Gość: merry IP: *.astro.net.pl 25.09.03, 13:53 prawdopodobnie najlepsza srodkowa naszej kadry :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kubrac Re: Skowrońska Katarzyna IP: *.astro.net.pl 25.09.03, 13:54 ....zapomnialas dodac ze najladniejsza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vik Re: Skowrońska Katarzyna IP: *.chello.pl 25.09.03, 15:45 Czy ktoś może mi powiedzieć, kiedy Skowrońska grała w Skrze. Chodzę na Wawelską od trzech lat i nie mogę sobie jej przypomnieć. A taaaka dziewczyna raczej zapada w pamięć. PS. Może grała w juniorkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kemot06 Re: Skowrońska Katarzyna IP: *.unregistered.media-com.com.pl 25.09.03, 18:50 Ona ma największą ilość w ankiecie w interii!!!!Jest jedną najpiękniejszą z kadry!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Wiadomo - najładniejsze lasencje IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.03, 20:04 są tylko w Wielkopolsce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Do zobaczenia w Pile!!!! IP: *.edox4.net 29.09.03, 22:43 Że co?! Że nie pojadę?! Za NIĄ na koniec świata:)))))) Albo i dalej... Graj, graj dziewczyno, ciesz się i śmiej - i pięknie jest;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł filosza Re: Skowrońska Katarzyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 09:14 ona jest piękna Odpowiedz Link Zgłoś
marcinek46 Re: Skowrońska Katarzyna 01.10.03, 19:57 JEST MŁODA , PIĘKNA ,ZNAKOMITA W GRZE ,ZAKOCHAŁEM SIĘ W NIEJ OD PIERWSZEGO WEJRZENIA,GDY ZOBACZYŁEM JĄ NA PARKIECIE W TURCJI OD TERAZ ZAWSZE BĘDE OGLĄDAŁ JĄ W MECZACH KADRY I KIBICOWAŁ Z CAŁEGO SERCA. A MOIM MARZONKIEM JEST POZNAĆ JĄ OSOBIŚCIE I ZAPRZYJAŻNIĆ,A MAM NA TO DUŻOOO CZASU PONIEWAŻ JESTEM TROSZKE MŁODSZY OD NIEJ.ps.KOCHAM CIĘ KASIUNIU !!!!!!!!!...marcin... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Skowrońska Katarzyna IP: *.kaczory.sdi.tpnet.pl 13.10.03, 10:26 gra bardzo dobrze i do tego jest ŚLICZNA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edward Re: Skowrońska Katarzyna IP: *.elknet.pl 29.10.03, 19:33 Co mżna o niej powiedzieć? Tak spoglądając na te komentarze i opinie, nasuwa się tylko jedno. Poprostu wystarczy jedno spojrzenie i morzna tylko powiedzieć "Nic dodać nic ująć". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://www.kasia.skowronska.pr http://www.kasia.skowronska.prv.pl IP: *.icpnet.pl 09.11.03, 05:55 www.kasia.skowronska.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysio Re: Skowrońska Katarzyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.03, 22:57 Kasia Skowrońska to fajna dziewczyna szkoda jednak że tak słabo gra na pucharze świata w Japonii,ale uroda Pani Kasi przytłacza wszystkie inne kadrowiczki ( POLKI WSZYSTKIE SĄ PIĘKNE )a moja żona i córka najpiękniejsze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y00zef Re: Skowrońska Katarzyna IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 12.11.03, 21:15 Zrobiłem sondę na temat " która z polskich siatkarek jest najładniejsza " prosił bym o udzielanie głosów www.sonda.siatka.glt.pl <- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe21 Re: Skowrońska Katarzyna IP: *.isp.pl 13.11.03, 13:51 Niezla ta ankieta, mozna glosowac ile sie chce ;p Osobiscie wole Piccinini niz Skowronska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilkla Re: Skowrońska Katarzyna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.03, 15:51 Kasia jest super! W przyszłości postaram się ją naśladować . Jestem przyszłą siatkarką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro z Gdyni Re: Skowrońska Katarzyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 00:44 Fantastyczna zawodniczka, piękna kobieta i chwała Jej po wsze czasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Skowrońska Katarzyna IP: *.rene.com.pl 27.12.03, 21:43 Kasia przesympatyczną osobą, bardzo dobrze grającą na środku boiska przy tym ma powalające serwy, jest tez bardzo ładna czym zyskuje popilrnośc napewno u meżczyzn. Mogę smiało powiedzieć, że Kasia jest SUPER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Skowrońska Katarzyna IP: *.rene.com.pl 27.12.03, 21:49 Kasia jest przesympatyczną osobą, bardzo dobrze grającą na środku boiska, przy tym ma powalające serwy, jest też bardzo ładna czym na pewno zyskuje populrnośc u meżczyzn. Mogę smiało powiedzieć, że Kasia jest SUPER dziewczyną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waski Skowrońska Katarzyna IP: *.pronet.lublin.pl 28.12.03, 19:45 skowronska jest zajebista i zadna z innych polskich siatkarek niema do niej startu. to ona powinna byc liderka zespołu (nie ze względu na urode =D tylko na umiejetności) a nie glinka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zciulani luftem Re: Skowrońska Katarzyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 20:31 YO YO pozdrawiam Cię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilok Re: Skowrońska Katarzyna IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 09:58 Kasia Skowrońska = OK Najlepsza środkowa kadry Niemczyka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sqbi & Cpk Re: Skowrońska Katarzyna IP: *.blast.pl 07.01.04, 11:34 Naj naj naj naj naj naj naj naj piękniejsza POLKA!!!!!!!!!!!!!!! prócz Karoliny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krol Re: Skowrońska Katarzyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.04, 22:38 Najpiękniejsze są polskie siatkarki. Ale Kasia jest wyróżniającą dziewczyna w tym gronie. Jest poprostu suuuuuuuuuuuuuper!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikki Re: Skowrońska Katarzyna IP: 213.195.181.* / *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 09:56 Katarzyna Skowrońska jest najlepszą środkową na pewno w Polsce i prawdopodobnie na świecie!!!!!!!!!!!Jest przesympatyczną,wiecznie uśmiechniętą 20 letnią zawodniczką najlepszej drużyny świata POLSKI!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś