misiania 02.08.04, 12:08 muszę dostarczyć delikwentce na wieczór panieński. oczekuję propozycji... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pieranka Re: prezent 02.08.04, 12:21 barometr zakopiański z góralem - pogoda, góralko - niepogoda Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: prezent 02.08.04, 12:23 Matkie Bosko Częstochowsko, z diodami LED w oczodołach. Cudeńko. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: prezent 02.08.04, 12:25 pocztówkę trójwymiarową z mrugającym Brucem Lee Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: prezent 02.08.04, 13:04 Pukawkę - wiesz jako - drzewniano z korkiem, w kolorowe paseczki Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: prezent 02.08.04, 12:25 yyyyy dodatkowa prośba o pomysł na coś łatwego do nabycia drogą kupna. no dzie ja takom matkie boskie czestochowskie kupie???? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: prezent 02.08.04, 12:32 Kup naturalną póki co. Tunning zrobi się na ślub. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: prezent 02.08.04, 13:03 mam! nie wiecie, dzie można kupić pluszakowe królicze uszka i ogonek????? hyhy, coś mi się widzi, że przede mną inauguracyjna wizyta w seksszopie. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: prezent 02.08.04, 13:04 etam. przecież nie kupię samego ogonka, musiałabym od razu cały kostium. a jestem ubogą kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: prezent 02.08.04, 13:58 Ale podążasz własciwym tropem. Nie ma nic lepszego, jak super wyuzdana sexy bielizna. Oczywiście, jeżeli koleżanka ma akceptowalną figurę. Fdj - paskudny samiec. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: prezent 02.08.04, 14:12 anowłaśnie. pewno wszystkie baby przyniosą jej wyuzdaną bieliznę. bym chciała coś oryginalniejszego :( Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: prezent 02.08.04, 14:38 To właśnie fajnie. Jeden komplet się szybko znudzi. A wiele... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: prezent 02.08.04, 15:00 hyhy, czy ktoś widział może dzieś ostatnio cudnej urody majty z napisami monday, tuesday itd? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: prezent 02.08.04, 19:36 misiania napisała: > spring, sumer... 2004, 2005, 2006... Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: prezent 02.08.04, 15:18 życzę wam miłego dalszego ciągu wakacji. pa i cmok! Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: prezent 02.08.04, 19:56 Prysznic brzeprzewodowy jej kup. W Lerła merlę w promocji so. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: prezent 10.08.04, 15:41 hyhy, uczciwie wam mówię, że dawno się tak nie ubawiłam :)))) o trzeciej uprzejmie ale stanowczo poproszono nas o opuszczenie lokalu, bo już bardzo chcieli zamykać :) Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: prezent 10.08.04, 15:44 Supcio! a popłakałyście ze śmiechu? co kupiłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: prezent 10.08.04, 15:50 w normalnym sklepie seksowny bordowy top na ramiączka plus seksowne czarne przezroczyste na wierzch. w sensie - z pazurem, ale użyteczne. w odróżnieniu od stroju pokojówki z seks shopu kupionego jako prezent od wszystkich bab. znaczy - jak się uprze, to założy ten fartuszek, ale na moje oko długo nie posprząta, chyba, że starego w domu nie będzie :))) (a hejsokoły uczciwie zatańczone o pierwszej w nocy mogą powalić słonia, wiem to już na pewno :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: prezent 10.08.04, 15:51 ale i tak najpiękniejszy był widok mojej ulubionej nieprzyjaciółki, nagle jakoś niższej o pół metra ale za to grubszej o dychę. no, o pięć kagie. M. jak zwykle życzliwa Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: prezent 10.08.04, 15:53 aaa, mniam! normalnie współodczuwam z tobo zupełnie altruistycznie, bo jej nie znam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: prezent 10.08.04, 15:55 Aha, i na pewno Misiania powitała ją słowyma: "kapitalnie wyglądasz" :-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: prezent 10.08.04, 15:56 a nene, hipokryzji we mnie nie znajdziesz za grosz. nijak jej ukochać nie mogę, więc unikam bezpośredniego kontaktu. ale patrzeć mogę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: prezent 10.08.04, 16:09 ja się nie czepiam, wręcz odwrotnie, się podłączam Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: prezent 10.08.04, 16:11 A ja tylko podziwiam. Zawsze lubiłem walki kobiet w kiślu i w ogóle ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: prezent 10.08.04, 16:11 > ale i tak najpiękniejszy był widok mojej ulubionej nieprzyjaciółki, nagle jakoś > niższej o pół metra ale za to grubszej o dychę. no, o pięć kagie. > M. jak zwykle życzliwa Znaczy: siada pod wlasnym ciezarem. To tak po ankohlu jej nogi miekli, czy zle teowniki dobrane, jak u szwagra we wiacie? Czesc, Misiania, kopelat. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: prezent 10.08.04, 16:12 aleale, czy wspominałam wam, że zapisałam się na kurs samoobrony (przez małe s, ofkoz). w ramach akcji Bezpieczne Miasto. będę się uczyła skutecznie wrazić agresorowi palec w oko i innych takich. wczoraj się uczyłam wyprowadzać cios w nos. Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: prezent 10.08.04, 16:15 Tak mimochodwm wspominasz, czy sugerujesz, aby się odczepić ;-) ? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: prezent 10.08.04, 16:17 niiiii, ja tam nic do Was nie mam, tak sobie tylko wspominam ;)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: prezent 10.08.04, 16:25 A to nunczako, to tylko tak, bo nie masz co z rękami zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: prezent 10.08.04, 16:31 a po co mi nunczako, hyhyhy ;)) --------- Stara niedźwiedzica powoli kończyła manikir. leśne zwierzęta nerwowo przełykały ślinę. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: prezent 10.08.04, 16:35 --- Tylko sowa przysypiająca na dębie była dziwnie spokojna. "Ona nawet i lakieru jeszcze nie wyjęła, by pochlastać kolorem - zawyrokowała widzi misię, ze to tylko parę pociągnięć pilnikiem i już" Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: prezent 10.08.04, 16:50 aha. to papa, idę trenować. (żartuję, idę do domciu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: prezent 12.08.04, 08:25 nie ma co się śmiać, pokazano mi już ciosy proste, sierpowe, łokciem i kolanem. bardzo podoba mi się taka seria prawy prosty, lewy prosty, prawy łokieć. albo lewy, prawy,lewy. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: prezent 10.08.04, 16:18 misiania napisała: > aleale, czy wspominałam wam, że zapisałam się na kurs samoobrony (przez małe s, > > ofkoz). Hehehe. Ony (prez duze S). nie wiedza ze ich niemiecka pras tlumaczy jako Selbstverteidigung. Jakby sie dowiedzieli toby chyba kosynasztorc... w ramach akcji Bezpieczne Miasto. będę się uczyła skutecznie wrazić > agresorowi palec w oko i innych takich. wczoraj się uczyłam wyprowadzać cios w > nos. Dalszy etap to high tech weapon typu inteligentna samonaprowadzajaca sie torebka z ladunkiem grafitowym albo bombkom paliwowom. Prototypowe egzemplarze eksplodowaly na widok kazdej pary dresow... Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: prezent 10.08.04, 15:54 misiania napisała: > znaczy jak się uprze, to założy ten fartuszek, ale na moje oko długo nie > posprząta, chyba, że starego w domu nie będzie :))) Hehehehehehehehehe... :-)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś