Dodaj do ulubionych

Jadłem tam - było super

IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 16.08.01, 21:58
moze zrobimy ramking miejsc gdzie mozna niexle pojesc
Obserwuj wątek
    • Gość: @@@ Re: Jadłem tam - było super IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 16.08.01, 22:02
      sorry za literówki,
      a wracajac do tematu - jesr super knajpa na trasie Siedle - Sokołów Podlaski,
      jak jest tam golonka - mniam mniam
      • Gość: Kika Re: Jadłem tam - było super IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 16.08.01, 23:10
        Byłam w ub. tygodniu nad morzem. We Władysławowie jest super knajpa z domowymi
        obiadkami. Popisowe dania to żurek w chlebie i pieczone ziemniaki w różnych
        wariacjach. Pyszne są też pyzy z gulaszem i placek po cygańsku. O rany!
        Rozmarzyłam się... A w domu muszę gotować sama:(
        • Gość: magabe Re: Jadłam tam - było super-Zakopane IP: 213.17.137.* 17.08.01, 00:25
          Witam wszystkich,a tym którzy odwiedzą Zakopane polecam smażalnię "PSTRĄG
          GÓRSKI" na Krupówkach,pstrąg jak marzenie.........w różnych wersjach,z
          rozmaitymi dodatkami.......a mój przyjaciel -stały bywalec forum:Jac,poleca
          cukiernię w której można zdobć ciastko o nazwie Hiszpan-ponoć smakuje
          perwersyjnie.........Będę spróbuję,a pstrąg jest cudowny.......Pozdrawiam.
    • Gość: Kika Re: Jadłem tam - było super IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 17.08.01, 11:37
      A przypomniałam sobie, że na rynku w Wejherowie jest cukiernia, gdzie podają
      dobrą kawę a do tego szarlotka na gorąco z bitą śmietaną! Pycha! Kalorii ma to
      pewnie z tysiąc i słodkie pod koniec jedzenia jak piorun (kawa jest pomocna),
      ale warto zaszaleć. A i jeszcze dają tam dobrą czekoladę na gorąco z bitą
      śmietaną. Polecam. Jeju idę coś zjeść!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka