Dodaj do ulubionych

śniło mi się dziś

31.05.04, 13:57
że spacerowałam z jednym z plażowiczów brzegiem wisły. ma ktoś może sennik?
Obserwuj wątek
    • h.lecter Re: śniło mi się dziś 31.05.04, 14:05
      Spacerować z plażowiczem brzegiem rzeki:
      z Piotrem C. - ktoś ci kawałek opoki do nóg przymocuje i wrzuci do rzeki
      z Oxycortem - czeka cię poważne skaleczenie, w dodatku z powikłaniami (im
      brudniejsza rzeka nad którą spacerujesz, tym gorsze powikłania)
      z Vampirem - uważaj na przygodnie poznanego mężczyznę wieczorową porą, to może
      być oszust matrymonialny, albo inny krwiopijca, więc koniecznie musisz go
      spławić
      z MMPMem - uważaj na kłopoty z wymiarem sprawiedliwości - możesz popłynąć
      z Ignatzem - śnić Ignatza w jakiejkolwiek sytuacji nie wróży nic dobrego
      • emusia Re: śniło mi się dziś 31.05.04, 14:11
        a przy zadnym z nich nie ma, ze sie mojke marzenia spelnia, wygram totolotka,
        znajde pieniadze, spotkam wielka milosc, bede szczesliwa albo chociaz zdrowa?
        • h.lecter Re: śniło mi się dziś 31.05.04, 14:18
          A wiesz, że jakoś nie
        • oxycort Re: śniło mi się dziś 31.05.04, 17:50
          Aha, np. przy mnie mogłabyś znaleźć pieniądze jakieś dzisiaj. (w lewej kieszeni
          konkretnie. Hihihi. Żartowałem. W prawej) :-)
          ~~
          ox
          • pierans Re: śniło mi się dziś 31.05.04, 17:53
            tajemnicza i ostrozna z wiekiem ta emusia - zadnych
            imion/nickow/nazwisk/otczestw nie podaje
            • oxycort Re: śniło mi się dziś 31.05.04, 17:58
              Aha, to nasza tajemnica :-)
              ~~
              ox
              • aniela Re: śniło mi się dziś 31.05.04, 17:59
                aha moze ujawni choc kawalek ip?
                • emusia Re: śniło mi się dziś 31.05.04, 19:12
                  zgadujcie, może traficie. plażowicz był płci męskiej. dodaje, bo ignatz
                  zgadujac wymienił aniele. co on myśli, że ja snie o spacerkach z kobietami? ;-)
                  • edzioszka Re: śniło mi się dziś 31.05.04, 19:23
                    mam nadzieję, iż nie myślimy o tym samym ;)
                    • emusia Re: śniło mi się dziś 31.05.04, 19:35
                      eeeeee?
                      • edzioszka Re: śniło mi się dziś 31.05.04, 20:07
                        wszystko by się zgadzało: sen o pewnym forumowiczu w wilię dnia bociana, że już
                        o dniu dziecka nie wspomnę ;)
                        • emusia Re: śniło mi się dziś 31.05.04, 20:34
                          ale ja nie chce...
                          • kwiat_paproci Re: śniło mi się dziś 31.05.04, 20:54
                            cóż, z przeznaczeniem nie ma co walczyć ;-)
                            a który to, powiedz...
                            • emusia Re: śniło mi się dziś 31.05.04, 20:56
                              zgaduj. nie ma ich tak duzo, ostatnimi czasy zwlaszcza do wyboru :-)
                              zawęże jeszcze i powiem, że widzialam na zywo na spotkaniu tego kogos. bo skad
                              mi sie mial przsysnic taki vampi na ten przyklad czy kris.
                              • oxycort Re: śniło mi się dziś 31.05.04, 21:02
                                A czy pisał na tym wątku (noco? zawężam)
                                ~~
                                ox
                                • emusia Re: śniło mi się dziś 31.05.04, 21:14
                                  mysl, mysl, dasz rade, wierze w ciebie ;-)
                                  • oxycort Re: śniło mi się dziś 31.05.04, 22:25
                                    noale to mów; ciepło czy zimno chociaż?
                                    ~~
                                    ox
                                    • emusia Re: śniło mi się dziś 01.06.04, 13:11
                                      :-)

rozkmin czy to był ciepły usmiech czy zimna kamienna twarz.
                                      • emusia Re: śniło mi się dziś 01.06.04, 20:09
                                        coś długo rozkminia...
                                        • oxycort Re: śniło mi się dziś 01.06.04, 20:52
                                          Znaczy ciepło? :-)
                                          ~~
                                          ox
                                          • emusia Re: śniło mi się dziś 01.06.04, 20:59
                                            upalnie. jakies 20 stopni dzis było, a to gorąco jak na ostatnie czasy.
                                            • pierans Re: śniło mi się dziś 02.06.04, 10:11
                                              h. lecter?
                                              • czarnajagoda Re: śniło mi się dziś 02.06.04, 10:54
                                                no, po podpowiedzi sądząc, to ja bym raczej Oxa obstawiała...
                                                • emusia Re: śniło mi się dziś 02.06.04, 13:43
                                                  :-)

h.lcośtam na żywo nie widzialam.
                                                  kogo widzialam na zywo, kto tu pisał? ignatza nie widzialam, tak tylko
                                                  zaznaczam jakby co.
                                                  no, tylko powiedzcie, przypuszczenia macie dobre.
                                                  • h.lecter Re: śniło mi się dziś 02.06.04, 16:18
                                                    emusia napisała:

> h.lcośtam na żywo nie widzialam.
                                                    Czy aby na pewno?
                                                  • emusia Re: śniło mi się dziś 02.06.04, 19:58
                                                    widzialam????
                                                  • h.lecter Re: śniło mi się dziś 03.06.04, 10:36
                                                    emusia napisała:

> widzialam????
                                                    Niewykluczone, że tak
                                                • oxycort Re: śniło mi się dziś 02.06.04, 13:59
                                                  Aha, nie wyciągajmy pochopnych wniosków może. :)
                                                  ~~
                                                  ox
                                                  • pierans Re: śniło mi się dziś 02.06.04, 14:04
                                                    szliscie nad to wislo i co?
                                                    doszliscie do tynca?
                                                  • emusia Re: śniło mi się dziś 02.06.04, 14:06
                                                    w druga strone szlismy. od wawelu w strone podgórza. wisła. jesli ci to cos
                                                    mowi. i szlismy. i gadalismy. i szlismy. i nie wiem o czym gadalismy.
                                                    a ten, no kto odwazny powie szczerze i otwarcie odpowiedz, nie w formie
                                                    przypuszczen? :-)
                                                  • pierans Re: śniło mi się dziś 02.06.04, 14:11
                                                    rozumiem, ze nie slowa byly wazne w tym momencie mimo, ze wypowiadane?
                                                  • emusia Re: śniło mi się dziś 02.06.04, 14:13
                                                    znczy widocznie nie byly, skoro nie zapamietane zostaly. ale wychodzi ze wazny
                                                    byl sam fakt chodzenia. hmmm.
                                                  • pierans Re: śniło mi się dziś 02.06.04, 14:16
                                                    perypatetyk zeń
                                                  • oxycort Re: śniło mi się dziś 02.06.04, 15:11
                                                    A z kogo właściwie?
                                                    Mam wrażenie, że mówisz o nieznanych niewiadomych tzn. o rzeczach, o których
                                                    nie wiemy, że o nich nie wiemy. A to przecież znana niewiadoma czyli rzecz o
                                                    której wiemy, że nic o niej nie wiemy nadal jeszcze :-)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • pierans Re: śniło mi się dziś 02.06.04, 15:29
                                                    wiemy, tyle ze chodzili - Emu sama z siebie nie latala by nad wislo
                                                    ergo, moj watsonie, perypatetyk zen kimkolwiek by byl
                                                    ow znajomy nieznany czy tez znajomy nieznany
                                                  • pierans Re: śniło mi się dziś 02.06.04, 15:29
                                                    znany nieznajomy - pikickalo misie
                                                  • emusia Re: śniło mi się dziś 02.06.04, 15:36
                                                    nie latala jeno spacerowala. jak sen to sen, trza romantycznych sformułowan
                                                    uzywac :-)
                                                  • pierans Re: śniło mi się dziś 02.06.04, 15:41
                                                    to przestan mowic publicznie 'cycki'!
                                                    (smrodek d.)
                                                  • emusia Re: śniło mi się dziś 02.06.04, 15:44
                                                    aha, piersi powabne.
                                                    ide papa.
                                                    rozminiajcie dalej z jakim to znajomym nienzajomym moglam spacerowac. papa.
                                                  • piotr_c Re: śniło mi się dziś 02.06.04, 15:57
                                                    Parapatetyk i do tego lunatyk. Po nocy dziecko włóczy gdzieś nad rzeką.
                                                  • oxycort Re: śniło mi się dziś 02.06.04, 15:57
                                                    Aha, czuję, że chyba dodam ten wątek do ulubionych jednak. :-)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • emusia Re: śniło mi się dziś 02.06.04, 19:52
                                                    yhy. ale jedno mi powiedzcie. co moj rozum sklonilo do wyswietlenia mi w srodku
                                                    nocy filmu o pewym plazowiczu i o spacerze z nim? brzegiem wiy na dodatek??
                                                  • oxycort Re: śniło mi się dziś 02.06.04, 20:28
                                                    A fajosko miał klate chociaż? I czy ta opficie sierścio porośnięta była, jak w
                                                    oryginale?
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • emusia Re: śniło mi się dziś 02.06.04, 20:30
                                                    klate mial przyodziana. szkoda.
                                                  • oxycort Re: śniło mi się dziś 02.06.04, 20:37
                                                    Aha, możliwe, że to co wzięłłaś za serdak, jego naturalnym runem było. A czy
                                                    czuć go było jak prawdziwego faceta koniem, czy nonszalancko żuł tytoń i
                                                    malowniczo strzykał śliną beledzie?
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • emusia Re: śniło mi się dziś 02.06.04, 20:46
                                                    szczerze? chyba nie...

za to pluł dzis mój kolega z klasy. taki odruch ma. tylko czemu na moje buty
                                                    musi?
                                                  • oxycort Re: śniło mi się dziś 02.06.04, 20:53
                                                    Enieno, dyskretnie wionąć musiał koniem koniecznie! (może hucułem chociaż,
                                                    tylko nie zwęszyłaś nie będąc dostatecznie blisko widać. Notak... gdybyś była,
                                                    wyznałabyś się też na naturalnej szorstkości szczeciny jego serdaka).

A kolega to powinien nauczyć się romantycznie spluwać np. w ciemny nurt rzeki.
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • emusia Re: śniło mi się dziś 02.06.04, 21:07
                                                    znaczy w snach rzadko czuje zapach konia (jakiegokolwiek).
                                                    co do bliskosci to szlismy ramie w ramie stukajac sie co jakies łokciami
                                                    tudziez nadgarstkami.
                                                  • pierans Re: śniło mi się dziś 03.06.04, 09:36
                                                    a jasno bylo i w dzień?
                                                    ciemno i w nocy?
                                                    jasno i w nocy (ciemszyc na niebie swiecacy)?
                                                    ciemno i w dzien (zaćmienie slonca)?
                                                  • emusia Re: śniło mi się dziś 03.06.04, 09:45
                                                    zachód slonca to byl chyba. bo jakos tak pomaranczowo bylo.
                                                  • pierans Re: śniło mi się dziś 03.06.04, 09:50
                                                    pora roku?
                                                  • emusia Re: śniło mi się dziś 03.06.04, 09:58
                                                    lato albo wiosna. poubierani my byli w odzienia z krótkimi rekawami.
                                                    i jak cos chcecie jeszcze wiedziec to szybko, bo zaczynam zapominac.
                                                  • pierans Re: śniło mi się dziś 03.06.04, 10:06
                                                    byly inni ludzie czy just two of you?
                                                  • emusia Re: śniło mi się dziś 03.06.04, 10:08
                                                    eeeee chyba tylko my dwoje. i nie wiem czemu nie szlismy ciagle szlismy w
                                                    strone slonca tylko zupelnie w druga strone.
                                                  • pierans Re: śniło mi się dziś 03.06.04, 10:14
                                                    bo moze razilo was?
                                                  • emusia Re: śniło mi się dziś 03.06.04, 10:17
                                                    może :)
                                • ignatz Re: śniło mi się dziś 31.05.04, 23:24
                                  Możliwe że pisał hyhyhy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka