 23.08.07, 15:36 Cały polski naród. Nigdy się nie nauczymy wygrywać bo po porażkach wszyscy są zadowoleni. Co znaczy "tak trzymać" ? Cieszyć się, że się mecz przegrało ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qpa z Islandią by wygrały IP: *.b-ras1.blp.dublin.eircom.net 23.08.07, 15:42 no nie, i to w każdy wtorek :O) Odpowiedz Link Zgłoś
motylanoga71 Re: dzieki za WALKE Dziewczyny! Brawo ! 23.08.07, 15:44 tak trzymac tzn. ze ida w dobrym kierunku . A tym kierunkiem jest wygranie ME i dobry wynik na IO. Ten turniej to swietny sposob zeby sie "ograc" z dobrymi druzynami, a jesli cos by sie udalo wygrac - tym lepiej. Zauwaz ze druzyna ta ma dopiero kilka miesiecy a wygrala juz z Chinkami (co nie udalo sie nawet za Niemczyka) czy awansowala do finalu tego turnieju ktory komentujemy (co tez za Niemczyka sie nie udalo). Wiec uwazam ze idze ku lepszemu. Nie ma sie co przejmowac "bitwami" kiedy glownym celem sa ME i IO i "bitwy" tam powinny byc wygrane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qpa to chyba pomyłka jakaś.. IP: *.b-ras1.blp.dublin.eircom.net 23.08.07, 15:51 tym laluniom potrzeba bata na dupę a nie takich peanów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CzarnyWtorek Re: dzieki za WALKE Dziewczyny! Brawo ! IP: *.promens.eu 23.08.07, 15:53 Za Niemczyka Chinki były najlepszą drużyną świata, teraz prawie każdy ze światowej czołówki je ogrywa. Włoszki i Rosjanki też Niemczyk miał na rozkładzie. Chciałbym zobaczyć jakiś postęp a jak widzę takie sety jak 2,3 i 5 to się mi płakać chce. Jeżeli przegrywa się sety 10 punktami to świadczy to o różnicy klasy, a może i dwóch. Nie można mówić BRAWO bo to świadczy że MY kibice akceptujemy taką grę. A ja osobiście nie akceptuję! Odpowiedz Link Zgłoś
motylanoga71 Re: dzieki za WALKE Dziewczyny! Brawo ! 23.08.07, 15:57 zgadzam sie nie jestem bezkrytyczny dla Nich ale ... oceniac bede po wynikach na turniejach do ktorych sie przygotowuja. Smieszy mnie jak koles typu qpa pisze ze bat by im sie przydal, zapewniam go ze sam bym takiego zapird..nia na treningu nie wytrzymal. Ja tam 3mam kciuki za nie i choc przegraly z Chinkami to cieszy mnie chocby to ze w 2 setach powalczyly a nie byl to 'rower' jak z Brazylia. Odpowiedz Link Zgłoś
lordjim4 wystarczy bat na mecz 23.08.07, 16:09 treningi to inna rzecz i nie chcę się tu rozpisywać. W tym co qpa pisze jest część prawdy. Kolo ma otwarte oczy to fakt, może nieco przesadza. A Ciebie pytam, skoro wiesz, że tak ostro zapie..ją na treningach..to powiedz mi, co one trenują..bo na meczach raczej tego nie widać, przy tylu błędach i traceniu pewnych piłek..? Czyżby coś innego niż siatkówkę..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qpa żal mi ciebie :O( IP: *.b-ras1.blp.dublin.eircom.net 23.08.07, 15:37 aa i doucz się troszkę Odpowiedz Link Zgłoś
motylanoga71 Re: żal mi ciebie :O( 23.08.07, 15:40 zalujesz tego ze mam tu lepiej niz ty na zielonej wyspie ? wybacz. Ja zaluje takich pseudo kibicow jak ty, po kiego grzyba ogladacie wogole sport ? to masochizm jakis? a moze raczej polski sposob na zycie - ponap..ac jaki to ktos jest beznadziejny ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qpa Re: żal mi ciebie :O( IP: *.b-ras1.blp.dublin.eircom.net 23.08.07, 15:49 a czym mam sie zachwycać? tym poziomem gry, jaki prezentuja polskie siatkarki?!! Pewnie, że miło jest jak wygrają. Ale żeby wygrywać to trzeba chcieć wygrać a nie liczyć na to, tak jak Ty, że może uda się wygrać. Jarzysz?! Nie jestem pseudokibicem tylko jak oglądam mecz to nie patrzę na te malowane lale a na to jak grają one i przeciwnicy. I jak sie to porównuje to wynik może być tylko jeden. Kpina z kibiców i dramat albo tragifarsa jak wolisz. Hough noga :O) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poe Ludzie nie wariujcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 15:52 Miesiac temu kazdy by stwierdzil, ze 2:3 z Chinkami to dobry wynik.. miesiac temu nikt nie wierzyl, ze w ogole awansujemy do finalow grand prix! Pamietajcie, ze to sa nieoficjalne mistrzostwa swiata, Polki graja z najlepszymi zespolami globu! Fakt, ze forma im nieco spada niestety, choc i tak zagraly dzis duzo lepiej niz wczoraj. Jednak Bonitta troche chyba za rzadko bierze czas jak na moj gust. A moze to i dobrze, ja na trenera sie nie pcham. Mam natomiast spore zastrzezenia do Dziekiewicz. Malo, ze przeszkadza w rozgrywaniu, to i zagrywke psuje najczesciej sposord Polek. W kazdym meczu ostatnio minimum trzy-cztery zepsute zagrywki! Moze jakies korepetycje by jej sie przydaly! Natomiast warto podkreslic wspanialy powrot Zenik w 4 i 5 secie (mowie powrot, bo w 2 i 3 jakos jej widac nie bylo). Dala prawdziwy popis, szkoda tylko, ze jej kolezanki raczej nie. Tak, czy owak gratulacje! Bonitta jakos nam druzyne poskladal, a przed nami 3 najwazniejsze (w swietle wrzesniowych ME) mecze... Odpowiedz Link Zgłoś
jantar15 Re: Polskie siatkarki grają z Chinami 23.08.07, 15:55 Jak to dlaczego? Wszak to gazeta wybiórcza.....i tak mało kto by uwierzył.... Odpowiedz Link Zgłoś
lordjim4 Znowu przegrały... 23.08.07, 16:02 Marne te siatkarzynki. Chociaż momenty były niezłe. Ale to tylko sekundy i kilka punktów w meczach. Za dużo chałotury niż światowej siatkówki. Jednym słowem popelina. Nie ma sie czym podniecać. Kibicować im można, czemu nie, ale tylko jak się traktuje ich mecze z przymrużeniem oka. Kibolu! Nie irytuj się! Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 niesamowite... 23.08.07, 16:25 gdy Polki wygrały z Rosjankami na forum zebrało się 40 komentarzy pod artykułem. teraz, gdy przegrały z Chinkami mamy ponad 60 komentarzy w półtorej godziny po zakończeniu spotkania. no, ale wiadomo - teraz każdy nieudacznik i niedzielny kibic może wylać swoją żółć. nic tak nie aktywizuje kanapowego kibica jak świadomość, że nie tylko jemu dziś nie wyszło... pozdrowienia dla tych z chłodną głową... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: Polska-Chiny IP: *.acn.waw.pl 23.08.07, 19:50 Dobry ciekawy mecz, drużyna cementuje się, Chiny niestety trochę lepsze, szczególnie w ataku. Zenik w bajecznej formie, jeśli chodzi o obronę a nie przyjęcie, jest to najlepsza gra jaką kiedykolwiek widziałem na tej pozycji. Świeniewicz ciągle odrabia zaległości, Sadurek dzisiaj zbyt czytelna ale była walka do ostatniej piłki, była wiara jest też Bonitta a to gwarantuje, że będzie progres bo to prawdziwy Napoleon. Współczuję tym dla których sport to tylko zwycięstwa. Prawdziwy sport to walka i ta reprezentacja gwarantuje emocje i walkę. Warto im kibicować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qpa do Kosy IP: *.b-ras1.blp.dublin.eircom.net 23.08.07, 20:18 "..Dobry ciekawy mecz, drużyna cementuje się, Chiny niestety trochę lepsze, szczególnie w ataku.." no ręce opadają.. Czy Ty chłopie oglądałeś ten mecz?! Bo z tego co piszesz wynika, że nie masz o tym zielonego pojęcia. Zenikowa wreszcie ruszyła to swoje dupsko-to fakt. Ale nie pisz o niej takich bzdur, bo od razu widać, że nie oglądasz siatkówki albo jesteś totalnym ignorantem. Jak na razie to więcej widać, że to są bezradne lale a nie siatkarki na boisku. To tyle i aż tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Polskie siatkarki grają z Chinami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 19:55 Tragedia. Milena Rosner będzie chyba we Włoszech podawać piłki. Najsłabsza na boisku, a przecierz to Ona "załatwiła" Rosjanki na poprzednich ME. Dlaczego Bonita nie zaryzykował w 5 secie i jej nie zmienił?Nie skończyła przecież od 8:8 żadnego ataku! Holenderki nas rozniosą. Chciałbym sie mylić!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qpa To będzie masakra Polek IP: *.b-ras1.blp.dublin.eircom.net 23.08.07, 20:09 Jak wyjdą z piaskownicy to może i wygrają. Jeżeli tak jak dzisiaj-to masakra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Polskie siatkarki grają z Chinami IP: *.gizycko.mm.pl 23.08.07, 22:03 5 seta przegrała Milena Rosner Drużyna się stara a Ona wszystko psuje kto nie wierzy niech obejrzy powtórkę chyba 5 piłek z rzędu zepsuła trener chyba ma oczy zamiast brać czasy powinien ją zmienić skoro jej nie idzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Polskie siatkarki grają z Chinami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 23:00 Jeżeli przegrywa się sety do 15, 16 i 9-ciu, to czy to jest po walce? To raczej klęska i upokorzenie! Niestety, mimo euforii wynikami ostatnich turniejów eliminacyjnych WGP, prawda jest bardzo ponura. Daleko jeszcze, bardzo daleko do stabilizacji formy na odpowiednim poziomie. Źle to wróży dobremu występowi na ME i co za tym idzie awansu do PŚ i dalej do kwalifikacji olimpijskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Polskie siatkarki grają z Chinami IP: 82.84.126.* 23.08.07, 23:42 Nie no, nie wierze... Dziewczyny sa w szostce najlepszych druzyn swiata a oni tu wypisuja o tragediach, nedzy i inne bzdury. Gdyby wygraly tie-breaka to bylyby u peany. Apeluje o odrobine rownowagi psychicznej Jasne ze graly nierowno ale kobieca siatkowka taka jest. Tu prawie sie nie zdarza gra punkt za punkt i kazdej druzynie zdarza sie przegrac set do nastu (vide Wloszki w ostatnim przed finalem, wygranym 3:1 meczu z Brazylia). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qpa nie tylko.. IP: *.b-ras1.blp.dublin.eircom.net 24.08.07, 08:20 To fakt, Rosnerowej wybitnie nie szła gra. Tylko po co było tyle razy grać na nią? Pratycznie żadnej gry środkiem. Dziękiewicz nie dostała ani jednej dogranej krótkiej. Podolec-widać kryzycho. Może dzisiaj się odnajdą????? Odpowiedz Link Zgłoś