boggi_dan 11.03.26, 16:00 A kto i dlaczego to forum moderacja. Ludzie nie mają skrupułów. Kablują ile się da. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boggi_dan Re: Negativum ma bana 12.03.26, 11:46 Już byłeś. Na nic się zdało wszystko. Wczoraj dzwoniłem do Piotra i jest mocno rozgoryczony. Tym bardziej, że walczył o swojego nicka wcześniej. Nikt nie wnika głębiej w człowieka, wystarczy donieść i nie ma go. Tym bardziej, że tu nikogo nie blokował i nie szykanował. Dziwię się Hani bo często z nim dyskutowała. A na moderacji dołożyła do pieca. Odpowiedz Link
oby.watel Re: Negativum ma bana 12.03.26, 13:43 boggi_dan napisał: > Już byłeś. Na nic się zdało wszystko. Wczoraj dzwoniłem do Piotra i jest mocno > rozgoryczony. Tym bardziej, że walczył o swojego nicka wcześniej. Nikt nie wnik > a głębiej w człowieka, wystarczy donieść i nie ma go. Tym bardziej, że tu nikog > o nie blokował i nie szykanował. Dziwię się Hani bo często z nim dyskutowała. A > na moderacji dołożyła do pieca. Owszem, byłem, wyszukiwarka pomogła. Najbardziej żałosna jest administratorka, która bezmyslnie reaguje na donosy. Zapoznałem się z tym wpisem. Chętnie bym się dowiedział cóż w nim takiego obraźliwego, ale nie sądzę bym się doczekał. Wiele razy prosiłem Negativa, gdy był jeszcze Positivem, żeby najpierw pomyślał, potem napisał, potem przeczytał to, co napisał, jeszcze raz przemyślał, poprawił i dopiero wysyłał. Mógł się powstrzymać, albo nieco złagodzić wymowę swoich przemyśleń żywcem przeniesionych s Seksmisji — "chłopa wam potrzeba". Niech Ta zażąda bana dla twórców Seksmisji. Subito! Odpowiedz Link
boggi_dan Re: Negativum ma bana 12.03.26, 15:55 oby.watel napisał: > boggi_dan napisał: > > > > Owszem, byłem, wyszukiwarka pomogła. Najbardziej żałosna jest administratorka, > która bezmyslnie reaguje na donosy. Zapoznałem się z tym wpisem. Chętnie bym si > ę dowiedział cóż w nim takiego obraźliwego, ale nie sądzę bym się doczekał. Wie > le razy prosiłem Negativa, gdy był jeszcze Positivem, żeby najpierw pomyślał, p > otem napisał, potem przeczytał to, co napisał, jeszcze raz przemyślał, poprawił > i dopiero wysyłał. Mógł się powstrzymać, albo nieco złagodzić wymowę swoich pr > zemyśleń żywcem przeniesionych s Seksmisji — "chłopa wam potrzeba". Niech Ta za > żąda bana dla twórców Seksmisji. Subito! > Ale wiesz. Tylko czekają na błąd. Proszę o usunięcie wpisu i ukaranie autora banem. Ona nie jest od decydowania kto ma dostać bana. Niech nie wybiega pod sąd. Bo to żałosne. Odpowiedz Link
oby.watel Re: Negativum ma bana 13.03.26, 07:13 boggi_dan napisał: > Ale wiesz. Tylko czekają na błąd. Proszę o usunięcie wpisu i ukaranie autora ba > nem. Ona nie jest od decydowania kto ma dostać bana. Niech nie wybiega pod sąd. > Bo to żałosne. Ale to przecież politycy domagają się, by domorośli sędziowie z prywatnych firm zastępowali sąd, sami decydowali które wpisy są zgodne z prawem i usuwali je. Bezprawie tworzą prawodawcy walcząc z mową nienawiści, której nie potrafią zdefiniować i skodyfikować. Reżimy totalitarne cenzurują na potęgę, a tak zwane demokracje robią dokładnie to samo krytykę uznając za mowę nienawiści. Skutek jest taki, że ruskie trolle przejmują rząd dusz. Problem z forami od początku polegał na tym, że zamiast blokować wątki usuwano wpisy i banowano użytkowników. Każdy wpis łamiący regulamin powinien być opatrywany komentarzem. A każdy wpis łamiący prawo zgłaszany organom. Sama wizyta policji potrafi uspokoić najbardziej krewkiego buca. I nie jest prawdą, że anonimowość rozzuchwala, bo Czarnek bardziej obraża kobiety niż Negativum. Odpowiedz Link
boggi_dan Re: Negativum ma bana 13.03.26, 10:19 oby.watel napisał: > boggi_dan napisał: > > > Ale wiesz. Tylko czekają na błąd. Proszę o usunięcie wpisu i ukaranie aut > ora ba > > nem. Ona nie jest od decydowania kto ma dostać bana. Niech nie wybiega po > d sąd. > > Bo to żałosne. > > > Problem z forami od początku polegał na tym, że zamiast blokować wątki usuwano > wpisy i banowano użytkowników. Każdy wpis łamiący regulamin powinien być opatry > wany komentarzem. A każdy wpis łamiący prawo zgłaszany organom. Sama wizyta pol > icji potrafi uspokoić najbardziej krewkiego buca. I nie jest prawdą, że anonimo > wość rozzuchwala, bo Czarnek bardziej obraża kobiety niż Negativum. > Problem jest taki. Że moderacja nie zmienia się od lat. Dostaje donos i bez żadnego tłumaczenia banuje. A najlepsze jest to, że ci co krzyczą najwięcej łapać złodzieja sami dużo mają za skórą. Mówiłem Piotrowi niech przyjdzie do Dany na zamknięte forum i tam można będzie z nim pogadać. Po prostu zmieni nicka. Odpowiedz Link
irsila Re: Negativum ma bana 13.03.26, 14:38 I dobrze się stało, że negativum został zbanowany. Ty Bogusiu, vel taniarada, powinieneś do tego dołączyć , gdyż własne genitalia po forach wklejasz, niewiniątko udajesz, a w sumie obleśnym typem jesteś i chamskim! Odpowiedz Link
boggi_dan Re: Negativum ma bana 14.03.26, 09:21 irsila napisała: > Już cię hana, rozpracowała! Idź stąd chora schizofreniczko nadużywająca alkoholu. Ty wiesz o czym się rozmawia na priv i oficjalnie. Znudzona swoim życiem emeryka. Co jakiś czas przywala się do ludzi i nie ma zielonego pojęcia o niczym. Odpowiedz Link
irsila Re: Negativum ma bana 14.03.26, 09:30 boggi_dan napisał: > irsila napisała: > > > Już cię hana, rozpracowała! > Idź stąd chora schizofreniczko nadużywająca alkoholu. Ty wiesz o czym się rozma > wia na priv i oficjalnie. Znudzona swoim życiem emeryka. Co jakiś czas przywala > się do ludzi i nie ma zielonego pojęcia o niczym. > Odwal sie ode mnie, prymitywny, chamski menelu! Odpowiedz Link
boggi_dan Re: Negativum ma bana 14.03.26, 09:52 irsila napisała: > boggi_dan napisał: > > > irsila napisała: > > > > > Już cię hana, rozpracowała! > > Idź stąd chora schizofreniczko nadużywająca alkoholu. Ty wiesz o czym się > rozma > > wia na priv i oficjalnie. Znudzona swoim życiem emeryka. Co jakiś czas pr > zywala > > się do ludzi i nie ma zielonego pojęcia o niczym. > > > Odwal sie ode mnie, prymitywny, chamski menelu! Jak ci wali w dekiel nie przychodź tu nie obrażaj ludzi. Na forum emeryci oplulaś Danusię co ci tyle serca okazała. To jest właśnie schizofrenia, którą powinnaś leczyć. Fora to zamykasz z własnej głupoty i wylatujesz z innych. Wykształcona nauczycielka, a słoma z butów. Weź se babo żyj swoim życiem nie cudzym. Odpowiedz Link
irsila Re: Negativum ma bana 14.03.26, 09:57 Precz ode mnie! Mam zgłosić pomówienie, wyżywanie się na mnie i oczernianie mnie? Chcesz bana mieć? Odpowiedz Link
