Gość: krawiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 20:45 Ja i tak ich lubię. Brawo dla Skry. Dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin Re: Final Four tylko w telewizji IP: *.dolsat.pl 12.03.09, 21:02 jestem z bełchatowa i kocham SKRE ale to co pokazali z iskrą to sie nie nadaje nawet do PLUS LIGI.Falaska 00000.Murek 0000 SKRA ZA 00000000 TAKIE PIENIADZE JEKIE DOSTAJA W S T Y D FALASKA DO DOMU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajowyM Re: Final Four tylko w telewizji IP: 77.223.238.* 13.03.09, 10:37 w lidze dwa razy z ZAKSĄ też pokazali jak przegrać, ze słabszym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic już nie Skry Re: Final Four tylko w telewizji IP: *.nowaruda.mm.pl 13.03.09, 11:26 Popieram Panów piszących o Częstochowie. Zrobili co mogli i plamy nie dali. Popieram również Pana który jest przerażony tym, iż trener Skry niestety będzie trenerem reprezentacji. To co wczoraj pokazali siatkarze i trener zakrawa na kpiny i nieudacznictwo. Tak sportowcy nie postępują, zachowali się jak stare dziady i w dodatku na kolanach - wstyd. Od wczoraj kibicuję Częstochowie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GieKaeSiak Final Four tylko w telewizji IP: *.dolsat.pl 12.03.09, 22:56 Ja też jestem z Bełchatowa, ale wole GKS. Dla mnie o wiele cenniejsze będzie zwyciestwo GKS-u w sobotę z Wisłą niż zwycięstwo skry z iskrą. Poprostu nie lubię siatkówki, ale szkoda że przegrali:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdan Final Four tylko w telewizji IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 12.03.09, 23:27 A teraz chłopaki oddajcie pensje podatnikom, zacznijcie budować profesjonalny (finansowany przez prywatnych sponsorów) klub i przyjedźcie do mnie do Częstochowy po naukę. Żegnam Was z uśmiechem na twarzy i z przeświadczeniem, że sprawiedliwość zatriumfowała. Najbardziej szkodliwy dla polskiej siatkówki klub nareszcie dostał baty, na jakie naprawdę sobie zasłużył. Osiągnęli tyle samo co biedny i młodziutki AZS Częstochowa a wydali 10 razy więcej.Gdyby AZS Częstochowa miał w swoim składzie Winiarskiego , to mielibyśmy jeden zespół w Pradze, niestety żadna firma państwowa nie chce AZS-u sponsorować a to wielki błąd.To w Częstochowie najlepiej szkolą siatkarzy i ten zespół mając kasę może zdobyć mistrza Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
yoric Re: Final Four tylko w telewizji 13.03.09, 04:22 Co się czepiacie Falaski, na pewno jest profesjonalistą i osiągnie najwyższą formę na najważniejsze mecze play-off! :o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: Final Four tylko w telewizji IP: *.esab.net 13.03.09, 07:33 Człowieku o czym ty do mnie mówisz-to był najważniejszy mecz w całym roku a nie play off. Falaska to po prostu "olewa". Najgorsze jest dla mnie to że Castellani stał obok i jakby nie widział tego meczu- przeraża mnie że on będzie prowadził reprezentację. Odpowiedz Link Zgłoś
yoric Re: Final Four tylko w telewizji 13.03.09, 10:04 > Człowieku o czym ty do mnie mówisz-to był najważniejszy mecz w całym roku a nie play off. serio? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanik gwiazdeczki za państwową kasę IP: 77.223.238.* 13.03.09, 10:34 w drużynie Daniela Castellaniego zawiedli wszyscy, bo on sam zawiódł. To taki facet, który zrobi dobrze jak ma dobrych zawodników i mu żre. Ślepy nie widzi, że rozgrywający wali babol za babolem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Final Four tylko w telewizji IP: *.dolsat.pl 13.03.09, 10:53 jestem kibicem skry,to co pokazali wczoraj warto szybko zapomniec to tak jakby meczu nie było.z taką paką trener jest nie potrzebny.castellani zniszcy polska siatkowke jak leo niszczy polski futbol,choc od czasu pana górskiego tej piłki nie było w polsce.pozdrawiam siatkarzy czewy,mają ci młodziency serce do walki.kochana skra belchatów popatrz jak graja prawdziwi amatorzy z czewy.mimo takiego lania nadal wam kibicuje i wierze w was ze mistrza polski zdobędziecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic już nie Skry Re: Final Four tylko w telewizji IP: *.nowaruda.mm.pl 13.03.09, 11:32 Można Ich lubić, ale trzeba być realistą i pisać prawdę. Dali plamę i to dużą, a p. trener jak nowicjusz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danek Final Four tylko w telewizji IP: *.toya.net.pl 13.03.09, 12:12 Nagle wszyscy fascynują się Częstochową a Bełchatów mieszają z błotem. To już nikt nie pamięta czego dokonała Skra w ciągu kilku ostatnich lat? Wszyscy piszecie od razu żeby całą siatkówkę przenieść do Cz-wy bo tej NAGLE udało się wygrać i zajść dalej niż Jej się śniło i marzyło. Zejdźmy na ziemię, popatrzmy trzeźwo na to wszystko a nie róbmy ze Skry drugiego Małysza któremu jak już nie szło to każdy na Nim psy wieszał. Trzeba pamiętać o tym co dobre i patrzeć w przyszłość z optymizmem a nie od razu lamentować jak to będzie z Kadrą bo prowadzi Ją trener któremu podwineła się noga i już każdy za Nim nie przepada. Każy kto teraz krytykuje Skrę niech się zastanowi i pomyśli też nigdy nie popełnia błędów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Final Four tylko w telewizji IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 14.03.09, 08:58 danek nic nie rozumiesz. Skra utrzymywana jest z państwowych pieniędzy.Powinno się zrobić referendum wśród społeczeństwa czy chcą utrzymywać klub ze swoich podatków. Skra nie ma żadnych siatkarskich tradycji, żadnych. Gdy by nie było kopalni i elektrowni to nic by w Bełchatowie nie było!Powiedz mi ilu zawodników wyszkoliła Skra??? Oni potrafią tylko kupować za duże pieniądze i nic poza tym. Nie ma wyniku nie powinno być państwowego sponsora bo ja np jako podatnik się na to nie zgadzam!! Ale w naszym kraju jest jeszcze burdel i jak narazie nic się nie z mienia w kwestii finansowania drużyn z państwowych pieniędzy. Jak już chcą sponsorować to niech sponsorują reprezentacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danek Re: Final Four tylko w telewizji IP: *.toya.net.pl 14.03.09, 10:23 Nie będę sypał nazwiskami bo aż takim ekspertem siaktarskim nie jestem - przyznaje. Mimo wszystko jednak mam wrażenie że troche się zagalopoawłeś z tymi pieniędzmi i daleko idącymi posunięciami względem klubu który dobry marketingowo potrafi zaistnieć w Europie. Jakie referendum edi??? czy 10.000 kibiców w łódzkiej hali to jest dla Ciebie nic nie znacząca liczba? zapytaj jakiegokolwiek kibica o referendum to popuka się w czoło. To jest Twoje subiektywne zdanie i ok, masz prawo je mieć. Sponsorować Reprezentacje? jest Polkomtel. Swego czasu czytałem kilka wywiadów z zawodnikami i bardzo cenili sobie współpracę z Plusem. Po co to zmieniać? a wracając jeszcze do kwestii wyszkolenia nowych zawodników to powiem Ci że w 2004 roku grałem jeszcze w III lidze i gdy pojechaliśmy do Bełchatowa na mecz to zobaczyliśmy jacy jesteśmy malutcy przy świetnie zorganizowanej drużynie. To była III liga edi, gdzie zaczynają grać młodzicy a pamiętaj że jest jeszcze II i I, także ze Skrą. Więc nie mów mi że Bełchatów niema silnej szkółki. Dziś mój klub już nie istnieje a Skra ma się