Gość: BorysAZS IP: 80.68.16.* 03.06.09, 09:06 Niestety po tym co Pan mowi Panie Wagner widac czyim wplywom Pan ulegl. Nie kibicuje Panu i zycze szybkiego pozegnania sie z AZSem Czestochowa. Mam nadzieje ze w towarzystwie Pana kumpli z "zarzadu". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marb Siatkówka. Wagner prosi o kredyt zaufania IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.09, 09:24 Uważam, że obecny zarząd klubu nie ma i nigdy nie miał zamiaru znaleźć strategicznego sponsora o większym udziale w spółce niż dotychczasowi sponsorzy, z prostej przyczyny, że natychmiast zostałby odwołany. Po prostu AZS-em zarządzają karierowicze. Pozbycie się w ostatnich latach tylu siatkarzy i trenerów świadczyć może o kompletnym braku kompetencji „działaczy”. Ten zarząd to nie amatorzy, a po prostu zwykli krętacze, którzy próbują „wzmocnić po cichu” drużynę, kiedy praktycznie wszystkie zespoły Plus-ligi mają składy. Kompletny brak koncepcji w budowaniu lepszej drużyny. Zmiany wprowadzone przed dwoma laty, szalone przed rokiem i dalej sztuczne poszukiwanie innych nie zawsze lepszych a na pewno tańszych, żeby przykryć prawdziwe cele, jakie mają ci cwaniacy. I w tym całym robieniu kariery prezesowi przeszkadzają prawdziwi dziennikarze sportowi, niektórzy kibice ( nie ci, co w dziurze mieszkają), ale trzeźwo patrzą na degradacje tego klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milk Siatkówka. Wagner prosi o kredyt zaufania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.09, 10:59 To nie będzie łatwy rok. Grzesiu Wagner ma ciężki charakter, oby się drużyna od niego nie obróciła - pamiętacie jak było z tym Holendrem? Reszta "posunięć" bez komentarza, oby tylko nie spaść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BorysAZS Re: Siatkówka. Wagner prosi o kredyt zaufania IP: 80.68.16.* 03.06.09, 11:20 A ja czasem mysle ze moze lepiej by bylo spasc. Niektorzy by stwierdzili ze czas odejsc...Mozna by nasz klub odbudowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolos Re: Siatkówka. Wagner prosi o kredyt zaufania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 23:51 Ale bufon z tego trenera nowego, a poza tym walka o utrzymanie się szykuje!!! Jeszcze będzie tak, że Wieluń zostanie w lidze a my spadniemy!!! Obym się mylił! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoo Re: Siatkówka. Wagner prosi o kredyt zaufania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 11:28 "Naprawdę wierzy Pan w to, że Jarosz w związku z artykułem w "Gazecie" nie podpisał kontraktu z AZS-em?" Dobre pytanie. Po oświadczeniu na oficjalnej parę osób uwierzyło w tą bzdurę. A Wagnerowi trzeba życzyć powodzenia, Panasowi z resztą też. Sezon będzie sprawdzianem umiejętności jednego i drugiego. Bo wbrew pozorom Panas taki idealny nie jest, za często dokonywał głupich zmian w trakcie meczów. Żal oczywiście, że odchodzi ale dla mnie nie mniejszą stratą jest odejście Gogola. Panas był człowiekiem od atmosfery ale nad cyferkami pieczę trzymał Mieszko i sukces w Europie to w dużej części jego zasługa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Siatkówka. Wagner prosi o kredyt zaufania IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.09, 15:47 A Gogol gdzie odchodzi? Ale głupotę palnołeś. MIchał-Mieszko współpracuje z Grzegorzem Wagnerem przy kadrze B i tak samo bedzie w AZS-ie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEBI CKM KING Siatkówka. Wagner prosi o kredyt zaufania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.09, 12:50 Panie Wagner kredyt to sobie weź Pan np. hipoteczny..fajny ten AZS: kukiełka, figurant i rodzinna spółka...........szkoda gadać...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Siatkówka. Wagner prosi o kredyt zaufania IP: *.54.168.53.tvksmp.pl 03.06.09, 14:26 Panie Grzegorzu, na zaufanie to sobie trzeba przede wszystkim zapracować. Pana poprzednik pracował na to 20 lat. Zaczął pan źle, krytykując gazetę już pan dowodzi, że realizuje pan instrukcje zarządu klubu (czytaj właścieli folwarku) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: Siatkówka. Wagner prosi o kredyt zaufania IP: *.2.10.25.tvksmp.pl 03.06.09, 15:48 Kredyt to możesz gościu zciągnąć w banku. Wszedłeś w układ, wygryzłeś Radka, a kto nie jest z nami ten przeciwko nam. Będę na pana gwizdał na każdym meczu, nawet jak zdobędzie ta drużyna MP. Pakosz, Bosek, Lisowski i jescze Wagner = jeden wielki układ niszczący AZS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lazio88 Kredyt? - wolne żarty! IP: *.xdsl.centertel.pl 03.06.09, 20:42 Kredyt? - wolne żarty! Nie w przypadku takiego świńskiego wejścia. Nie do końca wieżę w ten brak wiedzy dotyczący Radzi. Przecież BBTS Bielsko-Biała też wiedział,że się G. Wagnerowi kończy kontrakt.I co?,zamierzał zostać bez trenera? Jakieś rozmowy musiały być prowadzone (wiedza o planowanym miejscu w AZS-ie). Będzie wygwizdywany przez nas na każdym meczu a zarząd bedzie je...ny. Tak to niestety musi wyglądać, choć będzie to dla mnie bolesne, bo nie lubię takich sytuacji, ale jakaś reakcja musi być. Tak tego nie zostawimy. Radzia to nie był, to nie jest jakiś tam trener z ulicy tylko jeden z nas - AZeteSiaków!! Ostatni oddany temu klubowi człowiek w tzw. kierownictwie. O szczegółach jakichś tam akcji pogadamy przed sezonem. Wróżę ciekawy sezon pod tym względem. Szczerze mówiąc to wolałbym spadek do I Ligi i grę na "Politechniku", jeśli by to tylko sprawiło, że te mendy z zarządu odeszłyby z klubu. AZS CZĘSTOCHOWA! SMASH THE REDS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan! Re: Kredyt? - wolne żarty! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 00:20 Na początek proponuję zapchać tym idiotom skrzynke mailową: office@azsczestochowa.pl Wiem, że to niewiele przynajmniej narazie , ale poczekajmy na poczatek sezonu - ojj cos czuję, ze będzie sie działo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Siatkówka. Wagner prosi o kredyt zaufania IP: 83.19.32.* 03.06.09, 20:56 ostatnia wypowiedz odzwierciedla wszystko przeciez bosek musial znalesc dobra robote dla ziecia szkoda tylko ze kosztem radka i azs na pewno rozmowy trwaly juz od dawna takie rzeczy nie dzieja sie z dnia na dzien musimy cos wymyslec tak nie moze byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeb Re: Siatkówka. Wagner prosi o kredyt zaufania IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.06.09, 22:50 KPINY Z KIBICÓW Zawsze czułem sentyment do AZS-u, pamiętam okres, kiedy raczkował i pierwszy raz awansował do ligi. Dobrze się tutaj czułem - mówi Grzegorz Wagner, AZS pierwszy raz awansował w 1979 roku, Grzegorz Wagner miał wtedy 14 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja wyjątkowy tupet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 05:16 wagnerowicza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja bosek trenerem reprezentacji:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 05:22 to teraz sobie przypomnijcie za co bosek przestał byc trenerem reprezentacji! Biesiada mial racje i dzis mamy kolejny dowod na to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marb Siatkówka. Wagner prosi o kredyt zaufania IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.09, 14:04 No i co nieudolni "działacze " AZS Częstochowa, Olsztyn pokazał że można załatwić sponsora. A wy nieudacznicy nigdy nie powinniście zrządzać jakimkolwiek klubem sportowym. Taki Lisowski, Bosek i ten młody adept kiwania Pakosz możecie robić swoje interesy, ale nie kosztem tego Wielkiego Klubu i ludzi naprawdę zasłużonych dla niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan! Re: Siatkówka. Wagner prosi o kredyt zaufania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 15:02 Nie obrażajmy Naszego Klubu mówiąc, że ci krętacze (czyli Bosek, Lisowski, Pakosz) są jego działaczami.Oni działają, ale w swoim prywatnym dobrze pojetym interesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Kryzys szaleje a ON chce kredyt? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 06:59 a ja dalej zaprzątam sobie glowe jak można było Panasa puścić pomimo tego że dalej chciał pracować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DLACZEGO WAGNERS Siatkówka. Wagner prosi o kredyt zaufania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 11:59 WAGNER PRZYSZEDŁ BO: - PANAS BYŁ ZA PORZĄDNY I NIE WCHODZIŁ W UKŁADY - NEPOTYZM :ZIEŃĆ PANA BOS.. KOLEGA MICHALCZ.. POSZEDŁ NA MIEJSCE WAGN. NA ZASDZIE WYMIANY BOSE... WYCIŚNIE DO OSTATNIEJ KROPLI SOKI ZE SPONSORÓW A ZA ROK UPADŁOŚĆ I KLUBU ;-((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pub Re: Siatkówka. Wagner prosi o kredyt zaufania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.09, 22:10 Co ja bede gadał... Powiem krótko Zarząd Azs + G.Wagner = Żal. Odpowiedz Link Zgłoś