Dodaj do ulubionych

Pigułka PO

01.02.24, 17:53
15 letnia dziewczyna. Bierze pigułkę PO raz, lub nawet więcej na tydzień.
Obserwuj wątek
    • oby.watel Re: Pigułka PO 01.02.24, 18:27
      Po co? Bo mężczyźni łykają wiagrę przed śniadaniem i po kolacji?
      • negativum Re: Pigułka PO 01.02.24, 18:42
        oby.watel napisał:

> Po co? Bo mężczyźni łykają wiagrę przed śniadaniem i po kolacji?
        >
        Myślisz o sobie?
        Piguła Pe O nie jest dla młodych dziewczyn obojętna. A taką ją się stara przedstawiać. Nie mam tu na myśli karalności. Młodość spędziłem na wsi, gdzie dziołchy szwarne były. Także przed czasami Pe O. Szczególnie przy ogniskach. Tam były inne prawa. Matki goniły dziewczyny do domu, a te same lezły.
        • kochamzapachfrezji Re: Pigułka PO 01.02.24, 18:54
          To se ne vrati
          • negativum Re: Pigułka PO 01.02.24, 19:02
            kochamzapachfrezji napisała:

> To se ne vrati

Ważne, że to czujesz smile Teraz jest pigułka Pe O.
            Na wszystko.
        • oby.watel Re: Pigułka PO 01.02.24, 19:42
          negativum napisał:

> Myślisz o sobie?

Nie, o Tobie.

> Piguła Pe O nie jest dla młodych dziewczyn obojętna. A taką ją się stara przeds
          > tawiać. Nie mam tu na myśli karalności. Młodość spędziłem na wsi, gdzie dziołch
          > y szwarne były. Także przed czasami Pe O. Szczególnie przy ogniskach. Tam były
          > inne prawa. Matki goniły dziewczyny do domu, a te same lezły.

Znalazł się znawca dziewczęcego ciała. Pigułka nie jest obojętna, ale ciąża dzięki bogu jest.
      • hordol Re: Pigułka PO 01.02.24, 18:54
        POprawi przyrost naturalny
        • negativum Re: Pigułka PO 01.02.24, 19:05
          hordol napisała:

> POprawi przyrost naturalny

Raczej nie, dziewczyny będą miały problem z hormonami, na przyszłość. O tym się nie mówi.
        • hana2 Re: Pigułka PO 02.02.24, 16:10
          "POprawi przyrost naturalny"

I to jest bardzo dobry pomysł na przyrost naturalny. Po co stwarzać warunki, żeby kobiety chciały rodzić dzieci, jak można po prostu zlikwidować z rynku wszelkie środki antykoncepcyjne.
          • negativum Re: Pigułka PO 02.02.24, 17:57
            hana2 napisała:

> "POprawi przyrost naturalny"
            >
            > I to jest bardzo dobry pomysł na przyrost naturalny. Po co stwarzać warunki, że
            > by kobiety chciały rodzić dzieci, jak można po prostu zlikwidować z rynku wszel
            > kie środki antykoncepcyjne.

Pokaż mi kobietę, która nie chce rodzić. Nie dziecko. Kobietę. Wiadomo, że 16 letnia dziewczynka nie będzie chciała. Ale 45 letnia kobieta, czy też? Czasami jest już za późno.
            • oby.watel Re: Pigułka PO 02.02.24, 19:44
              negativum napisał:

> Pokaż mi kobietę, która nie chce rodzić. Nie dziecko. Kobietę. Wiadomo, że 16 l
              > etnia dziewczynka nie będzie chciała. Ale 45 letnia kobieta, czy też? Czasami j
              > est już za późno.

https://cdn.galleries.smcloud.net/t/galleries/gf-sVq2-XacZ-Aijj_krystyna-pawlowicz-664x442.jpg
    • panna.nasturcja Re: Pigułka PO 01.02.24, 19:31
      Na pewno, pięć razy w tygodniu. Może najpierw sprawdź choć cenę zanim zaczniesz takie głupoty pisać.
      • hell-raiser1 Re: Pigułka PO 01.02.24, 20:13
        Cena jest zaporowa. Temat pigułki, też raczej nie przejdzie w sejmie. Bo koalicjanci też nie poprą. O tym powinny decydować kobiety, a nie politycy. Temat legalnej aborcji w Polsce dalej zamknięty.
    • hana2 Re: Pigułka PO 01.02.24, 20:06
      Wpadki nie zdarzają się tak często. Zwłaszcza, gdy żyje się w normalnym kraju, gdzie jest dostęp do edukacji seksualnej.

A tabletka może uchronić przyszłość młodej dziewczyny, przy okazji nie zabijając płodu, bo dzień po jeszcze nie ma płodu. I kobiety, nawet bardzo młode, nie są tak głupie, jak tobie się wydaje, aby nie interesować się skutkami ubocznymi leku.

Pamiętam jak grzmiałeś na kobiety uczestniczące w protestach w 2020, że to z tych, co nie wiadomo kiedy, nie wiadomo z kim. A potem na forum kraj sam się uzewnętrzniałeś, że nie wiesz ile twoich "dzieci" zostało abortowanych. Uwielbiam prawicową hipokryzję. Innych potępiam za seks nie wiadomo z kim, za aborcję, za zdrady. Ale mnie prawicowcowi to wszystko wolno, bo to "zupełnie inna sytuacja".

• hell-raiser1 Re: Pigułka PO 01.02.24, 20:20
        Ale założycielowi tego bloga😊 daleko do " prawaka. Jedni nie wierzą w Boga np z korzeniami lewaka. A po cichu chrzciny w kościele robią. Nie ma reguły, zależy tylko jakim jesteś człowiekiem.
        • negativum Re: Pigułka PO 01.02.24, 22:56
          hell-raiser1 napisał:

> Ale założycielowi tego bloga😊 daleko do " prawaka. Jedni nie wierzą w Boga np
          > z korzeniami lewaka. A po cichu chrzciny w kościele robią. Nie ma reguły, zależ
          > y tylko jakim jesteś człowiekiem.

Z czego się śmiejesz> Wierzę w istnienie Boga, ale nie twojemu Mzimu. Umarł wstał ocalił.
          Świat musi mieć jakiś sens, albo zawczasu walnąć sobie kulą w łeb. Nie widzę innego wyjścia.

Wierzę w Boga jako sens. Bez znaczenia, czy jest biały, czy jest murzynem.

Ludzie się chełpią patentami, że coś wynaleźli. To wszystko już jest w przyrodzie. Muszę iść tą drogą, bo taka jest punktoza. Patent, jesteś gość. Ale czy dałeś początkiem czemuś, co nie istniało milion lat temu? To już było, ty tylko to odkryłeś na nowo.
      • negativum Re: Pigułka PO 01.02.24, 22:40
        hana2 napisała:

> Wpadki nie zdarzają się tak często. Zwłaszcza, gdy żyje się w normalnym kraju,
        > gdzie jest dostęp do edukacji seksualnej.
        >
        > A tabletka może uchronić przyszłość młodej dziewczyny, przy okazji nie zabijają
        > c płodu, bo dzień po jeszcze nie ma płodu. I kobiety, nawet bardzo młode, nie s
        > ą tak głupie, jak tobie się wydaje, aby nie interesować się skutkami ubocznymi
        > leku.
        >
        > Pamiętam jak grzmiałeś na kobiety uczestniczące w protestach w 2020, że to z ty
        > ch, co nie wiadomo kiedy, nie wiadomo z kim. A potem na forum kraj sam się uzew
        > nętrzniałeś, że nie wiesz ile twoich "dzieci" zostało abortowanych. Uwielbiam p
        > rawicową hipokryzję. Innych potępiam za seks nie wiadomo z kim, za aborcję, za
        > zdrady. Ale mnie prawicowcowi to wszystko wolno, bo to "zupełnie inna sytuacja"

Prawdopodobnie nie abortowano żadnego z nich. Może ze dwoje.
        Choć pewnie nie.
        Po latach "czuję" kiedy zapłodniłem kobietę, a kiedy nie. Kobiety też to chyba czują. Specyficzne uczucie przy strzale. Z milionów plemników do jaja ma dostęp koło 10. Resztę zabije kobieta. Albo wszystkie.
        Natura tak nas skonstruowała, że dała nam szansę satysfakcji seksem, a jednocześnie nie każdy numerek kończy się bobo. Czułem kiedy poczynał się Syn. Niesamowite uczycie. Można powiedzieć, że nawet metafizyczne.
      • negativum Pigułka PO do tak jak broń do 02.02.24, 10:13
        hana2 napisała:

Broń palna jest w Polsce zakazana, a przynajmniej limitowana.
        Ale możemy dać broń każdemu człowiekowi od 15 roku życie i niech strzela do przechodniów, jak to jest np. RPA.

Seks to bardziej skomplikowana sprawa niż zrobienie kupy i podmycie się w bidecie.
        Tym bardziej, że choćby HIV nie poszedł spać. Znasz zabawę w słoneczko? Niech młodzi chociaż wiedzą, że jest coś takiego jak kondom. A nie mają zaufania tylko do pigułki. Bo ta pigułka przed AIDC ich nie uchroni.
        • oby.watel Re: Pigułka PO do tak jak broń do 02.02.24, 14:57
          negativum napisał:

> Broń palna jest w Polsce zakazana, a przynajmniej limitowana.

Ale wystarczy zostać myśliwym, żeby móc całkowicie be4zkarnie strzelać do ludzi myląc ich z dzikami.

> Ale możemy dać broń każdemu człowiekowi od 15 roku życie i niech strzela do prz
          > echodniów, jak to jest np. RPA.

Choć możecie dać broń każdemu człowiekowi, to nie róbcie tego.

> Seks to bardziej skomplikowana sprawa niż zrobienie kupy i podmycie się w bidec
          > ie.
          > Tym bardziej, że choćby HIV nie poszedł spać. Znasz zabawę w słoneczko? Niech m
          > łodzi chociaż wiedzą, że jest coś takiego jak kondom. A nie mają zaufania tylko
          > do pigułki. Bo ta pigułka przed AIDC ich nie uchroni.

Żeby młodzi wiedzieli musi im ktoś powiedzieć. A edukacja seksualna w tym katolickim kraju jest zakazana. Nawet użycie tabletki dzień po wymaga wiedzy o jej istnieniu i że nie stosuje się jej wtedy, gdy miesiączka się spóźnia, ale od razu po imprezie względnie aplikacji tabletki gwałtu.
          • negativum Re: Pigułka PO to tak jak broń do 02.02.24, 15:33
            oby.watel napisał:

> negativum napisał:
            >
            > > Broń palna jest w Polsce zakazana, a przynajmniej limitowana.
            >
            > Ale wystarczy zostać myśliwym, żeby móc całkowicie be4zkarnie strzelać do ludzi
            > myląc ich z dzikami.

Nie ludzi lecz myszy

> > Ale możemy dać broń każdemu człowiekowi od 15 roku życie i niech strzela
            > do prz
            > > echodniów, jak to jest np. RPA.
            >
            > Choć możecie dać broń każdemu człowiekowi, to nie róbcie tego.

Nie mam takiej mocy by dać komuś bron, mogę mu skręcić najwyżej kark po morderczej walce. Albo o mi.

> > Seks to bardziej skomplikowana sprawa niż zrobienie kupy i podmycie się w
            > bidec
            > > ie.
            > > Tym bardziej, że choćby HIV nie poszedł spać. Znasz zabawę w słoneczko? N
            > iech m
            > > łodzi chociaż wiedzą, że jest coś takiego jak kondom. A nie mają zaufania
            > tylko
            > > do pigułki. Bo ta pigułka przed AIDS ich nie uchroni.
            >
            > Żeby młodzi wiedzieli musi im ktoś powiedzieć. A edukacja seksualna w tym katol
            > ickim kraju jest zakazana. Nawet użycie tabletki dzień po wymaga wiedzy o jej i
            > stnieniu i że nie stosuje się jej wtedy, gdy miesiączka się spóźnia, ale od raz
            > u po imprezie względnie aplikacji tabletki gwałtu.

Tu nie chodzi o wiedzę o istnieniu. W i9:30 już dawno o tym poinformowali. Dzieci wiedzą.
            Nie wiedzą, że rozstrajają sobie całą gospodarkę hormonalną. Już lepiej byłoby, jakby ktoś taką dziewczynę wyskrobał. Rana fizyczna się zabliźni szybko.
            Ale mówienie dzieciom, że seks to jest eldorado na wszystko, a najwyżej pigułka jest zbrodnią.
            W tym kierunku poszła żona wobec pasierba. Ten ma teraz 19 lat. Nie idzie już go ugasić, jak miał 15 lat to było OK.
            Trudno jest tutaj ganić, jak się lepszym nie było. Dziewczyny brały to na klatę. Zawsze znajdzie się lepszy tata. W 14 dni posiadłem 10 dziewczyn z roku. Teraz mi wstyd, jak skakały sobie do oczu. Sytuacja stała się jasna, jak po wydziale rozeszła się wiadomość, że chodzę ze swą wykładowczynią. Ta mnie dalej określa, jako biegnącego po fali. Ma już prawie 70 lat. Pomogłem jej odchować syna. Cieszę się, że mu w życiu chyba się udało. Wyniósł miłość z naszego domu.

To są naprawdę sprawy nie na pigułkę Pe O. A do tego chce sprowadzić dyskusję PO.

Na roku była jedna - Magda. Tę traktowałem z wyjątkową wrażliwością. Podobała mi się ona, ja też jej. Ale kontakty zostały czysto przyjacielskie. Nie wiem dlaczego.
            • oby.watel Re: Pigułka PO to tak jak broń do 02.02.24, 16:48
              negativum napisał:

> Nie ludzi lecz myszy

Nie myszy lecz dziki.

> Nie mam takiej mocy by dać komuś bron, mogę mu skręcić najwyżej kark po morderc
              > zej walce. Albo o mi.

Najpierw piszesz, że możecie dać każdemu, teraz że nie możesz dać nikomu. Nie zapytam kiedy się przechwalasz, a kiedy ściemniasz?

> Tu nie chodzi o wiedzę o istnieniu. W i9:30 już dawno o tym poinformowali. Dzie
              > ci wiedzą.

Przez osiem lat dzień w dzień informowali i nagle przestali? Co się stało? Reżim Tuska wprowadził cenzurę?

> Nie wiedzą, że rozstrajają sobie całą gospodarkę hormonalną. Już lepiej byłoby,
              > jakby ktoś taką dziewczynę wyskrobał. Rana fizyczna się zabliźni szybko.
              > Ale mówienie dzieciom, że seks to jest eldorado na wszystko, a najwyżej pigułka
              > jest zbrodnią.

A jak sobie strzela dopalacza, papierosa w kiblu, setkę w krzakach, pigułkę gwałtu na dyskotece to sobie nie rozstrajają? A jak wdychają skażone powietrze, piją skażoną wodę, wprowadzają do organizmu drobinki plastiku, to sobie dostrajają?

> W 14 dni posiadłem 10 dziewczyn z roku.

A one o są tego świadome, żeś je posiadł był?

> To są naprawdę sprawy nie na pigułkę Pe O. A do tego chce sprowadzić dyskusję
              > PO.

Kto poza tobą chce do tego sprowadzać dyskusję? Mowa o tabletce dzień po, nie PO.

> Na roku była jedna - Magda. Tę traktowałem z wyjątkową wrażliwością. Podobała m
              > i się ona, ja też jej. Ale kontakty zostały czysto przyjacielskie. Nie wiem dla
              > czego.

Pewnie dla tego, dla czego nie da się posiąść wiedzy.
              • negativum Re: Pigułka PO to tak jak broń do 02.02.24, 17:44
                oby.watel napisał:

> negativum napisał:
                >
                > > Nie ludzi lecz myszy
                >
                > Nie myszy lecz dziki.

Niech będzie dziki, łatwiej strzelać.

> > Nie mam takiej mocy by dać komuś bron, mogę mu skręcić najwyżej kark po m
                > orderc
                > > zej walce. Albo o mi.
                >
                > Najpierw piszesz, że możecie dać każdemu, teraz że nie możesz dać nikomu. Nie z
                > apytam kiedy się przechwalasz, a kiedy ściemniasz?

Broni nie powinni dawać nikomu. Skręcić kark to trzeba się postarać. A walnąć komuś w łeb?

> > Nie wiedzą, że rozstrajają sobie całą gospodarkę hormonalną. Już lepiej b
                > yłoby,
                > > jakby ktoś taką dziewczynę wyskrobał. Rana fizyczna się zabliźni szybko.
                > > Ale mówienie dzieciom, że seks to jest eldorado na wszystko, a najwyżej p
                > igułka
                > > jest zbrodnią.
                >
                > A jak sobie strzela dopalacza, papierosa w kiblu, setkę w krzakach, pigułkę gwa
                > łtu na dyskotece to sobie nie rozstrajają? A jak wdychają skażone powietrze, pi
                > ją skażoną wodę, wprowadzają do organizmu drobinki plastiku, to sobie dostrajaj
                > ą?

Niestety próbowałem naprowadzić taką, ba nawet została moją żoną.
                Jej mama się leczy psychiatrycznie, ona się leczy psychiatrycznie, jej córka się leczy psychiatrycznie. Jej starszy syn to jeszcze czas pokaże.
                A młodszy, wspólny leczył się ostatnio na świerzba.

> > W 14 dni posiadłem 10 dziewczyn z roku.
                >
                > A one o są tego świadome, żeś je posiadł był?
                >
                > > To są naprawdę sprawy nie na pigułkę Pe O. A do tego chce sprowadzić dys
                > kusję
                > > PO.

To jest dyskusja na Pe O. Jak ci 19-20 letnia dziewczyna daje dupy po kilku zajawkach, to czego oczekujesz od 15 latki? Mi jest dalej z tym ciężko, dziewczyny pewnie już nie pamiętają. O ile nie zaciążyły.

Teraz np. widzę, że ma dziewczyna, z którą byłem przez prawie 13 lat dawała mi swobodę. Mogłem ją zdradzać, nie potrafiłem. Na drugim roku studiów zostałem usunięty ze studentów. Dziekan wyznaczył mi dodatkowy termin. Trzeci, na dwóch wcześniejszych nie byłem. Studia skończyłem z 5.0. Na mej obronie magisterki wyznaczono recenzenta, który adorował się mej dziewczynie. 1. Pytanie - w pana pracy brakuje czegoś, czego? Cisza z mej strony. 2. pytanie - w pana pracy brakuje czegoś, czego? 3.pytania nie zadał, bo odebrano mu głos.

Ma praca dotyczyła obalenia tezy promotora. Tę tezę obaliłem. A tu ci wychodzi zazdrosny palant i pyta się czego. To go zgasili.

> Kto poza tobą chce do tego sprowadzać dyskusję? Mowa o tabletce dzień po, nie P
                > O.
                >
                > > Na roku była jedna - Magda. Tę traktowałem z wyjątkową wrażliwością. Podo
                > bała m
                > > i się ona, ja też jej. Ale kontakty zostały czysto przyjacielskie. Nie wi
                > em dla
                > > czego.
                >
                > Pewnie dla tego, dla czego nie da się posiąść wiedzy.

Bo tej nikt nie zdoła. Nawet Jezus. Jezus miał Magdę Magdalenę. Czy ją posiadł, nie wiadomo.
        • hana2 Re: Pigułka PO do tak jak broń do 02.02.24, 15:57
          "Niech młodzi chociaż wiedzą, że jest coś takiego jak kondom."

Skąd w wniosek, że gdy pojawi się ogólnie dostępna tabletka dzień po, to młodzież przestanie być edukowana na temat takiego środka antykoncepcyjnego jakim jest prezerwatywa?

Premier uściślił, że chodzi o dostępności do pigułki "dzień po" bez recepty dla zainteresowanych od 15. roku życia w górę.

"Dla tej grupy antykoncepcja awaryjna będzie dostępna bez recepty. Chodzi o jeden konkretny specyfik nazwany w ustawie: ella one" – powiedział.

Tekst linku

Co według ciebie oznacza słowo awaryjna? W jakim celu premier użył słowa awaryjna?

• negativum Re: Pigułka PO do tak jak broń do 02.02.24, 16:25
            hana2 napisała:

> Co według ciebie oznacza słowo awaryjna? W jakim celu premier użył słowa awaryj
            > na?

Tego nie wiem. Przez dwa lata chodziłem do dwóch innych liceów. W innym mi się podała dziewczyna to chodziłem na zajęcia z nią. W moim mało było ciekawych.
            Trzeba się tylko było wykazać, bo w jednym miałem nie obecności w drugim chcieli mnie pytać, ale nie wiedzieli gdzie postawić ocenę, bo takiego ucznia nie było.
            Mama do dziś o tym nie wie, że chodziłem nie do tego LO, co powinienem. Przez 2 lata.
            My też się nie dowiemy o pigułkach Pe O dzieci.
            Naprawdę byłem niesfornym bachorem. Teraz się z tego można śmiać po kilku dekadach.
            Jedna z tych, z tego drugiego LO ma ze mną dziecko. Właściwie to jej mąż ma smile Minęło prawie 4 dekady i jesteśmy dalej w kontakcie. Nie po to, by kopulować, bo to już byłoby zbyt trywialne. Ale porozmawiać z nią lubię.
            Tego wszystkiego nie rozwiąże tabletka Pe O.
            • hell-raiser1 Re: Pigułka PO do tak jak broń do 03.02.24, 03:39
              "Jedna z tych, z tego drugiego LO ma ze mną dziecko. Właściwie to jej mąż ma smile Minęło prawie 4 dekady i jesteśmy dalej w kontakcie. Nie po to, by kopulować, bo to już byłoby zbyt trywialne. Poza łzawymi historiami ze swojego życia, w którym się przedstawiasz jako maczo, to raczej nie masz nic do powiedzenia w tej sprawie. Tabletka jest dostępna pod nadzorem lekarza od 2017 roku.Dokladnie dwie. Czy rozwiąże, nie tobie to oceniać, ani mnie. Legalna aborcja powinna być w Polsce. Ale taki znakomity kraj katolicki i jego światli księża, na to nie pozwolą. Sam Kaczor mówił o kobietach jak o dropsie, że mogą wyjechać do Czech i tam się, pisząc wulgarnie legalnie drapać.Ale nie w Polsce. Tyle było już gadki o tym, że temat jest wyczerpany. To kobieta decyduje nie facet, który ogranicza się do kopulacji. Ale w Polsce to przeważnie decydują politycy, faceci. I przeważnie ci świetojebliwi. I amen.
              • hana2 Re: Pigułka PO do tak jak broń do 03.02.24, 08:03
                Niedawno w pewnej dyskusji na temat aborcji napisałam tak:

"Legalizacja aborcji na wczesnym etapie musi iść w parze z rzetelną edukacją seksualną i łatwym dostępem do antykoncepcji, aby aborcja była jedynie awaryjnym wyjściem w sytuacji, gdy wszystkie inne metody zawiodą, łącznie ze zdrowym rozsądkiem.

Niechciana ciąża, bycie niechcianym płodem też nie jest dobrą sytuacją dla przyszłego życia, wpływa na rozwój psychiczny, emocjonalny, intelektualny (rozwijającego się płodu)."

Jakiś czas temu słuchałam jeszcze raz co na temat protestów kobiet w 2020 i aborcji powiedział pewien znany duchowny w Polsce, ojciec Szostak. Powiedział, że "te decyzje" powinny być podejmowanie w sercu, a nie w sali sejmowej. Powiedział to jako przeciwnik aborcji.

Co daje zakaz aborcji? Przecież nie eliminuje aborcji, ale sprawia, że bogate kobiety w tym katoliczki, jeżdżą za granicę usuwać niechciane ciąże, a te biedne usuwają w polskim podziemiu ryzykując swoje zdrowie, życie, narażając się na komplikacje zdrowotne do końca życia, a często mają dla kogo żyć, bo są już matkami.

Raporty mówią, że w krajach, gdzie aborcja jest zakazane, aborcji wykonuje się więcej. Bo tam, gdzie jest zakazana aborcja, rządzą fanatycy, którzy są przy okazji przeciw edukacji seksualnej, przeciw antykoncepcji i przeciw antykoncepcji awaryjnej jak tabletka dzień po. A więc niechcianych ciąż zdarza sie w takich krajach więcej.

Ja osobiście jestem przeciwniczką aborcji. Ale moje zasady światopoglądowe narzucam jedynie sobie.

• oby.watel Re: Pigułka PO do tak jak broń do 03.02.24, 11:07
                  hana2 napisała:

> Co daje zakaz aborcji? Przecież nie eliminuje aborcji, ale sprawia, że bogate k
                  > obiety w tym katoliczki, jeżdżą za granicę usuwać niechciane ciąże, a te biedne
                  > usuwają w polskim podziemiu ryzykując swoje zdrowie, życie, narażając się na k
                  > omplikacje zdrowotne do końca życia, a często mają dla kogo żyć, bo są już matk
                  > ami.

Zakaz aborcji jest zbrodnią w sytuacji, gdy z powodu zatrucia środowiska liczba patologicznych ciąż rośnie wykładniczo. Z badań wynika, że mężczyźni strzelają coraz gorszym towarem, a skutki ponoszą kobiety. Wkrótce in vitro będzie jedyna szansa na urodzenie zdrowego dziecka.

> Raporty mówią, że w krajach, gdzie aborcja jest zakazane, aborcji wykonuje się
                  > więcej. Bo tam, gdzie jest zakazana aborcja, rządzą fanatycy, którzy są przy ok
                  > azji przeciw edukacji seksualnej, przeciw antykoncepcji i przeciw antykoncepcji
                  > awaryjnej jak tabletka dzień po. A więc niechcianych ciąż zdarza sie w takich
                  > krajach więcej.

Zakaz aborcji zawsze jest niekorzystny. Zwłaszcza dla biednych kobiet. Teraz jednak doszedł kolejny czynnik — obawa przed powikłaniami skutkującymi śmiercią kobiety.

> Ja osobiście jestem przeciwniczką aborcji. Ale moje zasady światopoglądowe narz
                  > ucam jedynie sobie.

Niestety rządzą ci, którzy uważają, że ich chore hipokryckie sumienie powinno być obowiązującym wszystkich prawem. Bez mrugnięcia okiem doprowadzą kobietę do śmierci, zmuszą rodzinę do dożywotniej opieki nad kalekim dzieckiem, a potem dorosłym. Ale sobie takiego losu oszczędzają albo wysyłając żonę do ginekologa, albo zmieniając na nowszy model.
    • hell-raiser1 Re: Pigułka PO 02.02.24, 16:57
      W 14 dni posiadłem 10 dziewczyn z roku. Teraz mi wstyd, jak skakały sobie do oczu. Sytuacja stała się jasna. Sytuacja stała się jasna, jak po wydziale rozeszła się wiadomość, że chodzę ze swą wykładowczynią.Na roku była jedna - Magda. Tę traktowałem z wyjątkową wrażliwością. Podobała mi się ona, ja też. Blog romantyczno- obyczajowy z osobnym wątkiem na gęś i na kury🤣Po 40 człowiek ma trochę z osła, trochę z lwa. Fajne te opowieści z mchu i paproci. Najlepsze to że się bzyka obce, a swojej się nie dogodzi. Faceci co rozmawiają o pigułce dla dziewczyny lub kobiety. A sami nie potrafią wstrzymać wytrysku lub w gumce. A jak się nie uda. To się wyskrobać ma. To samo stare capy w sejmie pieprzą. Zmieniają żony na młodszy model i chcą uszczęśliwić kobiety. Śmiech.

• negativum Re: Pigułka PO 02.02.24, 23:37
        hell-raiser1 napisał:

> W 14 dni posiadłem 10 dziewczyn z roku. Teraz mi wstyd, jak skakały sobie do oc
        > zu. Sytuacja stała się jasna. Sytuacja stała się jasna, jak po wydziale rozeszł
        > a się wiadomość, że chodzę ze swą wykładowczynią.Na roku była jedna - Magda. Tę
        > traktowałem z wyjątkową wrażliwością. Podobała mi się ona, ja też. Blog romant
        > yczno- obyczajowy z osobnym wątkiem na gęś i na kury🤣Po 40 człowiek ma trochę
        > z osła, trochę z lwa. Fajne te opowieści z mchu i paproci. Najlepsze to że się
        > bzyka obce, a swojej się nie dogodzi. Faceci co rozmawiają o pigułce dla dziew
        > czyny lub kobiety. A sami nie potrafią wstrzymać wytrysku lub w gumce. A jak si
        > ę nie uda. To się wyskrobać ma. To samo stare capy w sejmie pieprzą. Zmieniają
        > żony na młodszy model i chcą uszczęśliwić kobiety. Śmiech.

U mnie w LO był taki postrach z geografii. Tradycyjna lekcja. Gramy w brydża na 4 albo 5 stolików. Padło jakieś pytanie, miałem wistować. Nauczyciel wyrwał mnie do tablicy. Mam odpowiadać na pytanie, którego nie słyszałem. No to się staram. W klasie śmiech. Staram się raz drugi - śmiech. Otwarcie stwierdziłem do nauczyciela, że nie mogę odpowiadać w takich warunkach. Ten popatrzył się bo rubasznej klasie, wpisał mi ocenę 6.0 a do klasy, wyjąć karteczki, kartkówka. Cała klasa dostała po bani.
        To było wtedy w najlepszym LO w Polsce. Im. Polonii Belgijskiej. A działo się w Gościejówce. Postrachu szkoły.
        Jak się rozniosło po szkole, że i Gościeja zrobiłem na szaro, to nawet kilka ładnych dziewczyn się znalazło z innych klas, do dyskusji. Czasami przy świecach.
        Naprawdę byłem krnąbrny bachorem. Do najlepszego LO, w tym czasie, w Polsce dostałem się bez egzaminów. I do to klasy z poszerzonym angielskim, nie mówiąc nawet słowa po angielsku.

Nie życzę żadnemu nauczycielowi takiego ucznia, jak ja. Można oszaleć. Nie było co ze mną zrobić. Nawet na nic nie zdawały się raporty milicji. Chodzi do szkoły, nie zawsze. Ma jakieś problemu w uczeniu się, nie. Poległem przy solidachufu, próbował mnie uwalić. Jemu też się nie udało. SB też mnie nie mógł uwalić.
        Można mnie zabić samobójczym strzałem w tył głowy.
        • hana2 Re: Pigułka PO 03.02.24, 07:34
          Od pewnego czasu masz dużą potrzebę uzewnętrzniania się. Zapewne miał na to wpływ kryzys w twoim życiu. Kryzys z języka łacińskiego jest punktem zwrotnym, okresem przełomu. Czasem przypominam sobie tę definicję, aby spojrzeć z innej perspektywy na zdarzenia (kryzysy) w moim życiu,

Skoro masz taką potrzebę mówienia, pewnie dobrze by ci się mówiło na terapii. A dobra terapia poprawiłaby jakość życia każdego z nas, bo każdy z nas ma niewspierające myśli choćby, bo ludzka natura nie jest doskonała. Ale sama wiem, jak dobrego terapeutę trudno znaleźć.

• hell-raiser1 Re: Pigułka PO 03.02.24, 10:15
            Ale nie jest to dobry temat na forum ogólnym, raczej zamkniętym, bez zbędnych oczu. Chwalenie się zdobyczami seksualnymi i traktowanie kobiet jako przedmiot to nie jest w porządku. Ja tak odbieram i się rzucam z tego powodu. Wracając do tematu pigułki to temat nie do przeskoczenia w sejmie. Kościół już ostro protestuje. Nawet to że po gwałcie też to ma nosić w sobie i urodzić. Coś nie hallo z tym.
            • negativum Re: Pigułka PO 03.02.24, 11:13
              hell-raiser1 napisał:

> Ale nie jest to dobry temat na forum ogólnym, raczej zamkniętym, bez zbędnych o
              > czu. Chwalenie się zdobyczami seksualnymi i traktowanie kobiet jako przedmiot t
              > o nie jest w porządku. Ja tak odbieram i się rzucam z tego powodu. Wracając do
              > tematu pigułki to temat nie do przeskoczenia w sejmie. Kościół już ostro protes
              > tuje. Nawet to że po gwałcie też to ma nosić w sobie i urodzić. Coś nie hallo z
              > tym.

To nie jest żadne chwalenie się. Każde z nas przez ten etap przerodziło. I świat się nie zawalił. Przez ten etap przechodzili moi rodzice. Tak samo ich dziadkowie i ich dziadkowie, etc.

Nie mam nic przeciw pigułkom Pe O. Niech sobie będą, ale niech nie robi się z nich cudownego rozwiązania.
              Dziewczyna nawet, by dostać rutynowe środki antykoncepcyjne musi się udać do lekarza i ten jej zapisze je, bądź nie. A tu może sobie pójść do apteki i powiedzieć, poproszę Pe O.

Pe O. działa jak spirala. Nie pozwala się zagnieździć dziecku w macicy. To wszystko. Do zapłodnienia dochodzi w jajowodach. Od tego momentu mamy do czynienia z nowych organizmem, z unikalnym kodem DNA.

Nawet w warunkach naturalnych mało dzieci przeżywa 3 miesiąc. Coś poszło nie tak i kobieta naturalnie roni. Statystyczna kobieta dochodzi do kilkuset ciąż. A ile ma dzieci?
          • negativum Re: Pigułka PO 03.02.24, 10:29
            hana2 napisała:

1. Trzeba rozmawiać.
            2. Za dzieci życia nie przeżyjemy.
            3. Każde z nas uczy się na próbach.
            4. Danie dzieciom pigułki Pe O, to danie odbezpieczonej broni.
            Ludziom dano np. antybiotyki. To było przełomowe odkrycie i doświadczenie. Ale nie dano im jednocześnie mądrości jak je stosować.
            Efekt jest taki, że dekadach na zakażenie gronkowcem nie ma praktycznie lekarstwa.
            W google masz "Jaki jest najlepszy antybiotyk na gronkowca?" Po co Kowalskiej wiedza na ten temat? Dzięki dostępności, w szpitalach antybiotyki wydaje się na receptę, recepty ścisłego zarachowania.
            A ludzie i tak umierają np. na sepsę, bo jakaś mamusia pasła dziecko na katarek, co uodporniło np. gronkowce.

Jak ludzie się leczą nawet antybiotykami?
            Kuracja ma trwać np. 7 dni. Po 3 dniach jest poprawa, to odstawiają lekarstwo. Organizm jakoś z tego wychodzi, ale przeżywają oporne szczepy. Po pewnym czasie dochodzi do następnego zarażenia. Cudowna tabletka Pe O, już nie działa.

Nie ma leków hormonalnych bez powikłań. Jeśli pijesz wódkę, to wiesz, że na drugi dzień może cię boleć głowa. Są leki znoszące ten stan, ale ile można?
            Pamiętam 18 urodziny swojej babci. Upiła się z tej okazji w trupa, rzygała. Już się nigdy tak nie upiła, ale jak przychodziła do rodziców to często się pytała teściu, masz piwo. A dwa tygodnie się zarzekała temu.

Babcia to już na osobny wątek. Nie każdemu jest dane doczekać 18stki swej babci.
            • hana2 Re: Pigułka PO 03.02.24, 11:32
              "Danie dzieciom pigułki Pe O, to danie odbezpieczonej broni'

W odbezpieczoną broń zaopatrzyła nas natura czyniąc człowieka 15 letniego gotowego do współżycia i wydawania na świat potomstwa. (Ale nie gotowego psychicznie do bycia rodzicem współczesnego człowieka)

A na resztę odpiszę później.

• hell-raiser1 Re: Pigułka PO 03.02.24, 12:19
                Ale to nie chodzi o to. Tu chodzi by było jakieś bezpieczeństwo dla tych młodych dziewczyn. Bo nikt przy zdrowych zmysłach nie usuwa ciąży. Państwo nie bierze w opiekę takich matek. Zresztą ten rząd powiela pisowskie te 800+ i inne świadczenia. Zwalenie odpowiedzialności tylko na kobiety to gruba przesada.
                • hana2 Re: Pigułka PO 03.02.24, 12:36
                  hell-raiser1:

"Ale to nie chodzi o to. Tu chodzi by było jakieś bezpieczeństwo"

No, nie do końca wiem o co chodzi, ale rozumiem, że masz intencję być postrzeganym jako friend_of_women.

• negativum Re: Pigułka PO 03.02.24, 13:52
                hana2 napisała:

> "Danie dzieciom pigułki Pe O, to danie odbezpieczonej broni'
                >
                > W odbezpieczoną broń zaopatrzyła nas natura czyniąc człowieka 15 letniego gotow
                > ego do współżycia i wydawania na świat potomstwa. (Ale nie gotowego psychicznie
                > do bycia rodzicem współczesnego człowieka)
                >
                > A na resztę odpiszę później.

Szybciej nawet. 15 lat to już stara krowa. Jagiełło nawet takich się nie tykał.
                Żyliśmy z Cyganami. prowadziliśmy dom otwarty, przychodzi do nas Cyganeczka i mówi, tata chce ją wydać. Ale ona chce się uczyć. Taka tradycja w rodzie, dziecko czuje potrzebę nauki. Odwaliliśmy ze swoją byłą, byłą, byłą kawał roboty. Jak przemówić do Cygana? Dziewczyna skończyła prawo. Co się z nią dzieje nie wiem, bo nie jestem pedofilem. Taki defekt. Kiedyś spotkałem jej ojca. Przyznał, że najlepsze co mogliśmy zrobić dla jego rodziny to zrobiliśmy. Ma córkę wykształconą, przychodzą do niej po porady prawne nawet najstarsi Cyganie. To ludzie i nie będę ich nazywał Romami, bo nawet oni się tak nie określają. Hitler chciał ich wytępić wszystkich. Jak wszy. Rom ubliża człowiekowi. Ten nie jest kretynem, ale musi cyganić. Ja też cyganię, a że są lepsi ode mnie, to tylko się cieszyć.

Daliśmy życie i tej dziewczynie, ale całej wspólnocie. Pewnie są rodzice, co też zauważają ten problem. Cygaretka dała przykład. Pokazała im, że można żyć inaczej. Czy mając 13 lat była dziewicą, nie sprawdzałem.

Pewnie nie była już dziewicą, a pigułek Pe O wtedy nie było.

Cygaretko!!! Żyj. A nie jest to łatwe. Dziś już pewnie nawet bym cię nie poznał. No może po kruczoczarnych włosach.
                • negativum Co się dzieje z tymi kobietami? 03.02.24, 15:07
                  negativum napisał:

> hana2 napisała:
                  >
                  > > "Danie dzieciom pigułki Pe O, to danie odbezpieczonej broni'

Tym razem goszczę od wczoraj kolejną zawodniczę z reprezentacji Polski. Znajoma kumpla. W poniedziałek ją wyjebię, jeśli zostanie, i to nie seksualnie.
                  Tak prostackiej dziewczyny, już dawno nie wiedziałem, co rusz, kurwa, jebać itp. A numerek cipki ma może dość składny - 38. Tylko po co to komu? Choćby nawet stopy jej nie śmierdzą.
                  Kumpel mieszka tu od ponad półkroku. W życiu nie słyszałem od niego żadnego przekleństwa. Nawet jak się połamał to zadzwonił, czy możesz przyjechać, bo on nie zna Wrocławia. Nie przeklął.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka