Dodaj do ulubionych

Co tak pusto?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 08:36
Dawno tu nie zaglądałem dlatego zdziwiłem się mocno. Jeszcze parę tygodni
temu było po kilkadziesiąt nowych wątków dziennie, jakieś dyskusje itd., a
teraz jakaś posucha. Gdzie się wszyscy podziali?
Obserwuj wątek
    • aniela Re: Co tak pusto? 08.03.04, 17:28
      w innych watkach. :)

• mmpm Re: Co tak pusto? 11.03.04, 10:53
        No właśnie.

HEEEEEJJJ! Gdzie jesteście?
      • mmpm Re: Co tak pusto? 11.03.04, 10:55
        No właśnie.

HEEEEEEJJ!! Gdzie jesteście???
        • emusia Re: Co tak pusto? 11.03.04, 10:59
          TUUUUUUUUUTAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJ!
          • mmpm Re: Co tak pusto? 11.03.04, 11:01
            Yyyy, nie widzę. Tylko Emusia gdzieś w dali liczy ziarenka piasku...
          • Gość: wowa Re: Co tak pusto? IP: 10.30.133.* 11.03.04, 11:02
            i jeszcze tam w kacie paru siedzi.Wylazic!!
            • tiresias Re: Co tak pusto? 11.03.04, 11:22

ja ide do ełropy, papa
              ---
              - patrz pan co co złodzieje z polsko zrobili - powiedział staszek, wzkazując
              flaszką stado bocianów naiwnie próbujących zlądować w śniegu przy remizie.
              • mmpm Re: Co tak pusto? 11.03.04, 11:25

--
                - Mariolka, idziem do tej Ełripy - wrzasnął Leon, nałożył onuce i walonki,
                wcisnął na ciało kufajkę, a na głowe beret z antenką.
                Strwożona Europa skuliła sie ze strachu i zaczęła snuć plany ucieczki...
                • edzioszka Re: Co tak pusto? 11.03.04, 11:28
                  ano jestesmy, w rozbiegu :)
                  • mmpm Re: Co tak pusto? 11.03.04, 11:31
                    To wykorzystajcie mnie odpowiednio, bo bywam tu teraz raz w miesiącu. a że w
                    nast. terminie przypada Wielkanoc, wpadnę tu niewiadomokiedy...
                    • edzioszka Re: Co tak pusto? 11.03.04, 11:41
                      co za propozycja.. a mogę naprawdę? potrzebny mi silny mężczyzna do pomocy w
                      wiosennym pieleniu ogródka :)
                      • mmpm Re: Co tak pusto? 11.03.04, 11:43
                        Aha, masz jeszcze pół godziny na wykorzystanie mnie ;-) Potem znikam
                        • edzioszka Re: Co tak pusto? 11.03.04, 11:45
                          hyhy, weź przestań - pół godziny to sie będę decydować co i jak ;)
                          • mmpm Re: Co tak pusto? 11.03.04, 11:52
                            Nie da rady. albo bierzesz teraz, albo...
                            • edzioszka Re: Co tak pusto? 11.03.04, 11:55
                              z całym dobrodziejstwem inwentarza pewnie, albo z torbami - no przygarne, mam
                              dzis dzien dobroci ;)
                              • mmpm Re: Co tak pusto? 11.03.04, 12:03
                                Znaczy jestem puszczony z torbami, więc możesz wziąć mnie gołego. ;-)
                                • edzioszka Re: Co tak pusto? 11.03.04, 12:07
                                  hyhy, a potem na stryszku będziemy oglądać kolekcje motyli, skąd ja to znam ;)
                                  • edzioszka Re: Co tak pusto? 11.03.04, 12:16
                                    poza tem Przystojniaczku wystarczająco mnie onieśmielasz, Twój ekshibicjonizm
                                    mogłby mnie przyprawic o zawał serca, albo bym nie daj Boże zaniemowiła ;)
                                    • mmpm Re: Co tak pusto? 11.03.04, 12:21
                                      edzioszka napisała:

> poza tem Przystojniaczku wystarczająco mnie onieśmielasz, Twój ekshibicjonizm
                                      > mogłby mnie przyprawic o zawał serca, albo bym nie daj Boże zaniemowiła ;)
                                      >

Dlaczego wy wszystkie reagujecie tak samo? ;-))
                                      • edzioszka Re: Co tak pusto? 11.03.04, 12:26
                                        hyhy, a od kiedy takowy z Ciebie Casanova? tylko dużo gadasz, naobiecujesz i to
                                        wszystko :P
                                        • mmpm Re: Co tak pusto? 11.03.04, 12:30
                                          Wprost przeciwnie. Nic nie mówię. Ani tym bardziej obiecuję. Tylko od razu
                                          zabieram się do rzeczy...
                                          • edzioszka Re: Co tak pusto? 11.03.04, 12:32
                                            przekonałam się na własnej skórze, normalnie sie Ciebie obawiam <rotfl> to co z
                                            naszym najbliższym spotkaniem, jesteś bardziej niezdecydowany od podlotkowatej
                                            pensjonarki ;)
                                            • mmpm Re: Co tak pusto? 11.03.04, 12:35
                                              No przecież wyznaczyłem termin... ;-)

Już mnie nie ma.
                                              • edzioszka Re: Co tak pusto? 11.03.04, 12:40
                                                aha, stawię się punktualnie ze sprzętem rehabilitacyjno-reanimacyjnym.. do
                                                pabaczenia :)
                                  • mmpm Re: Co tak pusto? 11.03.04, 12:20
                                    edzioszka napisała:

skąd ja to znam ;)
                                    >

No właśnie. Skąd???
                                    • edzioszka Re: Co tak pusto? 11.03.04, 12:27
                                      Gitek mnie nauczył, jest masterem ars amandi ;)
                      • Gość: wowa Re: Co tak pusto? IP: 10.30.133.* 11.03.04, 11:45
                        Duzy masz ten ogrodek? Znaczy moze dwoch potrzebnych??
                        • edzioszka Re: Co tak pusto? 11.03.04, 11:53
                          jak jesteście chętni, to i inne czynności są do wykonania - sprzątanie
                          mieszkania, mycie balkonu, okien, trzepanie dywanów, przemebel, itp.. się
                          najdzie roboty i dla dziesięciu nastajaszczich ;)
                          • Gość: wowa Re: Co tak pusto? IP: 10.30.133.* 11.03.04, 12:13
                            Ok.o tem potem.Nasampierw ogrodkiem siem zajmiem NIO !!??
                            • edzioszka Re: Co tak pusto? 11.03.04, 12:30
                              Ty tak serio gadasz? cudze ręce letkie, a ja leniwam nieco ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka