emusia 31.05.04, 13:57 że spacerowałam z jednym z plażowiczów brzegiem wisły. ma ktoś może sennik? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
h.lecter Re: śniło mi się dziś 31.05.04, 14:05 Spacerować z plażowiczem brzegiem rzeki: z Piotrem C. - ktoś ci kawałek opoki do nóg przymocuje i wrzuci do rzeki z Oxycortem - czeka cię poważne skaleczenie, w dodatku z powikłaniami (im brudniejsza rzeka nad którą spacerujesz, tym gorsze powikłania) z Vampirem - uważaj na przygodnie poznanego mężczyznę wieczorową porą, to może być oszust matrymonialny, albo inny krwiopijca, więc koniecznie musisz go spławić z MMPMem - uważaj na kłopoty z wymiarem sprawiedliwości - możesz popłynąć z Ignatzem - śnić Ignatza w jakiejkolwiek sytuacji nie wróży nic dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: śniło mi się dziś 31.05.04, 14:11 a przy zadnym z nich nie ma, ze sie mojke marzenia spelnia, wygram totolotka, znajde pieniadze, spotkam wielka milosc, bede szczesliwa albo chociaz zdrowa? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: śniło mi się dziś 31.05.04, 17:50 Aha, np. przy mnie mogłabyś znaleźć pieniądze jakieś dzisiaj. (w lewej kieszeni konkretnie. Hihihi. Żartowałem. W prawej) :-) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: śniło mi się dziś 31.05.04, 17:53 tajemnicza i ostrozna z wiekiem ta emusia - zadnych imion/nickow/nazwisk/otczestw nie podaje Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: śniło mi się dziś 31.05.04, 19:12 zgadujcie, może traficie. plażowicz był płci męskiej. dodaje, bo ignatz zgadujac wymienił aniele. co on myśli, że ja snie o spacerkach z kobietami? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: śniło mi się dziś 31.05.04, 19:23 mam nadzieję, iż nie myślimy o tym samym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: śniło mi się dziś 31.05.04, 20:07 wszystko by się zgadzało: sen o pewnym forumowiczu w wilię dnia bociana, że już o dniu dziecka nie wspomnę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: śniło mi się dziś 31.05.04, 20:54 cóż, z przeznaczeniem nie ma co walczyć ;-) a który to, powiedz... Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: śniło mi się dziś 31.05.04, 20:56 zgaduj. nie ma ich tak duzo, ostatnimi czasy zwlaszcza do wyboru :-) zawęże jeszcze i powiem, że widzialam na zywo na spotkaniu tego kogos. bo skad mi sie mial przsysnic taki vampi na ten przyklad czy kris. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: śniło mi się dziś 31.05.04, 21:02 A czy pisał na tym wątku (noco? zawężam) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: śniło mi się dziś 31.05.04, 21:14 mysl, mysl, dasz rade, wierze w ciebie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: śniło mi się dziś 31.05.04, 22:25 noale to mów; ciepło czy zimno chociaż? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: śniło mi się dziś 01.06.04, 13:11 :-) rozkmin czy to był ciepły usmiech czy zimna kamienna twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: śniło mi się dziś 01.06.04, 20:59 upalnie. jakies 20 stopni dzis było, a to gorąco jak na ostatnie czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: śniło mi się dziś 02.06.04, 10:54 no, po podpowiedzi sądząc, to ja bym raczej Oxa obstawiała... Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: śniło mi się dziś 02.06.04, 13:43 :-) h.lcośtam na żywo nie widzialam. kogo widzialam na zywo, kto tu pisał? ignatza nie widzialam, tak tylko zaznaczam jakby co. no, tylko powiedzcie, przypuszczenia macie dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: śniło mi się dziś 02.06.04, 16:18 emusia napisała: > h.lcośtam na żywo nie widzialam. Czy aby na pewno? Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: śniło mi się dziś 03.06.04, 10:36 emusia napisała: > widzialam???? Niewykluczone, że tak Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: śniło mi się dziś 02.06.04, 13:59 Aha, nie wyciągajmy pochopnych wniosków może. :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: śniło mi się dziś 02.06.04, 14:04 szliscie nad to wislo i co? doszliscie do tynca? Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: śniło mi się dziś 02.06.04, 14:06 w druga strone szlismy. od wawelu w strone podgórza. wisła. jesli ci to cos mowi. i szlismy. i gadalismy. i szlismy. i nie wiem o czym gadalismy. a ten, no kto odwazny powie szczerze i otwarcie odpowiedz, nie w formie przypuszczen? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: śniło mi się dziś 02.06.04, 14:11 rozumiem, ze nie slowa byly wazne w tym momencie mimo, ze wypowiadane? Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: śniło mi się dziś 02.06.04, 14:13 znczy widocznie nie byly, skoro nie zapamietane zostaly. ale wychodzi ze wazny byl sam fakt chodzenia. hmmm. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: śniło mi się dziś 02.06.04, 15:11 A z kogo właściwie? Mam wrażenie, że mówisz o nieznanych niewiadomych tzn. o rzeczach, o których nie wiemy, że o nich nie wiemy. A to przecież znana niewiadoma czyli rzecz o której wiemy, że nic o niej nie wiemy nadal jeszcze :-) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: śniło mi się dziś 02.06.04, 15:29 wiemy, tyle ze chodzili - Emu sama z siebie nie latala by nad wislo ergo, moj watsonie, perypatetyk zen kimkolwiek by byl ow znajomy nieznany czy tez znajomy nieznany Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: śniło mi się dziś 02.06.04, 15:29 znany nieznajomy - pikickalo misie Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: śniło mi się dziś 02.06.04, 15:36 nie latala jeno spacerowala. jak sen to sen, trza romantycznych sformułowan uzywac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: śniło mi się dziś 02.06.04, 15:41 to przestan mowic publicznie 'cycki'! (smrodek d.) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: śniło mi się dziś 02.06.04, 15:44 aha, piersi powabne. ide papa. rozminiajcie dalej z jakim to znajomym nienzajomym moglam spacerowac. papa. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: śniło mi się dziś 02.06.04, 15:57 Parapatetyk i do tego lunatyk. Po nocy dziecko włóczy gdzieś nad rzeką. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: śniło mi się dziś 02.06.04, 15:57 Aha, czuję, że chyba dodam ten wątek do ulubionych jednak. :-) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: śniło mi się dziś 02.06.04, 19:52 yhy. ale jedno mi powiedzcie. co moj rozum sklonilo do wyswietlenia mi w srodku nocy filmu o pewym plazowiczu i o spacerze z nim? brzegiem wiy na dodatek?? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: śniło mi się dziś 02.06.04, 20:28 A fajosko miał klate chociaż? I czy ta opficie sierścio porośnięta była, jak w oryginale? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: śniło mi się dziś 02.06.04, 20:37 Aha, możliwe, że to co wzięłłaś za serdak, jego naturalnym runem było. A czy czuć go było jak prawdziwego faceta koniem, czy nonszalancko żuł tytoń i malowniczo strzykał śliną beledzie? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: śniło mi się dziś 02.06.04, 20:46 szczerze? chyba nie... za to pluł dzis mój kolega z klasy. taki odruch ma. tylko czemu na moje buty musi? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: śniło mi się dziś 02.06.04, 20:53 Enieno, dyskretnie wionąć musiał koniem koniecznie! (może hucułem chociaż, tylko nie zwęszyłaś nie będąc dostatecznie blisko widać. Notak... gdybyś była, wyznałabyś się też na naturalnej szorstkości szczeciny jego serdaka). A kolega to powinien nauczyć się romantycznie spluwać np. w ciemny nurt rzeki. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: śniło mi się dziś 02.06.04, 21:07 znaczy w snach rzadko czuje zapach konia (jakiegokolwiek). co do bliskosci to szlismy ramie w ramie stukajac sie co jakies łokciami tudziez nadgarstkami. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: śniło mi się dziś 03.06.04, 09:36 a jasno bylo i w dzień? ciemno i w nocy? jasno i w nocy (ciemszyc na niebie swiecacy)? ciemno i w dzien (zaćmienie slonca)? Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: śniło mi się dziś 03.06.04, 09:45 zachód slonca to byl chyba. bo jakos tak pomaranczowo bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: śniło mi się dziś 03.06.04, 09:58 lato albo wiosna. poubierani my byli w odzienia z krótkimi rekawami. i jak cos chcecie jeszcze wiedziec to szybko, bo zaczynam zapominac. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: śniło mi się dziś 03.06.04, 10:06 byly inni ludzie czy just two of you? Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: śniło mi się dziś 03.06.04, 10:08 eeeee chyba tylko my dwoje. i nie wiem czemu nie szlismy ciagle szlismy w strone slonca tylko zupelnie w druga strone. Odpowiedz Link Zgłoś