Dodaj do ulubionych

Wątek diabelski

IP: 195.116.223.* 07.03.02, 16:38
jestem sobie mały kosmaty diabełek
Uprzejmie proszę wszystkich "forumowiczów" o swe wypowiedzi na temat:

"Gdzie diabeł nie może, tam babe pośle"

pozdrowionka
Obserwuj wątek
    • _tequila_ Re: Wątek diabelski 07.03.02, 16:46
      biedny....
      od dawna nie mozesz?
      • Gość: diabel Re: Wątek diabelski IP: 195.116.223.* 07.03.02, 16:52
        a cóż to za niewychowana osoba pozwala sobie na takie niewybredne żarty
        wypraszam sobie takie impertynencje ;-)
        • Gość: fuego Re: Wątek diabelski IP: *.man.lodz.pl 07.03.02, 16:55
          prawda boli, co?;)))
        • _tequila_ Re: Wątek diabelski 07.03.02, 16:56
          z wyrazami szacunku:
          niewychowana baba ;)
          • Gość: fuego Re: Wątek diabelski IP: *.man.lodz.pl 07.03.02, 17:05
            przewrotność naszą siłą;)))
            • Gość: diabel Re: Wątek diabelski IP: 195.116.223.* 07.03.02, 17:15
              oj baby baby z wami to tylko same klopoty

większość wielkich światowych konfliktów to przez Was, drogie panie
              wstydziłybyscie się tak chłopów podjudzać do bitki

chłopy się tłuką gdzieś w błocie deszczu i smrodzie a Wy siedzicie w ciepłym
              mieszkanku i wymyslacie kolejny szatański plan jakby tu chłopu dogryźć
              • Gość: fuego Re: Wątek diabelski IP: *.man.lodz.pl 07.03.02, 17:21
                my też chcemy mieć coś z życia;)))
                • Gość: diabel Re: Wątek diabelski IP: 195.116.223.* 07.03.02, 17:25
                  polecam telenowele na Polsacie
                  są bardzo życiowe ;-)
                  • Gość: fuego Re: Wątek diabelski IP: *.man.lodz.pl 07.03.02, 17:30
                    dzisiejsze kobiety- kobiety sukcesu nie mają czasu na oglądanie telewizji;)))
                    zresztą zycie dostarcza im znacznie większych emocji;))
                    • Gość: diabel Re: Wątek diabelski IP: 195.116.223.* 07.03.02, 17:34
                      np. robienie kasy???

a cóż to za przyjemność?
                      a gdzie model prawdziwej kobiety żony-matki?
                      ;-))
                      • Gość: fuego Re: Wątek diabelski IP: *.man.lodz.pl 07.03.02, 17:37
                        odłożony do lamusa...;)
                        zalecam lekturę forum...wtedy dostrzeżesz, że dzisiejsze kobiety lecą tylko na
                        pieniądze, cygara i grappę...;)))
                        A jak nie lecą, to znaczy, że są twardzielkami o zimnym spojrzeniu i nikt ich
                        nigdzie nie posyła, bo same sobie są sterem itd...;);))))
                        • Gość: diabel Re: Wątek diabelski IP: 195.116.223.* 07.03.02, 17:44
                          no dobrze
                          to kiedy macie czas na robienie dzieci?
                          pewnie gdzies tak między późnym lunchem z szefem o 16:30 a wizytą u kosmetyczki
                          o 17:00 ?
                          • Gość: fuego Re: Wątek diabelski IP: *.man.lodz.pl 07.03.02, 17:46
                            a po co nam dzieci?;)
                            • Gość: diabel Re: Wątek diabelski IP: 195.116.223.* 07.03.02, 17:48
                              to po co wam kasa dom samochód i te różne duperele o które tak zabiegacie
                              oddacie na rzecz państwa czy wymienicie na dom starców?
                              • Gość: fuego Re: Wątek diabelski IP: *.man.lodz.pl 07.03.02, 17:50
                                spozytkujemy na starość, ciesząc się zyciem i pławiąc się w luksusie;)))
                                Rachunek ekonomiczny wychodzi na niekorzyść dzieci;)))
                                • Gość: diabel Re: Wątek diabelski IP: 195.116.223.* 07.03.02, 17:56
                                  mniejsza o dzieci
                                  natura sama sie u nie upomni w swoim czasie
                                  zeszlismy z tematu

miało byc o wyższosci kobiecej przewrotności nad diabelską
                                  • Gość: fuego Re: Wątek diabelski IP: *.man.lodz.pl 07.03.02, 17:58
                                    widzisz...na Twoim własnym wątku Cię wykiwałam;)))
                                    • Gość: diabel Re: Wątek diabelski IP: 195.116.223.* 07.03.02, 18:03
                                      jek to mówia "wyjątek potwierdza regułę"
                                      z baba nie wygrasz

jakbym oglądał Seksmisje
                                      "Kopernik tez była kobietą"
                                      a może Lucyfer też ???
                                      ;-)))
                                      • Gość: basia! Re: Wątek diabelski IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.02, 18:05
                                        > "Kopernik tez była kobietą"
                                        > a może Lucyfer też ???
                                        > ;-)))

bardzo prawdopodobne ,takie połączenie Lucyny z kaloryferem;)

• Gość: fuego Re: Wątek diabelski IP: *.man.lodz.pl 07.03.02, 18:06
                                          no wiesz...z kaloryferem??Nie, to na pewno nie tak było;)
                                        • Gość: diabel Re: Wątek diabelski IP: 195.116.223.* 07.03.02, 18:07
                                          > bardzo prawdopodobne ,takie połączenie Lucyny z kaloryferem;)

to ja nie chce do piekła

nie gustuje w związkach sado-maso
                                          ;-))
                                          • Gość: fuego Re: Wątek diabelski IP: *.man.lodz.pl 07.03.02, 18:09
                                            w piekle jest niebo dla facetów...tak sądzę...kobitki w sexownych ciuszkach
                                            itd...jasne, że przypiekanie może boleć, ale przecież trzeba być zdolnym do
                                            poświęceń;)
                                            • Gość: diabel Re: Wątek diabelski IP: 195.116.223.* 07.03.02, 18:18
                                              ja protestuje
                                              Polska dla Polaków a piekło dla facetów
                                              przydało by sie choć jedno miejsce we wszechswiecie gdzie nie będziecie facetom
                                              przeszkadzac w upijaniu sie w meskim gronie
                                              a wy kobitki mozecie sobie siedziec w czyśćcu tak zebysmy mogli was odwiedzac
                                              od czasu do czasu między jednym piwem a drugim
                                              • Gość: fuego Re: Wątek diabelski IP: *.man.lodz.pl 07.03.02, 18:20
                                                he he...możecie sobie pomarzyć tylko...zabawa w wojne powinna wam-facetom-
                                                wystarczyć...za duzo byś chciał od zycia;)))

A poza tym kobitki tez chodzą teraz "na piwo"...niektóre nawet mają już
                                                zaprzyjaźnione bramy;)))
                                                • Gość: diabel Re: Wątek diabelski IP: 195.116.223.* 07.03.02, 18:29
                                                  ale ja wam nie bronię chadzać na pieniste pod warunkiem ze robicie to w
                                                  własnym, babskim gronie bo z autopsji wiem że "chlanie" mieszane zwykle konczy
                                                  sie nieciekawie
                                                  ;-))
                                                  a poza tym przy kobitkach cięzko jast obgadywac inne kobitki bo sie zaraz
                                                  obruszacie tak jakbyscie same tego nie robiły ;-)))
                                                  • Gość: fuego Re: Wątek diabelski IP: *.man.lodz.pl 07.03.02, 18:33
                                                    eee, coś mnie okłamujesz...my lubimy obrabiać tyłki innym babkom, pod
                                                    warunkiem, że mówi się o nich źle;)))
                                                  • Gość: diabel Re: Wątek diabelski IP: 195.116.223.* 07.03.02, 18:35
                                                    no tak ale pod warunkiem ze nikt nie wejdzie na powiedzmy Twój temat
                                                  • Gość: fuego Re: Wątek diabelski IP: *.man.lodz.pl 07.03.02, 18:38
                                                    niee, nie nalezy omijac tego tematu...pod warunkiem, że będzie się o mnie
                                                    mówiło dobrze;)))))
                                                  • Gość: diabel Re: Wątek diabelski IP: 195.116.223.* 07.03.02, 18:43
                                                    no właśnie !!!!!!!!!!

nikt nie lubi krytyki prawda?????

i tu cie złapałem to jest wasza pięta Achillesowa ;-)))
                                                    "mów o mnie co chcesz ale dobrze"
                                                    bo wy kobitki oczywiście jesteście po prostu idealne czyż nie?
                                                    :-))))
                                                    a gdzie samokrytyka??????????????????????????
                                                  • fuego Re: Wątek diabelski 07.03.02, 18:46
                                                    no właśnie...jesteśmy idealne;)))Każdy musi znać swoja wartość;)))
                                                    Wy jesteście nędzni, a my jesteśmy idealne;)))

PS. a co to jest ta "samokrytyka"???Bo mój słownik nie obejmuje takiego
                                                    wyrazu??;)
                                                  • Gość: diabel Re: Wątek diabelski IP: 195.116.223.* 07.03.02, 18:54
                                                    Tup, Tup, Tup..

właśnie przechodzi ludzkie pojęcie

jak tak można, a fuj, co za maniery ;-)
                                                    i jak tu z babą w zgodzie życ?
                                                    sie po prostu nie da
                                                    mnie to bys od razu znienawidziła bo ja jestem szczery "aż do bólu",
                                                    i nie owijam w bawełne jak sie mi cos w kobitce nie widzi to jej to mówie
                                                    prosto w oczy
                                                    ach te wasze oczy, robią się wtedy takie wielkie okrągłe i pojawia się w nich
                                                    kostucha na koniu, można rzec zabijacie wzrokiem he he he
                                                    ale jestem złośliwy nie?
                                                  • fuego Re: Wątek diabelski 07.03.02, 18:56
                                                    he he...bardzo fajnie...taki szorstki, bezposredni mężczyzna;)))Mniam;)))))
                                                  • Gość: diablo Re: Wątek diabelski IP: 195.116.223.* 07.03.02, 19:00
                                                    dobra dobra
                                                    babskie gadanie
                                                    ciekaw jestem, jakby przyszło co do czego, co bym ujrzał w twoich oczach he he
                                                    pewnie jakiegos guna strzelajacego w mój kudłaty łeb 1000 pocisków na minute
                                                    ;-))
                                                  • Gość: fuego Re: Wątek diabelski IP: *.man.lodz.pl 07.03.02, 19:01
                                                    raczej sztylet...jak na moje oko bardziej by bolało;)))I wolniej byś konał;)
                                                  • Gość: diabel Re: Wątek diabelski IP: 195.116.223.* 07.03.02, 19:04
                                                    cóż za błyskotliwa odpowiedź ;-))
                                                    widze ze szanowna pani jest miłośniczką krwawych horrorów ;-))
                                                    ale sztylet phi co to dla mnie
                                                    siekiera to co innego ;-)
                                                  • Gość: fuego Re: Wątek diabelski IP: *.man.lodz.pl 07.03.02, 19:06
                                                    siekiera nie pasuje do koiecej ręki;)))sztylet to co innego...ma klasę;))
                                                  • Gość: diabel Re: Wątek diabelski IP: 195.116.223.* 07.03.02, 19:08
                                                    ale mały i niezbyt precyzyjny ;-)
                                                    no chyba ze dodatkowo nasączony trucizną;-)
                                                    to juz by było naprawde kobiece;-))))
                                                  • Gość: fuego Re: Wątek diabelski IP: *.man.lodz.pl 07.03.02, 19:09
                                                    nene...raczej bym wbiła i przekręciła ze trzy razy;)))
                                                  • Gość: diabel Re: Wątek diabelski IP: 195.116.223.* 07.03.02, 19:12
                                                    SADYZM w najczystszej postaci
                                                    ufff az sie spociłem
                                                    a jakie masz sposoby na nielubiane kolezanki
                                                    rwanie włosów, gryzienie,sztyletowanie, trucie czy tez może coś bardziej ze
                                                    smakiem
                                                  • fuego Re: Wątek diabelski 07.03.02, 19:15
                                                    kwas siarkowy jest w takich wypadkach niezastąpiony;))))
                                                  • Gość: diabel Re: Wątek diabelski IP: 195.116.223.* 07.03.02, 19:20
                                                    bardzo mi sie a nawet bardziej niz bardzo
                                                    widze ze kolezanka nie przebiera w srodkach

no cóz lubie kobitki z ikrą ale to juz przesada
                                                    chociaz jak tak sobie pomysle to np. kłótnia z Tobą była by bardzo ciekawym
                                                    spektaklem
                                                    lepiej niz u Hitchcocka "na poczatku napiecie siega zenitu i systematycznie
                                                    rośnie"
                                                  • fuego Re: Wątek diabelski 07.03.02, 19:24
                                                    przesada???Trzeba byc pomysłowym w życiu...;)))
                                                  • Gość: diabel Re: Wątek diabelski IP: 195.116.223.* 07.03.02, 19:26
                                                    nooo ja bardzo cenie pomysłowość zwłaszcza w związku dwojga ludzi (nie
                                                    koniecznie tej samej pełci) ;-))))
                                                  • fuego Re: Wątek diabelski 07.03.02, 19:31
                                                    Hehe...zebyś na tym źle nie wyszedł;)))Kobitki bywaja baaaaaaaaardzo pomysłowe
                                                    (miałeś próbke zresztą;)))))
                                                  • Gość: diabel Re: Wątek diabelski IP: 195.116.223.* 07.03.02, 19:34
                                                    zdążyłem sie juz nie raz przekonać
                                                    wasza pomysłowość jest naprawde porażajaca zwłaszcza jesli chodzi o dbanie o
                                                    swój wizerunek zwłaszcza przed kolezankami ;-)))
                                                  • fuego Re: Wątek diabelski 07.03.02, 19:38
                                                    jak ktoś jest piekny i młody, to nie musi być w tej kwestii aż tak pomysłowy;)
                                                  • Gość: diabel Re: Wątek diabelski IP: 195.116.223.* 07.03.02, 19:40
                                                    z założenia wszystkie kobiety sa piekne (tylko czase wina brak ;-)))

a więc poco wam te tony dziwacznych pudrów maści kremów i innego
                                                    badziewiaństwa?????
                                                    zadna nie potrafi udzielic własciwej odpowiedzi
                                                  • fuego Re: Wątek diabelski 07.03.02, 19:44
                                                    nie potrafię, bo nie używam...;))
                                                    a teraz musze juz uciekać...mam kolokwium z matmy i najwyższy czas wbic do
                                                    głowy przestrzenie wektorowe...bleeeeeeeeeee
                                                    pozdrawiam Cie, zjawiaj się częściej, mącąc spokój forumowiczów...ostatnio coś
                                                    zastój tu panuje
                                                    trzymaj się
                                                    pa
    • Gość: basia! Re: Wątek diabelski IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.02, 18:03
      Gość portalu: diabel napisał(a):

> jestem sobie mały kosmaty diabełek
      > Uprzejmie proszę wszystkich "forumowiczów" o swe wypowiedzi na temat:
      >
      > "Gdzie diabeł nie może, tam babe pośle"

Posłanka z baby pełna wigoru i radości,
      ma wdzięk którego jej diabeł zazdrości.
      ale

• Gość: fuego Re: Wątek diabelski IP: *.man.lodz.pl 07.03.02, 18:07
        czemuż to wierszem przemawiasz, Basiu?
      • Gość: diabel Re: Wątek diabelski IP: 195.116.223.* 07.03.02, 18:10
        > Posłanka z baby pełna wigoru i radości,
        > ma wdzięk którego jej diabeł zazdrości.

a czego moze zazdroscic
        przecież wiadomo wszem i wodec ze Lucyfer był najpiękniejszym z aniołów (choć
        upadłym)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka