Gość: aniela IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.01.04, 11:56 mam odchudzajacy olejek do kapieli o optymistyczny zel pod prysznic. wszystko samo się. a Wam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniela Re: na dobre 21.01.04, 12:01 dostepne w galerii centrum. powages. sie nie oparlam. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: na dobre 21.01.04, 12:05 sie nie dziwię, bo i trudno oprzeć się o olejek... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: na dobre 21.01.04, 12:06 no. latwo sie otrzec i przylgnac. ps. czy nie wydaje sie Wam bardziej optymistyczna? swiezo po kapieli jestem albowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: na dobre 21.01.04, 12:11 a ile tak optymistycznie trzeba się gorówki pozbyć, żeby takie oleum nabyć??? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: na dobre 21.01.04, 12:16 optymistycznie nie pamietam. kupilam wiecej tych cudow i mi sie zlaly w jedno na cudzej karcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: na dobre 21.01.04, 12:20 ja to praktykowalam ostatnio - zesrodkowywanie roznych dobr na cudzej karcie jakie to mile i słit i nieoceniona pomoc jestem tym formalnie uskrzydlona Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: na dobre 21.01.04, 12:21 aha to wazne zeby nie przestawac cwiczyc systematycznie. im czesciej uzywasz cydzej karty tym latwiej Ci to przychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: na dobre 21.01.04, 12:27 Technika ulega ciaglej poprawie poprzez trening a i cele sie sublimuja nie zawaham sie powiedziec (nie tylko dziś, o nie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: na dobre IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.01.04, 12:34 yhy pozwala Ci siegac do coraz wyzszych polek, ten trening Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: na dobre 21.01.04, 16:46 To brzmi jak akt patriotyzmu we wspomaganiu strony popytowej w gospodarce. Zuchy dziewczyny! Nigdy za duzo poswiecenia dla kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: na dobre 21.01.04, 16:50 Ja bym nawet dalej siegnal. Do Emilii Plater. Ona by dzis demolowala Media Markt jak sadze. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: na dobre 21.01.04, 16:54 aha a wszystko to za matke, ciotke, babke polske. (nie omieszkaj dac swiadectwa polskosci, badz patriota zmyslnie produkujac miod) zalecam polovirusa kurzego. wiele wyjasnia. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: na dobre 21.01.04, 17:00 ale nie zapominajmy, ze to wszystko - cudza karta swoja - byle ges potrafi (do wysokosci limitu + 5% credit forgiveness) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: na dobre 21.01.04, 17:03 B: aha przedkladasz interes publiczny nad swoj wlasny interes bankowy wtedy. P: yhy no przeciez ze cudza, ale najpierw dobrzejest swoja zuzyc zeby sie nie marnowalo, nie odkladalo, nie kurzylo na rachunkach bankowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: na dobre IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.01.04, 21:28 nie wiem o czym jest ten piekny watek ( jeszcze nie wiem). ale jesli jest na dobre, to nie chcialbym, aby mnie w nim zabraklo. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Na dobre i na złe 21.01.04, 22:47 znajde wreszcie, czy ego chcesz czy nie moje szczeeescie na dobre i na zle, wlasne miejsce tam gdzie czekasz na mnie ttyyyyyyyyyyyyyyyyyy bleh. :-) Odpowiedz Link Zgłoś