boggi_dan Re: Negativum ma bana 14.03.26, 10:16 irsila napisała: > Precz ode mnie! > Mam zgłosić pomówienie, wyżywanie się na mnie i oczernianie mnie? > > Chcesz bana mieć? Ile można o tym pisać. Niekontrolowana złość to gwałtowne, nieproporcjonalne do sytuacji wybuchy gniewu, często powiązane z zaburzeniami emocjonalnymi, lękowymi lub traumą. Objawia się agresją słowną lub fizyczną, a po wybuchu często występuje wstyd i poczucie winy. Wymaga ona profesjonalnej terapii (np. poznawczo-behawioralnej), technik relaksacyjnych i pracy nad przyczynami. Można cię żałować do czasu. Odpowiedz Link
oby.watel Re: Negativum ma bana 13.03.26, 16:11 irsila napisała: > I dobrze się stało, że negativum został zbanowany. > Ty Bogusiu, vel taniarada, powinieneś do tego dołączyć , > gdyż własne genitalia po forach wklejasz, > niewiniątko udajesz, > a w sumie obleśnym typem jesteś i chamskim! Cieszyłabyś się gdyby Ciebie zbanowano, bo własne genitalia po forach ktoś wkleja? Jeśli jest taki obleśny i chamski to po co za nim łazisz? Jesteś bądź co bądź na forum Negativa. Jesteś z siebie dumna że na jego forum cieszysz się z jego nieszczęścia w sytuacji gdy przez bana nie może się bronić? Nie przeraża Cię, że nawet największy zbrodniarz ma prawo do obrony, ale nie użytkownik gazetkowego forum, którego może ukarać pozbawiając możliwości obrony jakaś niezbyt kumata administratorka? Odpowiedz Link
irsila Re: Negativum ma bana 13.03.26, 16:35 Ci dwaj, zupełnie mi nie imponują! To dziwne typy są! Odrażające!@! Skoro można tu wszystko pisać, zatem, sie wyraziłam! Odpowiedz Link
oby.watel Re: Negativum ma bana 13.03.26, 18:24 irsila napisała: > Ci dwaj, zupełnie mi nie imponują! > To dziwne typy są! > Odrażające!@! > Skoro można tu wszystko pisać, zatem, sie wyraziłam! Skoro Ci nie imponują, to po co za nimi łazisz i informujesz, że Ci nie imponują? Wszystkich, którzy Ci nie imponują informujesz o tym? Odpowiedz Link
boggi_dan Re: Negativum ma bana 14.03.26, 09:24 oby.watel napisał: > irsila napisała: > > > Ci dwaj, zupełnie mi nie imponują! > > To dziwne typy są! > > Odrażające!@! > > Skoro można tu wszystko pisać, zatem, sie wyraziłam! > > Skoro Ci nie imponują, to po co za nimi łazisz i informujesz, że Ci nie imponuj > ą? Wszystkich, którzy Ci nie imponują informujesz o tym? > Ona ma takie napady, przeważnie w piątki. Jak się napije. To łazi i opluwa wszystkich. Żałosne babsko. Mózg zryty alkoholem. Szkoda jej odpowiadać. Wszędzie wylatuje z forów. Odpowiedz Link
boggi_dan Re: Negativum ma bana 14.03.26, 10:43 irsila napisała: > I dobrze się stało, że negativum został zbanowany. > Ty Bogusiu, vel taniarada, powinieneś do tego dołączyć , > gdyż własne genitalia po forach wklejasz, > niewiniątko udajesz, > a w sumie obleśnym typem jesteś i chamskim! Na ematce to Anna z Wiednia wkleiła penisa. Wyciągasz durne wnioski i tłumaczysz na swój sposób. Odpowiedz Link
prze.nick Re: Negativum ma bana 14.03.26, 00:53 Przecież on nigdy nie pisze czegoś co nadawałoby się na bana Ja owszem czasem coś wulgarnie kiedyś potrafiłem nazwać ale przez te wszystkie lata nie zauważyłem aby pozytyw to zrobił Długo mu bana pewnie nie dadzą bo bez niego klikalność na FK znacznie spadnie co od razu widać poranna kawa im ruchu na FK nie zapewni Odpowiedz Link
irsila Re: Negativum ma bana 14.03.26, 08:29 Dziwne to wszystko. Emocjonalnie reaguje w zależności od nastroju. Tam w tym wątku, na początku, za "negativem" byłam, jego wpis mnie nie obrażał, ale te tam panie, zupełnie inne mają zdanie. Sporo przez donosy wycierpiałam, banów kilka dostałam, swoje forum zlikwidowałam, tak mnie tam gnoiły. Przestałam się dalej angażować, wpisywać by znów bana nie zafasować. Z nimi nie wygrasz, raz zakapowany. A jak napiszesz na pomoc@agora, to głupa udają, sprawdzone mam. forum.gazeta.pl/forum/w,654,179837322,179837322,Prosze_o_usuniecie_wpisu_i_ukaranie_autora.html forum.gazeta.pl/forum/w,396,179841219,179841219,kasi_aa_ta.html Odpowiedz Link
oby.watel Re: Negativum ma bana 14.03.26, 09:12 irsila napisała: > Dziwne to wszystko. > Emocjonalnie reaguje w zależności od nastroju. > Tam w tym wątku, na początku, za "negativem" byłam, > jego wpis mnie nie obrażał, > ale te tam panie, zupełnie inne mają zdanie. > Sporo przez donosy wycierpiałam, banów kilka dostałam, > swoje forum zlikwidowałam, tak mnie tam gnoiły. > Przestałam się dalej angażować, wpisywać > by znów bana nie zafasować. > Z nimi nie wygrasz, raz zakapowany. > A jak napiszesz na pomoc@agora, > to głupa udają, sprawdzone mam. Dziwne to wszystko. Najpierw się cieszysz, że dostał bana i pochwalasz donos, postulujesz by jajcorza też ukarać, teraz przyznajesz, że jego wpis Cię nie obrażał i ban był niesłuszny. Administratorka już nieraz pokazała, że nie ogarnia, nie rozumie co czyta. Odpowiedz Link
boggi_dan Re: Negativum ma bana 14.03.26, 09:32 oby.watel napisał: > irsila napisała: > > > Dziwne to wszystko. > > Emocjonalnie reaguje w zależności od nastroju. > > Tam w tym wątku, na początku, za "negativem" byłam, > > jego wpis mnie nie obrażał, > > ale te tam panie, zupełnie inne mają zdanie. > > Dziwne to wszystko. Najpierw się cieszysz, że dostał bana i pochwalasz donos, p > ostulujesz by jajcorza też ukarać, teraz przyznajesz, że jego wpis Cię nie obra > żał i ban był niesłuszny. Administratorka już nieraz pokazała, że nie ogarnia, > nie rozumie co czyta. > Już Ci pisałem Obser, że w piątki ma napady zła. A fora zamykała z własnej głupoty. Odpowiedz Link
boggi_dan Re: Negativum ma bana 14.03.26, 09:30 prze.nick napisał: > Przecież on nigdy nie pisze czegoś co nadawałoby się na bana > Ja owszem czasem coś wulgarnie kiedyś potrafiłem nazwać ale przez te wszystkie > lata nie zauważyłem aby pozytyw to zrobił > Długo mu bana pewnie nie dadzą bo bez niego klikalność na FK znacznie spadnie c > o od razu widać > poranna kawa im ruchu na FK nie zapewni No nie wiem. Dobrze to udokumentowała Ta. Która śledzi wszystkie fora. A Kaśka jako ten bot na moderacji zablokowała, bez żadnej obrony. Może zmienić nicka i przyjść na ten czas na forum zamknięte i pisać. Niedawno sobie sam odblokował nicka i tyle walczył o to. Mam kontakt prywatny z nim. Odpowiedz Link
prze.nick Re: Negativum ma bana 15.03.26, 15:40 nie wiem co ona tam udokumentowała oprócz tego że poczuła się obrażona/ a co wcale nie oznacza że były powody aby się tak poczuła niedługo odczują braki klikalności bez Pozytywa bo bez niego forum FK jest dużo słabsze mniej kasy z reklam do nich przemówi Odpowiedz Link
xstefciax Re: Negativum ma bana 15.03.26, 14:06 Mam garstkę zaufanych osób na zamkniętym, prywatnym forum i Negativ nigdy mi nie podpadł. Lubię z nim rozmawiać, nie zasłużył na bana. Jest szczery i bezpośredni, ale za to nie dostaje się bana. Też taka jestem i mowie, co myślę i czuję. Pozdrawiam i życzę miłego niedzielnego popołudnia. Odpowiedz Link
prze.nick Re: Negativum ma bana 15.03.26, 15:37 dziękuję bardzo! również pozdrawiam Pozytywa i Ciebie PS Z Pozytywem (wolę tę wersję jego nicka) już na FK dyskutowałem ponad 20 lat temu i nigdy nie napisał niczego co by się na bana nadawało. Widocznie komuś nie podobają się jego merytoryczne wpisy. Odpowiedz Link
xstefciax Re: Negativum ma bana 15.03.26, 18:11 Pozdrawiam wszystkie Pozytywnie nastawione do życia i ludzi osoby Odpowiedz Link
boggi_dan Re: Negativum ma bana 15.03.26, 21:56 Danusia przez wiele lat była gnębiona i poniżana na tym forum motoryzacyjnym. I sam się dziwiłem, że chce jej się tam pisać. I do tego wpadały tam te dwie kobiety co się bujały wcześniej na tym forum. Pani t i pani n. Co miały nikłe pojęcie o samochodach i motoryzacji. Teraz dużo się zmieniło. Ale na początku ciężko było to okiełznać. Tak, że różne mamy standardy zachowań. Odpowiedz Link
oby.watel Re: Negativum ma bana 16.03.26, 13:42 Administratorka wywaliła cały wątek. Cóż za odwaga! Odpowiedz Link
xstefciax Re: Negativum ma bana 16.03.26, 15:24 Nawet mam komunikat, że nie mam uprawnień do wysyłania, ale kropka w innym wątku przeszła Odpowiedz Link
boggi_dan Re: Negativum ma bana 16.03.26, 16:52 oby.watel napisał: > Administratorka wywaliła cały wątek. Cóż za odwaga! > Poszło na osła bo panienka tam męczy ucho. Koniecznie chce odbanować człowieka. Zadawałem pytanie czym się różni ban od naszego kolegi, a tamtego człowieka. Obie tak aktywne feministki atakują negativa, a bronią tego człowieka. On tam był bezkarny i dużo mu było wolno. Przyszła pewna kobieta z Ematki to kazał jej wypie... Nie ja go zgłosiłem bo się brzydzę jak Ty donoszeniem. Wkurza mnie taka hipokryzja. Fora prywatne powinny być zakryte. Zmienił by sobie nicka i tu pisał. A tak to nie ma szans. Mówiłem mu niech się spyta na pomocy do kiedy ma. Odpowiedz Link
oby.watel Re: Negativum ma bana 16.03.26, 18:49 boggi_dan napisał: > Poszło na osła bo panienka tam męczy ucho. Koniecznie chce odbanować człowiek > a. Zadawałem pytanie czym się różni ban od naszego kolegi, a tamtego człowieka. > Obie tak aktywne feministki atakują negativa, a bronią tego człowieka. On tam > był bezkarny i dużo mu było wolno. Przyszła pewna kobieta z Ematki to kazał jej > wypie... > Nie ja go zgłosiłem bo się brzydzę jak Ty donoszeniem. Wkurza mnie taka hipok > ryzja. Fora prywatne powinny być zakryte. Zmienił by sobie nicka i tu pisał. A > tak to nie ma szans. Mówiłem mu niech się spyta na pomocy do kiedy ma. Poszło na osła po tym forum.gazeta.pl/forum/w,396,179852993,179852993,Prosze_o_odblokowanie_Negativa_i_Wage_.html?p=179855753 Odpowiedz Link
irsila Re: Negativum ma bana 17.03.26, 14:02 Taniarada vel multum twoich nicków w necie jest. Juz żes mnie, dośc w necie sponiewierał! Ty częstochowski kibolu, cwaniaczku parszywy, dawniej zakonnika, udawałeś. Precz ode mnie, zrozumiałeś? Odpowiedz Link