świetnie, owszem bo ma pieniądze z państwowej kasy i co z tego. Idź teraz powiedz tym młodym chłopakom że grają za Twoje pieniądze. Faktem jest że później zamiast grać w Skrze Ci młodzi gracze trafiają do innych klubów bo w Bełchatowie jest Falasca z Antigą i nie ma dla nich miejsca. Ale to już jest zupełnie inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic już nie Skry Re: Final Four tylko w telewizji IP: *.nowaruda.mm.pl 14.03.09, 12:00 P. Danku - nie było to tak dawno przecież. Muszę jednak P.przypomnieć że gdyby nie Częstochowa to po kompromitujących porażkach z Niemcami Skry już dawno w tych rozgrywkach by nie było. Co do P.Murka i Falaski w pełni popieram Ich krytyków, grali beznadziejnie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moo Final Four tylko w telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 13:28 Jak dla mnie Skra to nie jest drużyna która moze walczyc o najwyzse cele. Glowna przyczyna jest Dawid Murek. Dobrzy to on moze byl kilka lat temu ale to co prezentowal w lidze mistrzow to ZENADA!! Nastepny do odstrzalu Falasca. I Castellani tez sie nie popisal. Bo w koncu to on obmysla taktyke. a serwowanie na Werbova ktory przyjmowal wszystko w punkt nie bylo najlepszym rozwiazaniem. No i Falasce tez mogl kazac grac wiecej srodkiem. Podsumowujac: Falasca Murek- do wymiany. Zamiast Falasci 500 razy wolalbym w Skrze Zagumnego. A zamiast Murka- Samice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelinka Final Four tylko w telewizji IP: 193.111.144.* 17.03.09, 16:55 SKRA i tak jest najlepsza więc przestańcie ich tak katować a zacznijcie doceniać bo wiele zrobiła dla polskiej siatkówki Ja w tym roku miałam tyle emocji, że nigdy nie zapomnę np. spotkania z Dynamem. Szkoda tej porażki ale taki jest sport. Brutalny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelinka Final Four tylko w telewizji IP: 193.111.144.* 17.03.09, 17:01 Chciałam jeszcze powiedzieć, że Mariusz Wlazły jest dla mnie najlepszym zawodnikiem, a SKRA zasługuje chyba na odrobinę zrozumienia tam nie grają maszyny, które można zaprogramować tylko zwykli ludzie tacy jak my. Brawo Mariusz mam nadzieje,że wracasz do wysokiej formy i w meczach reprezentacji pokażemy, że możemy wygrywać mecze dla nas ważne, zostawić w tyle Rosję i Brazylię, zostać najpierw Mistrzami Europy potem Świata i wreszcie zaistnieć bo zasługujemy na to jak żadna drużyna na całym globie bo to my mamy najlepszych kibiców na całym świecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Final Four tylko w telewizji IP: 193.111.144.* 17.03.09, 17:06 Krytykować to każdy potrafi a sami może wyjdziecie i wygrajcie. Nie zapominajcie o tym,że to właśnie SKRA wyszła z grupy śmierci, wysłała z kwitkiem Dynamo i pokazała dobrą siatkówkę w Łodzi. Mówić to każdy potrafi, a pieniądze trzeba sobie najpierw zarobić, a nie tak jak chcecie oczernić teraz SKRę i zabrać im najlepiej pieniądze. To ich praca więc im za to płacą więc więcej szacunku trochę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelinka Re: Final Four tylko w telewizji IP: 193.111.144.* 17.03.09, 17:09 zgadzam się z tobą i dzięki że nie jestem z tym sama bo wszyscy ich krytykują, a zapominają, że nie było łatwo dojść tam gdzie doszli i zrobić tego co osiągnęli. Ja i tak im dziękuje za te emocje wiele razy ich zwycięstwa podnosiły mnie na duchu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małaMI Re: Final Four tylko w telewizji IP: *.gprs.plus.pl 24.03.09, 16:22 a ja ich nie lubię i się śmieję, że odpadli Pszczelarze jedne :P Odpowiedz Link Zgłoś