Gość: Laguna Re: Polskie siatkarki grają z Niemkami w półfinal IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.03, 18:31 Panowie "wspaniali" siatkarze macie wszystko, a nie osiągneliście N I C!!! ,naszym siatkarką możecie czyścić buty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: socio psychika IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.03, 18:36 Ludzie dajcie spokój siatkarzom. Tym cholernym nieudacznikom. Przecież sukces dziewczyn to cios dla ich PSYCHIKI. Teraz wchodząc na boisko już będą przegrani PSYCHICZNIE. I słyszę kolejne wypowiedzi siatkarzy: ...winę ponosi kobieca reprezentacja, presja PSYCHICZNA zniszczyła nas przed meczem ... na zbity pysk panowie bym was wywalił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo przesadzasz IP: *.punkt.pl 27.09.03, 18:52 przesadzasz kolego. Gdyby Włoszki nie przerżnęły z Bułgarią twoja teoria ległaby w gruzach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacz Re: przesadzasz IP: *.plusgsm.pl 27.09.03, 23:13 człowieku o czym ty mówisz - faceci wygrali w grupie 2 mecze a dziewczyny PRZEGRAŁY w grupie 1 (słownie - jeden) mecz!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Re: przesadzasz IP: *.tkb.net.pl 28.09.03, 11:14 a Olo nadal idzie w zaparte i gloryfikuje wynik siatkarzy "bezjajcarzy". maysle ze chlopaki z trwogą obserwują to co ie dzieje w Turcji, wynikami Pań tracą wszelkie alibi. a mnie wyniki Pań tylko utwierdzają ze ich Wspaniała piąta pozycja była daniem Ciała aż miło. i mowisz ze gdyby nie zwyciestwo Bułgarek cala teoria wziela by w łeb, ale zapominasz ze zespol Bułgarski nie wypadl sroce spod ogona, i ze jego zwyciestwo z Włoszkami jak najbardziej wchodzilo w rachubę. zapominasz także że Polacy wygrali tylko dwa mecze a Polki 4!!! (w grupie oczywiscie). no i najwazniejsze, Panie jak grają z obojetnie kim, nie są przegrane juz na starcie, bo nie latają im ze strachu gacie jak "Wspaniałym". nie wiem na ile w osiągnięciach pomogła zmiana trenera w Damskiej siatkowce, ale uważam ze czas na taką zmianę i u siatkarzy. mi sie marzy zeby kiedys trenerem został Vladimir Grbic, moze on by cos z tym mięczaków wyciągnął? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: socio My tu sobie gadu, gadu IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.03, 18:38 a w Grecji już zaczeły !!!! Do telewizorów marsz !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: My tu sobie gadu, gadu IP: *.rumia.sdi.tpnet.pl 27.09.03, 18:44 W dupie z TVP ! Wlasnie leci komunikat ze transmisja z finalu jutro w POLSACIE!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimson Małgorzata Glinka - Małysz polskiej siatkówki IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.03, 18:46 nie wiem na jak długo, ale masz miejsce w moim sercu cudowna dziewczyno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: Małgorzata Glinka - Małysz polskiej siatkówki IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 27.09.03, 22:51 Jak nie wiesz na jak długo to spadaj cwaniaczku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajak Re: Polskie siatkarki grają z Niemkami w półfinal IP: *.polkomtel.com.pl 27.09.03, 18:47 wielkie dzięki siatkarką za pokonanie niemek i jeszcze większe tureckim kibicom za wspaniały doping dla polek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adee Re: Polskie siatkarki grają z Niemkami w półfinal IP: *.izacom.pl / 10.2.1.* 27.09.03, 18:57 mam pytanie czy nasze dziewczyny zalatwily sobie w ten sposób awans na olimpiadę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vik Re: Polskie siatkarki grają z Niemkami w półfinal IP: *.chello.pl 27.09.03, 20:42 Nie. System kwalifikacji siatkarzy i siatkarek do igrzysk jest skomplikowany, wiecej znajdziesz w artykule w GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Wybieramy najlepsza laske IP: *.chello.pl 27.09.03, 19:41 Moj typ to Kaska Skowrońska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwdzio niemcy podeptane, nareszcie,od 2 wojny swiatowej IP: *.bredband.skanova.com 27.09.03, 19:54 niebylo takiego upokorzenia szwabów, piekne nasze dziewczyny pokazaly im jak sie gra, wylizal bym trem dziewczynom pupy spocone po meczu, kiszke stolcowa i psioche, jestem jak napoleon i sobieski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matrek Re: niemcy podeptane, nareszcie,od 2 wojny swiato IP: *.acn.pl 27.09.03, 20:05 To było piękne! Tak dla oka (nie tylko gra) jak dla ego! Dzięki za te chwile zajebistej radochy w to zimne popołudnie w smutnym jak p...a mieście! Aha - jestem po uszy zakochany w Kathy Radzuweit :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RASISTA Re: KATHY RADZUWEIT ALE TO IMPORT IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.03, 02:52 TYLKO NIE WIEM SKĄD BO NA PEWNO NIE CZYSTEJ KRWI GERMAŃSKIEJ,ARYJSKIEJ,HE HE HE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek TRENER NIEMIECKI TO IMPORT Z KOREI IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.03, 08:19 A my mamy swoich fachowców. A Niemiaszkom import nie pomógł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek KULAKOVA TO IMPORT Z KAZACHSTANU IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.03, 09:21 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEREK Sfiniewitz IP: 212.242.213.* 27.09.03, 20:03 (jak mawia mój komentator...) Jest najlepsza... i najpiękniejsza. Brawo Dorota (Dziś mecz wygrała Glinka (gdyby nie Ona, to poległyby strasznie... Wielkie Brawa!!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Z kim gramy dalej? IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.03, 20:09 Wiadomo już z kim gramy finał?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEREK tzn... IP: 212.242.213.* 27.09.03, 20:11 One grają, my oglądamy i pijemy piwo... (dla ścisłości) Bartek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Z kim gramy dalej? IP: *.rumia.sdi.tpnet.pl 27.09.03, 20:21 Gramy z Turczynkami!!! Wygraly z Holenderkami 3:0 ((25:17, 25:22, 25:22) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAL PRZYLOT SIATKAREK-PON-OKĘCIE-OK.15.45 IP: *.tarchomin.waw.pl / *.tarchomin.pl 27.09.03, 20:32 sport.onet.pl/1133458,0,0,wia,805414,impreza.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOLO JESTESMY TAM !!! AHA SKOMBINUJMY PO 1 KWIATKU KAZDY :) IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 27.09.03, 20:47 Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofb2000 czy finał też w TV Puls? 27.09.03, 20:35 wiecie czy TV Puls pokaże też finał ??? dzisiaj podczas transmisji nic o tym nie wspominali (albo ja przegapiłem informację) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vik finał w Polsacie głównym, początek o 17.55 IP: *.chello.pl 27.09.03, 20:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojk Re: Polskie siatkarki grają z Niemkami w półfinal IP: *.albatros.gliwice.pl 27.09.03, 21:06 nie dość, ze super grają, to jeszcze jakie ładne! Odpowiedz Link Zgłoś
jorland Najwięcej witaminy... 27.09.03, 21:12 mają polskie dziewczyny! Brawo kobitki! Widać, że gdy przychodzi co do czego to najbardziej można liczyć na żeńską cześć narodu, że nie wspomnę o frajerskim niedawnym występie męskiej reprezentacji na mistrzostwach Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojk Re: Polskie siatkarki grają z Niemkami w półfinal IP: *.albatros.gliwice.pl 27.09.03, 21:21 jakie one ładnitkie, a jak grają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojk Re: Polskie siatkarki grają z Niemkami w półfinal IP: *.albatros.gliwice.pl 27.09.03, 21:22 jakie one ładnuitkie, a jak grają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tad Re: Polskie siatkarki grają z Niemkami w półfinal IP: *.dip.t-dialin.net 27.09.03, 21:23 Mialem niwatpliwa przyjemnosc ogladac mecz naszych pieknych dziewczyn w telewizji niemieckiej. Niemiecki komentator rozplywal sie gdy atakowala Malgorzata Glinka: "Extraklasa swiatowa, sle kule armatnie, byl to mecz Glinka- niemki wspaniale, rewelacyjnie, itp itd. Fakt, ze niemki przyblokowaly nasza Swieniewicz, ale to ataki Glinki zmeczyly w koncu niemki i w piatym secie byly teraz owoce. Mlode pokolenie urodzone okolo 1980 roku przebojem wchodzi do czolowki europejskiej. Mam nadzieje ze mezczyzni zrobia to w nstepnych pieciu latach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtas Re: Polskie siatkarki grają z Niemkami w półfinal IP: *.albatros.gliwice.pl 27.09.03, 21:46 oj, dawno w polsce nie bylo nie bylo tyle utalentowanych dziewczyn w jednym zespole, czy ktoś słyszal o nich wczesniej - w przeciwoeństwie do naszych siatkarzy? Te dziewczyny robią furorę, i to nie tylko , że są takie ładne. Po prostu wchodzą do europy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marecki Skowrońska kocham Cię !!!! IP: 62.233.169.* 27.09.03, 21:34 Kaśka jesteś piękana ,i Twoje koleżanki też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marecki żenię się z Kasią S. IP: 62.233.169.* 27.09.03, 21:44 Kasiu mam 35 lat , 1 dziecko i 40.000 pln długu ,ale mimo to chciałbym się z Tobą ożenić , co ty na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Małgosia Glinka - chyba sie w Tobie zakochałem!!!!!!!! IP: *.2plk.w / 192.168.1.* 27.09.03, 21:52 Małgosia Glinka - chyba sie w Tobie zakochałem. PS:No i co tu teraz wybrać - mecz Wisły z Groclinem czy fianał Polska - Turcja? Oba spotkania o 18. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radagast www.volleyball2003.org Gratulacje dla naszch pań!!! IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.03, 22:05 Wchodzcie i głosujcie na polskie siatkarki i naszą reprezentację narodową!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: Polskie siatkarki grają z Niemkami w półfinal IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 27.09.03, 22:08 finał w eurosporcie o 18-tej. strona turnieju www.voleyball.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: Polskie siatkarki grają z Niemkami w półfinal IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 27.09.03, 22:09 finał w eurosporcie o 18-tej. strona turnieju www.voleyball2003.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tompie Re: Polskie siatkarki grają z Niemkami w półfinal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.03, 22:12 Wiecie czym roznią sie polskie siatkarki od polskich siatkarzy? JAJAMI!One je mają a oni nie.Brawo dziewczyny tak trzymaC Odpowiedz Link Zgłoś