Dodaj do ulubionych

Ma talent?

25.11.23, 09:21
Administracja uznała ten wątek za zbyt brutalny.
forum.gazeta.pl/forum/w,28,176974066,176974066,Ma_talent_.html
Obserwuj wątek
    • oby.watel Re: Ma talent? 25.11.23, 12:04
      Administracja czy moderorzyna, który niewiele rozumie? Jeden komik udowodnił, że jest lepszym prezydentem niż doktor prawa. Nie wiem jak inni, ale ja wolę słuchać faceta mającego talent niż całkowitego beztalencia, na dotatek łżącego i lżącego non stop.
      • negativum Re: Ma talent? 25.11.23, 15:12
        oby.watel napisał:

> Administracja czy moderorzyna, który niewiele rozumie? Jeden komik udowodnił, ż
        > e jest lepszym prezydentem niż doktor prawa. Nie wiem jak inni, ale ja wolę słu
        > chać faceta mającego talent niż całkowitego beztalencia, na dotatek łżącego i l
        > żącego non stop.

To nawet nie o to chodzi.
        Dyskusje o polskiej polityce i politykach

Wątek moim zdaniem był nad wyraz o polskiej polityce i politykach.
        • oby.watel Re: Ma talent? 25.11.23, 15:33
          negativum napisał:

> Wątek moim zdaniem był nad wyraz o polskiej polityce i politykach.

Moderator nie podzielał. Twojego zdania. A ponieważ ma waaadzę, więc jej używa. Nie rozumiem tego obsesyjnego usuwania "zdublowanych" wątków. Czy jest jakieś uzasadnienie poza tym, że jeden czy drugi ma władzę i musi ja pokazać maluczkim?
          • negativum Re: Ma talent? 25.11.23, 15:39
            oby.watel napisał:

> negativum napisał:
            >
            > > Wątek moim zdaniem był nad wyraz o polskiej polityce i politykach.
            >
            > Moderator nie podzielał. Twojego zdania. A ponieważ ma waaadzę, więc jej używa.
            > Nie rozumiem tego obsesyjnego usuwania "zdublowanych" wątków. Czy jest jakieś
            > uzasadnienie poza tym, że jeden czy drugi ma władzę i musi ja pokazać maluczkim
            > ?

A który był zdublowany?
            forum.gazeta.pl/forum/w,28,176975416,176975416,Czy_te_oczy_moga_klamac.html
            Coś podejrzewam, że na Czerskiej rwą sobie włosy z głów.
            Polskie lasy mają być we władaniu Ursuli.
    • prze.nick Re: Ma talent? 25.11.23, 20:37
      szczelec powinien w kole gospodyń wiejskich robić swoje łowickie wycinanki
      • negativum Re: Ma talent? 25.11.23, 20:39
        prze.nick napisał:

> szczelec powinien w kole gospodyń wiejskich robić swoje łowickie wycinanki

Pewnie robi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka