negativum 03.10.24, 15:51 x.com/EmiliaKaminska/status/1841732374293274703 A jak z 800+? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prze.nick Re: Problem zasadniczy 03.10.24, 23:13 Kacper, BELZEBUB, Melchior, czyli Trzech Króli według Arkadiusz Myrcha z PO Myrcha to ogólnie jest taki jakiś niepełnosprytny Odpowiedz Link
prze.nick Re: Problem zasadniczy 06.10.24, 17:19 wpolityce.pl/polityka/708913-burza-wokol-doktoratu-arkadiusza-myrchy-to-wstyd Odpowiedz Link
negativum Re: Problem zasadniczy 06.10.24, 20:04 prze.nick napisał: > wpolityce.pl/polityka/708913-burza-wokol-doktoratu-arkadiusza-myrchy-to-wstyd Ja wiem czy burza? Brakuje w postawienia problemu i dyskusji. Nie znalazłem ani jednej pracy w bazach, gdzie Arek rozważałby jakiś problem. Nie wyjawia mu po co mu kilka ekspresów do kawy. Przejrzałem to wiekopomne dzieło, 150 stron na którym nie pojawia się ani jeden problem prawniczy. Pamiętam jak przepisywałem też studentowi prawa magisterkę z rękopisu na komputerze. Na początku lat 90tych nie każdy dysponował drukarką. Jego praca miała jasno postawiony cel, opis przykładów przestępstw i analizę ich. Dlaczego do nich doszło. Dotyczyła wiktymologicznych aspektów przestępstwa zgwałcenia. Typu, pewna pani na libacji zgodziła się ponoć odbyć stosunek z właścicielem, ale nie z jego bratem. Cała analiza za i przeciw. Odnośniki, jak podchodził do tego sąd we wcześniejszych sprawach. Odpowiedz Link