aniela_ 26.03.02, 18:03 pracują o tej porze żeby nie pracować mógł ktoś (patrzę znacząco w Waszym kierunku). a. co cierpi za miliony Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hansi Re: ucziwi ludzie 26.03.02, 18:07 aniela_ napisał(a): > pracują o tej porze żeby nie pracować mógł ktoś (patrzę znacząco w Waszym > kierunku). > a. co cierpi za miliony ja też bym mógł pocierpieć jakby ktoś mi sypnął te miliony. :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: ucziwi ludzie 26.03.02, 18:09 ależ hans... ;) brakowało mi kapitana klossa on wyglądał na herosa :) Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: ucziwi ludzie 26.03.02, 18:13 aniela_ napisał(a): > ależ hans... ;) > brakowało mi kapitana klossa on wyglądał na herosa :) jestem i ryję w robocie, dlatego sie nie odzywam od dłuższego czasu, ale podglądam Was tutaj co jakis czas. Co porabiasz o tej porze w pracy, o anielico? hansi, co tez by pocierpiał za miliony (np. USD) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: ucziwi ludzie 27.03.02, 09:01 uczciwi ludzie tylko jak śpią to nie grzeszą;) Odpowiedz Link Zgłoś